Έχω πάλι αυτοκτονικές ιδέες
Περνάει από το μυαλό μου τελευταία πως ίσως έχω ήδη μπει σε πορεία αυτοκτονίας. Δεν υπάρχει κανείς πια να με βοηθήσει. Όλοι με έχουν κάνει πέρα. Έχω χάσει τα πάντα. Δεν δοκιμάζω να το κάνω μόνο και μόνο γιατί κωλώνω και ίσως μια μικρή φλόγα ελπίδας να σιγοκαιει μέσα μου αλλά και πάλι δεν με σταματάει αυτό από το να υποφέρω.
Γιατί μου ήρθαν όλα τόσο δύσκολα?? Δεν θέλω να κάνουμε πάλι μαραθώνια συζήτηση όπως στα προηγούμενα threads που έχω ανοίξει. Μου λείπει η δουλειά και ο έρωτας από τη ζωή μου αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν αντέχω τους ανθρώπους πλέον. Ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Θα μου πεις το ίδιο κάνω κι εγώ, αλλά εγώ είμαι σε φάση που δεν μπορώ να βοηθήσω. Όταν μπορώ βοηθάω. Τώρα χρειάζομαι εγώ βοήθεια.
Χρειάζομαι να φύγω από την Ελλάδα. Τι έκανα πρόπερσυ για έναν χρόνο αλλά αυτοί που με βοήθησαν τώρα δεν μπορούνε οπότε παίρνω τηλ φίλους και κλαίγομαι αλλά κι αυτοί που έχουν μένει είναι πολύ λίγοι και θα χάσουν κι αυτοί την υπομονή τους μαζί μου. Στον έναν μιλούσα ότι σκέφτομαι να βάλω τέρμα στη ζωή μου και είπε πως θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εμένα. Όλοι για την πάρτη τους μόνο. Θέλω να πεθάνω δεν μπορώ άλλο. Και μιλάω για άτομα πιο δυνατά από μένα.
Ότι και να πούμε εγώ ξοφλημένος είμαι. Στα 35 χωρίς ζωή και μέλλον. Πώς να ξαναπάω Αμερική χωρίς κανέναν στο πλευρό μου? Να έρθει μαζί κι ο πατέρας μου 80 χρόνων άνθρωπος να χαλάει όλα τα λεφτά του για μια τρύπα?? Ή μάνα μου στα πρόθυρα Alzheimer's?? Έχει και κάτι εξετάσεις να κάνει και φοβάται να πάει και όλο το αναβάλει.
Δεν πάει άλλο μαλακες. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ή θα γίνει κάτι προς καλύτερα ή να πάει να γαμηθει και η ζωή και όλα. Μην γράψει κανείς καμιά βλακεία ότι η ζωή είναι δώρο που μου λέει η νονά μου που ο άντρας της αυτοκτόνησε. Αυτό το ήξερε κι εκείνος αλλά να που την έκανε την πράξη. Και γλίτωσε τελικά.
Πώς να ζήσει κάποιος με τα δικά μου προβλήματα? Όλοι με αποφεύγουν. Κανείς δε με περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του. Ο καθένας πλησιάζει μόνο αν έχει κάποιο όφελος και τώρα που ακούσανε ότι ανοίχτηκα στο εξωτερικό κάνουν τον φίλο αλλά αυτό με οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη μοναξιά.
Χρειάζομαι αλλαγή στη ζωή μου. Εγώ δεν ξανάπερναω αλλά δέκα χρόνια μιζέρια. Σκέφτηκα πόσο θα πληγωθούν οι δικοί μου αν τελικά φύγω αλλά αυτό είναι εσωτερική υπόθεση δική μου. Αρκετά μου γάμησαν τη ζωή. Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής