Είναι φυσιολογικό που δεν έχω όρεξη;
Καλησπέρα σε όλους,
Σε λίγους μήνες γίνομαι 27 ετών, σχέση σοβαρή έχω να κάνω δύο χρόνια (δύο στο σύνολο μακροχρόνιες). Την τελευταία σχέση την τελείωσα εγώ, γνωριμία από fb λίγων μηνών αποδείχτηκε τοξική- παρανοική ζήλια από αυτόν και λεκτική βία-όπου δεν ήμουν ερωτευμένη και ήθελα απλά να δω αν μπορώ να ξαναμπώ σε σχέση. Έπειτα ενα φλερτ για κανα μήνα με εξόδους όπου δεν μου βγήκε για σχέση (δεν υπήρχε πάθος) και προ καραντίνας μια-δυο νύχτες προέκυψε σεξ με τον πρώην μου (αυτόν προ διετίας). Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε και δεν έχω μπει σε καμία εφαρμογή, δεν μίλησα με κανέναν άγνωστο να φλερτάρω, δεν επιδίωξα συνάντηση "απλά για να γίνει". Ψάχνω το αληθινό, αυτόν που θα με κερδίσει, θέλω τη σχέση που αξίζω και προσελκύω, με αγάπησα πιο πολύ μετά από συνεδρίες με ψυχολόγο που διακόπηκαν λόγω του ότι με θεώρησε πλέον ικανή να διαχειριστώ τις καταστάσεις χωρίς να χρήζω υποστήριξης. Ωστόσο, η μοναξιά αυτά τα χρόνια δεν έχει φύγει ούτε κουκουλώθηκε αφού δεν κατάφερα να συνάψω μια σχέση της προκοπής, δεν έχει προκύψει κάτι που θα με κάνει να χαμογελάσω, να ερωτευτώ και ο κύκλος μου είναι περιορισμένος. Θέλω να με προσεγγίσει εκείνος που θα νιώσω κι εγώ έλξη, να μου δώσει αφορμή για γνωριμία. Κυκλοφορώ αρκετά και μόνη μου (πεζοπορίες, ταξίδια) και στη μετακίνηση για τη δουλειά μου, πήγαινα και θα ξαναπηγαίνω γυμναστήριο μόλις ανοίξουν (δεν έχω σταθερή παρέα ανέκαθεν να βγαίνω συχνά σε καφετέριες, μπαρ κ.α). Προβληματίζομαι στο πώς θα γίνει να τον βρω τον ανθρωπό μου κι εγώ....έχω πιστέψει ότι ίσως δεν γίνει...έχω ξεχάσει πώς είναι να είσαι σε σχέση. Χρειάζομαι να νιώσω ότι ζω ξανά κι απολαμβάνω τη ζωή, έχω κάνει τόση δουλειά με τον εαυτό μου, ειμαι κοινωνική , χαμογελάω, ξέρω να περνάω και μόνη μου καλά (το έχω συνηθίσει)....προτιμώ όλα ή τίποτα. Είναι χάσιμο χρόνου;