Είναι φυσιολογικό που δεν έχω όρεξη; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    αυτο που εκανα μπολντ με χαρακτηριζει απολυτα, αλλα εγω δεν εχω οικονομικο προβλημα. δουλευω για να εχω τη δικη μου τσεπη και για να αποκτησω εμπειρια στη ζωη
    οχι να βολευτω με τον καθε ενα να με συντηρει
    επισης με αυτο το κουκουλωμα οπως λες, αποφευγουν να γνωρισουν τις ασχημες εμπειριες απο αντρες και τα θεωρουν ολα ροδινα
    κι αν τους πεις οτι δεν θες να βγεις με τον ταδε σε λενε και παραξενη
    Τι να σου πω , όταν με καλούν σπίτι τους μια φορά το χρόνο και τους λέω για τα ταξίδια μου, τη δουλειά μου, τις εκδρομές με πεζοπορίες και τα ραντεβού, αυτά που θεωρείς εσύ κι εγω δεδομένα και "άσχημες" εμπειρίες, εκείνες ξερογλείφονταν να ακούνε, να το ζουν μέσα από εμένα και να μου λενε για απωθημένα από το σχολείο. Συνομίληκες και πάνε για ένα καφέ μέχρι την πλατεία όταν τους δίνει λεφτά ο άντρας τους...αξίζει αυτό για να "εξασφαλίσεις τη σιγουριά" από έναν άντρα μικρή-μικρή για να λες ότι ευτυχώς δεν είμαι μόνη; Καλύτερα να τον γνωρίσεις όταν θα εχεις ζήσει και να είναι αυτός που σου ταιριάζει όχι ο "αυτός με γκάστρωσε", "αυτός με ήθελε", "που θα βρω καλύτερα".

Απλά η ανασφάλεια της αναμονής σε "σκουριάζει" και σε κάνει να αμφιβάλλεις για το αν δρας αρκετά. Κι εγώ αυτό το ερώτημα έθεσα εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dinar93 View Post
    Τι να σου πω , όταν με καλούν σπίτι τους μια φορά το χρόνο και τους λέω για τα ταξίδια μου, τη δουλειά μου, τις εκδρομές με πεζοπορίες και τα ραντεβού, αυτά που θεωρείς εσύ κι εγω δεδομένα και "άσχημες" εμπειρίες, εκείνες ξερογλείφονταν να ακούνε, να το ζουν μέσα από εμένα και να μου λενε για απωθημένα από το σχολείο. Συνομίληκες και πάνε για ένα καφέ μέχρι την πλατεία όταν τους δίνει λεφτά ο άντρας τους...αξίζει αυτό για να "εξασφαλίσεις τη σιγουριά" από έναν άντρα μικρή-μικρή για να λες ότι ευτυχώς δεν είμαι μόνη; Καλύτερα να τον γνωρίσεις όταν θα εχεις ζήσει και να είναι αυτός που σου ταιριάζει όχι ο "αυτός με γκάστρωσε", "αυτός με ήθελε", "που θα βρω καλύτερα".

Απλά η ανασφάλεια της αναμονής σε "σκουριάζει" και σε κάνει να αμφιβάλλεις για το αν δρας αρκετά. Κι εγώ αυτό το ερώτημα έθεσα εδώ.
    φανταζομαι! εγω εχω ξεκοψει πλεον απο τετοιου ειδους κοπελες. αλλα εδω ολες ετσι ειναι και ετσι δεν εχω κρατησει φιλη απο το σχολειο
    και φανταζομαι οποτε σε βλεπουν θα ρωτανε ποτε θα παντρευτεις και αν εχεις σχεση?
    γιατι αλλο θεμα δεν εχουν

Senior Member

Κι εγω αυτο φοβαμαι και γι αυτο ψαχνω εστω μεσω τιντερ. γιατι θα νιωθω μετα ασχημα οτι εγω δεν προσπαθησα

Κι εγω αυτο φοβαμαι και γι αυτο ψαχνω εστω μεσω τιντερ. γιατι θα νιωθω μετα ασχημα οτι εγω δεν προσπαθησα
    Ψάξε δεν είναι κακό....κι εγώ είχα μπει σε αυτά (tinder ,baddoo, lifo) γι αυτό τώρα βαρέθηκα και δεν έχω χρόνο να λέω κλασσικές ατάκες και να κρίνουν από φωτό που γενικά δε βγάζω ενώ είμαι εμφανίσιμη(ούτε με τα social ασχολούμαι καλα καλα) δεν νιώθω άνετα με αυτό και είδα ότι είναι για μένα χρονοβόρο απλά . Τώρα κάνω πιο σημαντικά πράγματα και επιλέγω να μη σπαταλήσω το χρόνο μου εκεί (έχοντας δοκιμάσει όμως) οπότε go on! Άμα ψάξεις παλαιότερα Post μου του 18 και δεις τι έγραφα γ αυτόν τον άντρα με τον οποίο βρέθηκα πρόσφατα κι απλά δεν "ξανακόλλησα", θα καταλάβεις τα οφέλη της ψυχοθεραπείας....είμαι το ίδιο άτομο. Ίσως δεις ότι αυτό που νιώθουμε αυτή τη στιγμή δε θα είναι μια μόνιμη κατάσταση φτάνει να εξελίσσεσαι.

Senior Member
    Ψάξε δεν είναι κακό....κι εγώ είχα μπει σε αυτά (tinder ,baddoo, lifo) γι αυτό τώρα βαρέθηκα και δεν έχω χρόνο να λέω κλασσικές ατάκες και να κρίνουν από φωτό που γενικά δε βγάζω ενώ είμαι εμφανίσιμη(ούτε με τα social ασχολούμαι καλα καλα) δεν νιώθω άνετα με αυτό και είδα ότι είναι για μένα χρονοβόρο απλά . Τώρα κάνω πιο σημαντικά πράγματα και επιλέγω να μη σπαταλήσω το χρόνο μου εκεί (έχοντας δοκιμάσει όμως) οπότε go on! Άμα ψάξεις παλαιότερα Post μου του 18 και δεις τι έγραφα γ αυτόν τον άντρα με τον οποίο βρέθηκα πρόσφατα κι απλά δεν "ξανακόλλησα", θα καταλάβεις τα οφέλη της ψυχοθεραπείας....είμαι το ίδιο άτομο. Ίσως δεις ότι αυτό που νιώθουμε αυτή τη στιγμή δε θα είναι μια μόνιμη κατάσταση φτάνει να εξελίσσεσαι.
    Πραγματικά εκεί σε κρίνουν μόνο από την εμφάνιση.
    Εγώ είμαι εμφανίσιμη αλλά δεν μου άρεσε να βγάζω φωτογραφίες και μου την λένε για αυτό αρκετά λιγουρια και ζητάνε παραπάνω φωτό με μαγιό και τέτοια.
    Πραγματικά είναι αυτό που είπες ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ
    Εγώ νιώθω δηλαδή ότι έχω χάσει μέρες από τη ζωή μου, μιλώντας με τύπους που ήθελαν μόνο σεξ.

Ξεκίνησα να μιλάω μέσω σκαιπ (λόγω της καταστασης) με ψυχολόγο και μου είπε ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου
    Αλλά ηρεμώ προσωρινά δεν έχω δει ουσιαστικά αποτελέσματα. Είναι και νωρίς βέβαια. Εσύ πόσο καιρό έκανες?

Πραγματικά εκεί σε κρίνουν μόνο από την εμφάνιση.
    Εγώ είμαι εμφανίσιμη αλλά δεν μου άρεσε να βγάζω φωτογραφίες και μου την λένε για αυτό αρκετά λιγουρια και ζητάνε παραπάνω φωτό με μαγιό και τέτοια.
    Πραγματικά είναι αυτό που είπες ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ
    Εγώ νιώθω δηλαδή ότι έχω χάσει μέρες από τη ζωή μου, μιλώντας με τύπους που ήθελαν μόνο σεξ.

Ξεκίνησα να μιλάω μέσω σκαιπ (λόγω της καταστασης) με ψυχολόγο και μου είπε ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου
    Αλλά ηρεμώ προσωρινά δεν έχω δει ουσιαστικά αποτελέσματα. Είναι και νωρίς βέβαια. Εσύ πόσο καιρό έκανες?
    2 χρόνια απλά με διαλείμματα μηνών δλδ ξεκίνησα ανά εβδομάδα μετά ανά μήνα και έφτασα να πηγαίνω αναγνωριστικά ανά τρεις και τέσσερις μήνες μέχρι να σταματήσω. Συνολικά δώδεκα περίπου συνεδρίες αλλά είναι και πόσο έτοιμη είσαι να προσπαθήσεις και να ανοιχτείς να ακούσεις εσένα . Στον καθένα παίρνει διαφορετικό χρόνο κι αν με κάποιον δε σου βγαίνει αλλάζεις ...

Senior Member
    2 χρόνια απλά με διαλείμματα μηνών δλδ ξεκίνησα ανά εβδομάδα μετά ανά μήνα και έφτασα να πηγαίνω αναγνωριστικά ανά τρεις και τέσσερις μήνες μέχρι να σταματήσω. Συνολικά δώδεκα περίπου συνεδρίες αλλά είναι και πόσο έτοιμη είσαι να προσπαθήσεις και να ανοιχτείς να ακούσεις εσένα . Στον καθένα παίρνει διαφορετικό χρόνο κι αν με κάποιον δε σου βγαίνει αλλάζεις ...
    Ενδιαφέρομαι κι εγώ να κάνω για αυτό ρωτάω.
    Σε ευχαριστώ

Senior Member
    Πήγα στο πάρκο για γυμναστική και μετά στη νύφη μου για καφέ :) Απέχω πολύ από παραλία δυστυχώς αλλά ό,τι μπορώ θα κάνω αν και είμαι πιο πολύ του βουνού. Έχω ανάγκη με όλο μου το είναι την κατάλληλη παρέα πιστεύω για να τα απολαμβάνω περισσότερο όλα.
    σιγουρα ολοι εχουν αναγκη παρεα και ποσο μαλλον την κατάλληλη...
    Δεν πρεπει να τα παρατησεις ομως, πρεπει να συνεχισεις το ψαξιμο....πολλοι ανθρωποι ειναι στην θεση σου, δν εισαι η μοναδικη..λογω συγκυριων δν εχουν τν καταλληλη παρεα, η λογω εσωστρεφειας κ.λ.π....
    εσυ εκανες το πρωτο βημα τουλαχιστον και πηγες σε ειδικο που οπως λες σε βοηθησε.
    εκει στην ζουμπα και σε αυτα που πας μιλας με καμια κοπελα?...μην κοιτας μονο την σχεση θα ερθει και αυτη...αλλα προσπαθησε να χτισεις και φιλικες σχεσεις...μετα θα εχεις καιμεγαλυτερο κυκλο για γνωριμιες...εξοδους, διακοπες...και θα σ ειναι πιο ευκολο

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    σιγουρα ολοι εχουν αναγκη παρεα και ποσο μαλλον την κατάλληλη...
    Δεν πρεπει να τα παρατησεις ομως, πρεπει να συνεχισεις το ψαξιμο....πολλοι ανθρωποι ειναι στην θεση σου, δν εισαι η μοναδικη..λογω συγκυριων δν εχουν τν καταλληλη παρεα, η λογω εσωστρεφειας κ.λ.π....
    εσυ εκανες το πρωτο βημα τουλαχιστον και πηγες σε ειδικο που οπως λες σε βοηθησε.
    εκει στην ζουμπα και σε αυτα που πας μιλας με καμια κοπελα?...μην κοιτας μονο την σχεση θα ερθει και αυτη...αλλα προσπαθησε να χτισεις και φιλικες σχεσεις...μετα θα εχεις καιμεγαλυτερο κυκλο για γνωριμιες...εξοδους, διακοπες...και θα σ ειναι πιο ευκολο
    Είμαι ανοικτή, σχεδόν πάντα στέλνω πρώτη, λέω να κανονίσουμε κλπ....απλά δε συμβαίνει συχνά και δε θέλω να γίνομαι φορτική, θέλω να με θυμούνται κι εμένα να έχω πρόταση. Παιδική μου φίιλη μένει σε νησί έρχεται σπάνια,οι υπόλοιπες μου λένε συνήθως δε συμπίπτουν τα ωράρια μας στη δουλειά , μετά έχουν τις σχέσεις τους ή απλά δεν έχουν προτάσεις και προτιμούν σπίτι π.χ. Λόγω μεταπτυχιακού παράλληλα με τη δουλειά μου δεν είχα χρόνο κι εγώ, επίσης όταν είχα σχέση δεν είχα σχεδόν καμία φίλη ούτε αξιοποιούσα τις μέχρι τότε γνωριμίες μου για να δω αν ταιριάζουμε για φίλες πχ. Αυτό το μοτίβο άλλαξε σιγά σιγά όταν έμεινα μόνη και το αναγνώρισα,τουλάχιστον προτείνω ή δεν μιζεριάζω και γράφομαι σε ομαδικές πεζοπορίες όπου έχει κόσμο. Έχω πάει ταξίδι-διακοπές και μόνη και με φίλη και με ταξιδιωτικό γκρουπ. Τώρα πχ ψάχνω για σπίτι να μείνω μόνη να αλλάξω το περιβάλλον, να δημιουργήσω κιόλας :). Γυμναστήριο πήγαινα παρέα με τη νύφη μου, ούτε μήνα δεν είχα κλείσει σε αυτό πριν τον περιορισμό γενικότερα είχε μεγαλύτερης ηλικίας αλλά δεν το αποκλείω καθώς έχω γραφτεί για όλη την αλυσίδα αυτή σε όλα τα μέρη, λόγω του ότι θα νοικιάσω. Προσπαθώ...τι άλλο μπορώ να κάνω.

Senior Member
    Αυτό με το facebook πάντως, το έχω απορία, πως το κάνουν?

Στέλνουν αιτήματα σε άκυρες? Και πως το ξεκινάνε? Και πως τσιμπάτε? Μυστήριο πράγμα :D

Εγώ θα σου πρότεινα το τελευταίο που είπες. Επένδυσε στον εαυτό σου. Όσο κυνηγάς τον έρωτα, τόσο θα φεύγει μακριά. Κάνε ένα διάλειμμα. Ασχολήσου με εσένα και θα σου έρθει.

Αν δεν αγαπήσεις και δεν ενθουσιαστείς με τον εαυτό σου, πως θα το κάνει ο άλλος;

Junior Member
    Και γω ειμαι σε ιδια φαση εχω 2 χρόνια περίπου να κανω σχέση, αν και έχω 2 3 φιλες και έβγαινα καμια φορα εξω σε κλαμπ (προ κορονοιου) ειμαι φουλ εσωστρεφής, δεν εχω μια σταθερή παρεα να πηγαίνουμε Για καφε και για ποτο κλπ. Οσες γνωριμίες εκανα μεχρι τωρα δεν προχώρησαν, κανενας δεν μ αρεσε αρκετα εκτός απο αυτόν που εχω αναφέρει σε αλλο θεμα αλλα μαλλον κολλησα μαζι του γιατι δεν με ηθελε για σχεση. Μου λείπει απίστευτα να ειμαι σε σχέση και ερωτευμένη και ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by em99 View Post
    Και γω ειμαι σε ιδια φαση εχω 2 χρόνια περίπου να κανω σχέση, αν και έχω 2 3 φιλες και έβγαινα καμια φορα εξω σε κλαμπ (προ κορονοιου) ειμαι φουλ εσωστρεφής, δεν εχω μια σταθερή παρεα να πηγαίνουμε Για καφε και για ποτο κλπ. Οσες γνωριμίες εκανα μεχρι τωρα δεν προχώρησαν, κανενας δεν μ αρεσε αρκετα εκτός απο αυτόν που εχω αναφέρει σε αλλο θεμα αλλα μαλλον κολλησα μαζι του γιατι δεν με ηθελε για σχεση. Μου λείπει απίστευτα να ειμαι σε σχέση και ερωτευμένη και ολα
    698... :DD

Νιώθετε ποτέ ότι τα κάνετε όλα σωστά αλλά η τύχη δε σας ευνοεί-ανταμείβει; Να χαμογελάσω ξανά θέλω, να έχω μια αγκαλιά να με γαληνεύει...κάνω ό,τι μπορώ πραγματικά και μόνη μου και με αγαπάω τόσο ώστε να μην επιλέξω βάσει "απελπισίας".

Senior Member
    γράφεις τι θέλεις να πάρεις από την σχέση, γράφεις ποιο κενό σου θέλεις να καλύψεις, τι ζητάς. αλλα δεν γράφεις πουθενά τι θέλεις να δώσεις.

το θεωρείς τυχαίο;

Junior Member
    Νιώθετε ποτέ ότι τα κάνετε όλα σωστά αλλά η τύχη δε σας ευνοεί-ανταμείβει; Να χαμογελάσω ξανά θέλω, να έχω μια αγκαλιά να με γαληνεύει...κάνω ό,τι μπορώ πραγματικά και μόνη μου και με αγαπάω τόσο ώστε να μην επιλέξω βάσει "απελπισίας".
    Εγω προσωπικά ακριβώς αυτό νιώθω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast