πως γινεται να προσεγγισεις μια κοπελα απο τα social media ενω γνωριζεστε φυσιογνωμικα αλλα δεν μιλατε καθολου αλλα και με μια που δεν γνωριζεστε καθολου αλλα σου αρεσει?
Printable View
πως γινεται να προσεγγισεις μια κοπελα απο τα social media ενω γνωριζεστε φυσιογνωμικα αλλα δεν μιλατε καθολου αλλα και με μια που δεν γνωριζεστε καθολου αλλα σου αρεσει?
Της στέλνεις αίτημα φιλίας και της πιάνεις τη κουβέντα. Εάν έχεις κοινούς φίλους με αυτή ...κανονίζετε να βγείτε όλοι μαζί παρέα μια μέρα. Ή της πιάνεις την κουβέντα ζητώντας της πληροφορίες για κάτι που ενδεχομένως ξέρει και θες να μάθεις. Κάτι θα βρεις
οχι βεβαια, εαν δεν θελει δεν μπορεις να την πεισεις με σχεδον κανεναν τροπο. η λυση ειναι να ασχοληθεις με καποια αλλη,
για να μην κουραζεσαι αλλα και για να μην σπαταλας τον χρονο σου.
τωρα για να μην ρωτας ποιοι ειναι οι λιγοι τροποι που μπορεις να την πεισεις γιατι εγραψα σχεδον και οχι με κανεναν,
ειναι τα λεφτα η φημη και η δοξα
Εσύ συνεχίζεις να έχεις τα ίδια μυαλά.. Δεν νομίζω να αλλάξεις και ποτε.
Αυτο που κάθε φορά που ανοίγει ένα θέμα για σχέσεις, για γυναίκες και πεταγεστε τα ίδια άτομα και λέτε τα ίδια και τα ίδια δεν το κατάλαβα. Είπατε την γνώμη σας μια, δύο, δεκα, πενήντα. Οκ το καταλάβαμε.. Είστε μόνοι επειδή δεν έχετε λεφτά, φημη και δόξα και οι γυναίκες κοιτανε μόνο το εαυτό τους κι άλλα χίλια δυο που λέτε..
Κάντε σχέση μεταξύ σας όλοι εσείς και όλα καλά..
καλα ρε γιωργο τι να κανουμε δηλαδη, δυο και δυο μας κανει τεσσερα, αυτο δεν αλλαζει, ετσι και οι απαντησεις για το ιδιο ερωτημα.
και στο κατω κατω που εγραψα λαθος;
στο να μην ξανασχοληθει; σωστο δεν ειναι; δηλαδη ποσο θα επρεπε να ασχοληθει μαζι της αμα αυτη δεν μπει καν στον κοπο να του απαντησει;
η στα υπολοιπα; γιατι εαν ειχε κατι απο αυτα θα του την πεφταν οι ιδιες αντι να κανουν ξεσκαρταρισμα απο αυτους που τους την πεφτουν
Που κάνεις λάθος? Για αυτά που λες για τις γυναίκες. Εντάξει ρε φίλε, μας τα είπες εκατό φορές. Έχεις καταλάβει ότι έτσι προσβάλεις εσένα και όχι αυτές;
Δεν έχεις σχέση λες.. Είσαι μόνος αρκετό καιρό και αντί να βρεις την αιτία ρίχνεις ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Καμία γυναίκα δεν θέλει να είναι με ένα άντρα που σκέφτεται έτσι κι αν βρεθεί κάποια που θα κάνει σχέση θα είναι μόνο και μόνο γιατί ελπίζει να αλλάξει..
Όταν της στείλεις αίτημά και το αποδεχτεί μιλά της στο καπάκι. Κόψε τα ενδιαφέροντα της ποια είναι..... και ρωτά την δήθεν ότι ψάχνεις κάτι που ξέρει.....
Εάν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι μιλά της ειλικρινά. Πιάσε κουβέντα και μετά από λίγο πρότεινε της να πάτε για καφέ. Ευγενικά, απλά και καθόλου πιεστικα. Εάν θέλει θα βγείτε
Άμα δεν δεχτεί το αίτημα σου.....δεν πειράζει....life goes on
Καταρχάς να ξέρεις ότι όταν βάζεις ανθρώπους σε κουτάκια απευθείας σφαλλεις.
Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Το θέμα είναι να έχεις ανοικτά τα μάτια σου και να είσαι σε θέση να κρίνεις ποια είναι η σωστή για σένα.
Και να αφήσεις πίσω τα στερεότυπα και τα πρότυπα που μας έχει επιβάλλει η κοινωνία (πχ εαν είσαι γυναίκα με μικρό στήθος δεν είσαι επιθυμητή και ερωτική στους αντρες , εάν είσαι άντρας και δεν έχεις λεφτά δεν θα αρέσεις στις γυναίκες)
Εάν πας και τη πέσεις στη κοπέλα που θέλει Μύκονο και τρέχει πίσω από χορηγούς και ποζάρει ακριβά φορέματα και πισίνες προφανώς και δεν θα σε προτιμήσει.
Υπάρχουν και άλλες εκεί έξω
να ξεκινήσω την κουβέντα με κάποιο Γειά-καλησπερα ή να σχολιάσω κάποια φωτογραφία?
και στην περίπτωση που λέμε μου πει ότι έχει αγόρι ή με ρωτήσει αν τι φλερτάρω πως απαντάω?
όταν λες ειλικρινά εννοείς να τις πω τα αισθήματά μου?
Αν δεν δεχτεί το αίτημα την διαγράφω από φίλη?
Προτεινω να μην σχολιάσεις φωτο και να πεις ενα απλο καλησπερα, αν σε ρωτησει αν τη φλερταρεις να εισαι ειλικρινης, αν εχει σχεση κανεις πισω. Ρωτησε την πραγματα για εκεινη και μη βιαστεις να ζητησεις να βρεθειτε .. Ελπιζω να βοηθησα
Ωραία θα της πεις γεια σου με θυμάσαι ....? .... Είμαι ο τάδε που πηγαίναμε μαζί εκεί.......
Ρωτά την κάτι για τον χώρο που πάτε....... αυτοσχεδιάσε.... Εάν πχ πάει τώρα με.τον κορονοιο ξανα πως είναι τα πράγματα εκεί........για το πρόγραμμα......κατι θα βρεις.........
Και τσουπ φέρτης το για τον καφέ.....καπου να βρεθείτε .....να μιλήσετε και από κοντά
Μη σχολιάσεις φωτο της ....μη της κάνεις χαζό γλυκούλικα κοπλιμέντα πχ έχεις ωραίο χαμόγελο και τέτοια. Τίποτα. Μόνο πρότεινε της αν μπορεί να βγείτε
δεν θα εκανα καποιο σχολιο κατω απο φωτογραφια,απλα θα τις ελεγα στο μηνυμα
δεν το βρισκεις καλη ιδεα καποιο σχολιο για μια φωτογραφια ειλικρηνες δεν θα ελεγα κατι που δεν θα ισχυει,να ελεγα πχ οτι σε δειχνει πολυ ωραια η συγκεκριμενη photo,σε κολακευει κλπ?
και στην περιπτωση που πει οτι εχω σχεση αλλα θελω να μιλαμε κεει τι κανουμε?
@Meditation
δεν ξερει πως λεγομαι,αλλα θα τις περιγραψω πως ειμαι,το βρισκεται καλο?
μα θα ειμαι ειλικρηνης με αυτα που γραφω,δεν θα λεω υπερβολες αυτα που νοιωθω,αν εχει ωραιο χαμογελο και ωριαια χαρακτηριστικα γιατι να μην τις τα πω?λετε μην με περασει για λιγουρη για αυτο?
αν βγουμε ομως μπορω να τις κανω αυτα τα κοπλιμεντα που λες?
Πανό μην αρχίσεις τα κοπλιμέντα από τη αρχή. Αν το κάνεις θα δώσεις την αίσθηση ότι ψάχνεις επιβεβαίωση ή ότι εισαι απελπισμένος. Αυτά γίνονται σε συγκεκριμένες στιγμές και με μέτρο.
Την πρόσθεσες ή συζητας κάτι που υπάρχει πιθανότητα να μην συμβει(αν δεν κάνει αποδοχή);
@george1520
το είχα σχεδιάσει αλλιώς αλλά το διαβάζω που το λένε πολύ να αρχίσεις από μια φωτογραφία σχολιάζοντας σαν αφορμή για κουβέντα
όταν λες σε συγκεκριμένες στιγμές πότε δηλαδή?
Δεν χρειάζεται ούτε φωτο της να σχολιάσεις ούτε να της περιγράψεις πως είσαι.....φωτο προφίλ λογικά θα έχεις.
Τπτ της λες Γεια τι κάνεις με θυμάσαι καμια ψιλοκουβεντα χαλαρή ερώτηση και μετά πες της να βγείτε. Αν σου πει όχι... ότι δεν θέλει ... πες της οπότε νιώσεις στείλε μου, θα σε περιμένω.
Μη το υπεραναλυεις τόσο....πολύ το σκέφτεσαι.....άραξε...
Κοπλιμέντα θα της κάνεις εφόσον βγείτε και βλέπεις οτι περναει ωραία μαζί σου. Κάνα δυο κοπλιμέντα το πολύ........με ρεγουλα . .....παρατήρησε κάτι που σου αρέσει πάνω της και πες της το με γλυκό και απλο τρόπο .
Άσε τώρα τα κοπλιμέντα.....στείλε της πρώτα να βγείτε κιόλας....να δεις αν είναι και διαθέσιμη
Όταν το φέρει η κουβέντα.
Από την στιγμή που πηγαινετε στον ίδιο αθλητικό χώρο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.. Υπάρχει περίπτωση να φας άκυρο και μετά να "φοβάσαι" να βρεθείς στον ίδιο χώρο μαζί της. Αρχίζεις συζήτηση σε φιλικό επίπεδο και βλέπεις πως θα εξελιχθεί.
Δίνεις όμως την αίσθηση ότι δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα αλλά ψάχνεις τρόπους για να κερδίσεις άγνωστες από το ίντερνετ.. Αν αυτό θες τότε καλύτερα να είσαι ειλικρινής για να ακούσεις και συμβουλές!
πολύ βάζουν στο προφίλ φωτογραφίες που είναι μακρινές ή και σκοτεινές ώστε να μην φαίνεται καθαρά
αν τις πω οπότε θες στείλε μου μήπως θα με θεωρεί δεδομένο και απεγνωσμένο? εγώ έτσι το αντιλαμβανομαι
δεν ξέρω αν αυτό που αναλύω πολύ είναι καλό ή κακό αλλά θέλω να σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα
Την προσθεσες? Ε αν κάνεις δέκα μέρες για να την κάνεις αντ, σε βλέπω να κάνεις δέκα χρόνια για να στείλεις μήνυμα.
Μπορείς να κάνεις και το άλλο που είναι και πιο save. Στείλε της μήνυμα και άνοιξε συζήτηση. Εκεί θα απαντήσει σίγουρα, ενώ στο αίτημα αν δεν σε ξέρει μπορεί να μην κάνει καν αποδοχή.
Πανό μην το σκέφτεσαι, όσο αφήνεις κάτι τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά να το κάνεις. Το μυαλό σου θα σε γεμισει με αμφιβολίες και αντε να βγάλεις άκρη. Και να μην πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες να βάλεις ένα άνθρωπο στην ζωή σου και αυτό είναι πολύ θετικό. Το να μας αρέσει κάποιος/α και να κοιτάμε το ταβάνι είναι ότι χειρότερο.
Τι πάει να πει ότι θες να είσαι σίγουρος 100% ; αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνουν.......δεν τα σκέφτονται πολύ
Και θα σου πω κάτι.....δεν θέλω να σε αποθάρρυνω με αυτό που θα σου πω αλλα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη. Όχι επειδή φταις εσύ αλλα μπορεί να έχει άλλον μπορεί να της αρέσει άλλος....μπορει να μη θέλει να κανει κάτι κτλ.
Για να βρεις κάποια να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο πρέπει να κάνεις πολλά "πεσιματα" .....και φυσικά να προσεγγίσεις πολλές γυναίκες. Θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τη πετύχεις με τη πρώτη. Οπότε ο χρόνος δεν είναι φίλος σου. Εάν πχ φας "απόρριψη" θα στεναχωρηθείς περισσότερο επειδή κάθεσαι και το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Αντιθέτως εάν δεν το σκεφτόσουν και της μίλαγες αμέσως θα το έπαιρνες πιο ελαφριά.
Και αν απογοητευτείς μετά θα πέσει και η αυτοπεποίθηση σου περισσότερο. Και δεν θα έχεις δύναμη να συνεχίσεις να φλερτάρεις με άλλες.
Οπότε μη το σκέφτεσαι...κανε το.
"Και θα σου πω κάτι.....δεν θέλω να σε αποθάρρυνω με αυτό που θα σου πω αλλα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη.
Για να βρεις κάποια να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο πρέπει να κάνεις πολλά "πεσιματα""
[emoji848][emoji848][emoji848] Να μην είναι διαθέσιμη? Πως καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα;
Πρέπει να κάνεις πολλά πεσιματα;;;, [emoji848][emoji848][emoji848]