πως προσεγγιζεις... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 96
    Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    @george1520
    το είχα σχεδιάσει αλλιώς αλλά το διαβάζω που το λένε πολύ να αρχίσεις από μια φωτογραφία σχολιάζοντας σαν αφορμή για κουβέντα

όταν λες σε συγκεκριμένες στιγμές πότε δηλαδή?
    Δεν χρειάζεται ούτε φωτο της να σχολιάσεις ούτε να της περιγράψεις πως είσαι.....φωτο προφίλ λογικά θα έχεις.

Τπτ της λες Γεια τι κάνεις με θυμάσαι καμια ψιλοκουβεντα χαλαρή ερώτηση και μετά πες της να βγείτε. Αν σου πει όχι... ότι δεν θέλει ... πες της οπότε νιώσεις στείλε μου, θα σε περιμένω.

Μη το υπεραναλυεις τόσο....πολύ το σκέφτεσαι.....άραξε...

Κοπλιμέντα θα της κάνεις εφόσον βγείτε και βλέπεις οτι περναει ωραία μαζί σου. Κάνα δυο κοπλιμέντα το πολύ........με ρεγουλα . .....παρατήρησε κάτι που σου αρέσει πάνω της και πες της το με γλυκό και απλο τρόπο .

Άσε τώρα τα κοπλιμέντα.....στείλε της πρώτα να βγείτε κιόλας....να δεις αν είναι και διαθέσιμη

Senior Member
    @george1520
    το είχα σχεδιάσει αλλιώς αλλά το διαβάζω που το λένε πολύ να αρχίσεις από μια φωτογραφία σχολιάζοντας σαν αφορμή για κουβέντα

όταν λες σε συγκεκριμένες στιγμές πότε δηλαδή?
    Όταν το φέρει η κουβέντα.

Από την στιγμή που πηγαινετε στον ίδιο αθλητικό χώρο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.. Υπάρχει περίπτωση να φας άκυρο και μετά να "φοβάσαι" να βρεθείς στον ίδιο χώρο μαζί της. Αρχίζεις συζήτηση σε φιλικό επίπεδο και βλέπεις πως θα εξελιχθεί.

Δίνεις όμως την αίσθηση ότι δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα αλλά ψάχνεις τρόπους για να κερδίσεις άγνωστες από το ίντερνετ.. Αν αυτό θες τότε καλύτερα να είσαι ειλικρινής για να ακούσεις και συμβουλές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Δεν χρειάζεται ούτε φωτο της να σχολιάσεις ούτε να της περιγράψεις πως είσαι.....φωτο προφίλ λογικά θα έχεις.

Τπτ της λες Γεια τι κάνεις με θυμάσαι καμια ψιλοκουβεντα χαλαρή ερώτηση και μετά πες της να βγείτε. Αν σου πει όχι... ότι δεν θέλει ... πες της οπότε νιώσεις στείλε μου, θα σε περιμένω.

Μη το υπεραναλυεις τόσο....πολύ το σκέφτεσαι.....άραξε...

Κοπλιμέντα θα της κάνεις εφόσον βγείτε και βλέπεις οτι περναει ωραία μαζί σου. Κάνα δυο κοπλιμέντα το πολύ........με ρεγουλα . .....παρατήρησε κάτι που σου αρέσει πάνω της και πες της το με γλυκό και απλο τρόπο .

Άσε τώρα τα κοπλιμέντα.....στείλε της πρώτα να βγείτε κιόλας....να δεις αν είναι και διαθέσιμη

πολύ βάζουν στο προφίλ φωτογραφίες που είναι μακρινές ή και σκοτεινές ώστε να μην φαίνεται καθαρά

αν τις πω οπότε θες στείλε μου μήπως θα με θεωρεί δεδομένο και απεγνωσμένο? εγώ έτσι το αντιλαμβανομαι

δεν ξέρω αν αυτό που αναλύω πολύ είναι καλό ή κακό αλλά θέλω να σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όταν το φέρει η κουβέντα.

Από την στιγμή που πηγαινετε στον ίδιο αθλητικό χώρο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.. Υπάρχει περίπτωση να φας άκυρο και μετά να "φοβάσαι" να βρεθείς στον ίδιο χώρο μαζί της. Αρχίζεις συζήτηση σε φιλικό επίπεδο και βλέπεις πως θα εξελιχθεί.

Δίνεις όμως την αίσθηση ότι δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα αλλά ψάχνεις τρόπους για να κερδίσεις άγνωστες από το ίντερνετ.. Αν αυτό θες τότε καλύτερα να είσαι ειλικρινής για να ακούσεις και συμβουλές!

αυτό που λες με τον χώρο ότι θα φοβάμαι είναι το σίγουρο αλλά και την ντροπή που θα με κοιτάζουν περίεργα οι φίλοι τις

υπάρχει αυτή η κοπέλα αλλά σκέφτομαι και για άλλες άγνωστες

Senior Member
    Την προσθεσες? Ε αν κάνεις δέκα μέρες για να την κάνεις αντ, σε βλέπω να κάνεις δέκα χρόνια για να στείλεις μήνυμα.

Senior Member
    Την προσθεσες? Ε αν κάνεις δέκα μέρες για να την κάνεις αντ, σε βλέπω να κάνεις δέκα χρόνια για να στείλεις μήνυμα.
    θελω να ωρω την καταλληλη στιγμη και να ειμαι ετοιμος 100%

Senior Member
    θελω να ωρω την καταλληλη στιγμη και να ειμαι ετοιμος 100%
    Μπορείς να κάνεις και το άλλο που είναι και πιο save. Στείλε της μήνυμα και άνοιξε συζήτηση. Εκεί θα απαντήσει σίγουρα, ενώ στο αίτημα αν δεν σε ξέρει μπορεί να μην κάνει καν αποδοχή.

Πανό μην το σκέφτεσαι, όσο αφήνεις κάτι τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά να το κάνεις. Το μυαλό σου θα σε γεμισει με αμφιβολίες και αντε να βγάλεις άκρη. Και να μην πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες να βάλεις ένα άνθρωπο στην ζωή σου και αυτό είναι πολύ θετικό. Το να μας αρέσει κάποιος/α και να κοιτάμε το ταβάνι είναι ότι χειρότερο.

Senior Member
    Μπορείς να κάνεις και το άλλο που είναι και πιο save. Στείλε της μήνυμα και άνοιξε συζήτηση. Εκεί θα απαντήσει σίγουρα, ενώ στο αίτημα αν δεν σε ξέρει μπορεί να μην κάνει καν αποδοχή.

Πανό μην το σκέφτεσαι, όσο αφήνεις κάτι τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά να το κάνεις. Το μυαλό σου θα σε γεμισει με αμφιβολίες και αντε να βγάλεις άκρη. Και να μην πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες να βάλεις ένα άνθρωπο στην ζωή σου και αυτό είναι πολύ θετικό. Το να μας αρέσει κάποιος/α και να κοιτάμε το ταβάνι είναι ότι χειρότερο.

σαν φυσιογνωμια με ξερει και κατι ματιες που εχουν πεσει
    και στο μηνυμα μπορει να μην απαντησει αυτο ειναι κορονα γραμματα

θελω να βρω την καταλληλη στιγμη και αν το κανω

Meditation
    Guest
    Τι πάει να πει ότι θες να είσαι σίγουρος 100% ; αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνουν.......δεν τα σκέφτονται πολύ

Και θα σου πω κάτι.....δεν θέλω να σε αποθάρρυνω με αυτό που θα σου πω αλλα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη. Όχι επειδή φταις εσύ αλλα μπορεί να έχει άλλον μπορεί να της αρέσει άλλος....μπορει να μη θέλει να κανει κάτι κτλ.

Για να βρεις κάποια να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο πρέπει να κάνεις πολλά "πεσιματα" .....και φυσικά να προσεγγίσεις πολλές γυναίκες. Θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τη πετύχεις με τη πρώτη. Οπότε ο χρόνος δεν είναι φίλος σου. Εάν πχ φας "απόρριψη" θα στεναχωρηθείς περισσότερο επειδή κάθεσαι και το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Αντιθέτως εάν δεν το σκεφτόσουν και της μίλαγες αμέσως θα το έπαιρνες πιο ελαφριά.

Και αν απογοητευτείς μετά θα πέσει και η αυτοπεποίθηση σου περισσότερο. Και δεν θα έχεις δύναμη να συνεχίσεις να φλερτάρεις με άλλες.

Οπότε μη το σκέφτεσαι...κανε το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Τι πάει να πει ότι θες να είσαι σίγουρος 100% ; αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνουν.......δεν τα σκέφτονται πολύ

Και θα σου πω κάτι.....δεν θέλω να σε αποθάρρυνω με αυτό που θα σου πω αλλα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη. Όχι επειδή φταις εσύ αλλα μπορεί να έχει άλλον μπορεί να της αρέσει άλλος....μπορει να μη θέλει να κανει κάτι κτλ.

Για να βρεις κάποια να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο πρέπει να κάνεις πολλά "πεσιματα" .....και φυσικά να προσεγγίσεις πολλές γυναίκες. Θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τη πετύχεις με τη πρώτη. Οπότε ο χρόνος δεν είναι φίλος σου. Εάν πχ φας "απόρριψη" θα στεναχωρηθείς περισσότερο επειδή κάθεσαι και το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Αντιθέτως εάν δεν το σκεφτόσουν και της μίλαγες αμέσως θα το έπαιρνες πιο ελαφριά.

Και αν απογοητευτείς μετά θα πέσει και η αυτοπεποίθηση σου περισσότερο. Και δεν θα έχεις δύναμη να συνεχίσεις να φλερτάρεις με άλλες.

Οπότε μη το σκέφτεσαι...κανε το.
    "Και θα σου πω κάτι.....δεν θέλω να σε αποθάρρυνω με αυτό που θα σου πω αλλα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη.
    Για να βρεις κάποια να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο πρέπει να κάνεις πολλά "πεσιματα""

[emoji848][emoji848][emoji848] Να μην είναι διαθέσιμη? Πως καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα;
    Πρέπει να κάνεις πολλά πεσιματα;;;, [emoji848][emoji848][emoji848]

Senior Member
    meditation
    εγώ είμαι η εξαίρεση σε όλο αυτό
    δεν είμαι έτοιμος αυτήν την περίοδο

όλα στο προγραμμα είναι και σιγά μην έχω ελπίδες, αν τις άμεσα θα μου έδινε κάποιο σημάδι

ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο αντίδρασεις στο πως περνει τα πράγματα

μπορεί κάποιοι στην αρχή να μην έχουν έλξη αλλά στην πορεία αφού βγαίνουν να ερωτευοτουν?

Meditation
    Guest
    "Και θα σου πω κάτι.....δεν θέλω να σε αποθάρρυνω με αυτό που θα σου πω αλλα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην είναι διαθέσιμη.
    Για να βρεις κάποια να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο πρέπει να κάνεις πολλά "πεσιματα""

[emoji848][emoji848][emoji848] Να μην είναι διαθέσιμη? Πως καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα;
    Πρέπει να κάνεις πολλά πεσιματα;;;, [emoji848][emoji848][emoji848]
    Είπα ότι υπάρχει και η πιθανότητα να έχει άλλον , να μη θέλει να βγουν ή να αγνοησει εντελώς το αίτημα φιλίας. Όλα πιθανότητες είναι....Όπως και να τα βρούνε στο τέλος.

Να φλερτάρει όσο χρειαστεί μέχρι να βρει κάποια. Εάν είναι αυτή, ακόμα καλύτερα

Meditation
    Guest
    meditation
    εγώ είμαι η εξαίρεση σε όλο αυτό
    δεν είμαι έτοιμος αυτήν την περίοδο

όλα στο προγραμμα είναι και σιγά μην έχω ελπίδες, αν τις άμεσα θα μου έδινε κάποιο σημάδι

ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο αντίδρασεις στο πως περνει τα πράγματα

μπορεί κάποιοι στην αρχή να μην έχουν έλξη αλλά στην πορεία αφού βγαίνουν να ερωτευοτουν?
    Μην είσαι αρνητικός. Όταν παίζεις υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις αλλα υπάρχει και η πιθανότητα να κερδίσεις

Senior Member
    είχατε βιώσει κάτι αντίστοιχο με το θέμα μου?
    όλο αυτό που αισθάνομαι τι πιθανότητες υπάρχουν να είναι ενθουσιασμός και όχι έρωτας?

στην αρχή σαν εισαγωγή να τις πω ότι περνω το θάρρος και σου στέλνω αυτό το μήνυμα γιατί ντρεπόμουν
    η κάτι τέτοιο να τις πω ότι ντρεπόμουν να σου μιλήσω από κοντά και προτίμησα την διαδικτυακή
    Last edited by panos19; 24-07-2020 at 12:34.

Senior Member
    για να μην απαντάτε μάλλον με έχετε βαρεθεί
    ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος που αντιμετωπιζει τέτοιες δυσκολίες

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast