Θα το προχωρουσατε στη θέση μου;
Εδώ και 20 μέρες περίπου μιλάω με ένα παιδί που γνώρισα στο τιντερ.
Ήθελε να βγούμε την ίδια μέρα από όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε όμως αρνήθηκα.
Έλεγε ότι ψάχνει σοβαρή σχέση, όμως του εξήγησα πως δεν μπορώ να βασιστώ σε λόγια και επειδή μου έχουν συμβεί διάφορα είμαι επιφυλακτική, κι ας μην με παρεξησει γι αυτό.
Έδειξε κατανόηση και είπε ότι θα βγούμε όταν το θελήσω εγώ και θα με περιμένει γιατί δεν αρέσουν ούτε σε αυτόν οι βιαστικές καταστάσεις.
Είναι επίσης κατά του σεξ από πολύ νωρίς και λέει ότι όσο πιο γρήγορα του κάθετα κάποια τόσο εύκολα βαριέται.
Συμφωνούμε σε αυτό το θέμα και είναι καλό
Εμφανισιακά είναι ωραίο παιδί, όμως έχει πάρει κάποια κιλά.
Όμως είναι και κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν.
Λέει ότι είναι σοβαρό άτομο και δεν είναι από αυτούς που κοιτάνε μόνο να πηδήξουν ( αυτά όμως τα έχουν πει κι άλλοι) και ότι θα δω μαζί του πως δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι.
Παραπονιέται που η πρώην του δεν ήθελε να βλέπονται συχνά,λογω του ότι ήταν κουρασμένη τις πιο πολλές φορές από τη δουλειά της και επιμένει ότι "οσο κουρασμένος κι αν είσαι όταν θέλεις τον άλλο τον βλέπεις" . Επισης παραπονιεται που δεν ήθελε εκείνη να συζήσουν γιατί λέει είναι απαραίτητο όταν μια σχέση γίνεται σοβαρή. Εμένα με πιάνει πανικός στη σκέψη συγκατοίκησης.
Γκρινιάζει αρκετά για τη δουλειά του, πράγμα που με ενοχλεί και μου βγάζει μια μιζερια
Έχει κάποια γούστα σε ασχολίες και μουσική που δεν ταιριάζουν με τα δικά μου και ξενερώνω λίγο.
Έχει πάρει αρκετά κιλά και δεν βλέπω να κάνει κάτι για αυτό. Αντιθέτως θέλει λέει να βγούμε για φαγητό και ότι αν όλα πάνε καλά θα τρώμε βλακείες συνέχεια. ( Δεν έχω πει κάτι για να μην με περάσει για υστερική) και κοροϊδεύει όσους γυμνάζονται και προσέχουν τι τρώνε. Εμένα ολοι αυτοί που δήθεν αυτοσαρκαζονται για τα κιλά τους και κοροϊδεύουν τους άλλους μου κάνουν για κομπλεξικοι.
Επίσης ενώ είπε θα περιμένει , αφήνει μπηχτες για να βρεθούμε ενώ εγώ πραγματικά είμαι ακόμα μπερδεμένη.
Έχω ξενερώσει με τα παραπάνω, όμως σκέφτομαι ότι που θα ξαναβρώ κάποιον σοβαρό ( αν είναι όπως ισχυρίζεται) να θέλει σχέση; Το συζητούσα με κάποιες στη δουλειά και μου έλεγαν είναι σπάνιο κάτι τέτοιο, να μην το σκέφτομαι γιατί πλέον όλοι οι άντρες θέλουν μόνο κρεβάτι.
Με προβληματίζει πάρα πολύ όλο αυτό τις τελευταίες μέρες. Το κεφάλι μου παει να σπάσει.
Νιώθω οτι έχω ξενερώσει, δεν ξέρω αν τα αρνητικά που παρέθεσα τα βρίσκετε λογικά στο να ξενερώσω οπότε θέλω τη γνώμη σας.
Από την άλλη ίσως είναι η ευκαιρία μου να κάνω μια αρχή στις σχέσεις; Κι ας μην κρατήσει πολύ.
Τι λέτε;
Παράλληλα βγαίνω και με ένα άλλο παιδί, όπως έλεγα σε ένα άλλο θέμα και ψιλοφλερταρουμε αλλά μόνο μέσω ινσταγκραμ ( από κοντά κολωνει) και τελευταία μου κάνει κάπως περισσότερα κοπλιμεντα.
Οπότε αν γίνει κατι με τον πρώτο, να του το πω; Να το προχωρήσω στα κρυφά; Την προηγούμενη φορά που του είχα πει πως έκανα κάτι με άλλον είχε παγώσει μαζί μου.
Μια άλλη σκέψη είναι να βγω με τον πρώτο αλλά σε φιλικό κλίμα περισσότερο. Δεν του το κόβω μέχρι στιγμής όμως ούτε κίνηση κάνω. Θα του πω και ότι θέλω το χρόνο μου και παράλληλα θα δω αν υπάρχει πιθανότητα με τον άλλο.
Τι λέτε;