Results 1 to 15 of 36
Thread: Θα το προχωρουσατε στη θέση μου;
-
30-07-2020, 20:45 #1
Θα το προχωρουσατε στη θέση μου;
Εδώ και 20 μέρες περίπου μιλάω με ένα παιδί που γνώρισα στο τιντερ.
Ήθελε να βγούμε την ίδια μέρα από όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε όμως αρνήθηκα.
Έλεγε ότι ψάχνει σοβαρή σχέση, όμως του εξήγησα πως δεν μπορώ να βασιστώ σε λόγια και επειδή μου έχουν συμβεί διάφορα είμαι επιφυλακτική, κι ας μην με παρεξησει γι αυτό.
Έδειξε κατανόηση και είπε ότι θα βγούμε όταν το θελήσω εγώ και θα με περιμένει γιατί δεν αρέσουν ούτε σε αυτόν οι βιαστικές καταστάσεις.
Είναι επίσης κατά του σεξ από πολύ νωρίς και λέει ότι όσο πιο γρήγορα του κάθετα κάποια τόσο εύκολα βαριέται.
Συμφωνούμε σε αυτό το θέμα και είναι καλό
Εμφανισιακά είναι ωραίο παιδί, όμως έχει πάρει κάποια κιλά.
Όμως είναι και κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν.
Λέει ότι είναι σοβαρό άτομο και δεν είναι από αυτούς που κοιτάνε μόνο να πηδήξουν ( αυτά όμως τα έχουν πει κι άλλοι) και ότι θα δω μαζί του πως δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι.
Παραπονιέται που η πρώην του δεν ήθελε να βλέπονται συχνά,λογω του ότι ήταν κουρασμένη τις πιο πολλές φορές από τη δουλειά της και επιμένει ότι "οσο κουρασμένος κι αν είσαι όταν θέλεις τον άλλο τον βλέπεις" . Επισης παραπονιεται που δεν ήθελε εκείνη να συζήσουν γιατί λέει είναι απαραίτητο όταν μια σχέση γίνεται σοβαρή. Εμένα με πιάνει πανικός στη σκέψη συγκατοίκησης.
Γκρινιάζει αρκετά για τη δουλειά του, πράγμα που με ενοχλεί και μου βγάζει μια μιζερια
Έχει κάποια γούστα σε ασχολίες και μουσική που δεν ταιριάζουν με τα δικά μου και ξενερώνω λίγο.
Έχει πάρει αρκετά κιλά και δεν βλέπω να κάνει κάτι για αυτό. Αντιθέτως θέλει λέει να βγούμε για φαγητό και ότι αν όλα πάνε καλά θα τρώμε βλακείες συνέχεια. ( Δεν έχω πει κάτι για να μην με περάσει για υστερική) και κοροϊδεύει όσους γυμνάζονται και προσέχουν τι τρώνε. Εμένα ολοι αυτοί που δήθεν αυτοσαρκαζονται για τα κιλά τους και κοροϊδεύουν τους άλλους μου κάνουν για κομπλεξικοι.
Επίσης ενώ είπε θα περιμένει , αφήνει μπηχτες για να βρεθούμε ενώ εγώ πραγματικά είμαι ακόμα μπερδεμένη.
Έχω ξενερώσει με τα παραπάνω, όμως σκέφτομαι ότι που θα ξαναβρώ κάποιον σοβαρό ( αν είναι όπως ισχυρίζεται) να θέλει σχέση; Το συζητούσα με κάποιες στη δουλειά και μου έλεγαν είναι σπάνιο κάτι τέτοιο, να μην το σκέφτομαι γιατί πλέον όλοι οι άντρες θέλουν μόνο κρεβάτι.
Με προβληματίζει πάρα πολύ όλο αυτό τις τελευταίες μέρες. Το κεφάλι μου παει να σπάσει.
Νιώθω οτι έχω ξενερώσει, δεν ξέρω αν τα αρνητικά που παρέθεσα τα βρίσκετε λογικά στο να ξενερώσω οπότε θέλω τη γνώμη σας.
Από την άλλη ίσως είναι η ευκαιρία μου να κάνω μια αρχή στις σχέσεις; Κι ας μην κρατήσει πολύ.
Τι λέτε;
Παράλληλα βγαίνω και με ένα άλλο παιδί, όπως έλεγα σε ένα άλλο θέμα και ψιλοφλερταρουμε αλλά μόνο μέσω ινσταγκραμ ( από κοντά κολωνει) και τελευταία μου κάνει κάπως περισσότερα κοπλιμεντα.
Οπότε αν γίνει κατι με τον πρώτο, να του το πω; Να το προχωρήσω στα κρυφά; Την προηγούμενη φορά που του είχα πει πως έκανα κάτι με άλλον είχε παγώσει μαζί μου.
Μια άλλη σκέψη είναι να βγω με τον πρώτο αλλά σε φιλικό κλίμα περισσότερο. Δεν του το κόβω μέχρι στιγμής όμως ούτε κίνηση κάνω. Θα του πω και ότι θέλω το χρόνο μου και παράλληλα θα δω αν υπάρχει πιθανότητα με τον άλλο.
Τι λέτε;
- 30-07-2020, 21:24 #2
ωσπου να ξυπνησεις θα στον φαει μια πιο καπατσα
30-07-2020, 21:30 #3
30-07-2020, 21:38 #4
30-07-2020, 21:40 #5
30-07-2020, 21:48 #6
η γνωμη μου ειναι οτι θαμπωνεσαι ευκολα.
εννοω οτι δεν πρεπει να πιστευεις τιποτα απο οσα σου λενε οι αλλοι και αλλες παρα μονο τα εργα τους.
για εναν αντρα οπως και για μια γυναικα ειναι ευκολο να βρει το κουμπι στο αλλο φυλο και να του πει αυτα που θελει να ακουσει.
αυτο δεν γινεται μονο στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων αλλα και στους πωλητες, τους πολιτικους, κτλ κτλ.
για αυτο μην υπολογιζεις τιποτα απο ολα οσα σου λεει. βεβαια αυτο δεν σημενει οτι υποκρινεται, απλα οτι εσυ πρεπει να παρεις τα μετρα σου και να ψαξεις να δεις εαν λεει την αληθεια
30-07-2020, 21:56 #7
Καταλαβαίνω τι λες για αυτό δεν έχω ενθουσιαστεί μαζί του και δεν το έχω σίγουρο ότι θα υπάρξει σχέση, για να μην απογοητευτω.
Άσε που αν είχα να διαλέξω μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου θα διάλεγα τον δεύτερο.
31-07-2020, 00:59 #8
Αναρωτιέμαι.. Εχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον άντρα που να μην σε ενοχλεί κάτι σε αυτόν; Κάθε φορά που λες για μια νέα γνωριμία πάντα υπάρχει ένα "αλλά"..
Σε αυτόν τώρα σε ενοχλούν τα πάντα αλλά επειδή δήλωσε σοβαρός το σκέφτεσαι.. Φαντάζομαι θα του είπες στην αρχή ότι ψάχνεις ένα σοβαρό άντρα ή ότι πέφτεις πάντα σε άντρες που κοιτανε μόνο το σεξ ή δεν ξέρω τι, ε και αυτός για να σε "καταφέρει" είπε ότι είναι σοβαρός. Κι εγώ τώρα μπορεί να σου πω ότι είμαι αστροναύτης.. Τι πάει να πει;
Αν ήθελες πραγματικά μια σχέση, για να έχεις ένα άνθρωπο στην ζωή σου, δεν θα το σκεφτόσουν καν..
Τι εννοείς ομως με τον όρο "σοβαρός"; τι εννοεί αυτός; Ο άντρας που θέλει σεξ δεν είναι σοβαρός; Κάνεις και κανένα διάλειμμα ή ασχολησε μόνο με αυτό το κομμάτι όσο αφορά την ζωή σου;
31-07-2020, 10:46 #9
Φυσικά και ασχολούμαι και με άλλα πράγματα
Ήδη ανοίγομαι σιγά σιγά σε νέες φιλίες και μιλαω περισσότερο.
Σίγουρα θα βρεις κάτι στραβό σε κάποιον , δεν υπάρχει ο τέλειος.
Ναι, του είπα από την αρχή τι με ενοχλεί και συμφώνησε μαζί μου. Βέβαια έτσι έκαναν κι άλλοι και μόλις βρεθήκαμε όρμησαν και άρχισαν ότι δεν θέλουν κάτι σοβαρό.
Δεν λέω ότι όλοι οι άντρες που θέλουν σεξ δεν είναι σοβαροί, αλλά κρίνω αυτούς που κοιτάνε να το πάρουν γρήγορα ενώ βλέπουν πως η κοπέλα που έχουν απέναντι τους δεν θέλει ακομα και δεν το σέβονται.
31-07-2020, 11:32 #10
Θα ακουστεί κάπως, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι έχει δίκιο η Ρέμεντυ. Καλύτερα να κάνεις σεξ με κάποιον κι ας μην είναι οι καλύτερες συνθήκες, τουλάχιστον να απομυθοποιήσεις λιγάκι αυτό το κομμάτι. Διότι το πρόβλημα είναι αλλού και αυτό που περιμένεις όπως το έχεις στο κεφάλι σου δεν θα έρθει ποτέ. Μάλλον πάλι παράπονα θα έχεις και κάτι δεν θα σου αρέσει και θα αισθάνεσαι πληγωμένη κτλ, αλλά καλύτερα να γίνει τώρα παρά να γίνει από εντελώς απελπισία στα 40 σου που θα κάνεις ακόμα χειρότερες επιλογές ή να μείνεις μια ζωή παρθένα με ένα σωρό χειρότερα συμπλέγματα.
Εγώ τόσο καιρό που γράφεις δεν βλέπω καμία απολύτως πρόοδο, άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνεις και μένεις στα ίδια. Μία σχέση ή ένας άντρας δεν είναι η λύση στα ψυχολογικά μας έτσι κι αλλιώς.
31-07-2020, 11:38 #11
Αυτό σκέφτομαι.
Ήδη έχω κάνει προκαταρκτικά χωρίς να θέλω, τι παραπάνω είναι να κάνω και σεξ ; Τουλάχιστον σκέφτομαι ότι δεν θα κομπλαρω στον επόμενο που θα γνωρίσω να πω ότι δεν έχω ξανακανει
31-07-2020, 11:43 #12
Ο τρόπος που σκέφτεσαι για τους ανθρώπους γενικά δεν θα αλλάξει επειδή θα κάνεις σεξ.. Τώρα αν θες να κάνεις μπας και ηρεμήσεις και λίγο, κάνε. Το πρόβλημα είναι αλλού όμως.
31-07-2020, 11:57 #13
Το ξέρω ότι δεν είναι αυτή η λύση.
Δεν θέλω να το κάνω έτσι, όμως από ότι φαίνεται είναι αδύνατον να βρω έναν σωστό άνθρωπο που δεν θα με κοροϊδέψει και θα υπάρχει εμπιστοσύνη και έλξη μεταξύ μας.
Πραγματικά καταλαβαίνω πως νιώθουν οι κοπέλες που κάνουν κονσομανσιον ή τέτοια επαγγέλματα , δηλαδή να σε αγγίζει κάποιος χωρίς να θες.
Δεν έχω να θυμάμαι το πρώτο μου φιλί όπως το θυμούνται άλλοι που το έδωσαν με άτομο που τους άρεσε.
Συνεχίζω με ψυχολόγο, εκείνη επιμένει ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι χωρίς να θέλω, γιατί θα μου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Ήδη όπως είχα πει και σε άλλο ποστ έχω αρχίσει να αηδιάζω με κάποια πράγματα. Αν με ρωτάς τι θέλω πραγματικά , δεν θέλω να με αγγίξει ξανά κάποιος που δεν θέλω.
Χρειάζομαι χρόνο να καταλάβω αν θέλω κάποιον, τόσο κακό είναι που δεν ήθελα να καθίσω από το πρώτο βράδυ;
31-07-2020, 12:03 #14
Κακό είναι που δεν αφήνεις μία γνωριμία να συμβεί και να εξελιχθεί αυθόρμητα και πας να το εκβιάσεις. Αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Γνωριμία δεν εννοώ έναν που γνώρισες και τον θεωρείς υποψήφιο γκόμενο ή κάποιον μέσω εφαρμογής ίντερνετ που ψάχνουν όλοι για ******α. Κάποιον που έτυχε να γνωρίσεις σε άσχετο χρόνο και αισθάνθηκες έλξη και εμπιστοσύνη χωρίς να τον έχεις γνωρίσει με σκοπό να τον κάνεις γκόμενο.
31-07-2020, 12:06 #15
Ιδανικά αυτό που περιγράφεις θα ήθελα.
Να μην υπάρχει καν το ερωτικό στην αρχή για να δείξει τον πραγματικό το εαυτό,όχι αυτό που υποκρίνεται για να του καθίσεις .
Γνωριμία τέτοια από κοντά είναι ο δεύτερος που λέω σε αυτό το θέμα. Στην αρχή το πηγαίναμε τελείως φιλικά ( με ελάχιστο φλερτακι) και με αυτόν νιώθω έμπιστοσυνη.
Και με τον άλλον αν βγω δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις...
Αυτά αν με ρωτάς τι θέλω
Απλώς δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με αυτά τα άτομα.
Αν όλα πάνε καλά σύντομα θα έχω ευκαιρίες για γνωριμίες από κοντά.