Results 16 to 30 of 36
Thread: Θα το προχωρουσατε στη θέση μου;
-
31-07-2020, 12:15 #16
Ποια η δυσκολία σου να βρεις κάποιον άντρα εκτός των σάιτ γνωριμιών, δλδ στην καθημερινότητα στα μέρη που ζεις και συχναζεις?
Με αυτόν απ το Ινσταγκραμ βγαίνετε?
Εν τω μεταξύ στο tinder πληρώνεις για να χεις access?
Ο τύπος από το tinder φυσικό ήταν να σου ανοίξει διάφορες κουβέντες για να σου κινήσει το ενδιαφέρον ώστε ομαλά να ρθει και το επόμενο να βρεθείτε από κοντά. Απ εκει και πέρα το αν θα τον δεις από κοντά είναι αποκλειστικά θέμα άγχους! Νοείται ότι σε δημόσιο χώρο θα τον δεις (είθισται σε καφέ) άρα δεν τρέχει λόγος να φοβάσαι μην σου την πέσει και νοείται ότι ένα ραντεβού δεν είναι καμία απολύτως δέσμευση δλδ απ εκει και πέρα αραιώνεις επικοινωνία, τον μπλοκαρεις κλπ νοουμένου ότι εσύ άρεσες σ αυτόν. Άρα όλα περιστρέφονται γύρω από τον άξονα άγχος το οποίο όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες μεγεθύνεται ως ένα εσωτερικό βουνό.
Η δική μου εμπειρία λέει πως όποιοι/ες ψάχνονται στα σάιτ γνωριμιών έχουν όλο και κάποιο πρόβλημα είτε εμφανισιακό είτε χαρακτηρολογικό είτε χωρισμένοι με τέκνα, που καθιστα δύσκολη την εξεύρεση συντρόφου στους καθημερινούς τους χώρους. Τώρα το ίνσταγκραμ είναι άλλη φάση διότι συνήθως εκεί ποζάρει εμφανίσισμος κόσμος.
Το θέμα σεξ είναι μέρος του άγχους σου εκτός κι αν ο τύπος σου έδωσε να καταλάβεις σε βαθμό που λίγες αμφιβολίες αφήνει ότι αυτό που επιζητάει είναι το σεξ.
Το κρεβάτι που έγραψες μου θυμίζει μια σε κάποια συζήτηση που άκουγα μεταξύ της και κάποιου άλλου, κάπου σε έναν καθημερινό χώρο, που το επαναλάμβανε συνέχεια "...κρεβάτι", με βαθιά συνεχούς διάρκειας σχεδόν παράπονο και αναστεναγμό φωνή, σε έναν τόνο που μου μεινε αξέχαστος, και με το όνομα της την έβγαλα Δάφνη Κρεβάτη.γιάννης
- 31-07-2020, 12:16 #17
Το ιδανικό θα ήταν να υπάρξει το ερωτικό, απλά κι από τους δύο. Εσύ επειδή έχεις τα θέματά σου δύσκολα αισθάνεσαι ερωτικά για κάποιον ή απλά δεν έτυχε. Αλλά αφού σκέφτεσαι εμμονικά αυτό το θέμα, και μία υπερθεότητα να γνωρίσεις, και αρχικά ερωτικά να αισθάνεσαι, κάτι θα σε χαλάει και θα κάνεις δεύτερες σκέψεις.
31-07-2020, 12:16 #18
Lemon pie κ@υλeρη ξεχασα τα ελληνικα μου ναουμε δικια μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-07-2020, 12:22 #19
Κάνεις ολόκληρα σχέδια για το πως θες να εξελιχθεί μια σχέση, σκέφτεσαι το μετά και λες ότι ο άλλος θα σε κοροϊδέψει; Ο λόγος που δεν θες πλέον κάποιον να σε αγγίξει είναι επειδή όλο αυτό που κάνεις δεν το κάνεις επειδή το θες αλλά επειδή θεωρείς ότι Πρέπει να κάνεις σχέση όπως οι άλλες, Πρέπει να κάνεις σεξ επειδή θεωρείς ότι είσαι αρκετά μεγάλη, Πρέπει να κάνεις σχέση για να κλείσεις στόματα.. Και άλλα πολλά πρέπει. Ασχολησε μόνο με αυτό το κομμάτι και είναι λογικό πλέον να μην σε ενθουσιάζει. Ακόμη και όλα τα άλλα πράγματα που κάνεις στην ζωή σου έχουν ένα και μοναδικό στόχο, να κανεις σχέση.
Έχεις μια λάθος εικόνα για το τι είναι σεξ. Θεωρείς πως το σεξ είναι ικανοποίηση μόνο για τον άντρα και ότι οι γυναίκες το κάνουν απλά για να τους ευχαριστήσουν. Βλέπεις τους άλλους που έχουν σχέση και τους θεωρείς τυχερούς και εσένα άτυχη, θεωρείς ότι είναι άδικο οι άλλες που έχουν τόσα ελαττώματα να έχουν σχέση ενώ εσύ όχι. Έχεις πάρει ως προσωπική αποτυχία το γεγονός ότι δεν έχεις ολοκληρώσει, δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση και επιμένεις τόσο πολύ που πλέον δεν έχει καμία ουσία για σένα. Ξέρω πως ότι και να σου λέμε εσύ θα συνεχίσεις να επιμένεις, να ασχολησε, να απογοητευεσαι και να φτιάχνεις δικά σου σενάρια για την ζωή αλλά θα στο πω ξανά. Κάνε ένα διάλειμμα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, γνώρισε τον, ασχολήσου μόνο με αυτόν. Όλο αυτό σε καταστρέφει. Κάθε μέρα και χειρότερα. Όταν γνωρίσεις πραγματικά τι είσαι και τι αξίζεις τότε θα ξέρεις και τι θες από την ζωη σου. Είσαι μικρή, ο έρωτας, η σχέση, οι άνθρωποι έρχονται χωρίς πρόγραμμα και είναι πολύ πιο ωραίο από το να τα κυνηγάς από πισω.
31-07-2020, 12:40 #20
Πάρε κι έναν Πάνο Κιάμο που για να χαλαρώσεις...
Θάλασσα η αγάπη καράβι το κρεβάτι
του έρωτα την ώρα τώρα τώρα
Φλόγες στα σεντόνια πληρωμένα λόγια
και τα θέλω όλα όλα όλα..
Φωτιά με φωτιά, φωτιά με φωτιά
φωτιά στο φιλί φωτιά στο κορμί
φωτιά στην καρδιά, φωτιά με φωτιά
χημεία ζημιά σε καίω με καις
σε θέλω με θες ξανά και ξανά
Κόλαση η αγάπη πάθος δίχως άκρη
και ο ιδρώτας στάζει στάζει στάζει
και στο μαξιλάρι κόκκινο φεγγάρι
μεθυσμένο μοιάζει μοιάζει αχ μοιάζει
Φωτιά με φωτιά, φωτιά με φωτιά
φωτιά στο φιλί φωτιά στο κορμί
φωτιά στην καρδιά, φωτιά με φωτιά
χημεία ζημιά σε καίω με καις
σε θέλω με θες ξανά και ξανά
https://www.artsandthecity.gr/stixoi...4%CE%B9%CE%AC/γιάννης
31-07-2020, 12:45 #21
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-07-2020, 12:51 #22
Δυσκολεύομαι να βρω κάποιον από το περιβάλλον μου, γιατί πολύ απλά περιβάλλον δεν υπάρχει.
Στη δουλειά δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε αρκετά με συναδέλφους, από σχολείο δεν έχω κρατήσει καμία επαφή, και από τη σχολή μόνο με έναν, αυτόν που βγαίνω.
Όμως τώρα αρχίζω να μιλώ περισσότερο και να δημιουργώ σχέσεις φιλικές και σύντομα θα αρχίσω και νέα πραγματα οπότε θα έχω ευκαιρίες να γνωρίσω άτομα πρώτα σαν χαρακτήρες και μετά να καταλάβω αν μου κάνουν
31-07-2020, 12:54 #23
Κατάλαβες πολύ καλά τι νιώθω.
Στο μόνο που θα σε διορθώσω είναι ότι δεν πιστεύω πως το σεξ το ευχαριστιεται μόνο ο άντρας αλλά και οι δύο ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.
Στις ως τώρα εμπειρίες μου εγώ δεν αισθανομουν έτοιμη οπότε όσα έκανα τα θεωρούσα ως παραχώρηση για να αρέσω περισσότερο.
Με κάποιον που θα ήθελα, φυσικά και δεν θα το θεωρούσα κακό. Απλά φοβάμαι μην ερωτευτώ κάποιον και με απορρίψει επειδή δεν έχω κάνει σεξ και μη βάλει με το νου του ότι είμαι προβληματική
31-07-2020, 12:58 #24
Με τα τραγούδια που βάλατε με κάνατε και γέλασα μπορώ να πω. Έκλαιγα όλο πριν λίγο, με είχε κυρίευσε το άγχος μου πάλι
31-07-2020, 13:14 #25
Καλύτερα να ερωτευτείς και να σε απορριψουν πάρα όλο αυτό που κάνεις. Άσε που υπάρχει η πιθανότητα να ερωτευτείς κάποιον και να νιώσει κι αυτός το ίδιο.. Γιατί σκέφτεσαι μόνο το χειρότερο σενάριο; Όλη η ζωή μας είναι με πρόγραμμα, στο μοναδικό θέμα που είμαστε λίγο ελεύθεροι είναι οι σχέσεις μας (ερωτικές και φιλικές). Ακόμη κι εκεί όμως εσυ τα προγραμματιζεις όλα.. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και θα έρθει από μόνο του.
31-07-2020, 13:40 #26
Έχεις δίκιο, όμως πολλοί κοροϊδεύουν όσες δεν έχουν ολοκληρώσει και θέλουν σχέση.
Το έχω δει αρκετά να σχολιάζεται αυτό στα σοσιαλ.
Ότι αν δεν εχεις εμπειρίες δεν ξέρεις αν θες σχέση ή ξεπετα και καλό είναι να ξεκινήσεις με ξεπετες γιατί με τον πρώτο θα κολλησεις ( πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί σώνει και καλά να κόλλησεις με τον πρώτο;)
31-07-2020, 13:54 #27
Επειδή σχολιάζουν ή κοροϊδεύουν σημαίνει ότι έχουν δίκιο; Εσύ κοίτα να κάνεις αυτό που νιώθεις από εδώ και πέρα κι όχι αυτό που πρέπει (νομίζεις ότι πρέπει) .. Σταμάτα να συζητάς με την μητέρα σου αυτό το θέμα και γενικά άσε την ζωή σου να κυλήσει μόνη της. Θα έρθει και ο έρωτας, θα έρθει και η σχέση και το σεξ.. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να μάθεις επιτέλους τι θες πραγματικά εσύ σαν άνθρωπος και όχι τι θέλουν οι γύρω σου (ή νομίζεις ότι θέλουν).
31-07-2020, 16:30 #28MeditationGuest
31-07-2020, 16:32 #29MeditationGuest
31-07-2020, 17:14 #30