Φίλος για 40 χρόνια, θέλω να ξεκόψω
Έχω ένα φίλο απο μικρή ηλικία θα μπορούσα να πω αδερφικός φίλος, που είμασταν πολύ δεμένοι, αλλά τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει πολύ αντιπαθητική συμπεριφορά απέναντι μου χωρίς κανένα σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο μου.
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ προβληματικός χαρακτήρας χωρισμένος με μικρά παιδιά και πολύ σοβαρά ψυχολογικά θέματα επιθετικός χαρακτήρας με προβλήματα με αστυνομίες ενδοοικογενειακή βία, μισογύνης, ξενοφοβικός, όλου του κόσμου τα κόμπλεξ και τα προβλήματα.
Το θέμα είναι τον πήγαινα με τα νερά του μέχρι που τώρα τελευταία άρχισε να επιτίθεται και σε εμένα, 3-4 φορες ξέκοψα μαζί του για μήνες ολόκληρους, του ξαναέδινα ευκαιρίες όμως πάλι συνέχιζε την ίδια συμπεριφορά, αυτό που λέμε δώσε θάρρος στον χωριάτη, προσβολές επιθέσεις εξευτελιστικά πράγματα.
Δεν ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι αφού 4 φορές του έχω δείξει οτι η συμπεριφορά του με ενοχλεί, σκέφτομαι πραγματικά αν αξίζει να του ξαναδώσω ευκαιρία.
Θα γράψει κάποιος μακριά απο τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες αλλά για 40 χρόνια στα ευκολα και τα δυσκολία συμβούλευε ο ένας τον άλλο. Καταλαβαίνω οτι πιεζεται και ολοι ξεκόβουν μαζί του δεν εχει φιλους και οικογένεια να τον στηρίξει, όταν βλέπουν την τοξική του συμπεριφορά, αλλά τα 3 τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει και μαζί μου κάθε γραμμη αξιοπρέπειας και σεβασμού.
Εννοείται εχω συζητήσει μαζί του του έχω επισημάνει όλα αυτά, αλλά βρίσκεται στον κόσμο του.
Πρώτη φορά στην ζωή μου έχω φτάσει σε σημείο να προβληματιστώ αν αξίζει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, μου φαίνεται ότι καθε φορα που τον προσεγγίζω το θεωρεί σαν να έκανα πισω να τον έχω εγώ ανάγκη και να μπορεί να με εξευτελιζει και να με μειώνει, δεν κατανοεί καν ότι του κάνω χάρη.