Originally Posted by
carrot
Αμοξικιλλίνη 2 g συν 1 g προβενεσίδη από το στόμα
Αμπικιλλίνη 2 έως 3 g συν 1 g προβενεσίδη από το στόμα
Αζιθρομυκίνη 2 g από το στόμα
Cefixime 400 mg από το στόμα
Κεφοταξίμη 500 mg με ενδομυϊκή ένεση
Κεφοξιτίνη 2 g με ενδομυϊκή ένεση, συν 1 g προβενεσίδη από το στόμα
Cefpodoxime (Vantin) 400 mg από το στόμα
Η κεφτριαξόνη (Rocephin) 125 έως 250 mg με ενδομυϊκή ένεση
Η ciprofloxacin 500 mg από το στόμα
Levofloxacin 250 mg από το στόμα
Ofloxacin 400 mg από το στόμα
Σπεκτινομυκίνη 2 g από ενδομυϊκή ένεση
OMG !!!!!!! Κι υστερα λεμε για τα ψυχοφαρμακα, που θα παρουμε ενα abilify κ κατι τρεχει στα γυφτικα... Θελει προσοχη με τα one-night stands, κ ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο !!!
Οι θεραπείες είναι πανάκριβες για τις ασθένειες αυτές και δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να γίνουν καλά η ίσως να αδυνατεί το σύστημα να αντέξει τόσους ασθενείς.
Θέλω απλά να ρωτήσω πόσοι από εσάς ανησυχείτε ότι έχετε κολήσει κάποια STD η ότι έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας και δεν έχετε πάει να κάνετε εξετάσεις η ζείτε διαρκώς με την σκιά της αμφιβολίας. Φαντάζομαι όσοι διαβάσουν τις επιπτώσεις (τι προκαλεί) η κάθε νόσος θα έχουν μια ιδέα.
Καροτ το μοναδικο one-night stand που ειχα κανει χωρις προφυλακτικο ηταν μες στη θαλασσα, κ μου χει καρφωθει η ιδεα μην εχω κολλησει κατι, κατα τα αλλα προφυλακτικα παντα κουβαλαω, φοβαμαι μην εχω κολλησει κατι αλλα στη θαλασσα ειναι λιγο πιο απιθανο κ αλλωστε τελειωσε εξω.. Θα κανω μαλλον εξετασεις αλλα φοβαμαι μην εχω παθει τιποτα... απο τοτε βεβαια αυτα τα χω κοψει...
Τι είναι καλύτερο πιστεύετε, η αποχή από το σεξ, η συντήρηση αρρώστιων (κάθε είδους) αφού οι ιατρικές λύσεις είναι λύσεις συντήρησης φαίνεται και όχι πρόληψης, οι εναλλακτικοί τρόποι θεραπείας;
Παιδια τι αποχη απο το σεξ, ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ οεο ???? :p Απλα θελει προσοχη !!
Είναι τα ψυχοφάρμακα, πιστεύετε, ένας πονηρός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, μια φθηνή θεραπεία για όσους νοσούν, από SMDs και καρκίνους, δηλαδή όσους έχουν (διακυμμενόμενο η μη) πρόβλημα με την υγεία τους;
Τωρα αυτο δεν ξερω πως το εννοεις, καπου ειχα διαβασει παντως για καποια συνδεση αντικαταθλιπτικων κ HIV, αν εννοεις αυτο..