Results 1 to 15 of 26
Thread: Η ζωή μου, έτσι απλά
-
28-05-2018, 18:25 #1
Η ζωή μου, έτσι απλά
Έχω γράψει αρκετές φορές, ξέρω μπορεί να έχω γίνει κουραστικός...
Όμως κάθομαι και σκέφτομαι και διαβάζω διαφορά που δεν με αφήνουν να ηρεμήσω
Το μόνο που με βασανίζει τόσο πολύ είναι κάποια συμπτώματα που είχα και φέρνουν να είναι από την καρδιά μου.
Έχω πάθει 5 φορές κάποια σκηνικά τρομακτικά και η διάγνωση είναι κρίση πανικού και άγχους, αυτές της λέξεις στης μέρες μας της έχουν κάνει καραμέλα!...όπου και να πας δεν θα το κάνουν τίποτα παραπάνω Γιατί πάντα βάζουν αυτή την ταμπέλα: ψυχολογικό θέμα!
Είχα τέτοια συμπτώματα που κάνεις νομίζω δεν είχε ποτέ από "κρίση πανικού η κρίση άγχους" και Καλά!
Αυτά τα συμπτώματα που είχα μπορείς μόνο να τα βάλεις στο φακελο ενός καρδιολογικου θέματος, έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Κάνεις δεν σε ακούει κανείς δεν σε πιστεύει και κάνεις δεν ξέρει,επίδει ειμαι μόνος μου σε όλο αυτό προσπαθώ να γράφω εδώ σε εσάς,νιώθω ότι κάποιος θα με καταλάβει
Είμαι πολύ εβεστιτος άνθρωπος..
Νευριαζω με το παραμικρό όταν κάτι δεν μου κάθεται καλά
Αγαπάω πολύ βαθιά και δίνω πολύ σημασία στο κάθε τι ,ένα μου μεγάλο κακο.
Ήμουν και είμαι ντροπαλός γενικά αρκετά
Είμαι πολύ νευρικός επιδει ετσι μου βγαινει αλλά έχω μια καρδιά και μια ψυχή γεμάτη με αγάπη για ανθρώπους που με αγαπάνε και με σέβοντε Πόσο μάλλον αν έχω έναν άνθρωπο κοντά μου να με αγάπαει αληθινά,που δεν έχω Γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πλέον σε αυτό τον κόσμο
Έχω στεναχωρηθεί πιο παλιά για μια σχέση που είχα πάρα μα πάρα πολύ(κατάθλιψη) δεν ξέρω αν αυτό ηταν η Αρχή και δεν ξέρω αν φτει για όλο αυτό Που συμβαίνει σε έμενα.
Έχω κάνει πολλές εξέτασης καρδιολογικες,πάντα τα ίδια παραμύθια.
Εδω Να πούμε πως είμαι και αρκετα μικρός σε ηλικία
Θυμάμαι εφυγα από έναν καρδιολογο μετά από σχεδόν όλες της εξετάσεις(εκτός το χολτερ) και μόλις έφτασα σπίτι μου κόπηκε η ανάσα και τα γνωστά.
Αργότερα από μερικές μέρες έφτασα νοσοκομείο με 160 κάτι παλμούς...το ίδιο παραμύθι και εκεί.
Πριν ενα χρόνο και λίγο, το *χειρότερο* ήταν πόνος σφίξιμο και πόνος στο στιθος που με άφηνε και με ξαναεπιανε μαζί με δυσκολία στην αναπνοή,τρομακτικό! Στο νοσοκομείο έφτασα και με είδε μετά από 40 λεπτά που τα συμπτώματα υποχώρησαν απλά τότε είχα μούδιασμα σε κάποια σημεία του σωματος .παντα σκέφτομαι ότι έπρεπε να με δουν όταν είχα αυτά τα τρομακτικά συμπτώματα. Και σκέφτομαι ότι ενα απλο καρδιογράφημα και μια ακτινογραφία θώρακα δεν ήταν αρκετό για να καταλάβουμε τι έγινε σε έμενα αφού υποχώρησαν τα συμπτώματα ...Η διάγνωση; Το ίδιο παραμύθι,ξέρετε! (Να σημειώσω οτι αυτο το έπαθα εννω ημουν σε πολυ κακη ψυχολογική κατάσταση υστερα απο ένα τσακωμο με τον πατερα μου) πως ένιωθα τοτε ; μπερδεμενος , τρομαγμένος, στενοχωρημένος,φοβισμένος, αγχωμένος γεμάτος ηλίθειες σκεψεις και δεν το λέω απλά για να δικαιολογήσουμε αυτό που έπαθα απλά για να ξέρετε ...Αυτά είναι μόνο 2 που έπαθα από τα 5 -6 από τα τρομακτικά αυτά θέματα που μου συνέβησαν !
Γενικά έχω κάνει αρκετές μπορώ να πω εξετάσεις καρδιολογικες και αιματολογικές!
Γενικά έχω ζαλάδες αρκετές φόρες
νιώθω σύγχυση δυσκολία στην αναπνοή και διαφορά αλλά.
Τι εχετε να πειτε και Ποιά είναι η γνώμη σας για όλο αυτό;
Τι θα με συμβουλευατε να κάνω ; θέλω να βρω μια άκρη με αυτό το θέμα..
Σας παρακαλω όσο ποιο σοβαρά γίνετε!Its not over until i win!
Blessed.
- 28-05-2018, 18:57 #2
28-05-2018, 19:02 #3
Είμαι 22 , πήγα μια φορα και μου είπε για διαταρχι άγχους και δεν ξαναπηγα
Its not over until i win!
Blessed.
28-05-2018, 19:08 #4
am edw eine to lathos sou pasxlo kai egw apo kati paromio entono anxos arwstofovia kai ola ta alla apla na kseris ena pragma adelfe THERAPEVETE exo gnorisi prwsopika anthropo pou therapeftike apo katathlipsi aki anxodi diataraxi kai na s pw kai kati eine poli eukolo na therapefti oso astio kai an sou akougete kai pleon prepi na stamatisi auto to tapou me tous psixologous kai tous psixiatrous kai prepi na katalavi olos o kozmos alla kai emis i idoi pos i psixikes diataraxes eine asthenies opos eine o diavatis o karkinos kai ola ta ipolipa ama kapios exi karkino den lei asto kai tha perasi mono tou to palevi etsi kai esy palepsto vres enan kalo psixologo pigene kai an xriasti pare kai xapia alla mazi me psixologo POTE min paris mono xapia kai tha deis pos ola auta tha perasoun kai tha ta thimase kai tha gelas egw argisa alla to ksekinisa methavrio paw stin 2 sinedria me mia psixologo pou me estile autos o gnostos mou pou sou eipa pou epasxe apo to idio pragma min to afisis etsi i gnomi mou
28-05-2018, 19:13 #5
Ποιός μου λεει όμως ότι όλο αυτό φαίνετε να είναι ψυχολογικό θέμα 100% ;
Τι συμπτώματα έχεις Εσύ βασικά...
Δεν το θεωρο ταμπού απλά δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα συμπτώματα είναι μόνο ψυχολογικά.Its not over until i win!
Blessed.
28-05-2018, 19:16 #6
28-05-2018, 19:37 #7
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που μου συνέβησαν είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα
Blessed.
28-05-2018, 20:33 #8
28-05-2018, 21:48 #9
Oso grigorotera to katalavis oti eine psixologiko toso grigorotera tha to kseperasis
28-05-2018, 21:57 #10
Αυτό το καιρό με προβληματίζει όλο αυτό που εχω περάσει και είμαι σε ένα φόβο συνέχια για την υγεία μου
Blessed.
28-05-2018, 23:58 #11
Σε νιώθω ... και εγώ 22 ετών είμαι φίλε.
Η διάγνωση ... διαταραχή γενικευμένου άγχους.
Όταν ρωτήσα για τα συμπτώματα μου είπε οτι πρόκειται για σωματοποίηση του άγχους. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω τον γιατρό γιατι φοβόμουν οτι εχω κατι σοβαρό οπως σκλήρυνση κατα πλάκας, κάτι στα πνευμονία ή κάποιο αυτοανοσο. Τώρα σιγά σιγα συνειδητοποιώ πως όντως έχω διαταραχή. Συσσωρευμένο άγχος χρόνων,τελειομανία, εσωστρεφής χαρακτήρας χαμηλής αυτοπεποίθησης,απωθημένα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι ένας συνδυασμός που φθείρει την ψυχή και ζητούσαν κάποιο ερέθισμα ώστε να "βγουν" ως διαταραχή με ψυχοσωματικά . Ειμαι σε θεραπεία εδω και ενα μηνα με πρεγκαμπαλίνη και έχουν υποχωρήσει σχεδόν όλα εκτός από την ζάλη και τα καψίματα (μάλλον θα χρειαστεί να αυξήσω τη δόση).
Ακομη δεν εκανα αλλαγή τροπου ζωης αλλα πρέπει και θα το κάνω
.Πέρα από τα χάπια που βοηθούν σε κάποιο βαθμο χρειάζεται δραστηριότητες και θετική σκέψη.
29-05-2018, 03:06 #12
29-05-2018, 03:15 #13
https://www.google.gr/search?q=diffe...KPOqFjFw__gMM:
Εγώ έχω νιώσει το 2ο αρα λέτε να είναι κρίση άγχους;
Ελπίζω να σας εμφάνιση την φωτογραφίαIts not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 05:18 #14
Up.........
Blessed.
29-05-2018, 13:51 #15
Αν δεν βοηθήσεις ο ίδιος τον εαυτό σου, δεν θα τον βοηθήσει κανένας. Βρίσκεσαι μονίμως σε μία άρνηση ότι κι αν σου έχουμε πει. Τόσοι και τόσοι γιατροί που έχεις πάει και σου λένε ότι δεν έχεις καρδιά και είναι ψυχολογικό λες να συνωμοτούν εναντίον σου; Τόσοι που σου έχουμε απαντήσει ότι είχαμε τα ίδια και χειρότερα και ήταν άγχος και κρίσεις πανικού λες να έχουμε κανένα λόγο να σου πούμε ψέματα; ? Ο ψυχολόγος είχε κανέναν λόγο να βγάλει λάθος διάγνωση ή εσύ τα ξέρεις όλα και όλοι οι υπόλοιποι τίποτα; Αφού βγάζεις διαγνώσεις μόνος σου και δεν ακούς καμία συμβουλή, τι βοήθεια περιμένεις από τους άλλους; Βρες μόνος σου την λύση τότε. Νομίζεις ότι είσαι τόσο ειδική περίπτωση;
Σου μιλάω αυστηρά μπας και σε ταρακουνήσω λίγο, όχι για κάποιον άλλο λόγο.