Καλησπερα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Καλησπερα!

Καποια εμπειρια με φυτικα αντικαταθλιπτικα;

Banned
    βοηθουν... δεν εχουν παρενεργειες ή καποια εχουν πολυ ελαχιστες παρενεργειες... εξαρταται παντα τι προσδοκας απο το καθε αντικαταθλιπτικο, εδω πολλοι απο εμας δεν μας καλυπτουν τα χημικα...οχι οτι θα επρεπε να μπορουσαν αλλα συνηθως αναμενεις οτι κατι τεχνητη ουσια ειναι διπλασιο σε ισχυ απο καθε φυτικη...

παρολα αυτα εαν σκοπευες να παρεις αντικαταθλιπτικα, καλυτερα δοκιμασε τα φυτικα, καλυπτουν αρκετα επιτυχως την καταθλιψη...
    για μενα το καλυτερο αντικαταθλιπτικο ειναι ο ηλιος, η φυση και οι ανθρωπινες παρεες..

Σ'ευχαριστω για την απαντηση!
    Ο γιατρος μου τα εδωσε ειναι φυτικα με σπαθοχορτο...
    Τα παιρνω εδω κ μια εβδομαδα και αναμενω αποτελεσματα...

Senior Member
    Είχα δοκιμάσει για λιγο καιρό ροντιόλα κα νομίζω οτι είδα διαφορά αλλά μπορει και να λειτουργουσε σαν placebo!

Senior Member
    Quote Originally Posted by karamela_09 View Post
    Ο γιατρος μου τα εδωσε ειναι φυτικα με σπαθοχορτο...
    Τα παιρνω εδω κ μια εβδομαδα και αναμενω αποτελεσματα...
    Κατι λιγουλακι κανει το σπαθοχορτο , αρκει να παιρνεις καποια καλη μαρκα , διοτι εχω τεσταρει διαφορες , και αυτες που δουλευαν ειναι , health aid , solgar , power health .......ας πουμε με την lamberts δεν ειδα αποτελεσμα , διοτι αλεθουν ολο το φυτο , κι ειναι μπεζ η ταμπλετα ( θαπρεπε ναναι πρασινο , δλδ ο ανθος ) ......... ροντιολα δεν εχω δοκιμασει , ουτε μελισσοχορτο ......

Εγω Γερμανια ειμαι laif 900 ονομαζεται και ειναι της bayer
    Κιτρινο ειναι απο εξω και μεσα καφε -πρασινο
    Last edited by karamela_09; 10-06-2018 at 23:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by karamela_09 View Post
    Εγω Γερμανια ειμαι laif 900 ονομαζεται και ειναι της bayer
    Κιτρινο ειναι απο εξω και μεσα καφε -πρασινο
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κατι λιγουλακι κανει το σπαθοχορτο , αρκει να παιρνεις καποια καλη μαρκα , διοτι εχω τεσταρει διαφορες , και αυτες που δουλευαν ειναι , health aid , solgar , power health .......ας πουμε με την lamberts δεν ειδα αποτελεσμα , διοτι αλεθουν ολο το φυτο , κι ειναι μπεζ η ταμπλετα ( θαπρεπε ναναι πρασινο , δλδ ο ανθος ) ......... ροντιολα δεν εχω δοκιμασει , ουτε μελισσοχορτο ......
    Το σπαθόχορτο είναι πράσινο, το λουλούδι του είναι κίτρινο ξεθωριασμένο, το μπουμπούκι του είναι έντονο κίτρινο κι όταν το τρίψεις ανάμεσα στα δάχτυλα μέχρι να λιώσει, βγάζει μια ουσία έντονα κόκκινη προς το μπορντό.
    Στην επαρχία μαζεύουμε το μπουμπούκι αυτό και το βάζουμε σ' ένα μπουκάλι με ελαιόλαδο, ή εναλλακτικά σε καλαμποκέλαιο και σε λίγες μέρες όλο το λάδι αλλάζει χρώμα και γίνεται αυτό το έντονο κόκκινο. Μερικοί πίνουν μια κουταλιά το πρωί για το στομάχι τους, κι άλλοι απλώς το χρησιμοποιούν για τις πληγές που δεν κλείνουν με ιατρικά μέσα (όχι πάνω στην πληγή, αλλά γύρω από αυτήν), ή ακόμα και για ερεθισμούς ανάμεσα στα πόδια στους παχύσαρκους, επειδή μειώνει την τριβή. Επίσης στους αγγόνες που μαυρίζουν για όσους εργάζονται σε γραφείο, και σε κάποια δερματολογικά που δεν σχετίζονται με μύκητες.
    :)

Ναι το γνωριζω ,φτιαχνει και η θειa μου στην επαρχια!
    Ευχαριστω!