ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 937
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 937 of 1380 FirstFirst ... 4378378879279359369379389399479871037 ... LastLast
Results 14,041 to 14,055 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ειχα δουλεψει πριν 3 χρονια παλυ σε κοινωφελη, τοτε ηταν στο δημο παλη εργατης ειχα παει, με ειχαν χωσει σε ενα γραφειο λογο πτυχιου περιβαλλοντολογου και δεν εκανα τιποτα, εβγαζα καμια φωτοτυπια, βλακειες.... αλλα επρεπε να ειμαι εκει 8 ωρες παιζαν τα νευρα μου, εφευγα μονος μου μια ωρα πριν το σχολασμα, στο τελος εφαγα φωνες απο των προισταμενο γιατι φευγω νωρις, εεε σπιτι τραβηξα μια κρισει πανικου πηρα την αδεια μου και ηρεμισα μου αυξησε της δοσεις ο γιατρος, και συνεχισα τη δουλεια, οταν επιασα δουλεια ειμουν στο πρωτο χρονο απο το ψυχωτικο επισοδειο, τωρα ειμαι 4.5 χρονια ειμαι καλυτερα, ελπιζω να πανε ολλα καλα. τωρα εχω καλυτερη φυσικη κατασταση τοτε ειμουν 114 κιλα και αγυμναστος θρεφταρη ειμουν, τωρα ειμαι 94 κιλα, και τρεχω κολυμπαω κανω ποδηλατο.......
    Α, εγώ ήμουν σε χειρωνακτική εργασία αλλά οι μόνιμοι βαριόντουσαν και σταματούσαμε αλλά τουλάχιστον ήμουν σε φυσικό περιβάλλον και την πάλευα κάπως. Ε άμα είσαι σε γραφείο ώρες λογικό είναι.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το προβλημα σου ρε ιωαννη κ ολων σασ εδω μεσα ειναι οτι βλεπετε τον εαυτοσ σασ απεξω προσ τα μεσα δηλαδη περιμενεισ οι αλλοι να σου πουν τι εισαι εσυ γτ δεν εχεισ αποψη δεν ξερεισ τι εισαι τι ειναι αυτεσ οι πεποιθησεισ σου οι αλλοι μπορουν να λενε οτι θελουν εσυ αποψη δεν εχεισ
    Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο. Προσαρμόσαμε τον εαυτό μας με βάση τα πιστεύω των άλλων για εμάς, από παιδικής ηλικίας.
    Υπάρχουν και οι εξωγενείς παραγοντες που ειναι αστάθμιτοι, όπως, όταν νομίζεις πως εχεις τις ικανότητες ή υπάρχουν καλύτεροι σου (π.χ.σε ένα διαγωνισμό, σε ένα άθλημα), δοκιμάζεις και παίρνεις ένα μέτριο αποτέλεσμα και απογοητεύεσαι. Σε άλλα πράγματα δεν μας δόθηκαν οι ευκαιρίες λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο ζούσαμε (π.χ. κάποιοι ξεκίνησαν ξένες γλώσσες στα οκτω τους, από τα οκτω τους πήγαιναν σε πάρτι και ταξίδια με τους γονείς τους, ήξεραν να συναναστρέφονται, να κάνουν φίλους, έγιναν εύστροφοι, ευχάριστοι και δυναμικοί. Εμείς τώρα τρέχουμε να μπαλώσουμε το ένα και το άλλο, δλδ δεν τα βάζουμε κάτω.

Όταν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και έχεις και καλά ερεθίσματα από το εξωτερικό σου περιβάλλον τότε ξέρεις που στέκεις. Ετσι, δεν θες ούτε περισσότερα από τις ικανότητες σου ούτε πιστεύεις ότι αξίζεις λιγότερα. Αλλιώς ανακαλύπτεις το που στέκεις μετα που έβαλες στόχους και αφού απογοητεύτηκες από τα αποτελέσματα ή τα παρατησες λόγω ψυχολογίας.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγω σ λεω δεν πειραζει που δεν πηρεσ πτυχιο μπορεισ να δουλεψεισ και να εχεισ τα παντα το προβλημα σου που ειναι
    Περίπου για κάτι τέτοιο πρόκειται! Δεν πήρα κάποιο χαρτί στον χρόνο που έπρεπε αποκλειστικά και μόνον λόγω ψυχολογικής κατάπτωσης σε εκείνη την ηλικία! Τώρα που θα θελα να δοκιμάσω κάτι όπου είναι απαραίτητο εκείνο το προσόν, ξαναβρίσκω το εμπόδιο μπροστά μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Είναι αργά!Ευτυχώς κρατάω τον εαυτό μου σε εναλλακτικές, που δεν είναι άσχημες, κι αυτο είναι παρήγορο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    καλα ειμαι γενικος εχω να κανω κρισει πανικου 5 μηνες, γενικος συγκρινω των εαυτο μου οπως ειμουν πριν τη ψυχωση... ειμαι λιγο σκληρος, απλα φοβαμαι μην παθω κρισει πανικου στη δουλεια και τα βροντιξω.... κατα τα αλλα ολλα καλα. εχω αρκετα καλη φυσικη κατασταση για χειρονακτικες εργασιες, γιατι εργατης θα πιασω δουλεια.. με φοβιζει το οκταορο ειναι πολλες ωρες αν και νομιζω οτι τωρα με τη πιστοποιηση κεπα δουλευω δημοσιο μια ωρα λιγοτερη....., το καλο ειναι οτι δικαιουσε με το προνιακο επιδομα να δουλευης κοινωφελη, αν ολλα πανε καλα θα βγαλω πληρες μηνιατικο.. για ενα χρονο ειμαι καβατζομενος, μετα παλι ψαξιμο δουλειας........
    Έχεις εναλλακτικές?
    Άμα είμαστε σε μια δουλειά που δεν μας γεμίζει απλά για να πέφτει ο μισθός, δεν την παρατάμε νοουμένου ότι αυτό που κάνουμε δεν μας είναι αφόρητο, είμαστε εντάξει/συνεπείς με τη δουλειά και νοείται ανεκτικοί ως ένα σημείο με τους άλλους.
    Όμως, εκμεταλλευόμαστε τον ελευθερο μας χρόνο καλλιεργώντας δυνατότητες που θα μας είναι εφόδια για να επιδιώξουμε μια καλύτερη δουλειά και ψάχνουμε συνάμα για κάτι άλλο, νοείται καλύτερο απ αυτο που κάνουμε τώρα.
    Το δυστυχημα ειναι πως αμα μπεις στο δημόσιο ακόμα και σκατα να ναι η κατασταση δεν τα παρατας λόγω του σίγουρου μισθού και της μονιμότητας.
    γιάννης

Senior Member
    Ρε ιωαννη να στα εξηγησω παλι σου ελεγαν οι αλλοι αυτο κι αυτο κι εσυ τουσ πιστεψεσ και εφτιαξεσ ενα χαρακτηρα στην πρωτη δυσκολια αντιδρασ καπωσ και εμφανιζονται οι αδυναμιεσ ειναι στο χερι σου να δυναμωσεισ και να θωρακισεισ τον εαυτο σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Zουμε σε μια χωρα που επιβραβευβει τα καθαρματα.

Senior Member
    Δύο κλήσεις με το όνομα άγνωστος δεν το σήκωσα σας έχει τύχει; Έχετε απαντήσει;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Δύο κλήσεις με το όνομα άγνωστος δεν το σήκωσα σας έχει τύχει; Έχετε απαντήσει;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Άγνωστος σου αριθμός ή απόρρητος αριθμός? Στο πρώτο απαντώ στο δεύτερο όχι.
    γιάννης

Μάθε στη ζωή σου να είσαι αξιοπρεπής. Μόνο που θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο τίμημα. Δεν "φιλάμε τον κώλο" κανενός για να μας κάνει εξυπηρέτηση ούτε και παρακαλάμε. Διότι ακόμα και να γίνει η δουλειά μας, θα του είμαστε υπόχρεοι και θα συμβιβαζόμαστε με το κάθε τι που επακολουθεί. Η ανάγκη είναι που σπρώχνει τον άνθρωπο σε τέτοιους δρόμους.
    γιάννης

Senior Member
    Ο μπαμπασ μου ειναι ο καλυτεροσ μπαμπασ του κοσμου με εβαλε να δουλεψω οταν ημουν παιδι για να μαθω απο ζωη τοτε ετσι ηταν τα πραγματα τα παιδια μαθαιναν κατι να κανουν με πιεσε πανω στη δουλεια με εκανε ανθρωπο κι ο γιατροσ μου ειναι επισησ πανεξυπνοσ ειμαστε φιλοι μπραβο τουσ ειναι καταπληκτικοι κ οι δυο

Senior Member
    Το ιδιο προσπαθησα να κανω κι εγω στην κορη μου αλλα γυναικα με μυαλο δε γενηθηκε ακομα

Senior Member
    Λοιπον κοριτσια ξεκινατε ωσ πανεξυπνεσ και γαματεσ και καταληγετε γιαγιεσ διαολακια οι αντρεσ οσο μεγαλωνουν ομορφαινουν αρα μαλλον δεν εχετε μυαλο το προβλημα ειναι τι λετε μεταξυ σασ οι φιλεσ και πωσ μεγαλωνετε γυναικα με μυαλο δε γενηθηκε ακομα

Senior Member
    Τι να το κανω να ειστε διαολακια αν δεν μπορειτε να βγαλετε χρημα καλο και το διαολακι δε λεω αλλα να παραγουμε κατι οχι μονο σχεδια κ ταινιεσ και δεν ξερω εγω γι αυτα καλεσ ειστε την πραγματικη ζωη που λεει ξυπναω παω στη δουλεια δουλευω κλπ αυτοσ ειναι ο ρολοσ σασ δηλαδη να καταστρεφεται μπραβο σασ η μαγκια ειναι κ να δημιουργεισ και να καταστρεφεισ οτι θελεισ αναλογα την περισταση

Senior Member
    Δουλεια σασ ειναι να καταστρεφετε μπραβο κοριτσαρεσ εχετε πολυ απλο σκεπτικο βγαζετε ενα πορισμα και το λετε στουσ αντρεσ κι αυτοι αλλα χαιβανια μωρε μπραβο

Senior Member
    Εσεισ φταιτε για την οικονομικη κριση παρτε το χαμπαρι σασ προστατευουν θα ζησετε θα επιβιωσετε εγω θα πεθανω αλλα πρεπει να αλλαξει ο τροποσ που μεγαλωνετε δεν ειναι δουλεια αυτη που βρηκατε εσεισ θα νικησετε σιγουρα αλλα δεν ειναι τροποσ ζωησ αυτοσ καταστρεψατε τη χωρα