Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 522
    Μάιρα είναι και ένα άλλο σοβαρό θέμα. Εσύ τώρα προλαβαίνεις οριακά αν χωρίσεις απ αυτόν να ξαναφτιάξεις την ζωή σου και να κάνεις οικογένεια.
    Τί θα κάνεις αν συνεχίσετε και μετά από 4-5 χρόνια σε παρατήσει; Αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα της τεκνοποίησης πάω πάσο. Αν όμως σε ενδιαφέρει ο γάμος και η οικογένεια σκέψου πως σε μερικά χρόνια δεν θα είσαι κατάλληλη για κάποιον άντρα που θα θέλει να κάνει παιδιά. Και αν αυτός ο άνθρωπος σε αγαπούσε πραγματικά θα σκεφτόταν οτι μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία που είσαι εσύ θα πρέπει να κάνει οικογένεια.Χώρισέ τον γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!
    Αυτός είμαι σίγουρη πως έχει κανονικά σχέσεις με την γυναίκα του και σου λέει ψέμματα. Αλλιώς, γιατί ακόμη και τι ώρες που είστε μαζί τηλεφωνιούνται και ανταλάσσουν μηνύματα συνέχεια και γιατί σου λέει οτι είσαι χάλια (αδύνατη) ενώ για την γυναίκα του δεν λέει ποτέ κάτι μειωτικό;. Μην εκπλαγείς αν κάποια στιγμή μάθεις οτι η γυναίκα του είναι έγκυος και σε δεύτερο παιδί.
    Διότι γνωρίζω από συγγενή φίλης μου ίδια περίπτωαη "καρμπόν" με την δική σου που της έλεγε ο παντρεμένος οτι δεν έχουν σχέσεις με την γυναίκα του και τελικά έκανε και δεύτερο παιδί και της έλεγε οτι έγινε ένα βράδυ που ήπιανε και βλακείες. Και μετά σιγά σιγά την έκανε πέρα και την χώρισε με την δικαιολογία των αυξημένων υποχρεώσεων, τα ξαναβρήκε με την γυναίκα του και τώρα αυτή είναι 46 χρονών, μόνη της, "κλαίει τη μοίρα της" και είναι με ψυχοφάρμακα. Κατά κει σε βλέπω και σένα αν δεν βάλεις μυαλό όσο είναι καιρός Μάιρα.
    Και διευκρινίζω, το να μην παντρευτείς και να μην κάνεις παιδιά είναι μια χαρά επιλογή, αρκεί να είναι επιλογή δική σου και όχι "αναγκαστική προσγείωση" επειδή σου έφαγε τα χρόνια σου έ νας ατομιστής μαλάκας καλοπερασάκιας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μάιρα είναι και ένα άλλο σοβαρό θέμα. Εσύ τώρα προλαβαίνεις οριακά αν χωρίσεις απ αυτόν να ξαναφτιάξεις την ζωή σου και να κάνεις οικογένεια.
    Τί θα κάνεις αν συνεχίσετε και μετά από 4-5 χρόνια σε παρατήσει; Αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα της τεκνοποίησης πάω πάσο. Αν όμως σε ενδιαφέρει ο γάμος και η οικογένεια σκέψου πως σε μερικά χρόνια δεν θα είσαι κατάλληλη για κάποιον άντρα που θα θέλει να κάνει παιδιά. Και αν αυτός ο άνθρωπος σε αγαπούσε πραγματικά θα σκεφτόταν οτι μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία που είσαι εσύ θα πρέπει να κάνει οικογένεια.Χώρισέ τον γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!
    Αυτός είμαι σίγουρη πως έχει κανονικά σχέσεις με την γυναίκα του και σου λέει ψέμματα. Αλλιώς, γιατί ακόμη και τι ώρες που είστε μαζί τηλεφωνιούνται και ανταλάσσουν μηνύματα συνέχεια και γιατί σου λέει οτι είσαι χάλια (αδύνατη) ενώ για την γυναίκα του δεν λέει ποτέ κάτι μειωτικό;. Μην εκπλαγείς αν κάποια στιγμή μάθεις οτι η γυναίκα του είναι έγκυος και σε δεύτερο παιδί.
    Διότι γνωρίζω από συγγενή φίλης μου ίδια περίπτωαη "καρμπόν" με την δική σου που της έλεγε ο παντρεμένος οτι δεν έχουν σχέσεις με την γυναίκα του και τελικά έκανε και δεύτερο παιδί και της έλεγε οτι έγινε ένα βράδυ που ήπιανε και βλακείες. Και μετά σιγά σιγά την έκανε πέρα και την χώρισε με την δικαιολογία των αυξημένων υποχρεώσεων, τα ξαναβρήκε με την γυναίκα του και τώρα αυτή είναι 46 χρονών, μόνη της, "κλαίει τη μοίρα της" και είναι με ψυχοφάρμακα. Κατά κει σε βλέπω και σένα αν δεν βάλεις μυαλό όσο είναι καιρός Μάιρα.
    Και διευκρινίζω, το να μην παντρευτείς και να μην κάνεις παιδιά είναι μια χαρά επιλογή, αρκεί να είναι επιλογή δική σου και όχι "αναγκαστική προσγείωση" επειδή σου έφαγε τα χρόνια σου έ νας ατομιστής μαλάκας καλοπερασάκιας.
    μα και να μην την παρατησει τελειως (και τωρα παρατημενη την εχει ετσι οπως την βλεπει), και ακομα και να ΜΗΝ θελει δικα της παιδια, ειναι ζωη αυτη που ζει?
    στην πιο χαλια σχεση, καλυτερα θα περνουσε.
    τωρα μονο για να της κρεμασουν κουδουνια στο νησι ειναι η κατασταση και καμια απολαβη δεν εχει.
    σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αναφέρεις κάπου παραπάνω την μάνα σου και κάποιες φίλες. Δηλαδή οι υπερπροστατευτικοί γονείς σου αν τους πεις ότι θες να φύγεις από το νησί και να προσπαθήσεις να φιάξεις την ζωή σου αλλού θα σου πουν μείνει εδώ παιδί μου να τραβιέσαι με τον παντρεμένο τριμάλακα; Τόσο βλαμμένοι είναι; Οι φίλες σου θεωρείς ότι δεν θα σε στηρίξουν σε μία τέτοια απόφαση; Θα σου πουν μείνει εδώ να τελματώνεις; Συγγνώμη αν γίνομαι κυνική, αλλά αν είναι τέτοιοι οι γονείς και οι φίλες σου, τότε είναι γτπ κι όσο περιμένεις αυτοί να σου λένε τι θα κάνεις, όλα σκατά κι απόσκατα θα παραμένουν. Άμα έχεις ανάγκη άλλους να σου λένε τι θα κάνεις, άκου λοιπόν εμάς τους άλλους που είμαστε απέξω και τα βλέπουμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

Φυσικά και σου φαίνεται δύσκολο αυτό που σου λέω, αλλά αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρια. Με μαγικό ραβδάκι δεν λύνονται τα προβλήματα! Να ξέρεις ότι η τεμπελιά του ανθρώπου είναι ότι "βολεύεται" σε καταστάσεις κι ότι αντιστέκεται στην αλλαγή κι ας είναι οι τωρινές καταστάσεις χάλια κι οι αλλαγές μπορεί να τον κάνουν να είναι τρεις φορές καλύτερα. Εκεί είναι η μαγκιά, να βάλεις τον εαυτό σου σε πειθαρχεία και να κάνει δραστικές αλλαγές, ακόμα κι αν εμπεριέχουν ρίσκο. Αλλιώς προκοπή δεν θα δεις.
    Πιστεψε με σας ακουω. Μου εχετε πει παρα πολλα κ τα διαβαζω ξανα κ ξανα. Κ ηδη σημερα τον εχω γραψει κανονικα. Ειναι ψαρεμα εχει στειλει μηνυματα να μαθει που ειμαι (να σημειωθει οτι απ τα ψαρια που πιανει δεν εχω φαει ποτε. Τα παει σπιτι του) κ εγω του απανταω μονολεκτικα κ δειχνω αδιαφορη. Πηγα για μπανιο με τη φιλη μου κ παρολο που τον σκεφτομουν συνεχεια εχω πατει αποφαση να τον αφησω. Το μεγαλο μου προβλημα ειναι απο δευτερα που θα λειπει η γυναικα του κ θα με πιεζει να βρεθουμε ξερετε γιατι! Πως θα καταφερω να του αντισταθω? Οσο γι αυτα που μου λες ναι εχω βολευετει να μη βρεχω κωλο οπως λες. Γι αυτο εφτασα εδω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    ωραια η δικαιολογια για το παιδι πολυ ωραια.....

επισης εγω πιστευω οτι υποσυνειδητα δεν θες να προχωρησεις τη ζωη σου γιατι θελεις να εισαι με τους γονεις σου....ξερω πολλα παραδειγματα τετοια και καποιοι δεν το παραδεχονται.....αλλα ετσι ειναι.......
    αφου πριν πεις οτι ειναι υπερπροστατευτικοι οι γονεις εγω ημουν σιγουρη οτι απο εκει ξεκινανε τα προβληματα........
    επειδη οι γονεις λοιπον σε κανουν οτι θελουν αυτο επεκτεινεται και σε ολες σου τις σχεσεις οπως και εδω που σε κανει αυτος οτι θελει.......αλλα ετσι σε μεγαλωσαν ομως μπορεις να το αλλαξεις αυτο αρκει να το παρεις αποφαση

κανε το βημα να ξεπερασεις ολα αυτα και να πας μπροστα.......
    Ετσι ειναι. Δεν μ εμαθαν να στεκομαι στα ποδια μου μονη μου. Κ ισως γι αυτο δεχομαι να τρωω τα ψιχουλα που μου ριχνει αυτος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ναι δε με παιρνει αλλο η ηλικια για τετοιες σχεσεις. Το ξερω. Σιγουρα μου λεει ψεματα κ οταν παω να του πω κατι μου λεει οτι ειμαι ζηλιαρα κ οτι θελω να κανω κακο στο παιδι του. Μου επιτεθεται πολυ ααχημα με λογια προσβλητικα. Η γυναικα του τον παιρνει κ τον ρωταει που ειναι γιατι κ καλα θελει να τον ελεγχει κ αυτος κανει πισω για το παιδι. Ετσι μου λεει. Αυτο που θα θελα ειναι να με δει καλα με αλλον! Να με δει οτι ειμαι καλα χωρις αυτον!

Senior Member
    Ολο το σαβ κυρ μ αφησε μονη με τη δικαιολογια οτι μια βδομαδα θα λειπει η γυναικα του κ ετσι θα μπορουμε να βρεθουμε ανετα. Δε ρωτησε τι αναγκες εχω. Αν θελω να παω μια εκδρομη μια βολτα. Εκανε το προγραμμα του χωρις να με υπολογισει. Σκεφτηκα απο δευτερα που θα μου πει να βρεθουμε να τον δυσκολεψω κ να του πω καλυτερα το σαβ να παμε εκδρομη κ εκει θα μαλωσουμε. Αρα η θα πρεπει να δεχτω να βρεθουμε οποτε θελει(που κανω σα τρελη για αυτο) η θα βρω δικαιολογια οτι εχω δουλεια. Σαβκυρ σπανια μπορει πια γιατι η αλλη τον κυνηγαει απο πισω. Ενα σαν που βρεθηκαμε για 2 ωρες μονες για μπανιο η γυναικα του το κανε αναπαντητες συνεχεια κ ανταλασσαν μηνυματα που δε ξερω τι γραφαν.βεβαια μπροστα μου πηρε τηλεφωνο τη μαμα του κ παραπονιοταν οτι η τρελλη γυναικα ρου δεν τον αφηνει να ηρεμησει κ οτι εκεινος καθεται για το μωρο. Μαλλον την πηρε για να τ ακουω. Οπως κ να χει για κεινον φταινε παντα οι αλλοι η τρελη γυναικα του κ εγω η ζηλιαρα γκομενα που δεν τον καταλαβαινω. Αυτο που θα ξαναπω για αλλη μια φορα ειναι πως δεχτηκε να μεινει η πεθερα μαζι του!! Το σπιτι ειναι δικο του . Τι θα πει απο ανθρωπια! Κ μου λεει οτι μαλωνουν μπροστα της! Ειναι δυνατον???

Senior Member
    Μα εσένα τι σε νοιάζουν όλα αυτά; Αυτό που πρέπει να δουλέψεις είναι να τον γράψεις κανονικά. Ούτε συζητήσεις τι και γιατί ούτε τίποτα.

Banned
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Οσες φορες προσπαθησα να ρου πω οτι ολα αυτα δε μου κολλανε με βριζει κ εξαφανιζεται κ στο τελος εγω βγαινω η χαμενη που κλαιω πανω απο ενα βουβο κινητο. Ξερω μ εχει δεδομενη. Θελω να του δειξω οτι αξιζω να μαι μ αλλον που θελει 24 ωρες να ναι μαζι μου αλλα με κοροιδευει. !
    δηλαδη οταν σου μιλαει ασχημα ειναι κακος και οταν σου μιλα ομορφα σε κοροιδευει κακος δε σ αρεσει καλος δε σ αρεσει τι σ αρεσει?

Banned
    κ παραπονιοταν οτι η τρελλη γυναικα ρου δεν τον αφηνει να ηρεμησει κ οτι εκεινος καθεται για το μωρο.
    θελει και τα παθαινει και αυτος και ας κανει τον ασχετο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη οταν σου μιλαει ασχημα ειναι κακος και οταν σου μιλα ομορφα σε κοροιδευει κακος δε σ αρεσει καλος δε σ αρεσει τι σ αρεσει?
    Μ αρεσει αυτος αρκει να ηταν ειλικρινης μαζι μου

Banned
    δηλαδη σ αρεσει αυτος αρκει να ειναι κακος ενοεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μα εσένα τι σε νοιάζουν όλα αυτά; Αυτό που πρέπει να δουλέψεις είναι να τον γράψεις κανονικά. Ούτε συζητήσεις τι και γιατί ούτε τίποτα.
    Ναι να τον γραψω. Κ πως θα τον βλεπω στη δουλεια? Πως θα συνεργαζομαστε? Δε μπορω ν αφησω τη δουλεια. Στην ηλικια που ειμαι δε βρισκεις ευκολα δουλεια. Θα τον βλεπω κ θα λιωνω. Πως θα το παλεψω ολο αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη σ αρεσει αυτος αρκει να ειναι κακος ενοεις
    Τι εννοεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μάιρα έχω την εντύπωση πως βασανίζεις άδικα τον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μάιρα έχω την εντύπωση πως βασανίζεις άδικα τον εαυτό σου.
    Ναι κ πιστεψε με βασανιζομαι παρα πολυ!!! Αλλα τον αγαπαω!!! Κ ενω θελω να ξεφυγω δε μπορω!!

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast