Results 1 to 15 of 70
Thread: Ερωτεύθηκα τον γιατρό μου
-
17-06-2018, 17:22 #1
Ερωτεύθηκα τον γιατρό μου
Καλησπέρα σε όλους σας.
Είμαι 38 ετών, παντρεμένη 2μισυ χρόνια και στην σχέση αυτή τα τελευταία 13 χρόνια. Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ ερωτευμένοι από την πρώτη στιγμή. Περάσαμε πολλές φουρτούνες στην σχέση μας, μα αντέξαμε σε όλα. Πάντα έλεγα πως είναι ο άντρας της ζωής μου και χωρίς αυτόν δεν μπορούσα να με φανταστώ. Από πριν τον γάμο προσπαθούσαμε για παιδάκι, όμως δεν τα καταφέραμε. Εδώ και ενάμισυ χρόνο έχω κάνει 3 εξωσωματικές - και πάλι χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα έγκειται σ'εμένα και το είχα γνωστοποιήσει από την αρχή της σχέσης μας (ποτέ δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν). Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ντόμπρο ώστε να αποκρύψω την αλήθεια ή να προχωρήσω με κάποιον που βρίσκεται σε σχέση- δεν το ήθελα ποτέ. Όταν ήρθε η τρίτη αποτυχία, πριν δυο μήνες περίπου, πήρα την απόφαση ν'αλλάξω κέντρο και μαζί με αυτό, ν'αλλάξω και γυναικολόγο γιατι ενω ήταν ο γιατρός μου 15 χρόνια, επειδή δεν συνέχισα στο κέντρο που μου πρότεινε, δεν με στήριξε καθόλου στις 3 προσπάθειες μου κι ετσι αφού ένιωσα έρμαιο των περιστάσεων, πήρα βαθειά ανάσα και εψαξα να βρω νέο γυναικολόγο. Μου σύστησαν έναν εξαίρετο γιατρό, γύρω στα 45, φοβερό επιστήμονα και άνθρωπο. Είχα να νιώσω τέτοια αμεσότητα χρόνια. Το πρώτο ραντεβού ήταν καθηλωτικό. Σε 10 ημερες με χειρούργησε, ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα. Τηλεφωνούσα μετά το χειρουργείο προσπαθώντας να βρώ πρόφαση έναν πόνο ή κάτι που δεν κατάλαβα. Ένιωθα γελοία αλλά ουδέποτε δυσανασχέτησε- γιατρός είναι οκ, η δουλειά του είναι. Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον εγκέφαλό μου. Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό στις συναντήσεις μας εκτός του ότι μου έπιανε το χερι κάποιες φορές όταν μιλούσαμε, ίσως γιατί κι εγώ είχα συγκινηθεί. Πήγα να μου κόψει τα ράμματα και είχα ιδρώσει.. του σύζησα συγνώμη και απολογήθηκα ότι αγχώθηκα. Το χειρότερο δεν ξέρω ποιό απ'όλα είναι! Το ότι είμαι παντρεμένη; το ότι είναι παντρεμένος; το οτι έχει παιδιά; Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ντρέπομαι! Μιλάω στον εαυτό μου για εκείνον, βλέπω εικόνες, οράματα. Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα στην ζωή μου! Δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει.... βασικά...τίποτα δεν μπορεί να γίνει, είναι ανώφελο όλο αυτό. Πώς να το διαχειριστώ; Αρνούμαι να φύγει από τη σκέψη μου.
- 17-06-2018, 17:48 #2
Από την στιγμή που βρίσκεσαι σε αυτή την φάση και σου έχει κάνει κακο ψυχολογικά, καλό θα ήταν να αλλάξεις γιατρό και να κόψεις κάθε επαφή μαζί του.αυτο που είπες για τις εικόνες και τα οράματα,το έχεις ξαναπάθει;
Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
17-06-2018, 18:08 #3
Μόνο κακό δεν νιώθω ότι μου κάνει. Απλά δεν μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση, που όπως και να το κάνουμε, συμβαίνει μόνο μέσα στο μυαλό μου. Οι εικόνες που φαντάζομαι είναι κάτι καλύτερο από παραμυθένιες, ονειρεμένες. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ να ονειρεύομαι τέτοια (ωραία ομολογουμένως) πράγματα. Δεν ξέρω πιά τι είναι σωστό και τι λαθος.
17-06-2018, 18:19 #4
αυτο με τα ραμματα, πολυ κινκι αν το καταλαβα σωστα. πηγες να σου βγαλει τα ραμματα και ιδρωσες απο ερωτικη εξαψη εννοεις;;;;
το χειροτερο δεν ειναι οτι ειναι παντρεμενος κι εχει παιδια.
το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ενδειξη να θελει κατι ερωτικο απο σενα. με οσα περιεγραψες ως τωρα τουλαχιστον, ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας αλλα και ανθρωπος. για εραστης, δεν εχει δειξει το παραμικρο.
μηπως κανεις λογαριασμους χωρις τον ξενοδοχο? λεω εγω τωρα...
για τον ανδρα σου λες οτι ερωτευτηκατε στην αρχη. τωρα εισαι ερωτευμενη μαζι του ομως? η συντροφικοτητα δεν ειναι ερωτας κι επειτα, ολες αυτες οι διαδικασιες με τις προσπαθειες εξωσωματικης ειναι καπως ξενερωτικες ερωτικα.
μηπως σου εχει τελειωσει ο ερωτας με τον ανδρα σου αλλα εχει μπει η σχεση σας στον αυτοματο πιλοτο μιας κι αποφασισατεοτι θελετε να κανετε παιδακι?
μηπως ο "ερωτας" σου για τον γιατρο, ειναι ενας αντιπερισπασμος κι ενα καμπανακι οτι η σχεση σου εμ τον ανδρα σου εχει τελειωσει?
υ,γ, αυτην την φραση σου δεν την καταλαβα καθολου. οταν γνωρισες τον ανδρα σου, βρισκοταν σε σχεση? "Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ντόμπρο ώστε να αποκρύψω την αλήθεια ή να προχωρήσω με κάποιον που βρίσκεται σε σχέση- δεν το ήθελα ποτέ."
17-06-2018, 18:33 #5
AprilGirl σου το εφιερώνω
https://www.youtube.com/watch?v=8c8cKm4qC9M
17-06-2018, 18:46 #6
17-06-2018, 18:49 #7
17-06-2018, 18:54 #8
17-06-2018, 19:08 #9
Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό εννοούσα: ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, δεν το έκρυψα ποτέ από τον σύντροφό μου ακριβώς γιατί είχε κάθε δικαίωμα να γνωρίζει και αν παρόλ'αυτά ήθελε να συνεχίσουμε είχε καλώς. Έτσι κι έγινε. Η αλήθεια είναι πως έχουμε στρεσσαριστεί πολύ με τις διαδικασίες για το μωρακι, και η απογοήτευση είναι μεγάλη, περισσότερο για τον ίδιο. Έφτασα σε σημείο να του πω να χωρίσουμε, θα μπορούσε εύκολα να κάνει οικογένεια, γιατί να του το στερώ εγώ; αλλά δεν ήθελε ούτε να το ακούσει. Αισθάνομαι σαν να το έχω δεί το έργο που λέμε, και ίσως να θέλησα να προλάβω τα χειρότερα, αλλά ποτέ δεν ήταν "βολικός" μαζί μου. Η σεξουαλική μας ζωή είναι καλή. Δεν ξέρω ίσως να κουράστηκα να προσπαθώ ν'αποδείξω όλο και περισσότερα πράγματα.
17-06-2018, 19:13 #10
Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να σχολιάσετε στο θέμα μου. Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δυο ελεύθεροι. Μάλλον το διατύπωσα λάθος. Θέλοντας να σχολιασω τον εαυτό μου ως ντόμπρο έγραψα πως δεν θα έκανα ποτέ κάτι με κάποιον που είναι σε σχέση. Και φυσικά συνδέεται με τον εωτισμό που ένιωσα με τον γιατρό. Όσο και να μ'αρεσει αυτό που συμβαίνει -στο κεφάλι μου- δε θα προχωρούσα διότι έχει σχέση, έχω σχέση, αρα... αδιέξοδος. Αυτό εννοούσα. Δεν θα έκανα ποτέ κατι οσο ειμαι σε μια σχέση.
17-06-2018, 19:19 #11
Καλησπέρα, Το εξήγησα και σε άλλη απάντηση, θα το γράψω όμως ξανά γιατί δεν θέλω ν'αφήνω πράγματα να αιωρούνται. Οταν γνωρισα τον σύντροφό μου ήμασταν ελευθεροι και οι δυό. Δεν ειχαμε κάποια άλλη σχεση. Αν είχαμε, δεν θα προχωρούσα. Είναι το μότο μου αυτό! Τώρα τα μπουρδούκλωσα!!!! Αισθάνομαι τύψεις που μετά απο 13 χρόνια αισθάνομαι ετσι για κάποιον άλλον, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμενος. Δεν εχει γίνει κάτι, αλλά και μόνο που υπάρχει στο μυαλό τέτοια αύρα πώς μπορώ να κοιμάμαι ησυχη τα βράδια;
17-06-2018, 19:19 #12
καλησπερα.
δειχνεις να σε ενδιαφερει ομως μονο το οτι δεν θα θελες να μπεις σε σχεση με δεσμευμενο κι ενω εισαι κι εσυ δεσμευμενη.
δεν δειχνει να σε απασχολει ομως το οτι ο ανθρωπος ισως δεν εχει καμια τετοια βλεψη ουτε ερωτικες σκεψεις για σενα.
δεν σε απασχολει οτι μαλλον νοιωθεις κατι που δεν ειναι αμοιβαιο?
σε ρωταω γιατι αυτο το στοιχειο ειναι κατι που εμενα προσωπικα με ξενερωνει απολυτα,.
ειναι αδυνατον να φτασω σε σημειο να σκεφτομαι ερωτικα καποιον αν δεν εχει δειξει τουλαχιστον αντιστοιχο ενδιαφερον.
ειναι το απολυτο Χ για μενα να μην εχει δειξει ενδιαφερον καποιος.
17-06-2018, 19:21 #13
17-06-2018, 19:32 #14
Φυσικά και με απασχολεί και με ξενερώνει ταυτόχρονα. Ο άνθρωπος δεν έχει δείξει το παραμικρό, ίσως για κάποιες ο ανθρωπισμός να παρεξηγούνταν όμως για μένα είναι μόνο ανθρωπισμός και επαγγελματισμός. Δεν ξέρω πώς έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ετσι για τον άνθρωπο αυτόν. Ίσως η καλοσύνη του, ίσως δεν ξέρω. Με ενοχλεί να φαίνομαι ανώριμη για κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να προβώ σε καμμιά ατσουμπαλιά και να χάσω και τον γιατρό. Με απασχολεί περισσότερο που είναι αυτός δεσμευμένος γιατί αισθάνομαι να έχω ταλαιπωρήσει πολύ τον άντρα μου και ίσως θα ήταν καλό να τον αποδεσμεύσω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και νιώθω υπεύθυνη για την κατασταση που είμαστε.
17-06-2018, 19:53 #15
Ωωωω νομιζω οτι δεν τον δεσμευεις, αν ηθελε να φυγει θα το ειχε κανει. Σε δεχτηκε ακριβως οπως εισαι. Επισης πολλα ζευγαρια δεν τα καταφεραν στις αρχες . Εκαναν πολλες εξωσωματικες αλλα μετα εκει που ειχαν εγκαταλείψει ήρθε και το μωρο. Μια συμβουλη αν μεινεις έγκυος και εχεις δίδυμα καλύτερα να μην προχωρησεις γιατι ειναι υψηλού κινδυνου (άσχετο με το θεμα μας αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα) . Τωρα αυτο με το γιατρο για να νοιώσεις έτσι ίσως κάτι μέσα σου έχει τελειώσει με το σύζυγο ή εχεις απογοητευτεί ή έχεις πιεστεί αλλα μπορει και να ερωτευτηκες ξανά . Συμβαίνουν αυτά. Εγω δεν ειμαι της άποψης ότι πρέπει να ερωτευτει κι ο αλλος για να ερωτευτεις κι εσυ. Αυτα τα πραγματα ερχονται απρογραμμάτιστα . Δεν ξερω τι να σου απαντήσω, αν εισαι ευτυχισμενη στο γαμο σου και ειστε καλά με τον αντρα σου νομίζω θα σου περάσει και όλα θα συνεχισουν όμορφα . Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!