Ερωτεύθηκα τον γιατρό μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Άμα ξεκόψεις απ αυτόν τον υποτίθεται μεγάλο έρωτα, μάλλον κεραυνοβόλο ενθουσιασμό επειδή είσαι και πολύ συναισθηματικό άτομο, τότε με τον καιρό θα ξεβάψει κι ο γιατρός από τη σκεψη σου.
    Νομίζω πως άμα είμαστε σφόδρα ερωτευμένοι με κάποιον, δεν νιώθουμε τίποτα για κανέναν άλλο. Στον κανονικό έρωτα δεν αποκλείεται να ανάψουν τα λαμπάκια μας, παροδικά όμως.

Έχω κάποια γνωστή που ο άντρας της είναι γυναικολόγος. Όποτε είναι τα γενέθλια ή η γιορτή του γεμίζει το γραφείο του από δώρα αξίας (κόστους) από πελάτισσες του. Κι όμως τα πάει μια χαρά με τη σύζυγο του! Κάπου κει βρίσκεσαι κι εσύ AprilGirl.
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα ξεκόψεις απ αυτόν τον υποτίθεται μεγάλο έρωτα, μάλλον κεραυνοβόλο ενθουσιασμό επειδή είσαι και πολύ συναισθηματικό άτομο, τότε με τον καιρό θα ξεβάψει κι ο γιατρός από τη σκεψη σου.
    Νομίζω πως άμα είμαστε σφόδρα ερωτευμένοι με κάποιον, δεν νιώθουμε τίποτα για κανέναν άλλο. Στον κανονικό έρωτα δεν αποκλείεται να ανάψουν τα λαμπάκια μας, παροδικά όμως.

Έχω κάποια γνωστή που ο άντρας της είναι γυναικολόγος. Όποτε είναι τα γενέθλια ή η γιορτή του γεμίζει το γραφείο του από δώρα αξίας (κόστους) από πελάτισσες του. Κι όμως τα πάει μια χαρά με τη σύζυγο του! Κάπου κει βρίσκεσαι κι εσύ AprilGirl.
    Καλησπέρα Γιάννη,
    Συμφωνώ πως όταν είμαστε ερωτευμένοι δεν βλέπουμε τίποτε άλλο μπροστά μας. Επίσης συμφωνώ ότι θα ξεβάψει, θα ξεθωριάσει, απλά ηταν η πρώτη φορά μετά απο 13 χρόνια που ένιωσα κάτι τέτοιο και ταράχτηκα, ενιωσα τον κόσμο μου να καταρρέει. Φταίω οκ... Τουλάχιστον δεν έγινε και τίποτα να νιώθω παραπάνω τύψεις . Σε ευχαριστώ

Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    πολυγαμικα οντα ειμαστε απο την φυση μας..κανενας δεν μπορει να μεινει με τον ιδιο συντροφο για πανω απο μερικα χρονια.....
    ΤΟν εχεις "απατησει" ηδη στο μυαλο σου τον αντρα σου..θα ηταν καλο να τον χωρισεις αμεσα
    ειτε ο γιατρος ειτε καποιος αλλος θα ειναι συνεχεια στο μυαλο σου...
    και αφου οπως λες κιολας "ιδρωσες" οταν σε ακουμπησε ο γιατρος τον απατησες και σαρκικα τον αντρα σου...
    ας μην τον κοροιδευεις καλυτερα....και για σενα και γι αυτον καλυτερα ειναι να του το πεις..οτι κανεις ονειρα με τον γιατρο αχχαααχ:P
    Τωρα αμα εσυ θες να συνεχισεις να κοροιδευεις τον εαυτο σου και τον αντρα σου τοτε τι να πω..
    Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Πιστεύω πως δεν τον απάτησα, σίγουρα το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να χωρίσω τον σύντροφό μου επειδή κάποιες σκέψεις πέρασαν και τάραξαν την ήρεμη ζωούλα μου. Δηλαδή αν η σύντροφος σου, σου έλεγε πως ταράχτηκε με τον ταχυδρόμο (λεμε τώρα) θα την χώριζες; Δηλαδή όσες φορές τον έπιασα να κοιτά άλλες γυναίκες έπρεπε να τον χωρίσω; Αν συνεχιστεί όλο αυτό, σαφώς θα σημαίνει πολλά και σαφώς θα πάρω τα μέτρα μου αλλά τώρα; :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by AprilGirl View Post
    Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Πιστεύω πως δεν τον απάτησα, σίγουρα το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να χωρίσω τον σύντροφό μου επειδή κάποιες σκέψεις πέρασαν και τάραξαν την ήρεμη ζωούλα μου. Δηλαδή αν η σύντροφος σου, σου έλεγε πως ταράχτηκε με τον ταχυδρόμο (λεμε τώρα) θα την χώριζες; Δηλαδή όσες φορές τον έπιασα να κοιτά άλλες γυναίκες έπρεπε να τον χωρίσω; Αν συνεχιστεί όλο αυτό, σαφώς θα σημαίνει πολλά και σαφώς θα πάρω τα μέτρα μου αλλά τώρα; :)
    εσυ δεν μιλησες για καποιες σκεψεις χααχαχαχ..μιλησες μεχρι και οραματα που περνας τελεια....μην τα αλλαζεις τωρα...
    η συντροφος μου πιστεψε με δν θα ταραζοταν ποτε με αλλον :) και αν λεμε σε περιπτωση που ταραζοταν...εννοειται πως θα χωριζα
    αλλο κοιταω αλλο "ιδρωνω" οταν με ακουμπαει και αλλο τον φαντασωνιομαι μερα νυχτα...
    κοιτα εδω ειναι ανωνυμο φορουμ...δν χρειαζεται να κοροιδευεις τον εαυτο σου...ειναι ολοφανερο οτι δεν σε νοιαζει καθολου ο αντρας και αν ηξερες πως ο γιατρος δν εχει σχεση και σε ηθελε σιγουρα τοτε θα ειχες χωρισει σιγουρα....παραδεξου το...
    τεσπα εσυ μπηκες για γνωμες φανταζομαι..αλλα δν τις ακους...
    κοιτα δικια σου ειναι η επιλογη....απλα σαν γνωμη μου ειναι καλυτερα να χωρισεις γιατι απο οτι φαινεται δεν ταιριαζεις με τον αντρα σου και να δεν ηξταν ο γιατρος θα ηταν ο υδραυλικος....
    επισης εφοσον δεν θες να χωριςσεις γιατι δεν κοβεις τελειως επαφες με τον γιατρο? τι περιμενεις? μηπως και κανει κινηση αυτος και παιξει κατι μαζι του?

Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    εσυ δεν μιλησες για καποιες σκεψεις χααχαχαχ..μιλησες μεχρι και οραματα που περνας τελεια....μην τα αλλαζεις τωρα...
    η συντροφος μου πιστεψε με δν θα ταραζοταν ποτε με αλλον :) και αν λεμε σε περιπτωση που ταραζοταν...εννοειται πως θα χωριζα
    αλλο κοιταω αλλο "ιδρωνω" οταν με ακουμπαει και αλλο τον φαντασωνιομαι μερα νυχτα...
    κοιτα εδω ειναι ανωνυμο φορουμ...δν χρειαζεται να κοροιδευεις τον εαυτο σου...ειναι ολοφανερο οτι δεν σε νοιαζει καθολου ο αντρας και αν ηξερες πως ο γιατρος δν εχει σχεση και σε ηθελε σιγουρα τοτε θα ειχες χωρισει σιγουρα....παραδεξου το...
    τεσπα εσυ μπηκες για γνωμες φανταζομαι..αλλα δν τις ακους...
    κοιτα δικια σου ειναι η επιλογη....απλα σαν γνωμη μου ειναι καλυτερα να χωρισεις γιατι απο οτι φαινεται δεν ταιριαζεις με τον αντρα σου και να δεν ηξταν ο γιατρος θα ηταν ο υδραυλικος....
    επισης εφοσον δεν θες να χωριςσεις γιατι δεν κοβεις τελειως επαφες με τον γιατρο? τι περιμενεις? μηπως και κανει κινηση αυτος και παιξει κατι μαζι του?
    Άκου με λίγο. Αν δεν ήμουν ανοικτή στις γνώμες σας δεν θα έγραφα τίποτα και θα έκανα του κεφαλιού μου (που ούτως ή άλλως θα κάνω, αλλά οι γνώμες σας είναι απόλυτα σεβαστές!). Ναι μόλις βγήκα απο το νοσοκομείο είχα και εικόνες και ήταν στο μυαλό μου συνέχεια. Ταράχτηκα. Ναι πήγα στο ιατρείο του και ίδρωσα- μπορεί να ήταν και ντροπή για τις σκέψεις μου. Ναι μου αρέσει, είναι φιλικός, ευγενικός και έχει σημαντικά χαρακτηριστικά που με τραβούν σε εναν αντρα, ΑΛΛΑ!!!! Καταρχήν έχει οικογένεια! Το έγραψα σε κάποιες απαντήσεις οτι δεσμευμένος άντρας για μένα απλά δεν υπάρχει. Εδω μπήκα για να το καταπολεμήσω. Γιατί θεωρώ ότι γράφοντάς το ξεθυμαίνω. Και όσο το γράφω τόσο περισσότερες επιλογές αναλογίζομαι. Επίσης, ειχα εναν γιατρό 15 χρόνια, ειδικά γυναικολόγο δεν αλλάζεις εύκολα. Το έχω σκεφτεί και αυτό οτι αν συνεχιστεί στο μυαλό μου, θα ψαξω γι άλλον γιατρό, δεν έχω επιλογή. Μια χαρά θα ήταν να ήμασταν ελεύθεροι και οι δυό- αλλά δεν είμαστε βρε αδερφέ. Ζωες δεν καταστρέφω γιατί ΟΛΕΣ οι συμπεριφορές επιστρέφονται. Όσον αφορά τον σύντροφό μου, τον αγαπώ, ποτέ δεν θα περίμενα το σιγουράκι για να του την κάνω. Ποτέ.

Senior Member
    Ρεμ δουλεψα δεκαπεντε χρονια ολα με προβληματα και δικαιουμαι συνταξη ο γιατροσ δε με βαζει μεσα κι εγω καπου πρεπει να τα πω θα σκασω να δουλεψω αλλο δεν μπορω να βγαλω συνταξη δε μπορω ε πωσ θα ζησω ανθρωποσ ειμαι κι εγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    100 χρόνια χούντα δεν σας έφτασαν αποτέλεσμα πάθατε ψύχωση και τωρανθα γίνετε καλά μετά απον100 χρόνια μνημόνια θα πεινάσετε αλλά η ψύχωση θα φύγει υπομονή.

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρεμ δουλεψα δεκαπεντε χρονια ολα με προβληματα και δικαιουμαι συνταξη ο γιατροσ δε με βαζει μεσα κι εγω καπου πρεπει να τα πω θα σκασω να δουλεψω αλλο δεν μπορω να βγαλω συνταξη δε μπορω ε πωσ θα ζησω ανθρωποσ ειμαι κι εγω
    Αφού δικαιούσαι σύνταξη, γιατί δεν παίρνεις;

Banned
    Πρακτορατζες η θεραπεία βρεθηκε

Senior Member
    Δε με βαζουν μεσα ειμαι καλα υποτιθεται

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα σε όλους σας.
    Είμαι 38 ετών, παντρεμένη 2μισυ χρόνια και στην σχέση αυτή τα τελευταία 13 χρόνια. Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ ερωτευμένοι από την πρώτη στιγμή. Περάσαμε πολλές φουρτούνες στην σχέση μας, μα αντέξαμε σε όλα. Πάντα έλεγα πως είναι ο άντρας της ζωής μου και χωρίς αυτόν δεν μπορούσα να με φανταστώ. Από πριν τον γάμο προσπαθούσαμε για παιδάκι, όμως δεν τα καταφέραμε. Εδώ και ενάμισυ χρόνο έχω κάνει 3 εξωσωματικές - και πάλι χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα έγκειται σ'εμένα και το είχα γνωστοποιήσει από την αρχή της σχέσης μας (ποτέ δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν). Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ντόμπρο ώστε να αποκρύψω την αλήθεια ή να προχωρήσω με κάποιον που βρίσκεται σε σχέση- δεν το ήθελα ποτέ. Όταν ήρθε η τρίτη αποτυχία, πριν δυο μήνες περίπου, πήρα την απόφαση ν'αλλάξω κέντρο και μαζί με αυτό, ν'αλλάξω και γυναικολόγο γιατι ενω ήταν ο γιατρός μου 15 χρόνια, επειδή δεν συνέχισα στο κέντρο που μου πρότεινε, δεν με στήριξε καθόλου στις 3 προσπάθειες μου κι ετσι αφού ένιωσα έρμαιο των περιστάσεων, πήρα βαθειά ανάσα και εψαξα να βρω νέο γυναικολόγο. Μου σύστησαν έναν εξαίρετο γιατρό, γύρω στα 45, φοβερό επιστήμονα και άνθρωπο. Είχα να νιώσω τέτοια αμεσότητα χρόνια. Το πρώτο ραντεβού ήταν καθηλωτικό. Σε 10 ημερες με χειρούργησε, ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα. Τηλεφωνούσα μετά το χειρουργείο προσπαθώντας να βρώ πρόφαση έναν πόνο ή κάτι που δεν κατάλαβα. Ένιωθα γελοία αλλά ουδέποτε δυσανασχέτησε- γιατρός είναι οκ, η δουλειά του είναι. Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον εγκέφαλό μου. Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό στις συναντήσεις μας εκτός του ότι μου έπιανε το χερι κάποιες φορές όταν μιλούσαμε, ίσως γιατί κι εγώ είχα συγκινηθεί. Πήγα να μου κόψει τα ράμματα και είχα ιδρώσει.. του σύζησα συγνώμη και απολογήθηκα ότι αγχώθηκα. Το χειρότερο δεν ξέρω ποιό απ'όλα είναι! Το ότι είμαι παντρεμένη; το ότι είναι παντρεμένος; το οτι έχει παιδιά; Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ντρέπομαι! Μιλάω στον εαυτό μου για εκείνον, βλέπω εικόνες, οράματα. Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα στην ζωή μου! Δεν ξέρω τί μπορεί να γίνει.... βασικά...τίποτα δεν μπορεί να γίνει, είναι ανώφελο όλο αυτό. Πώς να το διαχειριστώ; Αρνούμαι να φύγει από τη σκέψη μου.
    Καλησπέρα κορίτσι του Απρίλη.
    Νομίζω πως αυτό το ερωτικό αίσθημα για τον γιατρό σου,ξύπνησε ελέω της στάσης του απέναντι σου,δηλαδή στο ότι ήταν δίπλα σου σε ότι χρειάστηκες,όπως λες και εσύ η ίδια.Εκτός αυτού,πιστεύω πως δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου που έτυχε να ερωτευτείς αυτόν τον άνθρωπο.Τον ερωτεύτηκες,εντάξει δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω.
    Αν αγαπάς τον άντρα σου περισσότερο,θαρρώ πως θα ξεχάσεις το ερωτικό αίσθημα για τον γιατρό,και όλα θα ξαναγίνουν φυσιολογικά.

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλησπέρα κορίτσι του Απρίλη.
    Νομίζω πως αυτό το ερωτικό αίσθημα για τον γιατρό σου,ξύπνησε ελέω της στάσης του απέναντι σου,δηλαδή στο ότι ήταν δίπλα σου σε ότι χρειάστηκες,όπως λες και εσύ η ίδια.Εκτός αυτού,πιστεύω πως δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου που έτυχε να ερωτευτείς αυτόν τον άνθρωπο.Τον ερωτεύτηκες,εντάξει δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω.
    Αν αγαπάς τον άντρα σου περισσότερο,θαρρώ πως θα ξεχάσεις το ερωτικό αίσθημα για τον γιατρό,και όλα θα ξαναγίνουν φυσιολογικά.
    Καλησπέρα :)
    Κι εγώ έτσι πιστεύω. Είχε όλη την καλή διάθεση να με βοηθήσει. Έγραψα πιό πολύ εδώ, γιατί το ήξερα οτι μέσα απο τις ερωτήσεις κάποιων θα μπορεσω να στραφώ στον εαυτό μου και να του κάνω τις ίδιες ερωτήσεις χωρίς τύψεις και ενοχές- αφού δεν έγινε τίποτα. Μέσα μου δεν έχω ξεμπερδέψει, αλλά δε νιώθω την ταραχη και τις ενοχές που ένιωθα όλο αυτό το διάστημα. Μακάρι να ήταν αλλιώς οι καταστάσεις (να ήμασταν ελεύθεροι και οι δυό) και γιατί όχι να προσπαθούσα, αλλά... δεν είμαι για τέτοια εγώ. Φοβάμαι βέβαια γιατι θα τον ξαναδω- λογω του χειρουργειου πρέπει να επαναληφθούν κάποιες εξετάσεις- και θα είναι ένα τεράστιο τεστ για εμένα. Μπορεί εως τότε να έχουν σβήσει όλα αυτά και να πάω με άλλον αέρα! :)

Senior Member
    Το ξερω ρε μητσο οτι η θεραπεια βγηκε μου τη δωσαν αυτο τουσ λεω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα :)
    Κι εγώ έτσι πιστεύω. Είχε όλη την καλή διάθεση να με βοηθήσει. Έγραψα πιό πολύ εδώ, γιατί το ήξερα οτι μέσα απο τις ερωτήσεις κάποιων θα μπορεσω να στραφώ στον εαυτό μου και να του κάνω τις ίδιες ερωτήσεις χωρίς τύψεις και ενοχές- αφού δεν έγινε τίποτα. Μέσα μου δεν έχω ξεμπερδέψει, αλλά δε νιώθω την ταραχη και τις ενοχές που ένιωθα όλο αυτό το διάστημα. Μακάρι να ήταν αλλιώς οι καταστάσεις (να ήμασταν ελεύθεροι και οι δυό) και γιατί όχι να προσπαθούσα, αλλά... δεν είμαι για τέτοια εγώ. Φοβάμαι βέβαια γιατι θα τον ξαναδω- λογω του χειρουργειου πρέπει να επαναληφθούν κάποιες εξετάσεις- και θα είναι ένα τεράστιο τεστ για εμένα. Μπορεί εως τότε να έχουν σβήσει όλα αυτά και να πάω με άλλον αέρα! :)
    Σε πόσο καιρό το χειρουργείο?Σιδερένια πάνω από όλα.
    Μέχρι να χειρουργηθείς,μπορεις να προετοιμαστείς ψυχολογικά,ώστε να είσαι έτοιμη και άνετη στην επόμενη συνάντηση.

Senior Member
    Αυτοι ολοι ειναι γατακια εγω ετσι ημουν στρατιωτησ

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast