Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 35 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 522
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    απαταμε οταν βρουμε μια κοπελα που δν εχει αυτοσεβασμο και θελουμε να την γλεντησουμε χωρις να το μαθει τον ετερον ημισυ μαιρα..
    τεσπα, οκ δν το ηξερες σε πιστευω δν εχεις λογο να πεις ψεματα σε φορουμ.,...αλλα τωρα εφοσον εμαθες την αληθεια δεν θα επρεπε να φυγεις? και μην μ πεις για να αποδειξεις κατι...
    το σωστο απεναντι προς την οικογενεια του και απεναντι προς τον εαυτο σου αυτο δεν θα ηταν?
    Οι κοπελες χωρις αυτοσεβασμο δεν ειναι κριμα δηλαδη? ? Γιατι θα πρεπει να τις εκμεταλλευτητε??
    Οταν καταλαβα τι συμβαινει ηταν αργα.. ξερεις υπαρχουν κ ανθρωποι που αγαπανε αληθινα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Το συναίσθημα της ζήλειας μου είναι άγνωστο. Ακόμα και σήμερα δεν ζηλεύω την ερωμένη, δεν βρίσκω λόγο, επειδή σκέφτομαι ότι το όλο θέμα δεν έχει καμία σχέση με μένα ή με εκείνην, αλλά μόνο με δικά του θέματα-προβλήματα. Με την ψυχολόγο συζήτησα πάρα πολλά θέματα πάρα πολλές φορές, αλλά θα έπρεπε να γράψω τώρα σελίδες ολόκληρες για τις ενδείξεις.
    Εχεις δικιο κ μενα οι ψυχολογοι μου παν οτι αυτος εχει θεματα

Senior Member
    α οκ αμα μιλουσατε οτι ωρες ηθελες τοτε ειναι περιεργο το θεμα....πως μπορουσε και μιλουσε αυτος ενω ειναι παντρεμενος?
    συγνωμη αλλα αυτη πως εμπλεξε τους γονεις σου?
    Το πως μπορουσε κ μιλουσε κ πως βρισκομασταν τοσες ωρες χωρις να χτυπαει τηλ η γυναικα του ειναι περιεργο οντως!!! Αλλα δε ξερω πως τα καταφερνε!
    Τους γονεις μου τους πηρε τηλ αυτη κ τους εβρισε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Οι κοπελες χωρις αυτοσεβασμο δεν ειναι κριμα δηλαδη? ? Γιατι θα πρεπει να τις εκμεταλλευτητε??
    Οταν καταλαβα τι συμβαινει ηταν αργα.. ξερεις υπαρχουν κ ανθρωποι που αγαπανε αληθινα...
    εφοσον υπαρχει δεσμευση με μια κοπελα μαιρα τοτε την δευτερη την θες καθαρα για σεξ και μονο..δεν εκμεταλευεται κανενας καμια κοπελα..θελει και τα παθαινει αυτη...
    ολοι οι ανθρωποι αγαπανε αληθινα.....
    αλλα δεν μ απαντας ομως...εφοσον τωρα ξερεις οτι εχει γυναικα και δεν χωριζει γτ εσυ δεν φευγεις?..το θεωρεις ηθικο?
    και εκτος απο αυτο..να στο πω και αλλιως...και να χωρισει την γυναικα τιου και να τα βρει μαζι σου..μετα απο 1-2 χρονια θα ψαχνει παλι αλλη για καβατζα.....

καλα και εσυ μην το παιζεις θυμα τωρα...ενα σπιτι θες να κλεισεις...
    πηγαινες με τον αντρα της τι ηθελες να σου πει? ελα να πιουμε καφεδακι?χαχααχχααχα
    ερε τι ακουμε
    Σε βρίσκω πολύ αυστηρό. Μια ερωμένη δεν κλείνει το σπίτι. Το σπίτι το κλείνει ο παντρεμένος, εκείνος και μόνο εκείνος ευθύνεται για την κατάσταση που επέτρεψε να δημιουργηθεί. Που καλλιέργησε, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Η ερωμένη δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την οικογένεια του παντρεμένου.

Senior Member
    Το συναίσθημα της ζήλειας μου είναι άγνωστο. Ακόμα και σήμερα δεν ζηλεύω την ερωμένη, δεν βρίσκω λόγο, επειδή σκέφτομαι ότι το όλο θέμα δεν έχει καμία σχέση με μένα ή με εκείνην, αλλά μόνο με δικά του θέματα-προβλήματα. Με την ψυχολόγο συζήτησα πάρα πολλά θέματα πάρα πολλές φορές, αλλά θα έπρεπε να γράψω τώρα σελίδες ολόκληρες για τις ενδείξεις.
    εγω παντως θα το ξαναπω οτι απο την ιστορια σου ..δν βλεπω αν σε απατουσε οα ντρας σου...
    αυτο π βλεπω ειναι οτι ζηλεψες απο τις τριχες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα

Senior Member
    Σε βρίσκω πολύ αυστηρό. Μια ερωμένη δεν κλείνει το σπίτι. Το σπίτι το κλείνει ο παντρεμένος, εκείνος και μόνο εκείνος ευθύνεται για την κατάσταση που επέτρεψε να δημιουργηθεί. Που καλλιέργησε, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Η ερωμένη δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την οικογένεια του παντρεμένου.
    ολοι εχουν ευθυνη και η γυναικα του εχει ευθυνη που τον εκανε να αδιαφορησει για την σχεση και να ψαξει αλλου γλαστρουλα να ποτισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ξεγελας και δικαιολογεις τον εαυτό σου με το να κάθεσαι να κρίνεις την γυναίκα του, μην το κάνεις πρώτον για το καλό σου και δεύτερον επειδή δεν είσαι σε θέση να το κανεις. Γιατί οπως και αν είναι, οποια και αν ειναι εκείνη, εκείνος επιλέγει να μένει μαζί της. Άρα η αυτός είναι χαζο μωρό που συνεχίζει να κάθεται μαζί της (που δεν νομίζω), η εσυ έχεις τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα στο μυαλό σου για εκείνη για να μην αισθάνεσαι τύψεις...Μπορεί κάλλιστα και η γυναίκα του δικού σου να είναι μια χαρά γυναίκα, σαν αυτήν εδώ που γράφει τωρα. Θεωρείς δηλαδή δεν είχε δικαίωμα να θυμώσει; Να νιώσει προδομενη; Εξοργισμένη; Εσύ πως θα εκρινες μια άλλη γκόμενα που θα έπιανε εκεινος; Θα ήσουν οκ με αυτό; Και οι συγκεκριμένοι εχουν δώσει ορκους, έχουν παιδί μαζί, δεν συναντιούνται για ένα στα γρήγορα...έχει κάθε λόγο να αντιδραει ασχημα. Οκ το βρίσκω κι εγώ κατινια αυτό με τους γονείς σου και γενικώς το ότι έκατσε και ασχολήθηκε με το θέμα, αλλα φαίνεται ότι θέλει να διατηρήσει τον γάμο της. Θα την κατηγορήσεις που θέλει να διατηρήσει τον γάμο της; Βασικά το λάθος και το δικό της και το δικό σου είναι ότι εστιάζετε η μια στην άλλη αντί να δείτε με τι μαλακα ασχολείστε. Το "τρόπαιο" να πούμε... Ξύπνα. Ήσουν οντως εξαπατημενη όσο δεν ήξερες...τώρα που ξέρεις όμως δεν είσαι θύμα. Έχεις ντυθεί με την προβιά του θύματος αλλά θα έβγαζες τον λύκο εξω με μεγάλη ευχαρίστηση αν σε έπαιρνε. Το γαμωτο σου είναι που βλέπεις ότι δεν σε παίρνει...τίποτα άλλο.
    Σου προτείνω να κάτσεις να φανταστείς ότι η νοσταλγία είναι η γυναίκα του δικού σου...και ότι εκείνος λέει και στις δύο σας ψεμματα...δεν λέω πως οι καταστασεις είναι ίδιες. Λέω πως ίσως αυτό σου δώσει μια αλλη οπτική. Κάτσε και σκέψου ρεαλιστικά για μια στιγμή και όχι μέσα από το πρίσμα του τι θα ήθελες να ισχύει...
    Θα σκεφτω αυτα που ειπες σοβαρα. Γιατι δεν ξερω τι παραμυθι πουλαει στη γυναικα του...
    Τι της ειπε κ την εφτασε στο σημειο να μας παρει κ να μας βρισει οικογενειακως. Σιγουρα δε ξερω...

Senior Member
    Σ ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    εγω παντως θα το ξαναπω οτι απο την ιστορια σου ..δν βλεπω αν σε απατουσε οα ντρας σου...
    αυτο π βλεπω ειναι οτι ζηλεψες απο τις τριχες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα
    Εγω παλι κυριε μου ξερεις τι πιστευω για σενα?? Οτι δεν εχει ερωτευτει ποτε!!!

Senior Member
    Νοσταλγια εχω κορη και ξερω αυτα που λεσ ειναι για ελευθερουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ολοι εχουν ευθυνη και η γυναικα του εχει ευθυνη που τον εκανε να αδιαφορησει για την σχεση και να ψαξει αλλου γλαστρουλα να ποτισει
    Κ τοτε γιατι δεν την χωριζει??? Παρα καθετε κ τον πλενει κ τον ταιζει!!!

Senior Member
    Εγω παλι κυριε μου ξερεις τι πιστευω για σενα?? Οτι δεν εχει ερωτευτει ποτε!!!
    εχω ερωτευτει παραφορα...και πραγματικα οχι οπως εσυ...που το κανεις απο πεισμα:D...
    τεσπα δν ειμαι εδω για να αναλυσω τα ερωτικα μ :P

Senior Member
    εχω ερωτευτει παραφορα...και πραγματικα οχι οπως εσυ...που το κανεις απο πεισμα:D...
    τεσπα δν ειμαι εδω για να αναλυσω τα ερωτικα μ :P
    Κριμα εγω βλεπω οτι πρεπει οπωσδηποτε ν αναλυσεις τα ερωτικα σου γιατι εχεις θεματα.. απουημενα ας πουμε??!!!

Senior Member
    Κ τοτε γιατι δεν την χωριζει??? Παρα καθετε κ τον πλενει κ τον ταιζει!!!
    γιατι την γυναικα του την αγαπαει πραγματικα και δεν προκειται να χαλασει την οικογενεια για εναν επιπολαιο ερωτα...

υπαρχουν τα συναισθηματα ποθου και ερωτα και τα πιο "μεστα " οπως η αγαπη...
    πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να αφησει ποτε την γυναικα τ? ακριβως μια που τον πλενει τον ταιζει και του συγχωρει τα κερατα?χααχαχαχ που τετοιο κελεπουρι :D

Page 24 of 35 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast