Results 181 to 195 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
26-06-2018, 17:06 #181
- 26-06-2018, 17:09 #182
26-06-2018, 17:12 #183
26-06-2018, 17:33 #184
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις! Όλα μεσα στο προγραμμα ειναι, ετσι ειναι η ζωη. Δεν διαλεγουμε παντα πως θα μας ερθουν τα πραγματα. Ειδικα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρα προβληματα υγειας κλπ . Γι αυτο και εχω αλλαξει λιγο τρόπος σκέψης και ειμαι πιο ρεαλιστικη. Πχ δεν καιγομαι γιατι ειναι το σπιτι ακατάστατο ή γιατί μου χάλασε το φαγητό. Ευχομαι να πανε ολα καλά και να συνεχίσετε τη ζωη σας μαζί και αγαπημενοι!!!!!!
26-06-2018, 17:35 #185
@ναταλια (σορυ που γράφω κάπως περίεργα, είμαι απο κινητό) εγώ τον παρακαλουσα να πάμε μαζί σε ψυχολόγο ή να του πληρωσω εγώ να παει μόνος του οπου ήθελε κι αρνιόταν. Γιατί κ εμένα εκτός απο άπιστη κτλ κτλ προσπαθουσε να με βγάλει και τρελη . για την ακρίβεια έλεγε πως μπορεί να μαι διχασμένη, η μισή τον αγαπούσα κ η αλλη μισή τον κερατωνα χωρίς να έχω επίγνωση οτι το κάνω!!!
Το σημαντικότερο στοιχειο απο όσα έχει αναφέρει μέχρι τώρα η νοσταλγία είναι για μένα η άρνηση του για ψυχολόγο. Ανθρωπος που αγαπάει και θέλει να σωσει τον γαμο του, κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Επισης οτι είναι χειριστικος είναι σαφές.
Το θέμα είναι πως χωρίς αποδείξεις συγκεκριμένες η νοσταλγία θα τρελαθει κ αυτές πρεπει να βρει.
Αν θες την γνώμη μου νοσταλγία, πήγαινε με τα νερά του, πες του δεν είμαι καλά θα φύγω λιγες μέρες να ηρεμησω. Θα πας σε μια φιλη, γονεις κάπου. Αστον να πιστέψει πως τον πιστεύεις. Κ στη σε του καρτέρι, παρακολούθησε τον παντού, χρειάζεσαι αποδείξεις!! Οχι για να χωρισεις, αυτό μπορείς να το κανεις κ τώρα, αλλά τις χρειάζεται για να μην τρελαθεις!
26-06-2018, 17:44 #186
Ακριβώς. Και για μένα η άρνηση του για ψυχολόγο είναι κάκιστο σημάδι. Και βρίσκω κι εγω σημαντικό νοσταλγία το να βρεις αποδείξεις για δυο μόνο λόγους: για να μην αμφισβητείς τα λογικά σου αφενός κ για να μαζέψει την ουρά στα σκέλια του λίγο και να τον αναγκασεις να φύγει αυτος απο το σπίτι αφετέρου...δεν το βρίσκω κακή ιδέα αυτό που προτείνει η Ελισάβετ. Απλά φρόντισε να μην σε πάρει χαμπάρι γιατί μετά και θα φυλάγεται και θα έχει και άλλο πάτημα να σε βγάζει τρελή (που το βρίσκω απλά κακοποιητικο αλλά τελοσπαντων).
27-06-2018, 08:26 #187
[QUOTE=ΜΙΜΙ;1004456]Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις! Όλα μεσα στο προγραμμα ειναι, ετσι ειναι η ζωη. Δεν διαλεγουμε παντα πως θα μας ερθουν τα πραγματα. Ειδικα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρα προβληματα υγειας κλπ . Γι αυτο και εχω αλλαξει λιγο τρόπος σκέψης και ειμαι πιο ρεαλιστικη. Πχ δεν καιγομαι γιατι ειναι το σπιτι ακατάστατο ή γιατί μου χάλασε το φαγητό. Ευχομαι να πανε ολα καλά και να συνεχίσετε τη ζωη σας μαζί και αγαπημενοι!!!!!![/QUOTE
Έτσι είναι, Μιμή, δεν είναι όλα πάντα στο χέρι μας. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και σου εύχομαι τα καλύτερα για την υγεία σου!
27-06-2018, 08:42 #188
27-06-2018, 10:47 #189
Μια γνωστή μου που της είχε τύχει κάτι ανάλογο σε γάμο μόλις μερικών μηνών (αν κ προυπήρχε μακρόχρονη σχέση πριν παντρευτούν) έκανε ακριβώς αυτό. Επειδή δεν είχε καμιά απόδειξη και ο τύπος αρνιόταν πεισματικά να παραδεχτεί πως είχε άλλη και προσπαθούσε να την βγάλει τρελή, πήγε με τα νερά του. Έκανε πως τον πίστεψε, το πήρε όλο πάνω της, του είπε πως κατάλαβε πως εκείνη είναι υπερβολική και τα παρεξηγεί όλα κι άρχισε να τον παρακολουθεί παντού. Η κοπέλα δούλευε, χρειάστηκε μέχρι και να πάρει άδεια απτην δουλειά της για να μπορέσει να τον παρακαλουθεί. Ώσπου τον έπιασε στα πράσα και τον πέταξε με συνοπτικές διαδικασίες έξω από το σπίτι.
Είναι η μόνη σου ελπίδα για να ηρεμήσεις. Εδώ που έφτασες, χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να ξεμπερδεύεις. Πες του πως η συζήτηση με την ψυχολόγο σε έκανε να σκεφτείς πως είσαι ίσως υπερβολική σε ορισμένα θέματα επειδή έχεις φορτιστεί και πως χρειάζεσαι χρόνο για να ηρεμήσεις και να μην χαλάσεις το σπίτι σου. Βάλε όλη σου την τέχνη. Πες του πως δεν θες να το διαλύσετε για μια βλακεία σουκαι καθησύχασε τον και βρες μια αφορμή να του πεις πως θα λείψεις μερικές μέρες. Αν έχει όντως γκόμενα θα θεωρήσει πως τσίμπησε το κορόιδο και θα βρει ευκαιρία να την δει.
Οφείλω να σου πω πως πριν το κάνεις όμως, θα πρέπει να είσαι σίγουρη και ξεκάθαρη με τον εαυτό σου για το τι ζητάς να βρεις. Ζητάς να βρεις την αλήθεια, όποια κι αν είναι, δεν ζητάς να βρεις αποδείξεις ενοχής του οπωσδήποτε αν δεν υπάρχουν. Στο λέω γιατί πάλι από προσωπική πείρα (την ίδια τακτική εφάρμοσε κι ο δικός μου για να με "τσακώσει" ) κι έβαλε μέχρι και άνθρωπο δικό του να έρθει να μου την πέσει) ενώ δεν βρήκε απολύτως τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κάτι για να βρει...αυτός συνέχιζε να πιστεύει τα δικά του και να φτιάχνει σενάρια. Αν αποφασίσεις λοιπόν να εφαρμόσεις αυτή την μέθοδο, φρόντισε από πριν να είσαι ξεκάθαρη με τον εαυτό σου και αποφασισμένη να δεχτείς το ο, τι προκύψει.
27-06-2018, 12:14 #190
Ενταξει, δεν ειπα οτι λεει ψεμματα η θεματοθετρια , αλλα ακομη και σε διενεξη μεταξυ του κολλητου μου και της κοπελας του , παντα θα παρω και της δυο αποψεις , καιμετα θα βγαλω συμπερασμα ..... θελω ναμαι δικαιος .....
δεν εχω διαβασει την ολη ιστορια της κοπελας , δεν μπορωνα διαβασω 180 ποστ ..........μιλαω γενικα , μπορει καλλιστα να εχει δικιο η κοπελα , μπορει και ναχει καποιο μερος της ευθυνης ......ολα μπορει ......
27-06-2018, 14:01 #191
27-06-2018, 14:10 #192
Δεν ξέρω αν το θέμα βγήκε σαν να θέλω να κρίνω, να δικάσω ή να καταδικάσω κάποιον, αν έγινε αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μου, τουλάχιστον όχι συνειδητά. Το πρώτο πράγμα που αναρωτιέται μια γυναίκα σε αυτές τις περιπτώσεις και το πρώτο που συζήτησα με την ψυχολόγο μου στο τηλέφωνο πριν την επισκεφτώ, ήτανε ακριβώς αυτό: Τι έκανα λάθος. Άρχισα, λοιπόν, να της αραδιάσω τα λάθη μου. Θα συνέβαινε αυτό αν δεν είχα κάνει λάθη; Ίσως ναι, ίσως όχι. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον άλλο να ερωτευτεί. Δεν του προσάπτω ότι έχει (μάλλον) συναισθήματα για κάποια άλλη, μόνο την ανειλικρίνεια απέναντί μου.
27-06-2018, 15:25 #193
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να ερωτευτεί, ούτε και να τον αναγκάσει να ερωτευτεί. Προσωπικά όμως σίγουρα το προσαπτω να ερωτευτεί κάποιος τρίτο πρόσωπο αν μιλάμε για δεσμευμένο ατομο και το παραπροσαπτω. Πολύ απλά επειδή σημαίνει ότι το ατομο άφησε τον χώρο για να συμβεί ο,τι συνέβη, πήρε την απόφαση να εκθέσει τον εαυτό του στα όποια ερεθίσματα τον έκαναν να "ερωτευτεί". Όποιος δεν το θέλει και όποιος εκτιμάει αυτά που έχει πολύ απλά δεν θα βρεθεί σε τέτοια θέση. Δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα αυτογνωσίας, αυτοελέγχου και αποφάσεων. Αποφεύγεις να εκθέσεις τον εαυτό σου σε ανθρωπους και καταστάσεις που ως μεγάλος νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνεις ότι είναι "επικίνδυνες" για όσα ηδη έχεις και εκτιμάς. Άμα παίζεις με τη φλόγα όμως, πήρες την απόφαση να το κάνεις, δεν το κάνεις τυχαία. Και στο τέλος μπορεί και να καεις. Όποιος νοιαζεται και εκτιμα δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθει, ούτε με γάντια ασφαλείας. Πάντα θεωρώ δηλαδη πως υπάρχει το κρίσιμο σημείο που κάποιος παίρνει αποφαση σε τέτοιες περιπτώσεις. Το τι απόφαση θα είναι τώρα αυτή, είναι άλλο θέμα, και λέει πολλα. Γνώμη μου αυτό. Γιατί δεν μπορώ να σε βλέπω να δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα σε καποιον που αγαπας. Τα όποια λάθη σου μπορεί να δικαιολογούν το ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με τον γάμο σας, δεν δικαιολογούν όμως το πώς το διαχειρίστηκε, είχε πολλές επιλογές και εκανε την χειρότερη και την πιο εγωιστική. Επίσης μην παίρνεις όρκο ότι ακόμα και το ότι δεν ήταν ικανοποιημένος οφείλεται σε λάθη σου. Μπορεί να μην ήταν ικανοποιημένος για δικούς του λόγους που δεν έχουν να κάνουν με εσένα...μερικοί άνθρωποι είναι σπασμένα πυθάρια, όσο και ρίχνεις την αγάπη σου και την προσπάθεια σου μέσα
δεν θα γεμίσουν με τίποτα. Η μπορεί ακόμα και να ηταν μια χαρά ικανοποιημένος, και απλά να θεωρούσε ότι δικαιούται και κάτι παραπάνω, γιατι απλά μπορει...υπάρχουν και αυτοί. Βασικά η οικονομική οργάνωση της οικογένειάς σας όπως μου την περιέγραψες εκεί με παραπέμπει. Επίσης όταν πρωτοεγραψες εδώ μας περιέγραψες την σχέση σας με πολύ καλά λόγια...δεν θα με εξέπληττε να είχε κι εκείνος την ίδια αποψη (άσχετα που άμα βρεις αποδείξεις θα βρει χίλιους τρόπους να κατηγορήσει εσένα για να ρίξει από πάνω του την ευθύνη). Και ακόμα και αν έχει άλλη άποψη πάλι φταίει και πρέπει να του το προσάψεις...γιατί είναι κάτι που σε αφορά άμεσα και το μαθαίνεις τελευταία. Το να λες τα παράπονα σου στη γκόμενα αντί να τα πεις στη γυναίκα σου είναι εκτός απο προδοσία και τελείως ηλίθιο και παράλογο, πως να τολμήσει μετά να κατηγορήσει την απατημενη σύντροφο η οποία απλά δεν ήξερε; Γιατί βλέπω να γράφονται τέτοιες παπαριές εδώ μέσα; λολ Στη περίπτωση σου τουλάχιστον ειμαι σίγουρη ότι δεν ήξερες πραγματικά, δεν είναι ότι ήξερες και δεν σε ένοιαξε. Γιατι φαίνεσαι από τον τρόπο που γράφεις πολύ διαλλακτική και λογικη και με ενσυναίσθηση. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην λάβεις υπόψη το οποίο απωθημένο η παράπονο σου εξέφραζε ότι είχε...απο οπου και να το πιάσεις δηλαδή, φταίει αυτός για το συγκεκριμένο γεγονός της απιστίας του. (αν όντως συμβαίνει). Τέλος. Στο λέω για να ξέρεις οτι δεν φταις, σε κανένα σεναριο, για κανέναν λόγο για το συγκεκριμένο πράγμα.
27-06-2018, 16:24 #194
Ναταλία, διάβασα αρκετές φορές το εξαίρετο αυτό κείμενο. Και θα το διαβάζω και στο μέλλον, με βοηθά πολύ. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Η γνώμη μου για τον άνδρα μου είναι πράγματι (ακόμη;) πολύ θετική. Και ο ίδιος ισχυρίζεται -δεν ξέρω αν το εννοεί- ότι είμαστε ένα εξαιρετικό ζευγάρι και ο σωστός άνθρωπος ο ένας για τον άλλο. Τότε πως και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Έδωσες κάποιες απαντήσεις. Νιώθω πολύ προβληματισμένη.
27-06-2018, 16:32 #195
Γυναικα με μυαλο δε γενηθηκε ακομα νομιζω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))