Δεν αντέχω πολύ ακομα αλλά δεν παύει να το παλεύω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Member
    Το γνωρίζω τωρα κάπως μετα απο πολλές συζητήσεις. Το θεμα ειναι ορι τα ψυχοσωματικα μου ειναι τόσο δυνατά που υποφέρω τόσο όσο να μην αντέχω. Σε ευχαριστώ πολύ Άννα για τις απαντήσεις σου.

Σας ευχαριστώ κι εγω..πολυ

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fad View Post
    Αυτο υο καιρό αυτο σκέφτομαι για να μπορώ να ειμαι καλύτερα. Σκέφτομαι τα καλα που εχω στη ζωη μου και τα καταγράφω με τι μυαλό μου. Μερικές φορές πιάνει, αλλες απλα όχι.
    Πάντα στο τέλος πιάνει!!! Μπορεί να πάρει λίγο καιρό και αυτό θα εξαρτηθεί απ το πόσο έτοιμος είναι ο καθένας..
    Πολύ απλά το μυαλό είναι ένας μυς. Μπορεί να γυμναστεί τόσο καλά όσο και το υπόλοιπο σώμα. Δεν έχει σημασία τι έχει περάσει ο καθένας μας...ολοι έχουμε περάσει και θα περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Σημασία έχει οτι μπορεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του ευατού του και να νιώθει όμορφα.
    Το θέμα είναι που θέλει να φτάσει ο καθένας μας. Θέλει να βρει τη λύση? Η θέλει να αναμασά το πρόβλημα?
    Η λύση σε πάει μπροστά συνήθως και όχι το πρόβλημα.

Member
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Άννα. Για αυτό προσπαθώ και δεν το αφήνω. Κανω οτι μπορω. Και μονονοτι μπορω για αρχή. Αν και όλο αυτο κρατάει χρόνια. Τωρα μου έχουν βγει τα σωματικά. Ψυχοθεραπεία. Διάβασμα. Εκπομπές. Βιβλία σχετικά.

Senior Member
    Το γνωρίζω τωρα κάπως μετα απο πολλές συζητήσεις. Το θεμα ειναι ορι τα ψυχοσωματικα μου ειναι τόσο δυνατά που υποφέρω τόσο όσο να μην αντέχω. Σε ευχαριστώ πολύ Άννα για τις απαντήσεις σου.
    Σε καταλαβαίνω, και εγώ κατά διαστήματα στο παρελθόν, έπαιρνα αγχολυτικά ή αντικαταθλιπτικά (τα δεύτερα δε μου έκαναν απολύτως τίποτα) για να παλαίψω τα ψυχοσωματικά.
    Εχεις όμως παρόλα αυτά την υγεία σου αυτή τη στιγμή που μιλάμε?? Αν ναι, ΟΛΑ τα υπόλοιπα λύνονται!

Member
    Νομίζω πως εχω την υγεία μου... Νομίζω πλέον οτι δεν εχω υγεία και οτι θα παθω κατι απο στιγμή σε στιγμή. Δεν το έλεγχο πολλές φορές. Ολο αυτο μου εχει καταβάλει το σώμα και το μυαλό.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Άννα. Για αυτό προσπαθώ και δεν το αφήνω. Κανω οτι μπορω. Και μονονοτι μπορω για αρχή. Αν και όλο αυτο κρατάει χρόνια. Τωρα μου έχουν βγει τα σωματικά. Ψυχοθεραπεία. Διάβασμα. Εκπομπές. Βιβλία σχετικά.
    Είσαι κοινωνικός άνθρωπος? Εχεις φίλους? Το καλοκαίρι θέλει εφόσον μπορούμε, έξω απ το σπίτι.
    Η καλή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, βοηθάει πολύ το συναίσθημα. Ο υπνος. Δε ξέρω αν κάνεις λιγο περπάτημα. Εμένα οταν άρχισα να παίρνω λιγο τα πάνω μου, με βοήθησε πολύ και η γυμναστική..

Member
    Ειμαι κοινωνικός. Εχω φίλους αδέρφια. Προσπαθώ και βγαίνω αλλά μονο τα πρωινά. Δεν αντεχω και τη ζέστη. Μου κάνει και αυτη ενα είδος " κακό ". Θα προσπαθήσω με διατροφή αν και και δεν τρώω και πολύ γιατι δεν εζω όρεξη. Μόνο το βράδυ μου έρχεται. Υπνος ειμαι λες και κοιμάμαι ολη μερα. Όπως είπα κοιμάμαι το βράδυ άσχημα και όταν παω να κοιμηθώ μεσημέρι γίνομαι πολυ χειρότερα οταν ξυπνάω... Οποτε απλα κάθομαι

Σημαντικό πολυ να έχεις φίλους σου ανθρώπους κοντα σου..οικογένεια φίλους.. εμενα μου λείπουν οι γονείς μου πολυ..Θα ήθελα να μεναμε κοντα..Η γυμναστική με έσωσε πριν 5 χρόνια.. πήρα τα πάνω μου και γλύτωσα απο την αλωπεκία.

Senior Member
    Νομίζω πως εχω την υγεία μου... Νομίζω πλέον οτι δεν εχω υγεία και οτι θα παθω κατι απο στιγμή σε στιγμή. Δεν το έλεγχο πολλές φορές. Ολο αυτο μου εχει καταβάλει το σώμα και το μυαλό.
    Δε θα πάθεις τίποτα...
    Στο παρελθόν φοβομουν και εγώ απίστευτα...άκουγα συνέχεια...το άγχος σκοτώνει, και σκεφτόμουν συνέχεια...αχ μου έδωσε ο καλός Θεός την υγειά μου και θα τη χαλάσω με το άγχος.
    Δε τη χάλασα όμως...Δόξα τω Θεώ...ούτε και εσύ. Είσαι σε καλό δρόμο. Ολα αυτά που κάνεις, το διάβασμα, η ψυχοθεραπεία θα αποδώσουν καρπούς, αρκεί να είσαι και εσύ λιγο ανοιχτός να το βοηθήσεις γρηγορότερα.
    Παίρνεις κάποια αγωγή αυτή την περίοδο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Guilty View Post
    Σημαντικό πολυ να έχεις φίλους σου ανθρώπους κοντα σου..οικογένεια φίλους.. εμενα μου λείπουν οι γονείς μου πολυ..Θα ήθελα να μεναμε κοντα..Η γυμναστική με έσωσε πριν 5 χρόνια.. πήρα τα πάνω μου και γλύτωσα απο την αλωπεκία.

Βάλτο λοιπόν και τώρα στο πρόγραμμα, οσο στο επιτρεπούν τα παιδιά βέβαια. Εστω και στο σπίτι, ένα τέταρτο κάθε μερα...αντε να γίνεις και κορμάρα στο τέλος!

Member
    Παίρνω εδψ και 1 χρόνο ναι. Seropram και Xanax. Με βοηθανε και καμια φορά όχι. Νιώθω τόσο ευάλωτος απο ολα. Ειλικρινά αυτο που είπες πιο πάνω για υο θέμα της ευγνωμοσύνης το κανω εδω και καιρό. Τα πράγματα που θεωρώ δεδομένα. Σου ξαναλέω οτι με καταρακωνει πολυ το σώμα μου. Μια το ενα μια το άλλο. Κανω υπομονή. Δεν τολμάω να παω σε νοσοκομείο απο τη μερα που έφυγε ο πατέρας μου. Δεν τολμάω να κανω εξετάσεις. Πεφτω κατω στη ιδέα. Εχω δημιουργήσει ενα κόσμο οπου ολα πρέπει να ειναι καλα. Και ότι τίποτα δεν πρέπει να παει λάθος γιατι θα καταρρεύσει το σύμπαν μου.

Αυτό το σώμα...το δηλητηριάζουμε μόνοι μας..Και όπως κι εσυ ειμαι στη φάση που δεν μπορώ να σηκωθω απ το κρεβάτι..εχω μείνει 46 κιλα Γιατί δεν τρώω.. Και πίστεψε με μαζι με τον κακό υπνο..σε κανει ακομα πιο αδύναμο και αδρανή..Χρειάζεται δύναμη.. ανεξάντλητη

Senior Member
    Παίρνω εδψ και 1 χρόνο ναι. Seropram και Xanax. Με βοηθανε και καμια φορά όχι. Νιώθω τόσο ευάλωτος απο ολα. Ειλικρινά αυτο που είπες πιο πάνω για υο θέμα της ευγνωμοσύνης το κανω εδω και καιρό. Τα πράγματα που θεωρώ δεδομένα. Σου ξαναλέω οτι με καταρακωνει πολυ το σώμα μου. Μια το ενα μια το άλλο. Κανω υπομονή. Δεν τολμάω να παω σε νοσοκομείο απο τη μερα που έφυγε ο πατέρας μου. Δεν τολμάω να κανω εξετάσεις. Πεφτω κατω στη ιδέα. Εχω δημιουργήσει ενα κόσμο οπου ολα πρέπει να ειναι καλα. Και ότι τίποτα δεν πρέπει να παει λάθος γιατι θα καταρρεύσει το σύμπαν μου.
    Τι ακριβώς δηλαδή σου κάνει το σώμα σου και λες μια το ένα και μια το άλλο? Οσο για τη θεραπεία που κάνεις, δε νομίζω οτι σ εχει βοηθήσει ιδιαίτερα μετά απο ένα χρόνο...για πες μου...ζάναξ παίρνεις κάθε μέρα?

Member
    Εχω ζαλάδες μετα φεύγει. Πονάνε τα πόδια μου λες και έτρεχα χιλιόμετρα. Τα πρωινά ιδικά. Ο σβέρκος μου ειναι λες και ειναι σπασμένος. Πονάει παντού. Το κεφάλι μου με πιάνει μετα με αφήνει. Καμια φορά οταν παθαίνω κρίσεις άγχους νομιζω οτι δε μου φτάνει το οξυγόνο. Και αναπνεω με δυσκολία. Εχω εντερικα. Ειναινλες και έχω φάει πέτρες ενώ δεν ςχω φαει τίποτα. Με πιανεινολο αυτό καμια βδομάδα μετα περνάει και μετα απο λίγο καιρό πάλι τα ίδια

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast