κοινωνικος ρατσισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Οχι , κανεναν ρατσισμο δεν εχω συναντησει ......απλως καταλαβαινουν οτι κατι μου συμβαινει και με αφηνουν ησυχο ....

Banned
    Παύλο, αναρωτιέμαι αν αφού είχαν πει αυτά οι φίλοι σου τους έλεγες "να κοιτάξτε, αυτά τα φάρμακα παίρνω και έχω σχιζοφρένεια". Άραγε πως θα αντιδρούσαν; Τι θα έλεγαν; Δεν λέω να τους το πεις. Απλά τι πιστεύεις πως θα έλεγαν και θα έκαναν εσύ που τους ξέρεις καλά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Παύλο, αναρωτιέμαι αν αφού είχαν πει αυτά οι φίλοι σου τους έλεγες "να κοιτάξτε, αυτά τα φάρμακα παίρνω και έχω σχιζοφρένεια". Άραγε πως θα αντιδρούσαν; Τι θα έλεγαν; Δεν λέω να τους το πεις. Απλά τι πιστεύεις πως θα έλεγαν και θα έκαναν εσύ που τους ξέρεις καλά;
    θα καραφλιαζαν.... αλλα δεν θα αλλαξουμε εμεις τον κοσμο, ειναι δουλεια του κρατος αυτο, δεν εχω ορεξει να καθομαι να εξηγω στο καθαινα τη ειναι ψυχωτικο επισοδειο κλπ. μερικη και να τους εξηγησεις δεν καταλαβαινουν...... ειναι πολυ περιπλοκα αυτα τα προβληματα. εγω προσπαθω να πηγαινω καλα , να εχω φιλους να βγαινω για καφεδακι και να κανω προπονησης ποδηλατακι με παρεα, και σιγα σιγα να βρω μια δουλεια κανονικη γιατι με προνιακα επιδοματα και κοινωφελη δεν ζει κανεις.

Banned
    Ναι θα καράφλιαζαν αλλά το μετά εννοώ. Θα καράφλιαζαν γιατί θα καταλάβαιναν πως εσύ που έχεις αυτό το πρόβλημα και σε έχουν φίλο είσαι μια χαρά άνθρωπος. Να το πω απλά πως είσαι το ίδιο άτομο μόνο που αυτοί δεν το ξέρανε το πρόβλημα και τώρα το ξέρουν. Ή πιστεύεις πως δεν θα σε θελαν για παρέα ξανά. Στο άλλο άκρο δηλαδή. Ποια πιστεύεις θα ήταν η στάση τους μετέπειτα;

Να καταλάβουν πως είναι, είναι πολύ δύσκολο. Εδώ ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πολύ πιο απλά πράγματα αν δεν τα έχει βιώσει ο ίδιος. Και αυτά που λες σωστά είναι. Παλεύεις για πράγματα που άλλοι τα έχουν δεδομένα, όπως και πολλοί εδώ μέσα.

Mrgilleas
    Guest
    ειχα πει σε συμμαθητη μου που εβγαινα οτι επαιρνα κατι χαπια για να μου ριχνουν την ντοπαμινη μου ελεγε θα ψαξει στο διαδικτυο τι ειναι ντοπαμινη και τι προκαλει η υπερβολικη παραγωγη (προσοχη δεν του ειπα οτι εχω σχιζοφρενεια η οτι παιρνω αντιψυχωτικα) και ηταν η τελευταια φορα που τον ειδα τον επαιρνα τηλεφωνο δεν μου το σηκωνε και με εκοψε χωρις να μου εξηγησει το λογο.και οταν ημου στη σχολη λιγο πριν λαλησω τελειως ολοι με εκοψαν απο παρεα και δεν μου σηκωναν τηλεφωνο οποτε ναι εχω αντιμετωπισει ρατσισμο και οι τωρινοι φιλοι μου δεν τουςτο εχω πει γι αυτο και κανουμε παρεα αν τους το πω θα με κοψουν και αυτοι παρολο που καποιοι απο αυτους εχουν και αυτοι καποια ψυχολογικα προβληματα τωρα τι φυσης ειναι δεν ξερω μπορει να εινια καταθλιψη ιδεοψυχαναγκασμος οτι και να ειναι ειναι και αυτα προβληματα.

Mrgilleas
    Guest
    επισης ξεχασα να αναφερω οτι οταν πηγα στρατο στο κεντρο εκπαιδευσης που ημουν ενα μηνα ειχαν μαθει οι αλλοι οτι ειμαι γιωτας λογω ψυχολογικων αλλα δεν ξεραν τι ακριβως αλλα οφειλω να πω οτι παρολο που αναταλλαξα τηλεφωνο με ορισμενους απο αυτους δεν κρατησαν επαφες μαζι μου ενω μεταξυ τους καποιοι συνεχισαν την επικοινωνια μεταξυ τους οποτε ναι εχω βιωσει ρατσισμο αλλα δοξα το Θεο που παρολο που παιρνω χρονια φαρμακα δεν φαινεται οτι εχω σχιζοφρενεια οι εξω με περνανε για φυσιολογικο ατομο ουτε πρησμενος ειμαι σε κιλα να φαινεται οτι παιρνω φαρμακα ουτε εχω περιεργη φατσα ουτε γενικα φαινεται οτι εχω προβλημα και ετσι μπορω να κανω καινουργιες παρεες

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    Λοιπων εκει που κουβεντιαζαμε τους ειπα οτι πρεπει να περασω απο γιατρους, θελει εξεταση απο ενα γενικο γιατρο και εναν ψυχιατρο..... φυσικα ψυχιατρο θα περασω απο τον δικο μου γιατρο της επομενες μερες
    Ζητανε χαρτι απο ψυχιατρο στα κοινωφελη προγραμματα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by undefined View Post
    Ζητανε χαρτι απο ψυχιατρο στα κοινωφελη προγραμματα;
    ναι βρε ζητανε χαρτι απο ψυχιατρο, περασα πριν λιγο απο το γιατρο μου, αν εισαι χαλια μπωρει να μην στο δωσουν και φυσικα
    μονο απο το γιατρο που σε παρακουλουθει μπωρεις να πας.... αν πανε ολλα καλα σε δυο βδομαδες πιανω δουλεια. να δουμε αν τα καταφερω

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ναι βρε ζητανε χαρτι απο ψυχιατρο, περασα πριν λιγο απο το γιατρο μου, αν εισαι χαλια μπωρει να μην στο δωσουν και φυσικα
    μονο απο το γιατρο που σε παρακουλουθει μπωρεις να πας.... αν πανε ολλα καλα σε δυο βδομαδες πιανω δουλεια. να δουμε αν τα καταφερω
    Μπραβο, καλη αρχη, να σου πανε ολα καλα! Μια ακομη απορια: ο γιατρος σου, εγραψε στο χαρτι αυτο που πασχεις ή οτι εισαι καλα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by undefined View Post
    Μπραβο, καλη αρχη, να σου πανε ολα καλα! Μια ακομη απορια: ο γιατρος σου, εγραψε στο χαρτι αυτο που πασχεις ή οτι εισαι καλα;
    δεν ξερω την αλλη δευτερα θα παρω τη βεβαιωση, τωρα να σου πω περασα ως αμεα στη κοινωφελη και εχω καταθεση το χαρτι κεπα που γραφει ακριβως τη παθηση, οποτε θα ξερουν στη δουλεια η ανωτερη οτι πασχω απο ψυχωση, νομιζω εχεις 6 μερες παραπανω αδεια και σχολας μια ωρα νωριτερα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12