ladose γατι ψιλοσερνομαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Banned
    Quote Originally Posted by freskonero View Post
    οχι,δεν ειχα δει διαφορα. το πηρα αρκετο καιρο καπου 3 μηνες και ανεβασα και μαξ δοση αλλα δεν ειχα αλλαγη. ενταξει, καμια φορα συμβαινει. μπορει ναταν λαθος η διαγνωση, μπορει να μην με πιανει το φαρμακο.
    Μοιάζει σαν να κάνεις πλάκα... Είναι πολύ δυνατό αλήθεια, για να λες ότι υπάρχει περιπτώση που να μην σε πιάνει.. Είχες προσέξει μήπως ήταν ληγμένα;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Μοιάζει σαν να κάνεις πλάκα... Είναι πολύ δυνατό αλήθεια, για να λες ότι υπάρχει περιπτώση που να μην σε πιάνει.. Είχες προσέξει μήπως ήταν ληγμένα;

να κανω πλακα σε εναν αγνωστο σε ενα φορουμ?
    ειναι,προσβλητικο αυτο που λες. απο περιεργια το γκουγλλαρα και ειδα.πως δεν ειναι κ τοσο σπανιπ οσο πιστευεις. με κουραρε ενας ψυχιατρος ειδικος στο δεπυ,800δολαρια τη φορα. θα εδινα τοσα για την πλακα μου? σου δινω κ το ονομα του αν και δεν ειναι δυσκολο να τον βρεις.
    αντι λοιπον να ειρωνευεσε και με.προσβαλλεις, γιατιδεν ψαχνειςνα ανοιξεις τα ματια σου λιγο κ να δεις πωςκαποιουςδεν τους πιανει?

Banned
    να κανω πλακα σε εναν αγνωστο σε ενα φορουμ?
    ειναι,προσβλητικο αυτο που λες. απο περιεργια το γκουγλλαρα και ειδα.πως δεν ειναι κ τοσο σπανιπ οσο πιστευεις. με κουραρε ενας ψυχιατρος ειδικος στο δεπυ,800δολαρια τη φορα. θα εδινα τοσα για την πλακα μου? σου δινω κ το ονομα του αν και δεν ειναι δυσκολο να τον βρεις.
    αντι λοιπον να ειρωνευεσε και με.προσβαλλεις, γιατιδεν ψαχνειςνα ανοιξεις τα ματια σου λιγο κ να δεις πωςκαποιουςδεν τους πιανει?
    Τι λόγο έχω να ειρωνεύομαι; έγραψα πως μοιάζει σαν να κάνεις πλάκα, αυτό σημαίνει ότι μου είναι κάπως δύσκολο να πιστέψω αυτό που λες... Απλα γιατί για τα δικά μου δεδομένα είναι πάρα πολύ δυνατό αυτό το σκευασμα.. Δεν ειναι σαν τα αντικαταθλιπτικα που υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει.. Αν και αυτά δουλεύουν σε όλους την πρώτη φορά μόνο... Όπως και να έχει, το modiodal πάνω κάτω δίνεται και εκείνο για δεπυ, ωστόσο είναι πιο πολύ για ναρκοληψια... Πάντως για μένα, το λάθος είναι να ψάχνεις ενέργεια αλλού αλλά καλύτερα θα ήταν να δεις γιατί δεν έχεις εσύ η ίδια ενέργεια... Δεν κοιμάσαι επαρκώς; δεν τρεφεσαι κατάλληλα; δουλεύεις πολλές ώρες πάνω από το κανονικό; αυτά τα χάπια δεν είναι η σωτηρία για πολύ μεγάλες περιόδους χρήσης.. Το modiodal βγαζει κατάθλιψη ύστερα από ενα εξάμηνο χρήσης και το κονσέρτα άνω το εξάμηνο αρχίζει να καίει εγκεφαλικούς νευρωνες λόγο υπερλειτουργιας τους...

Banned
    κοιμαμαι παρα πολυ..ισως δεν κοιμαμαι βαθυα δε ξερω. ειχα δοκιμασει το εφεξορ και μου εκανε παραααα πολυ καλο. αλλα το ξαναπηρα φετος και με τρελανε να τρεχο τουαλετα!!δεν παλευοταν. σκεφτομαι να δοκιμασω με βιταμινες και ολα αυτα...και βλεποντας.
    Last edited by freskonero; 17-07-2018 at 00:13.

Senior Member
    Βρε Φρεσκαδουρα , εχεις δοκιμασει Ελληνικο καφε , οχι νες και τετοιους ? εμενα ενα-δυο καφεδες Ελληνικοι με γεμιζουν ενεργεια ....αλλιως δοκιμασε Β12 .....................

Αμα τρεχεις συνεχεια στην τοαλετα, μπορει νασαι αφυδατωμενη , εστω και ελαφρα ,και αυτο φερνει ατονια ......πινε πολυ νερο .......και βλεπεις ......

Banned
    απλα εχω ευεραιθηστο εντερο.οτι μπαινει,βγαινει
    το να ξυπνησω με καφε οκ...το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω τη θεληση να παω για ψωνια η γυμναστηριο η κατι εκτος σπιτιου

Banned
    απλα εχω ευεραιθηστο εντερο.οτι μπαινει,βγαινει [emoji14]
    το να ξυπνησω με καφε οκ...το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω τη θεληση να παω για ψωνια η γυμναστηριο η κατι εκτος σπιτιου
    Ψαξτο εναλλακτικά.. Μην μπεις στον κόπο να παίρνεις εφεξορ ή μοντιονταλ... Δες το σίδηρο σου σε τι επίπεδα είναι.. Γενικά, οι βιταμίνες β είναι για κούραση και ατονία. Το να κοιμάσαι πολύ άνω του 10ωρου σημαίνει ότι ο βραδινός ύπνος δεν σε ξεκουράζει και για αυτό παρατείνεται η διάρκεια του..

Senior Member
    απλα εχω ευεραιθηστο εντερο.οτι μπαινει,βγαινει
    Mαλλον εννοεις εχεις το συνδρομο ευερεθιστου εντερου ...........δεν εχεις την θεληση να πας σμαρκετ γιατι ? εχεις κτθλψουλα ?
    γυμναστηριο, παροτι γυμναζομαι απο το1986 , και εχω τα συμπραγκαλα μες το σπιτι μου , ουτε γω εχω και πολυ διαθεση να κανω , παρα υποτυπωδως , λογω κτθλψουλας .......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mαλλον εννοεις εχεις το συνδρομο ευερεθιστου εντερου ...........δεν εχεις την θεληση να πας σμαρκετ γιατι ? εχεις κτθλψουλα ?
    γυμναστηριο, παροτι γυμναζομαι απο το1986 , και εχω τα συμπραγκαλα μες το σπιτι μου , ουτε γω εχω και πολυ διαθεση να κανω , παρα υποτυπωδως , λογω κτθλψουλας .......
    δεν ξερω αν ειναι λογω καταθλιψης. γενικα νιωθω καλα ομως...κοιμαμαι τρωω,γελαω. απλα δεν νιωθω την απαιτουμενη ενταση να κανω καποια πραματα

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι λογω καταθλιψης. γενικα νιωθω καλα ομως...κοιμαμαι τρωω,γελαω. απλα δεν νιωθω την απαιτουμενη ενταση να κανω καποια πραματα
    Aαααααα , μαλιστα , η ατονια σου .............οχι , δεν εχεις κτθλψη στα σιγουρα ....μηπως εχεις χαμηλο σιδηρο ? φερνει ατονια .......που να ξερεις ομως .................τρως κρεας ? εχεις ελεγκξει τον θυρεοειδη σου ? ο υποθυρεοειδισμος φερνει ατονια .....

συμπαθης φαινεσαι , φρεσκο νερο .......κι ευγενης .....

Banned
    Aαααααα , μαλιστα , η ατονια σου .............οχι , δεν εχεις κτθλψη στα σιγουρα ....μηπως εχεις χαμηλο σιδηρο ? φερνει ατονια .......που να ξερεις ομως .................τρως κρεας ? εχεις ελεγκξει τον θυρεοειδη σου ? ο υποθυρεοειδισμος φερνει ατονια .....

συμπαθης φαινεσαι , φρεσκο νερο .......κι ευγενης .....
    λολ. εχω σιδηρο. κ θυροειδης καλος. ολα μπομπα ειναι. θα δοκιμασω β12 κ τονοτιλ
    Last edited by freskonero; 16-07-2018 at 17:11.

Senior Member
    λολ. εχω σιδηρο. κ θυροειδης καλος. ολα μπομπα ειναι. θα δοκιμασω β12 κ τονοτιλ

Γιατι καλε λολ ? ποτε δεν ειρωνευομαι κανεναν , ποτεεεεε............. το τονοτιλ αστο , πεταμενα λεφτα ........

Banned
    πηρα δυο νυχτες ταβορ και δεν με πιασανε. δεν φτανει π εχω ατονια, δεν με πιανουν κιολας

Senior Member
    πηρα δυο νυχτες ταβορ και δεν με πιασανε. δεν φτανει π εχω ατονια, δεν με πιανουν κιολας
    Αμα δεν σε ποιανουν και τα ταβορ , αγχος μυριζει η δουλεια , και το αγχος φερνει ατονια σε καποιους .......

Banned
    Αμα δεν σε ποιανουν και τα ταβορ , αγχος μυριζει η δουλεια , και το αγχος φερνει ατονια σε καποιους .......
    ισως ειναι μικρη η δοση. πρωτη φορα τα παιρνω και με ξεκινησε με 2.5

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast