Results 16 to 30 of 35
-
16-08-2018, 15:10 #16
Ραγισμένη καρδιά, αυτό του είπα και εγώ.. Είναι τόσο πολύ ενθουσιασμενος επειδή έχει πλασει με την φαντασια του αυτήν την κοπέλα ως ιδανική και τέλεια και ασχολείται μαζί της... Δεν μπορείς να ερωτευτεις ενα άτομο που δεν έχεις ζήσει απο κοντά.. Επιεμνει ότι το έχει ξανα κάνει στο παρελθόν, αλλά σε εκείνη την περίπτωση εγώ θεωρώ ότι τηβ γνώρισε μέσα από το ιντερνέτ άρεσε ο ένας στον άλλον, και αφού συναντηθηκανε και βίωσαν κάποιες κοινές καταστάσεις, δημιούργησαν σχέση... Αλλά η γνωριμία υπήρξε από το ίντερνετ... Εδώ η περίπτωση είναι διαφορετική, την γνώρισε αλλά ακόμα δεν έχουν συναντηθεί και έχουν περάσει ίσως μήνες ολόκληροι... Κατά τα άλλα δεν θα σχολιάσω ότι είναι τούρκαλα
- 16-08-2018, 20:52 #17
Πολυ εξιδανικευση διακρινω κι εγω, ερωτευθηκες, πιθανο να προσγειωθεις η ακομη χειροτερα να σε προσγειωσει αποτομα. Φανηκε οταν εγραψες οτι πηρε καποιες λεξεις στραβα και ξεκοψε για λιγο διαστημα.
Απο την αλλη υποθεσεις κανουμε κι αν δεν το ζησεις ποτε δε θα μαθεις. Για εμενα μην κοιτας την πιθανη καταληξη, αμα γουσταρεις και σου αρεσει κανε οτι μπορεις να περασετε ωραια.
Η ψυχολογια των σχεσεων παντως, στηριζει οτι δυο ανθρωποι διαφορετικων θρησκευτικων πεποιθησεων, κουλτουρας κτλ, βασικα πραγματα δηλαδη, πολυ δυσκολα μπορουν να καταληξουν σε επιτυχημενη σχεση.
17-08-2018, 00:17 #18
Να καταθέσω την άποψή μου. Δεν είναι δόκιμο και λογικό να θεωρείς ότι έχεις σχέση με ένα άτομο που δεν έχεις δει, μυρίσει, αγγίξει, γευτεί, ακούσει. Εγώ μπορώ να δίνω την καλύτερη εντύπωση από τα γραφόμενά μου και στην πραγματικότητα να είμαι ένα κάθαρμα και μισό. Πρέπει να τον έχεις τον άλλο απέναντί σου για να καταλάβεις τι μέρος του λόγου είναι.
Θεωρώ αυτού του είδους τις σχέσεις (ο Θεός να τις κάνει), αυταπάτη, κοροϊδία, χάσιμο χρόνου και κάτι θνησιγενές.
Και ας είναι βαριά η μοναξιά, δε θα το ξανά έκανα, ακόμη και αν στην άλλη άκρη της γραμμής προθυμοποιούνταν να μιλήσει μαζί μου η Αντριάνα Λίμα.
Μιλάω εξ ίδιας πείρας. Είχε τύχει να γνωρίσω κάποια συνομήλικη μου. Πάει πάνω από 1 χρόνος που δεν μιλάμε πια. Στην αρχή όλα ήταν μέλι-γάλα. Εν συνεχεία όμως, αργούσε να μου απαντήσει, με αγνοούσε τακτικά και ήθελε μέσες άκρες να ξεκόψει μαζί μου, χωρίς να μου πει τι της συμβαίνει ή να συζητήσουμε που είμαι λάθος, για να βρούμε μια κοινή γλώσσα κατανόησης και συνεννόησης. Να διαμορφώσουμε ένα νέο πρόγραμμα. Με διαβεβαίωνε όταν θυμόταν να μου μιλήσει, ότι ήμουν ότι καλύτερο υπάρχει και άλλα τέτοια σαχλά.
Για να μη πολυλογώ, ήταν μια χαζή και εξευτελιστική εμπειρία. Η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μου έφτασαν υπό του μηδενός. Τον τελευταίο μήνα της έστελνα καθημερινά μηνύματα να τα πούμε και αυτή με αγνοούσε. Και για φινάλε, εισέπραξα αυτό (το θυμάμαι αυτολεξεί, γιατί με στοιχειώνει): "Αν με ξανά ενοχλήσεις με τον οποιοδήποτε τρόπο, θα πάω στην αστυνομία, θα βρω ποιος είσαι και θα έχεις κακά ξεμπερδέματα. Είσαι παρανοϊκός και αυτά που λες δεν ισχύουν (σ.σ. της έλεγα πόσο την νοιάζομαι και την αγαπάω). Για το καλό σου μη με ξανά ενοχλήσεις. Άσε με μένα τις βλακείες και την επόμενη φορά θα τα πεις με την αστυνομία. Άντε από εδώ."
Της ξανα έστειλα, της ζήτησα συγγνώμη, αλλά απάντηση δεν έλαβα και ούτε η αστυνομία εμφανίστηκε μπροστά μου...Last edited by PositiveWave; 17-08-2018 at 00:42.
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
17-08-2018, 01:30 #19
Παιδια κακα τα ψεματα, οι ανθρωποι που μπορουν να συμμετεχουν σε μια σχεση, μπορουν να κανουν ευκολα σχεση εξω real time face to face.
Για να ψαχνει καποιος σχεσεις μεσω internet υπαρχει καποιος λογος. Μονο για σεξ κανει εφοσον αυτο τον σκοπο εχουν και οι δυο.
Παρολα αυτα δοκιμασε, αλλα μην ενθουσιαζεσαι χωρις να εχεις ακουμπησει καν τον αλλο
17-08-2018, 17:55 #20
Παιδια, εξακολουθω να βλεπω την ιδια συζητηση, δηλ. να συζητατε για το τι ειναι σχεση, τι ειναι ερωτας, αν υπαρχει ερωτας εξ αποστασεως ή αν ειναι κατι άλλο, αν ειναι καλές ή κακές κλπ.
Και ολοι εχετε αναφερει εμπειριες σας με ελληνες/ελληνιδες. Χαιρω πολυ, ερωτες και σχεσεις μεσω ιντερνετ υπαρχουν στις μερες μας οσο ποτε αλλοτε, και θα υπαρχουν. Με ντοπιους και ξενους, με καλούς ή σκάρτους ανθρωπους, με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Αλλοι θα τις δεχονται, αλλοι οχι. Αλλα αυτα ειναι μια συζητηση που γινεται απο τότε που υπάρχει το Ιντερνετ, και θα ξαναγινει πολλακις, και ανηκει σε αλλο χωρο του φορουμ. Παμε επιτελους παρακατω.
Λεει ο menis63
Κατά τα άλλα δεν θα σχολιάσω ότι είναι τούρκαλα
Ο πρωτος που απαντησε εντος θεματος ειναι ο GeorgeGr1 τον οποιον και ευχαριστω. Ειπε
Η ψυχολογια των σχεσεων παντως, στηριζει οτι δυο ανθρωποι διαφορετικων θρησκευτικων πεποιθησεων, κουλτουρας κτλ, βασικα πραγματα δηλαδη, πολυ δυσκολα μπορουν να καταληξουν σε επιτυχημενη σχεση.Last edited by Firfirikos; 18-08-2018 at 07:00.
17-08-2018, 18:46 #21
Απο το ιντερνετ δεν ειναι σχεση αν δε μπει ο κολιοσ στο λαδι δε μετραει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2018, 23:31 #22
Εγώ απλά πιστεύω ότι με θα δημιουργηθεί θέμα με την κοπέλα από την Τουρκία... Οι πολλές διαφορές, σε άποψη θρησκείας, πολιτισμικές και διάφορες άλλες λόγο κουλτούρας θα κάνουν να ναυαγήσει το οποίο ενδιαφέρον υπάρχει μετάξτ σας... Εγώ κυρίως λόγο της χρόνιας διαφωνίας με την χώρα αυτήν, δεν θα ασχολούμουν καθόλου
17-08-2018, 23:48 #23
Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν ξέρεις την κοπέλα και δεν την έχεις δει καν στο περιβάλλον της για να πάρεις μία ιδέα... Αυτά τα είναι Τουρκάλα ή είναι Αρειανή είναι σχετικά, δηλαδή όλοι οι Έλληνες ίδιοι είμαστε ας πούμε; Μπορεί π.χ. σαν χαρακτήρας και σαν νοοτροπία να σου ταιριάζει περισσότερο ερωτικά από μια Ελληνίδα, αλλά μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και να μιλάμε με γενικότητες αφού πρόκειται για γνωριμία μέσω ίντερνετ. Μια γενικότητα ας πούμε είναι ότι αν είναι καμια αμόρφωτη χωριάτισσα μέσα από την Ανατολία που θα την στραγγαλίσει ο αδερφός της και θα την πετροβολήσει το χωριό αν μάθουν ότι μιλάει με άντρα, μάλλον η περίπτωσή της είναι δυσκολότερη από το αν είναι μια μορφωμένη εργαζόμενη από τα παράλια προερχόμενη από μια προοδευτική, κοσμογυρισμένη οικογένεια. Ένα εντελώς χοντροειδές παράδειγμα δίνω και πάλι υπάρχουν χιλιάδες παράμετροι, μπορεί παρά τις δυσκολίες η σχέση με την αμόρφωτη Ανατολίτισσα να πήγαινε καλύτερα τελικά...
18-08-2018, 13:21 #24
18-08-2018, 20:40 #25
Το επιμύθιο είναι ότι δεν πρέπει να μας παραπλανάει τίποτα. Ούτε η εμφάνιση των άλλων, ούτε οι φιλοφρονήσεις στο πρόσωπό μας στην αρχή μιας γνωριμίας, ούτε η υποτιθέμενη μόρφωση και καλοσύνη. Το καλό προσωπείο δηλαδή που επιστρατεύουν οι περισσότεροι και οι περισσότερες στην αρχή μιας γνωριμίας. Δε χρειάζονται βιασύνες. Η υπομονή και ο χρόνος δείχνουν το σωστό. Αλλά όταν βιάζεσαι να "πιεις νερό", σπας τα μούτρα σου.
Οι πράξεις μετράνε στο φινάλε και αν φέρθηκε σε εμένα έτσι, έχει φερθεί και σε άλλους και ενδεχομένως και σήμερα τα ίδια μπορεί να κάνει. Αργά ή γρήγορα, θα τη φάει τη σφαλιάρα της από κάποιον, δεν μπορεί.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
24-08-2018, 11:53 #26
Γενικώς δε βλεπω να υπαρχουν πολλες αποψεις πανω στο θεμα του διαπολιτισμικου ερωτα, οποτε λεω να πω γενικοτερα τις αποψεις μου στο θεμα της αποστασης/σχεσης και να απαντησω στις παραπανω αποψεις.
Κατ'αρχας να πω οτι ναι, υπαρχει μια εξιδανικευση, αυτο αλλωστε σημαινει να εισαι ερωτευμενος, αλλα αυτο ειναι συνειδητο. Δεν ειμαι ενας ρομαντικος εφηβος, ξερω που παω, αλλα αφηνω στον εαυτο μου ενα περιθωριο ρομαντισμου, γιατι το δικαιουμαι.
Επειτα, εννοιες οπως "σχεση" κλπ βρισκονται μεσα στο μυαλο, το πως το οριζει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. Οταν δυο ανθρωποι ερωτευονται αμοιβαια, κατα καποιο τροπο αυτοματως βρισκονται σε σχεση. Ειμαστε και οι δυο ερωτευμενοι, και παροτι δε γινεται "κανονικα", θελουμε να ειμαστε σε σχεση. Οποτε τι να πουμε "εγω θελω κι εσυ θελεις να ειμαστε σε σχεση αλλα δεν ειμαστε". Αυτο ακουγεται λιγο σχιζοφρενικο.
Απο τη στιγμη που υπαρχει αμοιβαια επιθυμια, ζηλεια κλπ, μιλαμε για σχεση. Αν πχ. αγαπησει καποιον αλλον που βρισκεται κοντα της, εγω θα πονεσω, ειτε το πουμε σχεση ειτε οχι.
Επισης, ποτε ακριβως ξεκιναει ο ερωτας και η σχεση, και γιατι; Ο Γιαννης και η Μαρια συναντιουνται σε μια παρεα, η Μαρια γουσταρει ταμπρατσα του Γιαννη, ο Γιαννης γουσταρει τη φωνη, το γελιο και το πως η Μαρια τιναζει τα μαλλια της, κανουν σεξ και την επομενη μερα τα φτιαχνουν.
Εγω δεν ξερω ακριβως πως η αγαπημενη μου κινειται στο χωρο, πως γελαει και πως τιναζει τα μαλλια της, δεν την εχω συναντησει ακομα, αλλα μιλαμε πολυ καιρο, ξερω πιο πολλα γι' αυτην, απο οτι ο Γιαννης ξερει για τη Μαρια. Αλλα γιατι αυτοι μπορουν να αγαπιουνται και να λενε οτι "τα εχουν" μεσα σε μια μερα, και εμεις οχι;
Μπορει η Μαρια να ειναι μια αψογη ηθοποιος και να κρυβει μεσα της μια μαγισσα Φουρκα που θα αποκαλυφθει μετα, αλλα μπορει να ειναι και μια εξαιρετικη κοπελα. Το ιδιο ισχυει για την αγαπημενη μου.
Ειναι πιο λογικο να βλεπουμε τετοεις σχεσεις με σταδια, και οροσημα. Δηλαδη ακομα δεν εχουμε συναντηθει, αλλα για τους λογους που εξηγησα παραπανω, θεωρουμε οτι βρισκομαστε σε σχεση, για την ακριβεια σε ενα "συγκεκριμενο σταδιο" της σχεσης. Εχουμε θεσει πρωτο οροσημο να συναντηθουμε καπου, μια μερα. Εκει μπορει να πανε ολα καλα, μπορει και οχι. Απο εκει και περα θα μιλαμε για "επομενο σταδιο" της σχεσης, θα ξερουμε αλλα και θα επιθυμουμε περισσοτερα πραγματα, οποτε θα σχεδιαζουμε αλλα πραγματα.
25-08-2018, 00:16 #27
Παλιος μου φιλος ειχε μια εμπειρια παρομοια με του menis_64. Ειχε γνωρισει μια κοπελα απο Κυπρο, αυτος απο Αθηνα και ηταν τοσο ξετρελαμενος που τα παρατησε ολα και πηγε να μεινει μονιμα εκει. Μιλαμε χαλασε πολλα λεφτα, αφου νοικιασε σπιτι εκει, επιασε και μια δουλεια και αφησε ολους, οικογενεια και φιλους για να ζησει στη Κυπρο. Η ουσια ειναι οτι οτο θεμα με την κοπελα δεν προχωρησει και κατεληξε να ειναι μονος στη Κυπρο και να τα βγαζει δυσκολα.
Απο τα συν, ειναι οτι το τολμησει και πηγε να δει την κοπελα, με οποιο κοστος και αν ειχε.
Απο τα πλυν, οτι ολα αυτα του κοστισαν πολλα χρηματα, φιλους και οικογενεια που εχασε στιγμες μαζι τους... και να καταντησει να ειναι μονος σε ενα νησι που δεν του αρεσε.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
25-08-2018, 10:37 #28
Πάνω στο θέμα που σε απασχολεί θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τι δική μου ιστορία.. Θα διαφωνήσω κάθετα με το ότι άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες και άλλες διαφορές σχετικά με την καταγωγή τους δεν καταφέρνουν να πετύχουν μια όμορφη σχέση και αυτό συχνά καταρρέι...
Ζω και εγώ το ίδιο πράγμα με εσένα αγαπητέ.. Είμαι εδώ και 2 χρόνια σε σχέση εξ αποστάσεως με κάποιον ο οποίος είναι από άλλη χώρα, με <διαφορετική> θρησκεία και συνήθειες κτλ..
Η σχέση μας πέρασε πολλά.. Μείναμε πολλά αρκετά μεγάλα διαστήματα χωρίς καμία επαφή πότε για δικούς του λόγους πότε για δικούς μου..
Καυγαδιζουμε, τσακωνόμαστε , ζηλεύουμε.. Μια σχέση εξ αποστάσεως είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ να το ζούμε.. Ναι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πολλά μπορεί να συμβούν..
Αν όμως σκεφτείς τα θετικά..
Είμαι ένας πολύ αρνητικός άνθρωπος και κυριολεκτικά και μεταφορικά.. Πάντα πέφτω στη μιζέρια μου, απογοητεύομαι, είμαι απαισιόδοξη πολύ.. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει πολλά.. Μέρα με τη μέρα με βοηθάει όλο και πιο πολύ.. Κάνουμε όνειρα, ελπίζουμε, οραματιζομαστε σχεδιάζουμε το μέλλον.. Ξέρουμε πολλά περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλο, ξέρουμε πια συμπεριφορά μας δρα αρνητικά στον άλλο και πια όχι, έχουμε κατά κάποιο τρόπο κερδίσει χρόνο από όταν θα συναντηθούμε.. Δεν χρειαζόμαστε 1-2 χρόνια να γνωριστούμε..
Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.. Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό.. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με τις διαφορές στην καταγωγή.. Θέλουμε να μάθουμε ο ένας τη γλώσσα του άλλου, η θρησκεία είναι προσωπικό θέμα του καθενός.. Αν οι χριστιανοί παντρεύονται στην εκκλησία και μια άλλη θρησκεία αλλιώς κάνετε πολιτικό γάμο και έκλεισε το θέμα.. Ποιος ο λόγος να μαλώνουμε για πράγματα που οι λύσεις τους βρίσκονται εύκολα?
Εγώ θα σου έλεγα ποτέ μην σκέφτεσαι για τέτοιου είδους διαφορές και πότε μην τις θίγεις.. Έτσι αν σέβεσαι τα ιερά του άλλου θα σέβεται και αυτός τα δικά σου και δεν θα σταθεί αυτό προβλημα
25-08-2018, 13:32 #29
Αν αναφερεσαι για οσο υπαρχει μεταξυ σας αποσταση, ναι, ανετα ειναι εφικτη μια σχεση.
Οταν ομως λεμε οτι ειναι δυσκολο να ευδοκιμησει μελλοντικα, εννοουμε να ζησετε μαζι, να ταιριαξετε σεξουαλικα, να καταληξει σε γαμο, παιδια κτλ και να διατηρηθει, διαφορετικα θα ειναι μια σχεση η οποια απετυχε, οπως τοσες αλλες.
Δεν ειναι ανεφικτο, αλλα θελει open mind οχι μονο απο τους δυο σας αλλα και απο τις οικογενεις και κοντινους σας ανθρωπους.
Εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας και συγχαρητηρια σε οποιους το καταφερουν διατηρωντας μια ισορροπια.
25-08-2018, 13:58 #30
εμενα οι γονεις μου ειναι ο καθενας διαφορετικης εθνικοτητας και θρησκειας. ποτε δεν ειχαν προβλημα. δεν εχουν αυτα θεση σε μια αληθηνη σχεση αγαπης.