Διεξοδος απο την παρανοια? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα jaded

φιλους δεν εχω.γνωστους εχω 1 ζευγαρι.αυτο.αλλα δε ξερουν τιποτα.ηταν ευκαιρια σημερα να τους συναντησω μιας και ηρθα απο το χωριο στην πολη(αποψε ξαναπαω χωριο) αλλα δεν αντεχα να βγω εξω.
    οταν ειμαι ετσι οι αλλοι με κοιτανε περιεργα χωρις να τους κανω κατι.με παρακολουθουν.το ξερω.
    και το θεμα ειναι οτι φοβαμαι και τσιτωνομαι αλλα θυμωνω κιολας. πραγματικα θα ηθελα να τους σπασω στο ξυλο ωρες ωρες αλλα περισσοτερο επικρατει φοβος
    τι θα εκανα και χωρις το φορουμ..?
    παιρνω τοσα φαρμακα επειδη ο καθε γιατρος μου εβαζε οτι νομιζε.και μετα ειναι δυσκολο να το κοψεις.
    τωρα προσπαθω να διωξω το solian με risperdal. με βοηθησε το risperdal κατα ενα 20%.
    οι τελεταιοι 3 γιατροι που εχω επισκεφτει μου λενε για leponex σαν τελευταια αποπειρα.δε με πιανουν.εχω παει τουλαχιστον σε 5 γιατρους.οι 4 με βγαλανε με παραμοικη ψυχωση λεει.εγω δεν το πιστευω αλλα κανω τουμπεκι γιατι αν τα σταματησω θα με κλεισουν μεσα.
    οχι δεν μενω αθηνα.νοτια μενω

σου ευχομαι τα καλυτερα!
    Η φύση βοηθάει επίσης.. Βγες έξω, κάνε μια βόλτα, μακρυά από τον κόσμο, μόνη σου.. Χάζεψε τα δέντρα, άκου τα πουλάκια, ηρέμησε..
    Για τα φάρμακα δεν συμφωνώ, παρότι δεν είμαι ειδικός.
    Τι σημαίνει δλδ ο καθένας σου άφησε και το δικό του?
    Πρέπει επιγόντως να δεις έναν σοβαρό γιατρό για μένα.
    Κυκλοφορούν πολλοί άσχετοι δυστυχώς...
    The mind is like an iceberg, it floats with one-seventh of its bulk above water.

Banned
    Quote Originally Posted by Jaded Future View Post
    Η φύση βοηθάει επίσης.. Βγες έξω, κάνε μια βόλτα, μακρυά από τον κόσμο, μόνη σου.. Χάζεψε τα δέντρα, άκου τα πουλάκια, ηρέμησε..
    Για τα φάρμακα δεν συμφωνώ, παρότι δεν είμαι ειδικός.
    Τι σημαίνει δλδ ο καθένας σου άφησε και το δικό του?
    Πρέπει επιγόντως να δεις έναν σοβαρό γιατρό για μένα.
    Κυκλοφορούν πολλοί άσχετοι δυστυχώς...
    Η σωματική καταπόνηση ισοδυναμεί με φάρμακα. Τα παραπροϊόντα της καύσης από το μυϊκό έργο, λειτουργούν όπως οι ορμόνες στον εγκέφαλο, καταστέλλοντας την ιπερδραστηριοτητα της ντοπαμίνης η οποία ενεργοποιούν τα βασικά γάγγλια και το οπτικό κέντρο.
    Μόλις σας περιέγραψαν το μηχανισμό των ψευδαισθήσεων στην ψύχωση.
    Αυτά είναι επιστήμη δεν είναι το readers digest.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    παντως το νους υγιη εν σωματι υγιη ισχυει.

και γενικα αμα αυξησεις τη σωματικη δραστηριοτητα βοηθαει στο να μειωνονται καπως τα συμπτωματα το εχω διαβασει σε ιατρικο site.

σιγουρα δεν ειναι η θεραπεια αλλα κατι κανει. στηριζε ας πουμε.

και για πιο ελαφριες περιπτωσεις αγχους κλπ. σαν προληψη τουλαχιστον βοηθαει..
    Η σωματική καταπόνηση στην ψύχωση βοηθάει περισσότερο από τα φάρμακα, το φάρμακο άτυπα, ακινετον, τρικυκλικά όλα αυτά έχουν πολλές παρενέργειες γιατί καταστέλλουν όλο το νευρικό σύστημα ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ. Τι να το κάνεις δηλαδή να μην έχεις παραισθήσεις οταν δεν μπορείς να λειτουργήσεις; Όταν δεν μπορείς να διεκπεραιώσει ς μια εργασία, και όλα αυτά σου διαλύουν την ψυχολογία.

Senior Member
    Σημερα ακουγα μουσικη και ακουγα γελια για εμενα.λεω θα ηταν του τραγουδιου αλλα το εβαλα παλι και δεν ακουσα γελια.ημουν στο δωματιο.γελανε μαζι μου.μετα απο 2 ωρες ακουγα ψιθυρους.δεν καταλαβαινα τι ελεγαν.γελανε με εμενα.ειναι ωρες ωρες που μπαινω σε εναν αλλο κοσμο.τα χρωματα τα βλεπω πιο εντονα.με κατασκοπευουν.με κοιτανε και λενε για εμενα

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Και τι σε νοιαζει καλικαντζαρακια ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Σημερα ακουγα μουσικη και ακουγα γελια για εμενα.λεω θα ηταν του τραγουδιου αλλα το εβαλα παλι και δεν ακουσα γελια.ημουν στο δωματιο.γελανε μαζι μου.μετα απο 2 ωρες ακουγα ψιθυρους.δεν καταλαβαινα τι ελεγαν.γελανε με εμενα.ειναι ωρες ωρες που μπαινω σε εναν αλλο κοσμο.τα χρωματα τα βλεπω πιο εντονα.με κατασκοπευουν.με κοιτανε και λενε για εμενα

Εχεις αναφερθει στον γιατρο σου για ολα αυτα βρε Μπου?διοτις αν τα γραφεις μονο εδω δεν θα εχεις καλητερο μελον, ευχομαι η περιγραφη σου στον ιατρο να ειναι καλη οσο ειναι κι εδω, το αναφερω αυτο διοτις πολλες φορες ειμαστε καλλητεροι σε γραπτο λογο.
    Αληθεια , στους γονεις σου τα λες, η επειδη δεν ειναι οι βιολογικοι σου γονεις αποφευγεις να τους τα πεις? δεν εχεις καποιον , ανθρωπο απο την οικογενεια σου που να εμπιστευεσε? αδελφο, ξαδερφο/? θειο?

Senior Member
    Οσα θυμαμαι του τα λεω.εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα.θα του το πω ναι.γιατι για 15 μερες ημουν πολυ καλα.δεν εχω καποιον να εμπιστευθω.στους γονεις δε λεω τιποτα γιατι με παρακολουθουν.συνομωτουν.μ ονο εδω στο φορουμ μπορω και μιλαω.και δεν εχω παραπονο.ολοι σας με τον καλο το λογο ειστε και νιωθω οτι εχω μια παρεα.σας ευχαριστω ολους

είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Οσα θυμαμαι του τα λεω.εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα.θα του το πω ναι.γιατι για 15 μερες ημουν πολυ καλα.δεν εχω καποιον να εμπιστευθω.στους γονεις δε λεω τιποτα γιατι με παρακολουθουν.συνομωτουν.μ ονο εδω στο φορουμ μπορω και μιλαω.και δεν εχω παραπονο.ολοι σας με τον καλο το λογο ειστε και νιωθω οτι εχω μια παρεα.σας ευχαριστω ολους

δικη μας ευχαριστη σαν προσφερουμε σε εσενα μια ανακουφηση, μια θαλπορη!, το θεμα ειναι να βρεις κι εκει , εξω! στον υλικο σου κοσμο καποια - καποιον που να εμπιστευεσαι!! αδελφια εχεις? ξαδελφια? , με την μητερα σου ποια ειναι η σχεση σας?

Senior Member
    να εισαι καλα γιωργο!
    με τον αδρφο μου δεν εχω σχεσεις.η αδερφη μου ειναι πολλα χρονια μικροτερη.η μανα μου και ο πατερας οταν τους ειοπα οτι βλεπω και ακουω πραγματα μου ειπαν να με πανε σε παππα να με διανασει λες και ημουν δαιμονισμενη.εναν φιλο εχω αθηνα αλλα σε αυτα τα πραγματα ουτε αυτον εμπιστευομαι.δεν εχω υποστηρικτικο περιβαλλον.μου το ειχαν γραψει και στο παραπεμπτικο της 1ης μου νοσηλειας
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 3 of 3 FirstFirst 123