Results 16 to 27 of 27
Thread: Θέματα επικοινωνίας στη σχέση
-
12-09-2018, 22:25 #16
Μα αυτο εξήγησα πιο πριν πως ο λογος που σταμάτησα ηταν ακριβως αυτος. Πιο πριν δεν ημουν ποτέ αρνητική και ξεκινησα να γίνομαι επειδη παρατήρησα πως το κανει αρκετά συχνά και μου βγηκε ενα πείσμα
Αν εγω δε του καθομουν ας πούμε θα το έβλεπα λογικο να ξεσπάει εκεί αλλα αυτος ειχε και εμενα οποτε ηθελε αλλα κατι δε του έφτασε μαλλον. Αστα
- 13-09-2018, 07:08 #17
Βρε ματάκια μου γιατί σε πειράζει τόσο πολύ να αυνανίζεται?? πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.σε κάνει να νιώθεις μειών???μπορεί να το κάνει καθαρά από συνήθεια..πάντως δεν νομίζω να καταφέρεις να του το ξεκοψεις.και να ξέρεις λίγο δύσκολα θα βρεις αγόρι να μην αυνανίζεται...από κει και πέρα τι να σου πω.το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι η το περνη απόφαση και συνεχίζεται στη σχέση σας η χωρίζουν οι δρόμοι σας και ο καθένας τραβάει στο δικό του δρόμο...δεν βλέπω κάτι άλλο.γιατι και να σου πει ότι δεν θα το ξανά κάνει πάλι θα το ξανά κάνει...
Αλλά να σε πειράζει τόσο πολύ πια?? πραγματικά δεν κατάλαβενω το γιατί..
13-09-2018, 15:37 #18
13-09-2018, 16:09 #19
Kαταλαβα τη λες όμως καμία σχέση με όλα αυτά.ο αυνανισμός είναι κατά κάποιο τρόπο και επικοινωνία με τον εαυτο μας..απευλεθερωσει της φαντασίας μας.αν την είχε απ'έξω δεν θα της ζητούσε σεξ..δεν τα λέω όλα αυτά για εσένα αλλά για να τα δει η θεματοθετρια..όταν αυνανίζομαστε δεν συνέβη ότι δεν μας γέμιζει η/ο σύντροφός μας.οι πιο πολλοί/ες έτσι το περνούν αλλά κακώς..έχει να κάνει με εμάς τους ίδιους και όχι με τους συντρόφους μας...
13-09-2018, 16:24 #20
Αυτά είναι λεπτά θέματα που θα πρέπει να αναλυθούν με βάση το πως τα βλέπει η κάθε πλευρά του ζευγαριού. Απ' ότι φαίνεται, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό (εξ ου και ο εύστοχος τίτλος "Θέματα επικοινωνίας στη σχέση"). Τώρα, να πειστεί η θεματοθέτρια ότι η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να είναι μια διαδικασία ξέχωρη από τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση, δεν θεωρώ πως είναι κάτι εύκολο.
Ίσος αν είχες ερωτικό σύντροφο που να ικανοποιείται και μόνος του, να μπορούσες να κατανοήσεις ποιο βαθιά το πρόβλημα. Να είχες την εμπειρία δηλαδή και όχι μόνο θεωρητικά.
13-09-2018, 20:26 #21
Φυσικά είναι θέμα του κάθε ζευγαριού.νομιζω το είπα λίγο πιο πάνω σε μια απτής απαντήσεις μου..απλά αναλυσα λίγο παραπάνω το θέμα αυτοικανοποιησεις επειδή η θεματοθετρια ζήτησε γνώμη πάνω σε αυτό και είπα να πω καμία γνώμη ..
SB να σου κάνω μια ερώτηση και αν θέλεις απαντάς..αν ο σύντροφός σου αυτοικανοποιηουταν θα σε πείραζε??
Δεν στη λέω ούτε σου πάω κόντρα μην γίνει καμία παρεξηγήσει...απλά ρωταω...πες ότι είναι κάποιο γκάλοπ π.χ.....
Εγώ είπα δεν θα με πείραζε αν η δική μου αυτοικανοποιηουταν..όπως και σε αυτήν δεν τη πειράζει καθόλου.αν θέλεις απάντησε και εσύ και για ποιο λόγο θα σε πείραζε η δεν θα σε πείραζε..μήπως καταφέρουμε να βοηθήσουμε και τη θεματοθετρια..
Πάντως αν η γυναίκα μου το εκανε..θα πίστευα ότι έχει πολύ όρεξη για σεξ..ότι είναι πολύ σεξουαλικό άτομο..δεν θα το επερνα ότι και καλά δεν την ικανοποιώ..ούτε τη σι άλλος δεν μπορώ να φυλάκισω τη φαντασία της όσο και να θέλω.
13-09-2018, 20:54 #22
Συμφωνώ σ' αυτά που λες και καλά κάνεις και τα λες. Απλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως η κοπέλα πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό της. Μακάρι εμείς να είμαστε η αφορμή για να το κάνει. Αν αφήσει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση, δύσκολα τα πράγματα.
Εσύ είπες δε θα σε πείραζε αν αυτοϊκανοποιούνταν, το θέμα είναι αν έχεις ζήσει κάτι τέτοιο. Μπορεί φυσικά να το ζήσεις ή να σου έχει συμβεί στο παρελθόν και να μην σε επηρέασε αρνητικά. Απλά, καμιά φορά η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ.
Θεωρητικά λοιπόν σ' αυτό που ρωτάς, λέω πως όχι, δε θα με πείραζε. Ακόμη κι αν το κάνει και σκέφτεται άλλους, είναι δικαίωμά της. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν αρχίζουν παράλληλες σχέσεις και υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες σχετικά με την ηθική, την πίστη, την υγεία κλπ.
13-09-2018, 21:10 #23
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ζήση κάτι παρόμοιο αλλά νομίζω ότι όχι μόνο δεν θα με πείραζε αλλά θα με έφτιαχνε κι όλας.. βέβαια όπως λες η θεωρία απτή πράξη έχει διαφορά αλλά όσο ξέρω τον εαυτό μου πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα με άναβε πάρα πολύ...
Θα συμφωνήσω στο ότι η θεματοθετρια πρέπει να το δουλέψεις λίγο με τον εαυτό της όχι ότι στα υπόλοιπα που είπες διαφωνο...μακάρι να τα βρούνε τι να πω .αλλά ρε συ σκέψου τώρα π.χ σε ρωτάει η κολλητή σου φίλη γιατί χώρισες απτό αγόρι σου..και της λες λόγο αυτοικανοποιησεις.απλα μου κάνει εντύπωση διότι δεν έχω ακούσει χωρισμό γι'αυτό το λόγο..
Επίδειξη θα συμφωνήσω και στους τελευταίους παραγράφους.το πρόβλημα θα ήταν αν η αυτοικανοποιηση επερνε τη θέση του συντρόφου εκεί θα υπήρχε χονδρό θέμα..όσο δεν περνά τη θέση κανενός δεν υπάρχει για εμένα προσωπικά..η αν υπήρχε απιστία ναι θα ήταν λόγος αποχερετησμου κ.τ.λ
15-09-2018, 16:50 #24
15-09-2018, 16:51 #25
15-09-2018, 17:39 #26
15-09-2018, 23:36 #27