Χωρισμένοι συγκάτοικοι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Ωρε τι γράφω η ρουφιάνα, χαραμίζομαι μου φαίνεται..

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Μη μου χαλας το παραμυθι που ζωωωωω ...
    Καλαμπουρι κάνω βρε...νόμιζα θα το κατάλαβες...

Senior Member
    Αυτο κάνω συμπεριφέρομαι σαν οντως να μην εχει γινει τιποτα. Κοιμομαστε μαζι κανονικα και συνεχεια πεφτει πανω μου στον υπνο του ομως το πρωι αν δει πως παω κοντά του κανει σαν μπαμπας με την κορη του που την εχει μαλώσει και αυτη παει να τον καλοπιασει κι εκει νιωθω πως εχω χασει τη δυναμη που ειχα ωστε να τον κανω να λυγιζει πανω στο θυμο του
    Ε όταν πέφτει πάνω σου εσύ τι κάνεις???μήπως ψάχνετε??εκεί πρέπει να το εκμεταλευτης...

Senior Member
    Τωρα ειναι στη δουλειά και τυχαινει να μιλάμε με μηνυματα για ενα θέμα με το σοι μου με ρωταει τι εγινε αν λυθηκε και λοιπα . Ενω απαντησα για το θεμα τελος παντως κι ετοιμασα κι αυτο..

"Τωρα παμε σε εσενα.. με τεσταρεις τι κανεις; Προσπαθεις να καταλαβεις αν μ'αγαπας; Τι προσπαθεις να βρεις; Ενω με νοιαζεσαι μια κουβεντα σβηνει οτι εχεις ζησει μαζι μου; Δεν σε εχω δεδομενο σου εχω δωσει την εμπιστοσυνη μου μονο γιατι εισαι αυτος που είσαι αλλα ειναι εγωιστικο να δειχνεις οτι με συνηθισες"

Αλλα μου φαίνεται πολυ κλαψ για να το στείλω και βλεπω να μην ερχεται σπιτι το πρωι 3:)
    Πια κουβέντα είναι αυτή που λες???την είπες εσύ αυτή τη κουβέντα???η εννοείς αυτό που είπε αυτός ότι χωρίζετε??
    Όχι το μήνυμα σου δεν μου φένετε κλάψα...ίσα ίσα..
    Ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και του ζητάς να είναι ειλικρινής για ότι νιώθει...αν θέλεις στείλτο το..αλλά μετά περίμενε απάντηση μην στείλεις και άλλο..άσε να δούμε τι θα κάνει..

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ε όταν πέφτει πάνω σου εσύ τι κάνεις???μήπως ψάχνετε??εκεί πρέπει να το εκμεταλευτης...
    Τον αγκαλιαζω και κοιμαμαι κι εγω ετσι το εκμεταλλευομαι. Αλλα στον ξυπνιο τιποτα

Πια κουβέντα είναι αυτή που λες???την είπες εσύ αυτή τη κουβέντα???η εννοείς αυτό που είπε αυτός ότι χωρίζετε??
    Όχι το μήνυμα σου δεν μου φένετε κλάψα...ίσα ίσα..
    Ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και του ζητάς να είναι ειλικρινής για ότι νιώθει...αν θέλεις στείλτο το..αλλά μετά περίμενε απάντηση μην στείλεις και άλλο..άσε να δούμε τι θα κάνει..
    Δεν το στειλα.. αποφασισα να ειμαι λιγο ψυχροτερη αλλιως φαινομαι παραμονεμενη και προτιμω το πρωτο

Η κουβεντα ειναι το χωριζουμε που μου ειπε αυτος

Senior Member
    Τον αγκαλιαζω και κοιμαμαι κι εγω ετσι το εκμεταλλευομαι. Αλλα στον ξυπνιο τιποτα
    Εμ αυτό σου λέω για κάνε κάτι παραπάνω.λιγο να τον χάιδεψε εδώ εκεί..έτσι θα μονιασετε...

Senior Member
    Συνέχισε το ως ότι δεν τρέχει τίποτα..κάποια στιγμή θα κάνει την κίνηση να τα βρείτε αφού είσαστε στο ίδιο σπίτι...αυτός το μετάνιωσε που είπε ότι χωρίζετε και επειδή το μετάνιωσε γι'αυτό δεν κάνει την κίνηση να φύγει..αλλά δεν το βάζει και κάτω..και καλά κρατάει χαρακτήρα

Συνέχισε το ως ότι δεν τρέχει τίποτα..κάποια στιγμή θα κάνει την κίνηση να τα βρείτε αφού είσαστε στο ίδιο σπίτι...αυτός το μετάνιωσε που είπε ότι χωρίζετε και επειδή το μετάνιωσε γι'αυτό δεν κάνει την κίνηση να φύγει..αλλά δεν το βάζει και κάτω..και καλά κρατάει χαρακτήρα
    Αυτο τον μαρανε!
    Ναι αλλα πως θα του λειψω σαν ανθρωπος αν μενουμε και κοιμομαστε κανονικα μαζι; Εμενα μου λειπει επειδη αυτος με χωρισε. Αυτον ομως ισως τον βολεψει ετσι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πολύ περίεργη η συμπεριφορά του...

Senior Member
    Αυτο τον μαρανε!
    Ναι αλλα πως θα του λειψω σαν ανθρωπος αν μενουμε και κοιμομαστε κανονικα μαζι; Εμενα μου λειπει επειδη αυτος με χωρισε. Αυτον ομως ισως τον βολεψει ετσι
    Συνέχισε το έτσι να δούμε τι θα κάνει...αν περάσουν μια δυο εβδομάδες και συνεχίζει έτσι όπως είναι σήμερα τον σουτάρεις...
    Αν και δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ αυτό...αυτός θα λιγησει

Συνέχισε το έτσι να δούμε τι θα κάνει...αν περάσουν μια δυο εβδομάδες και συνεχίζει έτσι όπως είναι σήμερα τον σουτάρεις...
    Αν και δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ αυτό...αυτός θα λιγησει
    Εσυ πρεπει να παρεις προαγωγή εδω μεσα!!

Senior Member
    Εσυ πρεπει να παρεις προαγωγή εδω μεσα!!
    Μόνο αυτό δεν θέλω.. ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Μόνο αυτό δεν θέλω.. ευχαριστώ δεν θα πάρω...
    Βρε ακου που σου λέω.. καλημέρα!

Senior Member
    Βρε ακου που σου λέω.. καλημέρα!
    Καλημέρα..τι νέα??πως τα πας με το αγόρι σου?? επανασυνδέθηκατε??

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast