Ψέματα..πάθηση η όχι?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχει παθηση σχετικη, η μυθομανια.
    αλλα στην περιπτωση του φιλου σου, επειδη λες οτι το κανουν ΚΑΙ οι γονεις του, πιθανον να ειναι μονο διαπαιδαγωγηση....
    δλδ αν ο ανθρωπος μεγαλωσε σε ενα τετοιο περιβαλλον, μπορει να το αφομειωσε! τι να πω;
    εσυ, σε ενα τετοιο τρανταχτο παραδειγμα, οπως με την φωτια, γιατι δεν του ειπες, οτι ειδες το φμ, ειδες ειδησεις, τα παντα δεν υπηρξε καμια φωτια, να δεις τι θα σου απαντησει;
    γιατι στο αλλο παραγειγμα με τα κλειδια, δεν θα εβγαζες ακρη, θα επεμενε οτι ειπε αληθεια.
    αλλα σε κατι τοσο αυταποδεικτο, γιατι δεν τον φερνεις αντιμετωπο με αυτο που κανει;
    αν μη τι αλλο, οταν απομακρυνθεις, να ξερει και τον λογο.
    σιγουρα πολλοι θα εχουν φυγει απο κοντα του γι αυτον τον λογο.
    Του είπα ότι είδα φωτογραφίες στις facebook και ότι όλα είναι μια χαρά..και ξέρεις τι απάντησε??ε δεν ξέρω και εμένα ένα άλλο παιδί μου το είπε...εγώ δεν έχω ίντερνετ για να δω..άρα και εμένα ο άλλος με είπε ψέματα που να ξέρω...
    Και εγώ τον είπα και που ήξερε ο άλλος εμείς σε ποιο εργοστάσιο δουλευαμε??εκεί που δουλεύαμε στην περιοχή εκατό εργοστάσια υπάρχουν με το ίδιο αντικείμενο..ε με λέει μάλλον το κατάλαβε απτό όνομα ήξερε το όνομα του εργοστασίου..αλλά τόσο ψεύτης με λέει δεν τον ήξερα...
    Κατάλαβες το έριξε αλλού.θα μπορούσα να τον στριμοξω και άλλο όμως δεν ήθελα γιατί κατάλαβα ότι δεν θα βγάζαμε ακρη

Senior Member
    δειχνει να προσπαθει να κερδισει την παρεα σου και το ενδιαφερον σου με αυτο το ψεμα, χωρις να τον νιαζει ομως, που εσυ εχεις ελπιδες για δουλεια και μετα θα απογοητευτεις που δεν την πηρατε.
    τι να πω.. κατι μεταξυ ανωριμοτητας, μυθομανιας και μοναξιας.
    σιγουρα δεν θα εχει αλλες παρεες γιωργο, με αυτα που κανει.
    εσυ, γιατι δεν λες και σαυτον αυτα που αναρωτηθηκες;
    γιατι δεν του λες"καλα, ολοι δουλεια ψαχνουν, εμας θα περιμενεουν εκει; γιατι δεν τους πηραμε μια βδομαδα τωρα; σιγουρα θα εχουν παρει αλλο;"?
    Αυτό το σκέφτηκα και εγώ μήπως το κάνει για να με κρατήσει για φίλο..να έχει το ενδιαφέρον μου..όμως έτσι κάνει το αντίθετο...
    Σήμερα το πρωί πέρασε από εμένα και ήπιαμε καφέ..
    Και του λέω τι έγινε θα πάμε σήμερα το πρωί στη δουλειά που έλεγες??(που υποτίθεται ότι χθες το βράδυ θα το κανόνιζε)
    Α όχι με λέει δεν θα πάμε διότι πήρα τηλ.το φίλο μου και μου είπε ότι πήρανε δέκα άτομα και ότι θα ξανά χρειαστούν νέα άτομα σε δέκα μέρες...οπότε με λέει δεν θα πάμε..και ο φίλος μου μου είπε λέει ότι αργήσαμε πολύ..
    Από μέσα μου λέω το ήξερα ότι θα μου έβρισκε δικαιολογία για να μην πάμε αφού ήταν ψέματα όλα...
    Καλά του λέω ούτε σι άλλος εγώ βρικα δουλειά σήμερα θα πάω να καταθέσω κάτι χαρτιά από ένα σουβλατζίδικο για delivery οπότε η σήμερα η αύριο πιάνω δουλειά... χθες το βράδυ λέω μίλησα με το ίδιο το αφεντικό του ζήτησα δουλειά και μου είπε θα με πάρει..
    Έτσι του έδωσα να καταλάβει ότι δεν το είχα το παραμύθι του..διότι αν το πίστευα δεν θα ζητούσα αλλού δουλειά και θα περίμενα να πάμε στη δουλειά που έλεγε εκείνος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    giorgos35 , το θρεντ μου ειναι αρκετα επεξηγημητικο πιστευω .......
    Φίλε μια ματιά έριξα στη πρώτη σελίδα δεν το πολύ διάβασα δεν είχα και αρκετό χρόνο σήμερα θα κάτσω να το διαβασω και θα σου πω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Του είπα ότι είδα φωτογραφίες στις facebook και ότι όλα είναι μια χαρά..και ξέρεις τι απάντησε??ε δεν ξέρω και εμένα ένα άλλο παιδί μου το είπε...εγώ δεν έχω ίντερνετ για να δω..άρα και εμένα ο άλλος με είπε ψέματα που να ξέρω...
    Και εγώ τον είπα και που ήξερε ο άλλος εμείς σε ποιο εργοστάσιο δουλευαμε??εκεί που δουλεύαμε στην περιοχή εκατό εργοστάσια υπάρχουν με το ίδιο αντικείμενο..ε με λέει μάλλον το κατάλαβε απτό όνομα ήξερε το όνομα του εργοστασίου..αλλά τόσο ψεύτης με λέει δεν τον ήξερα...
    Κατάλαβες το έριξε αλλού.θα μπορούσα να τον στριμοξω και άλλο όμως δεν ήθελα γιατί κατάλαβα ότι δεν θα βγάζαμε ακρη
    ναι, καταλαβαινω. δεν βγαζεις ακρη.
    μονο να απομακρυνθεις μπορεις, η εστω να αραιωσεις.
    σιγουρα θα το εχει αντιμετωπισει πολλες φορες να τον αποφευγουν, αλλα κι αυτος δεν ξερει πως να το διαχειριστει.
    δεν μπορει να καταλαβει οτι αν κοψει τα ψεματα θα εχει καλυτερες σχεσεις, καταφευγει κατευθειαν εκει.

....

σιγουρα πολλοι θα εχουν φυγει απο κοντα του γι αυτον τον λογο.
    Μην ανησυχείς, ξέρω πολλούς ψεύτες που κανείς δεν απομακρύνθηκε από κοντά τους αν και όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για ψεύτες. Ο κόσμος είναι παλαβός, οι πολλοί έχουν χάσει την αίσθηση της λογικής. Απλά να περνάνε ωραία, να τους γεμίζει ο τύπος με την παρέα του, κι αν έτυχε και τους ξεγέλασε θα τα βρουν.
    γιάννης

Senior Member
    υπαρχουν παθησεις/διαταραχες που εχουν σαν πιθανο συμπτωμα την μυθομανια, χωρις να ειναι αυτη η βασικη παθηση.
    μπορει η γνωστη σου να πασχει κι απο αλλη ασθενεια (μεγαλη ενδειξη οτι ειχε καταθλιψη) αλλα εσυ να βλεπεις μονο την μυθομανια. πχ, οριακη, διπολικη κλπ...
    Το σκέφτηκα και αυτό...ειδικός δεν είμαι αλλά μιας και μιλάμε για άτομο που ουτε γνωρίζει κανείς εδώ ούτε το ίδιο είναι εδώ και άρα δεν παραβιάζω κάποιον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ θα σου πω τις σκέψεις μου...και η διπολική διαταραχη μου πέρασε από το μυαλό καθώς και οιστριονικη διαταραχή προσωπικότητας επισης. Για διπολική δεν νομίζω, δεν έχει από όσο ξέρω γενικά ακραία πάνω-κάτω στη διάθεσή της ούτε άλλα σχετικά συμπτωματα...για κάποια διαταραχή προσωπικότητας όμως δεν θα μου έκανε εντυπωση. Η συγκεκριμένη μάλιστα που ανέφερα νιώθω ότι της πάει γάντι, ο τρόπος που μιλάει κινείται και φέρεται γενικά είναι παντα πολύ "ζωντανος" και δραματικός, φέρεται σχεδόν λες και ζει σε σαπουνόπερα και την ακολουθεί όλη μέρα κάποια καμερα. Απο παιδί έτσι ειναι. Δεν ξέρω τι σκατα διαταραχή έχει αλλά ότι λατρεύει να είναι στο επίκεντρο το λατρεύει...ώρες ώρες σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχε γίνει ηθοποιός. Άλλες πάλι σκέφτομαι ότι παραγινεται ρεντικολο και της κοστίζει αυτό γιατί όταν την μαθαίνει κάποιος και παίρνει χαμπάρι τι γίνεται δεν την παίρνει ποτέ πια σοβαρά, την βλέπει σαν παιδί...επισης όχι μόνο οι σχέσεις τις με άλλους ανθρώπους μένουν σε επιφανειακό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι και η σχέση της με τον εαυτό της μένει σε επιφανειακό επίπεδο...γενικά νιώθω άσχημα γιατι δεν μου είναι καμία άγνωστη, τη ξέρω από παιδί, αλλά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά, δεν με αφορα πια γιατί έχει προσπαθήσει και να με βλάψει...

Senior Member
    Ναταλακι την ξερεισ απο παιδι σε βοηθησε καθολου πριν παει να σε βλαψει σαβουρα ειναι δεν το συζηταμε αυτο το ξερει κι η ιδια γι αυτο κανει αυτα που κανει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σαβουρεσ ειναι τα σκουπιδια παλια ορολογια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Το σκέφτηκα και αυτό...ειδικός δεν είμαι αλλά μιας και μιλάμε για άτομο που ουτε γνωρίζει κανείς εδώ ούτε το ίδιο είναι εδώ και άρα δεν παραβιάζω κάποιον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ θα σου πω τις σκέψεις μου...και η διπολική διαταραχη μου πέρασε από το μυαλό καθώς και οιστριονικη διαταραχή προσωπικότητας επισης. Για διπολική δεν νομίζω, δεν έχει από όσο ξέρω γενικά ακραία πάνω-κάτω στη διάθεσή της ούτε άλλα σχετικά συμπτωματα...για κάποια διαταραχή προσωπικότητας όμως δεν θα μου έκανε εντυπωση. Η συγκεκριμένη μάλιστα που ανέφερα νιώθω ότι της πάει γάντι, ο τρόπος που μιλάει κινείται και φέρεται γενικά είναι παντα πολύ "ζωντανος" και δραματικός, φέρεται σχεδόν λες και ζει σε σαπουνόπερα και την ακολουθεί όλη μέρα κάποια καμερα. Απο παιδί έτσι ειναι. Δεν ξέρω τι σκατα διαταραχή έχει αλλά ότι λατρεύει να είναι στο επίκεντρο το λατρεύει...ώρες ώρες σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχε γίνει ηθοποιός. Άλλες πάλι σκέφτομαι ότι παραγινεται ρεντικολο και της κοστίζει αυτό γιατί όταν την μαθαίνει κάποιος και παίρνει χαμπάρι τι γίνεται δεν την παίρνει ποτέ πια σοβαρά, την βλέπει σαν παιδί...επισης όχι μόνο οι σχέσεις τις με άλλους ανθρώπους μένουν σε επιφανειακό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι και η σχέση της με τον εαυτό της μένει σε επιφανειακό επίπεδο...γενικά νιώθω άσχημα γιατι δεν μου είναι καμία άγνωστη, τη ξέρω από παιδί, αλλά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά, δεν με αφορα πια γιατί έχει προσπαθήσει και να με βλάψει...
    ναι ναι.
    οιστριονικη ειναι πιο κοντα σε αυτο που περιγραφεις.
    κι εφοσον ειναι διαταραχη, εξηγει και το γιατι δεν παιρνει χαμπαρι που την καταλαβαινουν και γινεται ρεζιλι.
    εφοσον σε εβλάψε, μακρια. ας εχει οτι θελει. ας την λουστουν οι οικειοι της, δεν ειμαστε μητερες τερεζες για να απευθυνει την μυθομανια της και την κακοηθεια της η καθε μουρλοκακομοιρα, και ο χαρακτηρισμος αφορα την κακοηθεια τους, οχι την παθηση τους..

Senior Member
    Ασχετα τι νομιζεισ εσυ σε ιδρυμα θα καταληξει στον ηλιο μοιρα δεν εχει ετσι λενε στο χωριο μου εκτοσ αν γινει κανενα θαυμα

Senior Member
    Ειναι ο ηλιοσ που βγαινει για ολουσ κι ο καθενασ τη μοιρα του αυτη δεν εχει στον ηλιο μοιρα

Senior Member

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234