Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 167
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Περίμενε να ερθει το αύριο και όλα θα ξεκαθαρίσουν!
    Μην προτρεχεις πάντως!
    Να περασεις μια όμορφη νύχτα!

Σε ευχαριστω!
    Και εσυ να περασεις μια ομορφη νυχτα!

Banned
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Αλεξανδρε εγω προσπαθησα να τον ξαναδω, να του μιλησω για το πως αισθανομαι και να δουμε τι θα γινει. Αυτος δεν θελει απο οτι φαινεται...Δεν παιρνει. ΛΕΕΙ οτι θα παρει αλλα δεν παιρνει. Σημερα παλι κανενα σημειο ζωης.
    Ειπα πρεπει και εγω να ηρεμησω. Δεν μπορω να τον κυνηγαω
    δε το αποφευγει απλως δε ξερει πως να το διαχειριστει πιθανον επειδη δε του ξανατυχε καπια σαν εσενα και δε ξερει πως να σου μιλησει

Και ετσι να ειναι, τι να κανω εγω περισσοτερο; Και του εδειξα και του ειπα οτι θελω να τον δω. Απο μακρια δεν γινεται να μιλησουμε
    Δεν πιστευω ομως οτι ειναι αυτο. Καλυτερα να το πω, δεν αισθανομαι οτι ειναι αυτο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εσύ να σκέφτεσαι ότι έκανες την προσπάθεια σου,και να μην πτοείσαι!
    Μπορείς να περάσεις και μόνη σου καλά βρε!

Banned
    ισως δε καταλαβαινει καπιος ευκολα πως σκεφτεσαι ισως μπορει να καταλαβει στο περιπου τι θες αλλα δε ξερει πως να γινει ελκυστικος

Μολις γυρισα και γραφω την ανελπιστη συνεχεια....

Μου εστειλε μηνυμα χθες πολυ αργα τι ωρα να ειμαι ετοιμη σημερα για να παμε για καφε.
    Ας πουμε οτι κοιμηθηκα καπως και το πρωι πριν φυγω κοιταχτηκα στον καθρεφτη και ειπα δυνατα στον εαυτο μου οτι παω να πιω εναν καφε Κυριακη πρωι και να περασω καλα. Μην φερνεις τη συντελεια του κοσμου. Ενας καφες ειναι.

Βρεθηκαμε, στην αρχη ουτε καν πιαστηκαμε καποια στιγμη αργοτερα δωσαμε ενα δειλο φιλι πηραμε τους καφεδες και αρχισε η συζητηση. Πολυ ωραια ολα. Εγω δεν σκεφτομουν πια. Ημουν με εναν ανθρωπο και μιλαγαμε, γελαγαμε. Πολυ ωραια ηταν.

Καποια στιγμη εντελως ξαφνικα μου ειπε, πες μου τωρα τι ηθελες να μου πεις. Δεν το επαιξα ουτε cool ουτε τιποτα. Του ειπα απλα οτι κοιτα, μου αρεσεις θελω να σε βλεπω αλλα αυτα τα ωραρια ειναι εξοντωτικα. Και μου ειπε ααα γιατι αυτο που μου ειπες στο τηλεφωνο ακουστηκε τρομακτικο. Του ειπα εχεις δικιο και εγω μετα που το σκεφτηκα ειπα ωχ πως το ειπα αυτο, αλλα και εσυ ακουστηκες σαν να απολογεισαι. Με διεκοψε και ειπε οχι δεν απολογουμαι γιατι δεν εκανα κατι κακο. Του ειπα οχι αλλα ηταν η πρωτη φορα που μιλουσαμε, ενιωσα αυτο απο την πλευρα σου και μου βγηκε ετσι.Ειχαμε να μιλησουμε πανω απο εβδομαδα του ειπα και παντα τα μηνυματα σου τα εστελνες βραδυ. Ηταν αβολο το τηλεφωνημα. Μου ειπε τρομαξα οταν σε ακουσα και του ειπα και εγω τρομαξα γιατι παντα τα μηνυματα που εστελνες ηταν πολυ βραδυνες ωρες και αυτο με εκανε και ενιωσα καπως. Με ρωτησε πως? και του ειπα καπως...καταλαβαινεις....

Μετα απο αυτο μου λεει τα ακολουθα. Εχεις δικιο, ετσι ειναι τα ωραρια μου ειναι αυτα και μου αραδιαζει ολο το προγραμμα της εβδομαδας του. Δεν εχω χρονο μου ειπε αλλα εχεις δικιο, θα το φτιαξουμε, δωσε μου λιγο χρονο. Και εγω λεει θελω να χαλαρωσουμε να δουμε καμια ταινια πεταγομαι και λεω να φαμεεεεε και λεει ναι ναι γιατι ποτε δεν ειχαμε φαγητο οταν βρισκομασταν και πειναγαμε. Και μετα τι να πω, αρχισε να μου λεει για ταινιες, να μαγειρεψουμε λεει, να παμε καμια εκδρομη.

Δεν ξερω τι να πω....ετσι ακριβως το ειχα φανταστει και εγω. Χαιρομαι που δεν θυμωσα και εκανα εντελως τα αντιθετα απο οτι θα εκανα παλιοτερα ή οπως μου εβγαινε αρχικα.

Τωρα που γυρισα παλι εχω αγωνια και σφιξιμο στο στομαχι γιατι σκεφτομαι τις ηλικιες μας....δεν ειπαμε τιποτα γι αυτο...ομως καποια στιγμη....

Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ειλικρινα. Μου ειπατε πραγματα που ποτε δεν θα τολμουσα ουτε καν να σκεφτω ισως και λογω εγωισμου. Δεν ξερω τι θα γινει...θα το αφησω....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γειά σου κορίτσι!
    Είδες που κύλησε ωραία η φάση?
    Και να μην αγχώνεσαι για τις ηλικίες κλπ.
    Ζήσε το!

Ναι!

Σαν σεναριο το ειχα στη φαντασια μου αλλα δεν περιμενα οτι μπορει να γινει πραγματικοτητα....παντα προς το παρον βεβαια.
    Δεν μπορω να πιστεψω οτι ελελισσονται τα πραγματα ετσι ομαλα. Και μαλιστα με καποιον που μου αρεσει. Παντα οι επιλογες μου ηταν, ενταξει δεν μου αρεσει πολυ αλλα εχει αυτο το καλο ή το αλλο καλο και με τον καιρο συνηθιζα

Δεν μπορω να μην αγχωνομαι. Τωρα μου εχει γινει συνηθεια κιολας και ειμαι ολη την ωρα ετσι χαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και εσύ ζεις με το άγχος ε;
    Καταλαβαίνω πως είναι οδυνηρό.
    Γενικά μην σκέφτεσαι εξ αρχής το αρνητικό σενάριο.

Χθες ειπαμε και τις ηλικιες.....

Ηρθε νωρις, του λεω πλακα κανεις και μου λεει οχι θα ερθω νωρις. Ωραια πολυ ωραια ηταν.....φαγαμε και τη στιγμη του φαγητου μου λεει να σε ρωτησω ποσο εισαι? Πριν προλαβω να πω μου λεει οχι οτι εχει σημασια αν θες μην πεις, ξερω δεν ρωτανε τετοια μια γυναικα αλλα απο περιεργια. Εγω του ειπα ποσο θα ελεγες οτι ειμαι και μετα δεν θυμαμαι πολλα, θυμαμαι αποσπασματα γιατι αγχωθηκα πολυ. Του ειπα καποια στιγμη οτι υποψιαζομαι οτι εχουμε μεγαλη διαφορα του λεω εσυ ποσο εισαι? Κατω απο 30? Μου λεει ναι, λεω πολυ κατω?? Εγω ειμαι 40. Δεν βλεπω το σοκ στα ματια του. Μου λεει επειδη ειδα οτι μενεις μονη σου σε εκανα το πολυ 31-32. Του λεω εσυ? Μου λεει 23. Το σοκ σε εμενα.

Μετα δεν θυμαμαι και πολλα. Θυμαμαι οτι ετρεμαν τα χερια μου, το ειδε, θυμαμαι οτι καποια στιγμη ειπε οτι ειναι πανω απο το επιτρεπτο, το ειπε αυτο το θυμαμαι και με ρωτησε για εκεινο το τηλεφωνημα τι ηθελα να του πω. Και του ειπα παλι οτι εφοσον εξαφανιστηκε και μου λεει γιατι δεν μιλησαμε? Και του λεω γιατι δεν πηρε κανεις. Του ειπα οτι καποια στιγμη εγραψα ενα μηνυμα αλλα το εσβησα δεν του το εστειλα γιατι ο τροπος που γνωριστηκαμε και τα μηνυματα μονο το βραδυ μου εδειχναν αλλα απο τη μερια σου. Μου ειπε επρεπε να μου πεις. Του λεω, κοιτα δεν γνωριζομασταν ειχαμε βρεθει 4 φορες και ολες τοσο αργα, τι να σου πω, ηταν ολα νωρις. Τωρα ειναι αλλιως.Και πες μου τι ηθελες να μου πεις στο τηλ. Του λεω παλι ολα αυτα συν το οτι ειχα υποψιαστει οτι εχουμε μεγαλη διαφορα και ηθελα να του πω να μην ξαναβρεθουμε. Εκει θυμωσε και μου ειπε οτι αρα στον καφε δεν μου ειπες αληθεια. Του λεω πως δεν σου ειπα αληθεια? Ολα αυτα στα ειπα. Δεν μπορουσαμε να βρεθουμε εκει...δεν θυμαμαι και ακριβως, ειχα χασει τα αυγα και τα πασχαλια.....Ετσι πηγε για λιγο η συζητηση αλλα στο τελος συννενοηθηκαμε.

Μετα ηταν πιο τρυφερος ακομα, περασα παρα πολυ ωραια, παρα πολυ ωραια δεν μπορω να το αρνηθω. Καποια στιγμη μου λεει εισαι τοσο ομορφη, εισαι η πιο γοητευτικη σαρανταρα που εχω γνωρισει. Εκει με χανει παλι. Κοκκαλωνω και του λεω δεν θελω να κανουμε κακο ο ενας στον αλλο. Με ρωτησε πως θα το κανουμε αυτο, οχι. Δεν του ειπα οτι φοβηθηκα οτι θα ειμαι ενα τροπαιο για αυτον, αυτος που εριξε μια γυναικα σε αυτη την ηλικια. Του ειπα οτι ετσι κανουν οι ανθρωποι πληγωνουν ο ενας τον αλλο απο φοβο, απο εγωισμο. Αυτος με ρωτησε αν εννοω για αλλους ανθρωπους, δεν καταλαβε τι ηθελε να πω και του ειπα οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα μεταξυ μας αν καποια στιγμη γνωρισω καποιον θα στο πω, το ιδιο ισχυει και για εσενα δεν μπορω να διαννοηθω οτι θα βλεπουμε παραλληλα και αλλους ανθρωπους. Σκατα το ειπα και αυτο....\

Δεν ξερω.... πανω που ειχα πει να χαλαρωσω τωρα παλι αγχωθηκα.Ξεκαθαρισε βεβαια η κατασταση. Ειπωθηκαν ολα. Παντως μεσα μου βαθια θα προτιμουσα να μην ηξερε ποσο ειμαι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Χθες ειπαμε και τις ηλικιες.....
    Εγω ειμαι 40. Δεν βλεπω το σοκ στα ματια του. Μου λεει επειδη ειδα οτι μενεις μονη σου σε εκανα το πολυ 31-32. Του λεω εσυ? Μου λεει 23. Το σοκ σε εμενα.
    ...
    απο τι σοκαριστηκες;
    αφου ηξερες οτι ειναι 23. μας το ειπες.
    το ξεχασες; :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο τι σοκαριστηκες;
    αφου ηξερες οτι ειναι 23. μας το ειπες.
    το ξεχασες; :)
    Καλημέρα φλιλη μου ! Συγνώμη αλλά κι εμένα μου έκανε εντύπωση που σοκαρίστηκες ,αφού μας είχες πει ότι ήξερες ήταν 23 ,εκτος αν εννοεις το υποτιθέμενο σοκ . Τεράστια διαφορά ηλικίας ,νομίζω σου είχα πει ότι δεν πρέπει να προχωρήσεις σε όλο αυτό. Τώρα τι να σου πω? Όπως νομίζεις.... Θα πληγωθείτε φίλη μου , δεν υπάρχει σχέση χωρίς συναίσθημα , έχεις ήδη εμπλακεί συναισθηματικά ...... Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω ,αλλά να είσαι πολύ προσεκτική

Σοκαριστηκα που ακουσα οτι η υποψια που ειχα επιβεβαιωθηκε. Ελεγα μηπως μαντεψα λαθος. Οπως εγω δειχνω πιο μικρη ελεγα μηπως και αυτος....
    Μου φαινεται οτι και αυτος εχει εμπλακει εγω ομως πιο πολυ...εχω 2 εβδομαδες τωρα. Γι αυτον ειναι μονο χθεσινο το νεο....δεν ξερω.....ειναι και η πρωτη φορα που διαλεξα καποιον εξω απο το αναμενομενο....δεν ξερω....

Banned
    Η έλλειψη επιλογών στον ερωτικό τομέα (λόγο της καριέρας απ' ότι φαίνεται), μπορεί να μας φέρει σε μονόδρομο. Βέβαια έτσι όπως τα περιγράφεις, υπάρχει και έλλειψη αυτοσεβασμού, η οποία φαίνεται από το γεγονός ότι τα όριά σου είναι πολύ ελαστικά έως ανύπαρκτα (έχεις γίνει δορυφόρος του). Έχεις μπει σε ένα τρυπάκι εξάρτησης με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, οποίος σίγουρα σου προσφέρει πράγματα που έχεις ανάγκη, μέσα σ' ένα πλαίσιο το οποίο ορίζει σχεδόν αποκλειστικά αυτός. Έτσι όπως τα βλέπω, θα σε παρατήσει μόνο όταν βαρεθεί. Με τα έως τώρα δεδομένα, δε βλέπω προκοπή σε ερωτικό επίπεδο, παρά μόνο πικρή σεξουαλική ικανοποίηση από την πλευρά σου και απλή κάλυψη σεξουαλικών αναγκών από τη δική του πλευρά.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast