Ψυχιατρος και συνταγογραφηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Member
    Quote Originally Posted by Alice_1990 View Post
    Ναι αυτό είναι μια καλή λύση. Μην αρκεστείς μόνο στα φάρμακα. Τα φάρμακα θα σε βοηθήσουν αρκετά, δεν λέω αλλά και η ψυχοθεραπεία είναι εξίσου σημαντική! Απλώς, ο περισσότερος κόσμος λόγω οικονομικής στενότητας δεν μπορεί να κάνει ψυχοθεραπεία και καταφεύγει στην εύκολη λύση των φαρμάκων τα οποία συνηθίζονται κιόλας από τον οργανισμό και θέλει προσπάθεια για να τα σταματήσεις. Για αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι είναι κατά. Όμως, υπάρχουν και φάσεις στην ζωή που είναι ένα δυνατό στήριγμα τα φάρμακα αυτά,και καλό είναι να παραμένουν έτσι.

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Συμφωνω απολυτα σε ολα, απλα προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μου με καθε τροπο σε αυτη τη φαση, τωρα μενει να βρω ενα γιατρο να το κανει αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by opiodies View Post
    Συμφωνω απολυτα σε ολα, απλα προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μου με καθε τροπο σε αυτη τη φαση, τωρα μενει να βρω ενα γιατρο να το κανει αυτο
    Καλά κάνεις!το σημαντικότερο είναι να μην απελπίζεσαι και να μην παραιτήσε φυσικά!θα βρεις. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που κάνουν αυτή την δουλειά!ξεκίνα το ψάξιμο στους ιδιώτες. Αλλιώς, μετά στο κέντρο ψυχικής υγείας που είναι σίγουρο! Και εάν θέλεις να κάνεις και ψυχοθεραπεία δωρεάν μπορείς να πηγαίνεις εκεί!υπάρχουν κάποια κέντρα που έχουν πολύ καλούς γιατρούς!

Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App

Member
    Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!
    Γεια κι απο μενα κι εγω αντιμετωπιζω προβλημα αυπνιας και άγχους. Δοκιμασα ολους τους φυσικους τροπους βαλεριανα , μαγνησιο αλλα αναγκαζομαι και παιρνω και αγχολυτικο δυστυχως.... και το εχω μετανοιώσει. Τωρα εχω ξεκινησει βάμμα πασιφλόρας και cbd και θελω να μειώσω το ηρεμιστικό... επισης καλο θα ηταν να βελτιώσεις και τη διατροφή σου, περισσότερα φρουτα και λαχανικά

Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Γεια κι απο μενα κι εγω αντιμετωπιζω προβλημα αυπνιας και άγχους. Δοκιμασα ολους τους φυσικους τροπους βαλεριανα , μαγνησιο αλλα αναγκαζομαι και παιρνω και αγχολυτικο δυστυχως.... και το εχω μετανοιώσει. Τωρα εχω ξεκινησει βάμμα πασιφλόρας και cbd και θελω να μειώσω το ηρεμιστικό... επισης καλο θα ηταν να βελτιώσεις και τη διατροφή σου, περισσότερα φρουτα και λαχανικά
    Γιατι μετανιωσες για το αγχολυτικο;
    Τα χω δοκιμασει ολα οσα αναφερεις αλλα δεν βοηθανε, οσο για την διατροφη θεωρω οτι ειναι πολυ καλη, ειμαι και διαιτολογος βλεπεις :p

Senior Member
    Γιατι μετανιωσες για το αγχολυτικο;
    Τα χω δοκιμασει ολα οσα αναφερεις αλλα δεν βοηθανε, οσο για την διατροφη θεωρω οτι ειναι πολυ καλη, ειμαι και διαιτολογος βλεπεις :p
    φοβαμαι μην εθιστω .... παιρνω zanax και μου εχουν πει οτι ειναι πολυ εθιστικο και οταν παιρνεις συνεχεια μετα δεν σε πιανει και θες παραπανω κοκ ... μεταξυ μας κι εγω με τα εναλλακτικα , δοκιμαζω δοκιμαζω αλλα τιποτα δεν με βοηθάει .. παλια με βοηθουσε η βαλεριανα σε συνδυασμο με μαγνησιο αλλα τωρα τιποτα! Διατροφη ναι θα συνεχισω ήδη σημερα το 80% των γευματων μου ηταν φρουτακια!

Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    φοβαμαι μην εθιστω .... παιρνω zanax και μου εχουν πει οτι ειναι πολυ εθιστικο και οταν παιρνεις συνεχεια μετα δεν σε πιανει και θες παραπανω κοκ ... μεταξυ μας κι εγω με τα εναλλακτικα , δοκιμαζω δοκιμαζω αλλα τιποτα δεν με βοηθάει .. παλια με βοηθουσε η βαλεριανα σε συνδυασμο με μαγνησιο αλλα τωρα τιποτα! Διατροφη ναι θα συνεχισω ήδη σημερα το 80% των γευματων μου ηταν φρουτακια!
    Ισχυει αυτο για το xanax θελει μεγαλη προσοχη, εχοντας ενα μεγαλο παρελθον με ναρκωτικα η βαλεριανα που δοκιμασα για να ηρεμησω δυστυχως ηταν πολυ λιγη η δραση της μπροστα σε αυτο που χρειαζομουν, και συμφωνω οτι η διατροφη πολλες φορες ειναι το καλυτερο φαρμακο, προσοχη με τα πολλα φρουτα ωστοσο αν και ειναι αλλο θεμα αυτο.

Senior Member
    Ισχυει αυτο για το xanax θελει μεγαλη προσοχη, εχοντας ενα μεγαλο παρελθον με ναρκωτικα η βαλεριανα που δοκιμασα για να ηρεμησω δυστυχως ηταν πολυ λιγη η δραση της μπροστα σε αυτο που χρειαζομουν, και συμφωνω οτι η διατροφη πολλες φορες ειναι το καλυτερο φαρμακο, προσοχη με τα πολλα φρουτα ωστοσο αν και ειναι αλλο θεμα αυτο.
    Καταλαβαινω ... εγω δεν επαιρνα ηρεμιστικα αλλα εχω τραβηξει πολλα τα τελευταια χρονια και ετσι ξεκινησα και εχω μεινει στο 0,25 mg

Banned
    Καλησπερα, αν παω σε ψυχιατρο και του πω οτι εχω αυπνια που με κραταει χρονια, αγχος παθολογικο και ψυχοσωματικα, καθως και εμμονες με την υγεια μου και αρρωστοφοβια πιστευεται οτι θα μου συνταγογραφησει κατι; και αν ναι ποσο περιπου κοστιζει μια τετοια επισκεψη;
    Συγνωμη ,αλλα μαλον δεν θες γιατρο να σε καμει καλα, θες απλα να σου γραψει κανα χαπι να ψυλο μαστουρωνεις ,ετσι δεν ειναι?
    Δεν πας στο γιατρο για να σου γραψει φαρμακα ,πας για να σε βοηθησει να κοιμηθεις -αν αυτο ειναι το μονο προβλημα- εξαλου μπορει να σου βρει λυση χωρις φαρμακα!
    Φιλε μου, υπαρχουν τροποι να κοιμηθεις, μπορεις να καμεις ενα ζεστο μπανακι, να φας κατις ελαφρι, να πιεις κανενα χαμομυλι, να παρεις ενα αναβραζον ντεπον .
    Αν δοκιμασεις ολα αυτα, κι αλλα πολλα κι δεν βγαεις ακρη τωτες να πας στο γιατρο.
    Φοβαμαι οτι αλλο πρμα αναζητας.

Page 2 of 2 FirstFirst 12