Χωρισμός η συμβιβασμός;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Junior Member
    μήπως θεωρεί ότι το μαγαζί σου έχει μόνο έξοδα και όχι έσοδα?
    Αυτό νιώθω.

Senior Member
    Εγώ αποκόμισα την εντύπωση ότι θέλει να έχει οικονομική διαχείρηση μόνο αυτός και να κρατάει αυτός τα λεφτά της οικογένειας (και τα δικά της). Δεν κατάλαβα ότι μπαίνει μέσα το μαγαζί της.
    Αλλά και έτσι να ήταν, δεν πρέπει να κάτσουν να βρουν μαζί λύσεις αντί να το παίζει δερβέναγας; Το ότι είναι καλός πατέρας δεν σημαίνει ότι είναι καλός σύζυγος κι όταν δεν είναι καλός σύζυγος μακροπρόθεσμα το εισπράττουν και τα παιδιά.

Junior Member
    Χαίρομαι που μου τα λες με άλλο τρόπο..
    Σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκα ότι θα το κλείσω·που όσο απίθανο μου φαίνεται μπορεί να είναι κ πιθανό, ποτε δεν ξέρεις.
    Είναι κληρονομιά το μαγαζι από γενιές όποτε έχει ζήσει κ άλλες που προσφέρανε σε αυτό όχι μόνο χρήματα αλλα κ εργατική δουλειά βαρέων!!να λέμε την αλήθεια . Όταν το κανεις με θέληση είναι καλύτερο.
    Τον δικαιολογο τον σύζυγο σε αυτό γιατί πληρώνουμε κ χρέοι ..
    αλλα πίστεψε με π σύντροφος μου έχει κ πολυ ακριβά γούστα.. ενώ εγώ όχι·ούτε του μισού
    Γιατί να μην φαίνομαι. 1000 ευρώ φτάνουν να ζεις μια οικογένεια 4ατομον με ενοίκιο 450χωρις τα ρεύματα 2 αυτοκίνητα μηχανή κ μηχανάκι .εχω κ εγώ ενοίκιο στο μαγαζι κ ρίσκο
    Εγώ δεν προσφέρω;;;

Συγνωμη που λέω ακριβώς τα ποσά ,αν ήμουν εκείνος σίγουρα θα έλεγα κ τις μάρκες τους..

Junior Member
    Ναι κάτι που δεν είπα είναι ότι με βοηθάει αρκετά στο μαγαζι δηλαδή κάθετα πολλές ώρες εξυπηρέτηση κόσμο χωρίς τα παιδιά. ( Δεν του είπα ποτε να κάτσει γιατί είναι συνεχόμενο καθημερινός όποτε αναγκαστικά καθετε για τις δουλειές με τα παιδιά κ το σπίτι)
    Όταν είναι όμως να κουβαλάμε πράγματα η συνέχεια προσπαθεί να το αναβάλει.

Επίσης να προσθέσω ότι τα έχει αναλάβει όλα αυτός πληρώνει για όλα εκείνος κ για αυτό συνήθως το ταμείο γινεται στη δικιά του τσέπη.

Απλά βλέπω στο τέλος ότι δεν συμφωνούμε ούτε στα οικονομικά θέλω.. δεν μας ευχαριστούν κοινά πράγματα..σε εκείνον αρέσει να έχει ένα ακριβό φαίνεστε ( εγώ το βλέπω έτσι) κ εμένα μου αρέσει να έχω πλούσια καθημερινότητα .
    Είμαι λάθος; Είναι κακό;
    Last edited by Danai; 14-11-2018 at 23:57.

Quote Originally Posted by Danai View Post
    Ναι κάτι που δεν είπα είναι ότι με βοηθάει αρκετά στο μαγαζι δηλαδή κάθετα πολλές ώρες εξυπηρέτηση κόσμο χωρίς τα παιδιά. ( Δεν του είπα ποτε να κάτσει γιατί είναι συνεχόμενο καθημερινός όποτε αναγκαστικά καθετε για τις δουλειές με τα παιδιά κ το σπίτι)

Επίσης να προσθέσω ότι τα έχει αναλάβει όλα αυτός πληρώνει για όλα εκείνος κ για αυτό συνήθως το ταμείο γινεται στη δικιά του τσέπη.

Απλά βλέπω στο τέλος ότι δεν συμφωνούμε ούτε στα οικονομικά θέλω.. δεν μας ευχαριστούν κοινά πράγματα..σε εκείνον αρέσει να έχει ένα ακριβό φαίνεστε ( εγώ το βλέπω έτσι) κ εμένα μου αρέσει να έχω πλούσια καθημερινότητα .
    Είμαι λάθος; Είναι κακό;
    Εγώ νομίζω ότι κοντραρεστε σκόπιμα και οι δύο πάνω σε αυτό..
    Αν η μαμά σου σας χρέωσε ( κάτι τέτοιο ανέφερες) και τώρα εσείς "στερείστε" ή είστε σε δυσμενή κατάσταση λογικό είναι να είναι αρνητικός απέναντι της..
    Απ' ότι ξέρω μερικοί άντρες είναι "άρρωστοι" με τα αμάξια τους και τις μηχανές τους.. Οπότε για αυτόν ίσως είναι πρωτεύον ζήτημα αυτό.. Δεν ξέρω τι ακριβώς σας φταίει..
    Νομίζω ότι εσύ είσαι λίγο στη μέση.. δηλαδή από τη μια ο άντρας σου κ τα παιδιά σου και από την άλλη οι γονείς και το μαγαζί που απ' ότι κατάλαβα είναι οικογένειακη υπόθεση.. Αν έχω πέσει έξω συγχωρα με, προσπαθώ να καταλάβω..

Εγώ είμαι πάλι...

Senior Member
    Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα. Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος το πρόβλημα ή ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει. Το μαγαζί δεν έχω καταλάβει, ανήκει εξ'ολοκλήρου σε εσένα ή έχει και εκείνος μερίδιο; Έχει διαφορά το ένα από το άλλο. Εγώ πάντως από τι έχω καταλάβει, ο σύζυγός σου, είναι παλαιών αρχών που πιστεύει πως αν ελέγχει τα οικονομικά εκείνος, ελέγχει και εσένα και έτσι δεν θα του φύγεις. Συμβαίνει σε πολλές ελληνικές οικογένειες αυτό το πράγμα. Γι'αυτό εγώ ξανά λέω είμαι κατά του γάμου, γιατί δεν παντρεύεσαι μόνο την νύφη, αλλά και την οικογένειά της μαζί και εκεί είναι που μπαίνουν όλα τα προβλήματα. Εγώ αν έκανα γάμο, σίγουρα θα ήταν ξεχωριστά τα οικονομικά ο ένας από τον άλλον και αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο. Οι κοινοί λογαριασμοί, δημιουργούν και προβλήματα. Έτσι μπορεί ο καθένας να ξοδεύει σε αυτά που επιθυμεί, χωρίς να αφαιρεί λεφτά από τον άλλον. Στο δικό σου θέμα τώρα Δανάη, πιστεύω πως πρέπει να βάλεις όρους και δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία του, είτε δηλαδή θα σε ελέγχω οικονομικά, είτε χωρίζουμε; Πάντως ό,τι είναι να επιλέξεις κάνε το πρώτα για τα παιδιά και έπειτα για τον εαυτό σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να είναι μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, ακόμη και να περνάνε άσχημα και να υποτιμάται η προσωπικότητά τους, εκείνοι παρ'όλα αυτά θα μείνουν...

Senior Member

Είμαι λάθος; Είναι κακό;
    Όταν λες πλούσια καθημερινότητα τι ακριβώς εννοείς??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post

Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος το πρόβλημα ή ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει. Το μαγαζί δεν έχω καταλάβει, ανήκει εξ'ολοκλήρου σε εσένα ή έχει και εκείνος μερίδιο; Έχει διαφορά το ένα από το άλλο. Εγώ πάντως από τι έχω καταλάβει, ο σύζυγός σου, είναι παλαιών αρχών που πιστεύει πως αν ελέγχει τα οικονομικά εκείνος, ελέγχει και εσένα και έτσι δεν θα του φύγεις. Συμβαίνει σε πολλές ελληνικές οικογένειες αυτό το πράγμα. Γι'αυτό εγώ ξανά λέω είμαι κατά του γάμου, γιατί δεν παντρεύεσαι μόνο την νύφη, αλλά και την οικογένειά της μαζί και εκεί είναι που μπαίνουν όλα τα προβλήματα. Εγώ αν έκανα γάμο, σίγουρα θα ήταν ξεχωριστά τα οικονομικά ο ένας από τον άλλον και αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο. Οι κοινοί λογαριασμοί, δημιουργούν και προβλήματα. Έτσι μπορεί ο καθένας να ξοδεύει σε αυτά που επιθυμεί, χωρίς να αφαιρεί λεφτά από τον άλλον. Στο δικό σου θέμα τώρα Δανάη, πιστεύω πως πρέπει να βάλεις όρους και δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία του, είτε δηλαδή θα σε ελέγχω οικονομικά, είτε χωρίζουμε; Πάντως ό,τι είναι να επιλέξεις κάνε το πρώτα για τα παιδιά και έπειτα για τον εαυτό σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να είναι μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, ακόμη και να περνάνε άσχημα και να υποτιμάται η προσωπικότητά τους, εκείνοι παρ'όλα αυτά θα μείνουν...
    Και εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα..προς το παρών έχουμε μπροστά μας έναν συζηγο σαν τον Αντωνάκη απτό έχω καταλάβει με μια διαφορά που σε αυτόν αρεσκετε η πλούσια ζωή..και έχουμε μια κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι για το οικονομικό...

Senior Member
    Χαίρομαι που μου τα λες με άλλο τρόπο..
    Σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκα ότι θα το κλείσω·που όσο απίθανο μου φαίνεται μπορεί να είναι κ πιθανό, ποτε δεν ξέρεις.
    Είναι κληρονομιά το μαγαζι από γενιές όποτε έχει ζήσει κ άλλες που προσφέρανε σε αυτό όχι μόνο χρήματα αλλα κ εργατική δουλειά βαρέων!!να λέμε την αλήθεια . Όταν το κανεις με θέληση είναι καλύτερο.
    Τον δικαιολογο τον σύζυγο σε αυτό γιατί πληρώνουμε κ χρέοι ..
    αλλα πίστεψε με π σύντροφος μου έχει κ πολυ ακριβά γούστα.. ενώ εγώ όχι·ούτε του μισού
    Γιατί να μην φαίνομαι. 1000 ευρώ φτάνουν να ζεις μια οικογένεια 4ατομον με ενοίκιο 450χωρις τα ρεύματα 2 αυτοκίνητα μηχανή κ μηχανάκι .εχω κ εγώ ενοίκιο στο μαγαζι κ ρίσκο
    Εγώ δεν προσφέρω;;;

Συγνωμη που λέω ακριβώς τα ποσά ,αν ήμουν εκείνος σίγουρα θα έλεγα κ τις μάρκες τους..
    Κοίτα άλλο να το πουλήσεις και άλλο να το κλείσεις και άλλο να το κλείσεις και να το ανοίξεις σαν άλλη επιχείρηση...πάντως αν το μαγαζί σε γενικές γραμμές έξοδα έξοδα και όχι έσοδα τοτες ο σύζυγος έχει και κάποιο δίκιο..γιατί είναι ανοφελο να χώνεις λεφτά σε μια επιχείρηση που σε κάνει μόνο ζημιά .επειδή και εμείς είχαμε κάποτε μαγαζί δηλαδή ο αδερφός μου είχε και εγώ τον βοηθουσα από κει ξέρω πως είναι ένα μαγαζί να έχει μόνο έξοδα...του το έλεγα να το κλείσουμε πριν είναι πολύ αργά αλλά δεν με άκουγε έφτασε να χρωστάει περίπου 25.000 ευρώ..αν με άκουγε από πιο νωρίς δεν θα χρωστάτε τόσα θα χρωστάτε το πολύ 5 .000 ...όμως δεν με άκουσε και τα χρέη φτάσαμε στα ύψη...και μετά αναγκαστικά το έκλεισε λέγοντας μου ότι τελικά είχα δίκιο . τελοσπαντων..θέλω να πω αν το μαγαζί έχει μόνο έξοδα και όχι έσοδα είναι τέλειος χαζομάρα να το κρατάς και να βάζεις λεφτά απτή τσέπη σου δνε έχει κανένα νόημα..μήπως γι'αυτό γκρινιάζει ο σύζυγος???και από τι λες ερχετε και στο μαγαζί και βοηθάει άρα προσπαθεί απλά είναι και ρεαλιστής.....

Junior Member
    Πιστεύω ότι είμαι πολυ δοτική κ γι αυτό τα έκανα έτσι... ότι βλακια θεωρούσε ότι τον ευχαριστεί δεν ήμουν ποτε εμπόδιο ίσα ίσα που θέλω να ευχαριστιέται. Οι οικογένεια μου ζει κοντά μου αλλα όχι στο σπίτι μου , κ επειδή έχει δει δείγματα εκνευρισμού από τον σύζυγο μου όσο μπορεί είναι απόμακροι για να μη δημιουργούν αυτοί κάτι.
    Σε μια σχέση κ ποσο μάλλον στο γάμο είναι όλα κοινά αφού είναι κ το ταμείο. Δεν μου αναγνωρίζει τίποτα. Όσα κάναμε μαζί αυτά τα 4-5 χρόνια εγώ δεν είμαι πουθενά μόνος του τα έκανε λες κ με πλήρωνε.
    Δεν πρόκειται να ζητήσω τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο. Ουτο συ άλλος αυτό με το μαγαζι με εμάς, με την αδερφή του μόλις χωρίσουν την περιουσία τους θα τσακωθούμε είναι φως φανάρι. Εγώ δεν είμαι έτσι δεν σκέφτομαι τόσο πολυ το να μη χάσω...μη με φάει η αδερφή μου ... πάντα προτεραιότητα είναι το αυτοκίνητο κ πάντα θα μπαίνει. Ναι ημαστε στη κόντρα συνέχεια κ μόνιμος έχουμε διαφορετική άποψη.
    Από μεριά μου όμως όταν σκέφτομαι διαφορετικά από τον άλλο κάθομαι τον ακουω κ θέλω να πω πως σκέφτομαι κ εγώ δεν θέλω να τον κάνω να σκέφτεστε το ίδιο με εμένα, ούτε λέω ότι αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό. Ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά.

Πιστεύω ότι προσπάθησα όμως. Να του δωσω ευκαιρία κ την έχασε επιλέγοντας πάλι εκείνος τις προτεραιότητες στη ζωή μας.
    Είχα ελπίδα ότι θα άλλαζε..

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Όταν λες πλούσια καθημερινότητα τι ακριβώς εννοείς??
    Δεν με νοιάζει να έχω ακριβό αμάξι σπίτι ακριβά σπορ μου αρέσει να έχω καλή καθημερινότητα το κρέας που θέλω τα υλικά για το γλυκό το αναψυκτικό τη σοκολάτα μου χωρίς να πρέπει να ρωτήσω να έχει τα πάντα το σπίτι μου. Εκείνος μου δείξει την εντυπώσεις ότι τα λυπάτε.

Senior Member
    Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε αλλα είμαι πολυ μπερδεμένη.
    Τωρα έγινα 30χρονων κ εγώ δυο υπέροχα παιδιά 4,5 κ 2,5 χρόνων που με λατρεύουν κ βέβαια ένα σύζυγο.
    Αρχικά να τονίσω ότι μεγάλωσα ανεξάρτητη κ πάντα είχα όρεξη για δουλειά. Με το σύζυγο μου ημαστε 6 χρόνια μαζί η αλήθεια είναι ότι τα κάναμε όλα γρήγορα. Έχω κάταγμα λιανικής κ ο σύζυγος ένστολος πάντα τα έδινα όλα στον άλλο χωρίς να έχω όριο , μέχρι που έφτασα στο σημείο το τελευταίο χρόνο κ ένιωθα απόλυτος εξαρτημένη από αυτόν χωρίς να έπρεπε πιστεύω. Έκανα συζήτηση, τηλέφωνο μια σύμβουλο γάμου γιατί ένιωθα χάλια κ όταν του το είπα έγινε εξοφρενων. Του χώρισα τα οικονομικά του είπα πως νιώθω κ ότι δεν μου προσφέρει αυτά που χρειάζομαι με χαρα παρά μόνο με γκρινια ( να έχω καλή καθημερινότητα να μη λειπει τίποτα στο σπίτι μου αφού έχω τη δυνατότητα) κ μου είπε ότι αυτός δεν το αντέχει αυτό κ καλύτερα να χωρίσουμε.
    Μετά από δυο τρεις μέρες που με έπιασαν μετά η τύψεις του πρότεινα να βάλουμε προτεραιότητες ( γιατί πρέπει να κάνω έξοδα με το μαγαζι ) κ για άλλη μια ακομα φορά προτεραιότητα ήταν το αυτοκίνητο ...η οικογένεια του κ γενικότερα δικά του πράγματα.
    Δεν ξέρω νιώθω ότι είναι παρά πολλα . Δε με αφήνει να προσφέρω στη δίκη μου οικογένεια γιατί ξέρει μόνο να τους κρίνει.
    Γενικότερα δεν μπορούμε ποτε να μιλήσουμε πάντα τσακωνόμαστε. Προσπαθώ να του εξηγήσω κάτι κ με πάει εκεί που θέλει αυτός με διακόπτει κ τελειώνει εκείνος τη συζητήσει όπως τη θέλει.
    Είναι πολυ καλός στα παιδιά του στο σπίτι του έχει Αρκετά θετικά αλλα έχει κ μια αρνητική ενέργεια ένα συνεχόμενο εκνευρισμό με οτιδήποτε.
    Δεν ξέρω δεν ξέρω δεν ξέρω αν το θέλω αν το αντέχω. Επισεις το τελευταίο χρόνο έχουμε βγει έξω μερικές φορές κ βλέπω τις παρέες κ τις ζηλεύω να γελάνε να κάνουν την τρέλα τους χωρίς να κάθομαι να κρίνουν το κόσμο μόνο.
    Φοβάμαι φοβάμαι μήπως έχω επηρεαστεί μήπως μου έχει λείψει να είμαι ελεύθερη.
    (Κ δεν εννοώ το ερωτικο κοματι) .
    Σε αυτό πάντως μόνο τα βρίσκαμε μόνο σε αυτό δεν τσακωνόμασταν .
    Τωρα δεν θέλω ούτε αυτό
    Βοηθήστε όσο μπορείτε .
    καλημερα...
    νομιζω οτι δεν ταιριαζετε με τον συζυγο σου και βιαστηκατε να δεθειτε με παιδια πριν γνωριστειτε καλα.
    τι να σου πει κανεις γι αυτο. εδω διαφωνειτε στα οικονομικα και η απαντηση του ειναι να χωρισετε...
    αν θελεις την ελευθερια σου, κατα την γνωμη μου, λιγο αργα το θυμηθηκες.
    κανεις βεβαια δεν μπορει να σε εμποδισει να παρεις διαζυγιο, αλλα αυτα τα σκεφτονται πριν τα παιδια...
    δεν ειναι οτι ξαφνικα εγινε ενας ΑΛΛΟΣ, απλα δεν εδωσες χρονο να τον γνωρισεις και να δεις αν ταιριαζετε για παραπανω.

δουλεια , ευτυχως, εχεις.
    διεκδικησε τα θελω σου σε αυτον τον γαμο, κι αν εξακολουθειτε να μην μπορειτε να συνεννοηθειτε, χωρισε. ουτε οι πρωτοι, ουτε οι τελευταιοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Γιατί να του ζητήσεις, αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν παραιτήθηκες από την οικονομική και άλλη σου ελευθερία σε πολύ μεγάλο βαθμό εθελοντικά και έχει μάθει 6 χρόνια τώρα να το θεωρεί φυσιολογικό, είναι δύσκολο να του αλλάξεις μυαλά και να ξέρεις ότι φταις κυρίως εσύ. Αν βλέπεις ότι δεν παίρνει από συζήτηση, ίσως αξίζει σε κάποια πράγματα να τον φέρεις προ τετελεσμένου στην πράξη για να δεις πως θα αντιδράσει. Τζίρους δεν κάνεις στο μαγαζί; Ε, κράτα τα λεφτά και ξόδεψε αυτά τα 100-200 που λες όπως νομίζεις.
    Αν αρχίζει τα σχόλια για τους δικούς σου, απλά φύγε και μην κάθεσαι να τον ακούς. Στην αρχή μπορεί να το δει σαν πόλεμο νεύρων, αργότερα ισως καθίσει κι αυτός να σκεφτεί κάποια πράγματα. Πρέπει ωστόσο να βάλεις μέσα σου ένα χρονικό όριο μέχρι πότε θα προσπαθείς. Πάντα αξίζει μια προσπάθεια πριν φτάσει κανείς στον χωρισμό, αν τα πράγματα δεν πάνε πουθενά όμως, καλύτερα χωρισμός παρά συμβιβασμός σε αρρωστημένες καταστάσεις. Να σου πω την αλήθεια μου χτύπησε πολύ άσχημα αυτό που ανέφερες με τα παιδιά. Τα παιδιά συναισθάνονται πότε τα πράγματα πάνε χάλια και τι παίζει μεταξύ των γονιών τους. Δεν είναι ωραίο να τα βάζετε άθελά σας και στην μέση.
    την ιδια σκεψη καναμε.
    ειναι πολυ κακο για τα ιδια τα παιδια να τα βαζετε στην μεση και ειδικα να τα βαζετε να διαλεξουν γονιο...
    για να αντιδρουν ετσι, ή κανετε συνεχεις καυγαδες που ακουνε, ή καθεστε και τους λετε τον πονο σας, κλαιτε, κατηγορειτε τον αλλον κι αυτα συμμετεχουν.
    ειναι τραγικο. καλυτερα να πας σε εναν παιδοψυχολογο, να του εξηγησεις την κατασταση και να του πεις οτι τα παιδια αντιδρουν πλεον ετσι, για να σε συμβουλευσει πως να το αναστρεψεις, αν γινεται.

Senior Member
    Όσο γι το οικονομικό κατάλαβες λαθος γιατί πάλι εγώ φταίω που σκέφτομαι τον άλλο πρώτα.
    Εκεί που τα χώρισα κ το εμπέδωσε καμία εβδομάδα μετά μου είπε·καλύτερα χωρίσουμε, δε μπορεί έτσι κ ότι έχει πέσει το ηθικό του.
    Κατάλαβα κ γω ότι αυτό ήταν ΤΕΛΟΣ.
    Τότε.... με έπιασαν οι τύψεις κ το βρήκα πιο σωστό να του ζητήσω να προσπαθήσουμε κ να βάλουμε προτεραιότητες στα οικονομικά που θα τις εγκρίνουμε κ οι δυο.
    Έγινε για λίγο...(όχι μια εβδομάδα..)
    Κ έχει περάσει 1,5 μήνας κ βλέπω ότι πάλι τα ίδια
    Γυρίσαμε εκεί που μείναμε.

Κ ξεκινώ να σκέφτομαι
    Μήπως εγώ φταίω ;
    Μήπως δεν μπορώ να έχω τον ελέγχω ;
    φταις στο οτι δεν διεκδικεις δυναμικα τα θελω σου.
    αλλα και να τα διεκδικουσες, δεν σημαινει οτι εκεινος θα το δεχοταν....
    μπορει κι εκεινος να σε θελει ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο. γιατι εξ αρχης ειχε την εντυπωση οτι θα κανει ο΄τι νομιζει χωρις να εχεις λογο.
    φταιει το οτι δεν ταιριαζετε και βιαστηκατε να δεσμευθειτε, λοιπον...

η δουλεια η δικη σου, τι εισοδημα βγαζει κατα μεσο ορο; ασχετως αν δεν εχεις παντα εισπραξη. μεσα στον μηνα για παραδειγμα, βγαζεις περιπου οσα κι αυτος; περισσοτερα; λιγοτερα;

Junior Member
    [QUOTE=Remedy;1019269]φταις στο οτι δεν διεκδικεις δυναμικα τα θελω σου.
    αλλα και να τα διεκδικουσες, δεν σημαινει οτι εκεινος θα το δεχοταν....
    μπορει κι εκεινος να σε θελει ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο. γιατι εξ αρχης ειχε την εντυπωση οτι θα κανει ο΄τι νομιζει χωρις να εχεις λογο.
    φταιει το οτι δεν ταιριαζετε και βιαστηκατε να δεσμευθειτε, λοιπον...

η δουλεια η δικη σου, τι εισοδημα βγαζει κατα μεσο ορο; ασχετως αν δεν εχεις παντα εισπραξη. μεσα στον μηνα για παραδειγμα, βγαζεις περιπου οσα κι αυτος; περισσοτερα

Μέσο όρο το χρόνο το εισόδημα μου είναι σίγουρα ίσο κ παραπάνω απο το δικό του. Απλά δεν το δέχεται.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast