Δεν μπορω να βρω ουτε τι ονομα να δωσω σε αυτο.... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 167
    Senior Member
    Βρε 'συ Catrine, έτσι σφιγμένη και "προγραμματισμένη" είσαι στην καθημερινότητά σου; Εγώ δεν θα σου πω για τίποτε άλλο από αυτά που έγραψες, αλλά για κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση " Μου ειπε να βγουμε για ποτο (που το ηθελα απο την αρχη γιατι ειχα περασει πολυ ωραια την πρωτη φορα). Δεν καταφεραμε ομως γιατι ειχα πρωινο ξυπνημα" Πραγματικά τώρα, πιστεύεις ότι π.χ. δεν θα αντέξεις με τίποτα να κοιμηθείς λιγότερο μια μέρα, να βγεις, να περάσεις καλά και να πας για δουλειά (ή ότι έχεις να κάνεις το πρωί τελοςπάντων) και να αναπληρώσεις τον ύπνο το απόγευμα ας πούμε; Δεν λέω ότι έχουμε τις αντοχές που είχαμε στα 20 (κι εγώ στα 37 είμαι), αλλά ώρες ώρες ακούγεσαι λες και είσαι 100 χρονών βρε παιδάκι μου. Νέα γυναίκα είσαι ακόμα, δεν είπα να βγαίνεις μπαρότσαρκες κάθε βράδυ και να τα πίνεις ως τα ξημερώματα, αλλά πολλά πράγματα τα βλέπεις μαύρο ή άσπρο μου φαίνεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βρε 'συ Catrine, έτσι σφιγμένη και "προγραμματισμένη" είσαι στην καθημερινότητά σου; Εγώ δεν θα σου πω για τίποτε άλλο από αυτά που έγραψες, αλλά για κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση " Μου ειπε να βγουμε για ποτο (που το ηθελα απο την αρχη γιατι ειχα περασει πολυ ωραια την πρωτη φορα). Δεν καταφεραμε ομως γιατι ειχα πρωινο ξυπνημα" Πραγματικά τώρα, πιστεύεις ότι π.χ. δεν θα αντέξεις με τίποτα να κοιμηθείς λιγότερο μια μέρα, να βγεις, να περάσεις καλά και να πας για δουλειά (ή ότι έχεις να κάνεις το πρωί τελοςπάντων) και να αναπληρώσεις τον ύπνο το απόγευμα ας πούμε; Δεν λέω ότι έχουμε τις αντοχές που είχαμε στα 20 (κι εγώ στα 37 είμαι), αλλά ώρες ώρες ακούγεσαι λες και είσαι 100 χρονών βρε παιδάκι μου. Νέα γυναίκα είσαι ακόμα, δεν είπα να βγαίνεις μπαρότσαρκες κάθε βράδυ και να τα πίνεις ως τα ξημερώματα, αλλά πολλά πράγματα τα βλέπεις μαύρο ή άσπρο μου φαίνεται.
    Και εγώ το ίδιο ήθελα να γράψω, αλλά είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Οκ, εγώ δεν μπορώ να κρίνω στα 21 μου, αλλά γενικά μου φαίνεται περίεργο, εδώ και 50+, ξενυχτάνε. Βέβαια μπορεί να έχει και την δουλειά της, οπότε πάσο.

Οχι παιδια. Δεν θα βγω καθημερινη 23.00 και 00.00 η ωρα για ποτο οταν εχω να ξυπνησω 07.00.
    Αυτα τα εχω κανει με το κουταλι δεν μου λειπουν. Και σερι εχω παει στη δουλεια χωρις να κοιμηθω και ξενυχτια και ολα.
    Θα βγω σαββατοκυριακο και θα κατσω οσο θελω.
    Καθημερινες υπαρχουν και αλλες ωρες να βγει καποιος. Υπαρχει και ο καφες ή το φαγητο.
    Με τον συγκεκριμενο δεν μπορουμε να βγουμε σαββατοκυριακο γιατι παντα δουλευει.

Φαινομαι προγραμματισμενη? Χαααχααχ μονο αυτο δεν ειμαι. Βαριεμαι τρομερα το προγραμμα. Αναγκαζομαι βεβαια πια πολλες φορες να λειτουργω ετσι γιατι εχω υποχρεωσεις αλλα στον ελευθερο χρονο μου ειμαι παντα αυθορμητη και απρογραμματιστη. Και οταν ειναι και ο αλλος ετσι το λατρευω!

Senior Member
    Μα πως είσαι απρογραμμάτιστη όταν αρνείσαι να βγεις εκτός "¨προγράμματος" έστω για μια νύχτα;

Δεν ειναι μια νυχτα. Απο τοτε που τον γνωρισα παρα πολλες νυχτες ξενυχτησα μαζι του μεχρι που δεν αντεξα και του ειπα να βρουμε αλλες ωρες. Με 3 και 4 ωρες υπνου πηγαινα στη δουλεια, αν κοιμομουνα κιολας.
    Δεν ειναι το ζητουμενο μου να βγω νυχτα μαζι του αλλα να βγουμε μαζι. Ειπα υπαρχουν και αλλες ωρες. Γιατι πρεπει να βγουμε βραδυ δηλαδη; ολο βραδυ βλεπομαστε. Ας βγουμε και ενα απογευμα λοιπον

Senior Member
    Αυτό είναι σωστό, ότι πρέπει κι αυτός να σε βλέπει σε ώρες που βολεύουν εσένα. Το θέμα είναι αν μπορεί. Αν μπορεί και δεν θέλει είναι άλλη συζήτηση. Αν δεν μπορεί όμως;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Catrine View Post
    Δεν ειναι μια νυχτα. Απο τοτε που τον γνωρισα παρα πολλες νυχτες ξενυχτησα μαζι του μεχρι που δεν αντεξα και του ειπα να βρουμε αλλες ωρες. Με 3 και 4 ωρες υπνου πηγαινα στη δουλεια, αν κοιμομουνα κιολας.
    Δεν ειναι το ζητουμενο μου να βγω νυχτα μαζι του αλλα να βγουμε μαζι. Ειπα υπαρχουν και αλλες ωρες. Γιατι πρεπει να βγουμε βραδυ δηλαδη; ολο βραδυ βλεπομαστε. Ας βγουμε και ενα απογευμα λοιπον
    Όλα αυτά δηλώνουν πως τον θες στη ζωή σου.
    Αν αφησεις πίσω σου τα όποια αγχη,everything will be fine.

Κοιτα μεχρι τωρα προσπαθησε και οντως ερχεται νωριτερα. Βεβαια παντα νυχτα.Μην νομιζεις ομως και νωρις που ερχεται παλι μεχρι τις 02.00 -03.00 καθομαστε. Εναν καφε εχουμε πιει πρωι και πραγματικα περασαμε τελεια.
    Θελω να του πω να παμε απογευμα καπου ή να φαμε μεσημερι.
    Αυτο που θα βολευε θα ηταν να βρισκομασταν σαβ/κο αλλα αυτος δουλευει και ετσι δεν συμπιπτουμε.
    Μου το ειπε οταν πηγαμε για καφε να του δωσω λιγο χρονο να το φτιαξει.
    Θα δουμε...θα τα πουμε αυριο αυτα.
    Παντως εγω αλλα ξενυχτια δεν μπορω να κανω. Εκανα πολλα. Φτανει.
    Ωραια ειναι να πας για φαγητο το μεσημερι μετα τη δουλεια! Παντα μου αρεσε να το κανω αυτο. Ετσι τον γνωρισα και αυτον. Πηγα μετα τη δουλεια και νατα!
    Σε ευχαριστω Sonia και εσενα που ασχοληθηκες

Banned
    ενοεις οτι αλλα ξενυχτια δε θες να κανεις αφου οτιδηποτε θελει ο ανθρωπος μπορει να το κανει ακομα και να διαφοροποιησει τη προσοπικοτητα του αν φυσικα το θελει

Senior Member
    Ναι οπως ολοι WhyAlwaysMe εχω πονεσει πολυ, εχω κλαψει, εχω χτυπηθει.....εχω μαθει πολλα. Τα εχω αφησει στην ακρη αλλα δεν εχω ξεχασει. Και παντα βγαινει ο φοβος οτι κατι θα ξανασυμβει. ( Και αλλον να γνωριζα πιο καταλληλο ηλικιακα τα ιδια θα ειχα παλι στο κεφαλι μου) Υπαρχει ομως ταυτοχρονα πια και η εμπιστοσυνη οτι τωρα μπορω να τα καταφερω γιατι ειμαι πιο σοφη. Υπαρχει παντα αυτη η αντιφαση.

Αυτο που θελω να διωξω απο μεσα μου ειναι οι φωνες των δικων μου που με σταματανε απο αυτο που θελω. Και μπερδευομαι ενω δεν θα επρεπε, εφοσον ξερω τι θελω.
    εισαι σιγουρη;
    τι θελεις, δηλαδη; για πες το μας κι εμας.

Θελω την ηρεμια μου, να μην νιωθω ενοχες, να μην με νοιαζει τι λενε οι γυρω μου. Ξερω οτι ο καθενας λεει αυτα που αφορουν τον ιδιο στην πραγματικοτητα, αλλα καποιες φορες οταν νιωθω πιο αδυναμη το αφηνω και με επηρεαζει. Για ολα τα θεματα εννοω, οχι μονο για το συγκεκριμενο

Senior Member
    Θελω την ηρεμια μου, να μην νιωθω ενοχες, να μην με νοιαζει τι λενε οι γυρω μου. Ξερω οτι ο καθενας λεει αυτα που αφορουν τον ιδιο στην πραγματικοτητα, αλλα καποιες φορες οταν νιωθω πιο αδυναμη το αφηνω και με επηρεαζει. Για ολα τα θεματα εννοω, οχι μονο για το συγκεκριμενο
    νομιζα οτι θα ελεγες το τι θελεις σε σχεση με την γνωριμια που περιγραφεις.
    την ηρεμια σου και την ησυχια σου μπορεις να τα εχεις και χωρις να τον βλεπεις, καθημενη ησυχη στο σπιτι σου...

Μα Remedy για αυτον εχω πει τοσα πραγματα....
    Ειπα δεν μπορουσα μονο το σεξουαλικο. Νομιζα οτι μπορουσα αλλα δεν...ηθελα και να μιλαμε, να βγουμε και καμια φορα, να παιρνουμε που και που τηλεφωνο. Ολα αυτα εγιναν. Δεν αναιρει ομως οτι τις σκεψεις που εχω για την ηλικια, αν ειναι σωστο, αν θα πληγωθουμε, αυτα υπαρχουν συνεχεια στο κεφαλι μου. Το ειπα
    Και οσο για την υπολοιπη ζωη μου συναναστρεφομαι και με αλλους ανθρωπους που μου δημιουργουν θεματα και δεν με αφηνουν ησυχη αλλα αντιμετωπιζονται με την εμπειρια που εχω αποκτησει.

Εγω δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου εντελως συμβατικα. Βεβαια βλεπω οτι και τα εντελως extreme δεν τα μπορω επισης. Χρειαζομαι να ειμαι καπου στη μεση. ΜΟυ αρεσει να εχω μια βαση, και μετα να κανω τρελες και εγω και αυτοι που συσχετιζομαι. Προσπαθω να το πω οσο καλυτερα μπορω...

Senior Member
    Μα εσύ δεν φαίνεσαι να σου αρκεί να μιλάτε, να βγαίνετε μια στο τόσο όποτε μπορείτε και να το βλέπετε χαλαρά. Εσύ ήδη προβληματίζεσαι για το κάτι παραπάνω και το αν μπορείς να το ελέγξεις που στην τελική εξαρτάται και από τον άλλο. Δηλαδή και θέλεις και δεν θέλεις : )

Ειπα δεν μπορουσα μονο το σεξουαλικο. ..

...ηθελα και να μιλαμε, να βγουμε και καμια φορα, να παιρνουμε που και που τηλεφωνο. Ολα αυτα εγιναν
    .

Δεν θελω κατι αλλο απο αυτον λογω της τεραστιας διαφορας. Αυτο που συνειδητοποιησα οτι θελω, τη συντροφικοτητα δηλ. θα πρεπει να το βρω με καποιον αλλο.... : )

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast