Ενδομητριωση γνώμες παρακαλώ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν το ξέρω καν σαν όρο αυτό..
    Λογικό...που να ξέρουμε εμείς ρε Κώστα από γυναικολογικά???γι'αυτό και η ερώτηση μου απευθύνεται πιο πολύ στα κορίτσια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Έλα ρε, σοβαρά τώρα σας έτυχε τέτοια περίπτωση; Έπρεπε να σου είχε γίνει μάθημα και να μη πηγαίνεις σε ότι γιατρό τύχει. Είναι απελπισία η κατάσταση, και στο εξωτερικό τα ίδια συμβαίνουν, γι'αυτό πρέπει να έχουμε έναν οικογενειακό γιατρό και να μας στέλνει εκείνος σε γιατρούς που γνωρίζει και εμπιστεύεται.

Και πάντα μα πάντα όταν διαγνωστεί κάτι σοβαρό, παιρνουμε7δευτερη και τρίτη γνώμη Γιώργο. Αυτή είναι η γνώμη μου, τώρα αν την εμπιστεύεσαι τόσο τη γυναικολόγο της τι να σου πω. Σίγουρα πάντως ένα νέο τεστ Παπ είναι απαραίτητο.
    Μα δεν πήγε ούτε σε ότι γιατρο να με ρε συ...εκείνη τη μέρα εκείνο το νοσοκομείο εφημερευε...και ούτε σι άλλος δεν μας φανεικαν λογικά αυτά που μας είπε η γιατρός απτό νοσοκομείο..αμέσως καταλάβαμε ότι έλεγε Κουφα πράγματά..γι'αυτό και τη πήγα μετά σε γιατρό που τον ξέρουμε χρόνια...
    Ε εννοειτε ότι θα περιμενουμε να κάνει το δεύτερο Παπ να δούμε τη γίνεται...αν δεν καθαρίζουν τα μικρόβια δεν θα ξέρουμε αν ο πόνος οφείλεται στα μικρόβια η στην ενδομητριωση....
    Επισεις δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος διάγνωσης της ενδομητριωσης...μόνο με λαπαροσκόπηση γίνεται λέει.. και αν όντως έχει ενδομητριωση η επέμβαση στοιχηζει 2.500 με 3.000 και δεν το καλύπτει και το ΙΚΑ...τη ωραία...

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Μα δεν πήγε ούτε σε ότι γιατρο να με ρε συ...εκείνη τη μέρα εκείνο το νοσοκομείο εφημερευε...και ούτε σι άλλος δεν μας φανεικαν λογικά αυτά που μας είπε η γιατρός απτό νοσοκομείο..αμέσως καταλάβαμε ότι έλεγε Κουφα πράγματά..γι'αυτό και τη πήγα μετά σε γιατρό που τον ξέρουμε χρόνια...
    Ε εννοειτε ότι θα περιμενουμε να κάνει το δεύτερο Παπ να δούμε τη γίνεται...αν δεν καθαρίζουν τα μικρόβια δεν θα ξέρουμε αν ο πόνος οφείλεται στα μικρόβια η στην ενδομητριωση....
    Επισεις δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος διάγνωσης της ενδομητριωσης...μόνο με λαπαροσκόπηση γίνεται λέει.. και αν όντως έχει ενδομητριωση η επέμβαση στοιχηζει 2.500 με 3.000 και δεν το καλύπτει και το ΙΚΑ...τη ωραία...
    Καλημέρα, γερό πακέτο είδα το κόστος πρωί πρωί και κόντεψα να πάθω... Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Senior Member
    Λογικό...που να ξέρουμε εμείς ρε Κώστα από γυναικολογικά???γι'αυτό και η ερώτηση μου απευθύνεται πιο πολύ στα κορίτσια...
    Εγώ δεν ξέρω καν πως δουλεύει ο περίοδος σε μια γυναίκα. Να αποκτήσω σχέση, να μου λέει έχω περίοδο σήμερα και να την κοιτάω σαν χάνος...

Senior Member
    Εγώ δεν ξέρω καν πως δουλεύει ο περίοδος σε μια γυναίκα. Να αποκτήσω σχέση, να μου λέει έχω περίοδο σήμερα και να την κοιτάω σαν χάνος...
    Έλα ρε φίλε έλεος σιγά το πράγμα....κάθε μήνα η γυναίκα έχει περίοδο..τόσο απλό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Καλημέρα, γερό πακέτο είδα το κόστος πρωί πρωί και κόντεψα να πάθω... Καλά αποτελέσματα εύχομαι!
    Αμιν ...μακάρι να μην έχει τίποτα...αλλιώς την βάψαμε..

Senior Member
    Έλα ρε φίλε έλεος σιγά το πράγμα....κάθε μήνα η γυναίκα έχει περίοδο..τόσο απλό...
    Γιατί απαγορεύεται το σεξ στην περίοδο; Ξέρω αρκετά ζευγάρια που κάνουν σεξ κατά την περίοδο της γυναίκας, σε συγκεκριμένη στάση, ιεραποστολικό νομίζω.

Senior Member
    Γιατί απαγορεύεται το σεξ στην περίοδο; Ξέρω αρκετά ζευγάρια που κάνουν σεξ κατά την περίοδο της γυναίκας, σε συγκεκριμένη στάση, ιεραποστολικό νομίζω.
    Εγώ πρωσωπικα δεν κάνω σεξ κατά της ημέρες περιόδου..διότι 1ον υπάρχει μεγάλη περίπτωση αιμορραγίας.και είναι πολύ επικίνδυνο..
    2ον..άμα δω αίματα περίοδο κτλ..σιχαίνομαι όσο δεν φαντάζεσε ξενερωνο..μετά σιγά μην μου σηκωθεί....
    Δεν καταλαβαίνω αυτούς που το κάνουν σε μέρες περίοδο εκθέτουν τη σύντροφό τους σε μεγάλο κίνδυνο
    Και πως δεν ξενερώνουν με το αίμα...??

Senior Member
    Εγώ πρωσωπικα δεν κάνω σεξ κατά της ημέρες περιόδου..διότι 1ον υπάρχει μεγάλη περίπτωση αιμορραγίας.και είναι πολύ επικίνδυνο..
    2ον..άμα δω αίματα περίοδο κτλ..σιχαίνομαι όσο δεν φαντάζεσε ξενερωνο..μετά σιγά μην μου σηκωθεί....
    Δεν καταλαβαίνω αυτούς που το κάνουν σε μέρες περίοδο εκθέτουν τη σύντροφό τους σε μεγάλο κίνδυνο
    Και πως δεν ξενερώνουν με το αίμα...??
    Εδώ και κάνουν και άλλα (προκαταρκτικά εννοώ που έχει σχέση με τον κόλπο) ξέρεις τι εννοώ, δεν το λέω, για να μην με κόψει η λογοκρισία εδώ (oboro). Δεν ξέρω τι φάση. Απλά το έχω ακούσει από φιλικά ζευγάρια και δεν ξέρω τι φάση...

Κι εγώ 3000 ευρώ είχα δώσει και πήρα από το Ταμείο μου 120! Αλλά νομίζω οτι μπορεί να γίνει και σε νοσοκομείο και με πολύ λιγότερα χρήματα, για κοιτάξτε το. Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι γίνεται και με πολύ λιγότερα. Εγώ εν γνώση μου τα έδωσα επειδή ήθελα συγκεκριμένο γιατρό που ήταν και πολύ γνωστός γυναικολόγος και πολύ ακριβός (απλή επίσκεψη 120 ευρώ) κιεπειδή τότε ήμουν οικονομικά πολύ άνετα. Ακόμη και από την ίδια την κλινική του μου είπαν οτι αν με αναλάμβανε άλλος θα ήταν λιγότερα τα χρήματα.
    Τί σκέφτηκα τώρα: Υπάρχουν δύο φόρουμ, το ένα λέγεται mammyland και το άλλο λέγεται, αν θυμάμαι καλά, Parents.gr . Γραφτείτε σ αυτά και ρωτήστε τα μέλη σχετικά με την λαπαροσκόπηση, το κόστος, τα Ταμεία κλπ. Ρωτήστε: "πώς μπορούμε να κάνουμε λαπαροσκόπηση όταν δεν έχουμε να δώσουμε τόσα λεφτά; "
    Μέσα στο φόρουμ είναι πολλές γυναίκες με θέματα υπογονιμότητας και ξέρουν κυριολεκτικά τα πάντα γι αυτές τις εξετάσεις, τους γυναικολόγους, το κόστος κάθε εξέτασης ή επέμβασης, ποιοί είναι οι καλύτεροι, τί πρέπει να ψάξετε περαιτέρω και γενικά θα ενημερωθείτε διεξοδικά ακόμα και για περιπτώσεις που μπορεί να "διαφεύγουν" και από τον ίδιο τον γιατρό. Καλό θα ήταν να μπει η γυναίκα σου και νακάνει κάποιες συζητήσεις με τα μέλη εκεί. Υπάρχουν και θέματα που έχουν ανοίξει κοπέλες με το συγκεκριμένο θέμα " ενδομητρίωση" και την δική τους εμπειρία πάνω σ αυτό.

Άλλη σκέψη: Κλείστε ένα ραντεβού σε γυναικολόγο στο μαιευτήριο "Έλενα" (Μαρίκα Ηλιάδη). (Δεν ξέρω αν είστε Αθήνα). Εκεί γίνονται κάποια πράγματα (εξετάσεις, θεραπείες, επεμβάσεις) εντελώς δωρεάν.Εκεί απ ό,τι θυμάμαι είχε πάντα εξαιρετικούς γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους και άλλους γιατρούς.. Εγώ δηλαδή έκανα εκεί κάποιες ειδικές βιοχημικές εξετάσεις που έξω στοίχιζαν 600-900 ευρώ, εντελώς δωρεάν (τουλάχιστον πριν 10 χρόνια που πήγα).
    Επίσης, έχω ακούσει οτι και στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" υπάρχει τμήμα γυναικολογικό που ασχολείται με θέματα γονιμότητας, με ειδικές εξετάσεις και επεμβάσεις και με IVF (εξωσωματικές) που τις κάνουν επίσης δωρεάν (ή με πολύ μικρό κόστος). Ρώτησε και μάθε!
    Μπορεί επίσης, απλά να χρειάζεται να πάτε σε γιατρό νοσοκομείου που θα βεβαιώσει οτι η επέμβαση είναι αναγκαία για την υγεία της γυναίκας σου (και καλά...) ή να εγκριθεί από επιτροπή. Πάντως σου λέω, είμαι σχεδόν σίγουρη οτι μπορείς να βρεις δωρεάν. Μην το αφήσεις έτσι χωρίς να το ψάξεις, αν δυσκολεύεστε στο οικονομικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Άλλη σκέψη: Κλείστε ένα ραντεβού σε γυναικολόγο στο μαιευτήριο "Έλενα" (Μαρίκα Ηλιάδη). (Δεν ξέρω αν είστε Αθήνα). Εκεί γίνονται κάποια πράγματα (εξετάσεις, θεραπείες, επεμβάσεις) εντελώς δωρεάν.Εκεί απ ό,τι θυμάμαι είχε πάντα εξαιρετικούς γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους και άλλους γιατρούς.. Εγώ δηλαδή έκανα εκεί κάποιες ειδικές βιοχημικές εξετάσεις που έξω στοίχιζαν 600-900 ευρώ, εντελώς δωρεάν (τουλάχιστον πριν 10 χρόνια που πήγα).
    Επίσης, έχω ακούσει οτι και στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" υπάρχει τμήμα γυναικολογικό που ασχολείται με θέματα γονιμότητας, με ειδικές εξετάσεις και επεμβάσεις και με IVF (εξωσωματικές) που τις κάνουν επίσης δωρεάν (ή με πολύ μικρό κόστος). Ρώτησε και μάθε!
    Μπορεί επίσης, απλά να χρειάζεται να πάτε σε γιατρό νοσοκομείου που θα βεβαιώσει οτι η επέμβαση είναι αναγκαία για την υγεία της γυναίκας σου (και καλά...) ή να εγκριθεί από επιτροπή. Πάντως σου λέω, είμαι σχεδόν σίγουρη οτι μπορείς να βρεις δωρεάν. Μην το αφήσεις έτσι χωρίς να το ψάξεις, αν δυσκολεύεστε στο οικονομικό.
    Σε αυτά που ανέφερες δεν μπορούμε να πάμε σε κανένα.διοτι δεν είμαστε από Αθήνα...αλλά μας είπε η γυναικολόγος της ότι μπορούμε να απευθυνθούμε στο Παπαγεωργίου στο γυναικολογικό τμήμα και να ζητήσουμε εξετάσεις για ενδομητριωση...και εμείς τη συγκεκριμένη γυναικολόγο θελουμε αλλά άμα δεν έχεις ρευστό πας στο νοσοκομείο...και μάλλον αυτό βλέπω να κάνουμε να πηγενουμε στο Παπαγεωργίου..
    Αλλά πρώτα ας κάνει τη θεραπεία για τα μικρόβια ...
    Να σιγουρευτούμε από αυτό ότι όλα είναι οκ..και μετά προχωραμε...

Senior Member
    Εδώ και κάνουν και άλλα (προκαταρκτικά εννοώ που έχει σχέση με τον κόλπο) ξέρεις τι εννοώ, δεν το λέω, για να μην με κόψει η λογοκρισία εδώ (oboro). Δεν ξέρω τι φάση. Απλά το έχω ακούσει από φιλικά ζευγάρια και δεν ξέρω τι φάση...
    Καλά προκαταρκτικά και εγώ κάνω..δεν φαντάζομαι να υπάρχει κόσμος που δεν κάνει προκαταρκτικά..χωρίς προκαταρκτικά γίνεται ρε συ???ψεκάσετε σκουπίστε τελειώσατε...τι να το κάνω...

Senior Member
    Καλά προκαταρκτικά και εγώ κάνω..δεν φαντάζομαι να υπάρχει κόσμος που δεν κάνει προκαταρκτικά..χωρίς προκαταρκτικά γίνεται ρε συ???ψεκάσετε σκουπίστε τελειώσατε...τι να το κάνω...
    Έεετσι φιλαράκι.

Senior Member
    Γεια σε όλους θέλω γνώμες κυρίως από γυναίκες...

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι πονούσε υπερβολικά πολύ χθες στη περίοδο της επειδή άρπαξε μικρόβιο λόγο του μικροβίου δηλαδή πονούσε...
    Ρε κορίτσια εσείς που τα ξέρετε αυτά πείτε καμία γνώμη..τώρα θα μου πείτε και εσείς που να ξέρετε αλλά δεν ξέρω όλο και κάποια γνώμη θα βοηθήσει ..
    Καταρχήν είναι επικίνδυνο??..από τι μας είπε η γυναικολόγος δεν είναι επικίνδυνο απλά εμποδίζει στη γόνιμοτητα...

Αγαπητέ Γιώργο, εγώ το μόνο που θα πω, είναι πως είναι πολύ συγκινητικό που ενδιαφέρεσαι τόσο και ανησυχείς για τη γυναίκα σου, όμως αυτός ο χώρος δεν είναι ο κατάλληλος να σε διαφωτίσει και να σε καθησυχάσει για το συγκεκριμένο θέμα.... Φοβάμαι πως θα σε μπλέξει χειρότερα... Μπράβο σου όμως...αν αμφιβάλλεις για την διάγνωση της γυναικολόγου , απλά συμβουλευτείτε και εναν ακόμη.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast