Results 16 to 24 of 24
-
19-12-2018, 18:21 #16
Θα στα πω απλα απο σχιζο δεν πεθαινεισ απο ελλειψη ψυχραιμιασ και χαμηλη αυτοεκτιμηση πεθαινεισ θα κανεισ μια θεραπεια μαγνησιο ζεολιθο και πρωτεινη αυτο γινεται για να αφομοιωσεισ καλα καποιεσ τροφεσ γιατι η σχιζο κανει δυσαποροφηση θρεπτικων συστατικων τωρα παιρνεισ φαρμακα και δεν το ξερεισ ακου γτ εγω δεν πηρα φαρμακα μονο ψυχοθεραπεια και διατροφη ακου και δε θα χασεισ εγω δουλευω κι ολασ για να μπορω να δουλευω κι η κορη μου να σπουδαζει πανεπιστημιο ενω εχω σχιζο μαλλον πρεπει να με ακουσεισ αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 19-12-2018, 19:37 #17
εμένα στην αρχή μου είχαν πει ότι σε δυο χρόνια θα έκοβα τα φάρμακά, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, πέρασαν 5 χρόνια και από βραχεία ψυχωσική διαταραχή άλλαξα κατηγορία σε χρόνιο ψυχωτικό σύνδρομο
22-12-2018, 20:40 #18
το μαγνησιο σε τι βοηθαει;
και ο πατερας μου στα 48 αρρωστησε δηλαδή ειχε τα θετικα (φωνες, παραληρημα)
ειχε βεβαια από ότι λεει η μητερα μου ευερεθιστοτητα και αποσυρση από νεος
δεν ξερω αν αυτή θεωρείται προνοσηρη περιοδος
παντως τωρα δυστυχως δεν παιρνει θεραπεια κανονικα αλλα μονο περιστασιακα και μετα από καυγάδες
η ζωη μας εχει γινει κολαση ουτε ενεση δεχεται
30-12-2018, 13:11 #19
30-12-2018, 13:20 #20
Στη καλυτερη των περιπτωσεων αφου πανε ολα καλα δηλαδη ψυχοθεραπεια συμπληρωματα γυμναστικη δουλεια ολα γαματα ολα τελεια να δωσεισ καποια λεφτα στα παιδια οταν θα ειναι εικοσι χρονων και να σε μιλανε αυτο εκανα εγω δεν υπαρχει κατι καλυτερο και στο λεω πρωτον για να το δει η κορη μου και δευτερον εγω εκανα τα παντα ψυχ ομαδεσ παγκοσμιο συνεδριο ασθενων δουλεια γυμναστικη οτι υπαρχει και αυτο που ζω ειναι το καλυτερο δηλαδη μια μαλακια και μιση αλλα εχει καλα γτ ειμαι με τα παιδια μου αυτο ειναι ολο κι ολο το καλυτερο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-01-2019, 16:34 #21
16-01-2019, 17:49 #22
Γεια σου φιλε!!
Καλως ηρθες στο φορουμ!!
Θα ηθελα να σου πω καποια πραγματα να προσεξεις.
Πασχω εδω κ 12 χρονια απο ψυχωση.
Η πρωτη διαγνωση ηταν συναισθηματικη ψυχωση επειδη ο γιατρος μαλλον ειδε ταυοχρονα κ καταθλιψη.
Υποτροπιασα το 2012 με διαγνωση σχιζοφρενεια αποδιοργανωμενου τυπου.
Τωρα ειμαι καλυτερα αλλα δεν δουλεψα ποτε κ ειμαι 32.
Τωρα στην περιπτωση σου τα πραγματα ειναι θετικα.
Το γνωρισμα της σχιζοφρενικομορφης ειναι η μικρη διαρκεια συμπτωματων κ η γρηγορη αναρρωση.
Ετσι σε διαστημα λιγων χρονων μπορει να νιωθεις κ παλι καλα κ στην πορεια μπορει να νιωσεις κ καλυτερα απο πριν αν εισαι τυχερος.
Η ζωη σου εδωσε ενα εμποδιο που πρεπει να διαχειριστεις.
1ος σου στοχος ειναι να βρεις εναν γιατρο που εμπιστευεσαι κ σε ακουει.
2ος στοχος σωστα φαρμακα. Δεν γινεται να σποφυγεις τις παρενεργειες αλλα μπορεις να ενημερωνεις τον γιατρο σου για πιθανες παρενεργειες κ αναλογα να κανει δοκιμες.
3ος στοχος ενημερωσου για το προβλημα, παραγοντες που εκλυουν υποτροπη κ σημαδια υποτροπης.
4 στοχος αφου εισαι συνεπης με την αγωγη σου κ βελτιωνεσαι να ξαναβρεις τα ενδιαφεροντα σου κ να κοινωνικοποιηθεις. Η γυμναστικη κ υγιεινη διατροφη βοηθαν. Προσπαθησε να μενεις παραγωγικος οσο μικρο κ δυσκολο να σου φαινεται στην αρχη. Στην αρχη ολα μοιαζουν βουνο ισως αλλα θελει λιθαρακι λιθαρακι.
5ος στοχος ειναι να μη πινεις με την αγωγη κ ΠΟΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ.
ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΗΜΑΤΑ
Καλη τυχη κ δυναμη!!
17-01-2019, 01:47 #23
απο το ματιασμα μπορεις να παθεις ψυχωση... ακου που σου λεω...
οι περισσοτεροι εδω περα ειμαστε ματιασμενοι οσο και να το γελας.
οι τρελογιατροι ειναι οι περισσοτεροι παπατζηδες. και παπατζηδες να μην ειναι δεν ασχολουνται με τους ασθενεις τους.
σου γραφουν τα φαρμακα και σε εχουν πελατη μια ζωη.
τι αλλο θελουν. σιγουρο εισοδημα.
αμα τρελενεσαι τοτε σαν τελευταια λυση πρεπει να παρουμε φαρμακα νομιζω.
γιατι αμα τα αρχισεις τοτε δε ξεφευγεις.
επισης θελει σωστη εκπαιδευση ωστε να μη φθασεις στο σημειο να τρελαθεις.
περισσοτερο μετραει η προληψη.
δηλαδη μετραει να μαθουμε π.χ. να ορθωνουμε το αναστημα μας και να μη ματιαζομαστε.
να εχουμε υγιεινες συνηθειες κλπ.
οχι καταχρησεις παντος ειδους κλπ.
με αυτα γινεσαι καλα.
δε λεω υπαρχουν και πολυ βαριες περιπτωσεις.
αλλα οι περισσοτεροι ψυχασθενεις της εποχης μας ειναι λογω του κακου τροπου ζωης που τους εμαθαν ή εκαναν κυριως λογω της διαφθαρμενης εποχης μας.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
17-01-2019, 11:21 #24