Το κεντρί της εξαφάνισης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 147
    Το ζηλεύω πολύ αυτό αλήθεια!! Διδάσκεται;;; Ειλικρινά πάντα τα αναλύω λογικά στο μυαλό μου απλά αποφεύγω να το δω γιατί δεν με συμφέρει πάντα και κολλάω σε συναισθηματικούς λόγους.και ξεκινάει το πανηγύρι.

Senior Member
    νομιζω διδασκεται. οταν ισως καποιος ειναι νεος απο το περιβαλλον του. ισως ειναι και λιγο dna. ισως ως ανθρωπος εχεις την αναγκη της επιβεβαιωσης του αντιθετου φυλλου? και αυτο ειναι και το πιο συνηθες. ισως δεν ειναι καν συναισθημα, ισως ειναι εγωισμος

Από εγωισμό σφυζω δεν θα σου πω ψέματα. Αλλά καταβαθος όλοι ένα πράγμα ζητάμε. Να βρούμε κάποιον να μας καταλαβαίνει. Κάποιον που μαζί του θα μπορουμε να μαστε αληθινοί πέρα για πέρα που θα νιώσουμε αυτή την "ένωση" όπου δεν θα χωράει καμία εξίσωση.Γέμισε ο τοπος από ψεύτικες Ιθακες (η έτσι όπως το βλέπουμε)...

Senior Member
    με αυτον ομως βλεπεις πως δεν ταιριαζετε. δεν ειναι αυτος που ψαχνεις προφανως για να εχει τετοια συμπεριφορα...οποτε, παρτο λιγο πιο χαλαρα..γιορτες ειναι, βγες εξω με φιλους

Βγαίνω βγαίνω (ιμοτικον με κλείσιμο ματιού) φοβάμαι μόνο μην πέσω σε κάνα κλώνο του....Μα το ξερά ότι δεν ταιριάζουμε και νιώθω δίπλα άσχημα που με ταλαιπωρησα τόσο αδικα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Καλά τα λες. Και γω του στελνα μιλούσαμε και μέχρι ένα σημείο τον δικαιολογουσα γιατί όντως είχε πολύ δουλειά. Ναι φλου και τόσο εθιστική ακριβώς σαν αυτον! Ο τύπος ήταν εντελώς αλλού και το μυριστηκα απ'την αρχή αλλά με τράβηξε και χωρίς να το πάρω χαμπάρι την πάτησα. (Το εκείνος αποφασιζε επόμενες εξόδους πάει στο τελευταίο βράδυ που βρεθηκαμε και έκανε σχέδια για τις συναντήσεις μας....για να το σκάσει μετά). Το θέμα είναι πως ήταν ανεύθυνο και ανεντιμο να εξαφανιστεί έτσι ειδικά εφόσον ήμουν άψογη απέναντι του.ας έλεγε κάτι οτιδήποτε όταν του στειλα.το ξερω ότι αυτό γίνεται γενικά σ'αυτή την εποχή να εξαφανίζεται κάποιος αλλά είναι αδικαιολόγητο και απάνθρωπο όπως και να ζει κατ'εμε.
    Εξηγήσεις ποτέ κανένας δεν θα σου δώσει δυστυχώς ....ούτε θα πει κανείς ήμουν λάθος ούτε να σου ξεκαθαρίσει τα πράγματα...
    Αφού ξέρεις ότι από την αρχή ο τύπος ήταν αλλού κάτι είχες καταλάβει εφόσον λες ότι ήταν και φλου κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν πάρε το χρόνο σου νασυνελθεις και πήγαινε παρακάτω η ζωή έχει ακόμα να σου χαρίσει κ άλλες ωραίες εμπειρίες

Miliva21
    Guest
    Θα ήθελες να μας πεις πως γνώρισες τις σχέσεις σου;;
    Το πρώτο και το τρίτο ναι όντως υπήρχαν και στα 4 και κολλουσα τρέλα. Επίσης η κάθε περίπτωση ήταν τελείως διαφορετική και πιο ψυχοφθόρα από την προηγούμενη γιατί είχα να αντιμετωπίσω από ένα θέμα μου κάθε φορά.Ας εξηγήσω συντόμως.Η πρώτη νταξ ηταν ο πρώτος έρωτας ήμουν τρέλα αφελής έφαγα την πρώτη γερή σφαλιάρα.Στη δεύτερη ήταν ο μεγάλος έρωτας αλλά λόγω συνθηκών καταπιεζομουν πολύ και δεν εδειξα πότε τα συναισθήματα μου. Η τρίτη τι να πω ώμο και ορμητικό πάθος ήθελα να τον δειρω τον τύπο καταπατησα τον εγωισμό μου Μ αυτόν ακόμη όταν έκανε σχέση έτρεξα από πίσω του κι έγινε ο Κάκος χαμουλης. Ο τελευταίος μου έβγαλε μια πλευρά που δεν ήξερα ότι έχω, πολύ τρυφερή βέβαια είχα φάει χοντρό παραμύθι αλλά πονούσε έτσι κι αλλιώς...προσπάθησα να μαι όσο πιο σύντομη
    Θα ήθελες να μας πεις πως γνώρισες τη σχέση σου που αναφέρεις φαίνεται ότι έχεις νιώσει αρκετά συναισθήματα

Σε τι εποχή ζούμε ρε γαμωτο;; Δεν με νοιάζουν οι εξηγήσεις δεν τις πιστεύω άλλωστε ένα απλό "ωραία περάσαμε αλλά δεν μπορώ άλλο" θα ήταν πολύ πιο έντιμο.Τελοσπαντων. Γενικά όλους μου τους ερωτες στη δουλειά τους γνωρίζω. Μάλλον κλαταρω από πίεση και δεν βλέπω μπροστά μου ψάχνοντας εκτόνωση;;;τι να πω
    Τον συγκεκριμένο τον γνώρισα καθώς το μαγαζί μου (θερινη σεζόν) ήταν πελατης του. Ήταν προμηθευτής και βλεπομασταν συχνά έτσι κι αλλιώς. Από την αρχή ξεκινήσαμε να μιλάμε υπήρχε έντονος ερωτισμός ε και το ένα έφερε το άλλο.
    Γενικά οπότε ξεκινάω τέτοιες ιστορίες τυχαίνει η να μη θέλω να μπλέκω εκείνη την περίοδο και να είμαι φουλ πιεσμένη...σε όλες τις περιπτώσεις τώρα που το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν σε κάλυψαν.Οτι παραπάνω θες να μάθεις μη ντραπεις..

Senior Member
    Πιστευω κατι περιργο συνεβει

Ναι ξεκίνησε από τότε που τον γέννησε η μάνα του

Με αυτά που περιγράφεις στο πρωτο σου ποστ, ο τύπος ήταν πεπειραμένος στις σχέσεις, γι αυτο σε κέρδισε σχετικά εύκολα. Βέβαια ο παράγοντας επικοινωνία λόγω δουλειάς είναι κάτι που υποβοηθεί στη δημιουργία κατάστασης.

Με την όλη του συμπεριφορά μέχρι πριν σ' εγκαταλείψει, προσθέτοντας το ότι ήταν μεγαλύτερος σου σε ηλικία (και νοουμένου ότι του άρεσες πρώτα εμφανισιακά, αλλά και σαν χαρακτήρας) το φυσιολογικά επόμενο που ανέμενα να ακούσω ήταν πως σου έκανε πρόταση γάμου!

Το γιατί σε εγκατέλειψε δεν μπορούμε να το μαντέψουμε. Ίσως να ταν παντρεμένος και σου το κρυψε. Ίσως επειδή ήταν συναισθηματικός και πνευματώδης, κι ετσι με την τελευταία κουβέντα που του πες μπορεί να τον πείραξε, ηταν λες και την εξέλαβε "σ έχω στο χέρι, λόγω ηλικίας κι ομορφιάς μου εσύ εισαι σε μειονεκτικοτερη θέση, κι ετσι εγω αποφασίζω κι εσύ με παρακαλάς", γι αυτό αμέσως μετα σου παρέστησε πως έκανε πλάκα για να μην φανεί πως του κακοφάνηκε η κουβέντα σου. Κι ένας ευαίσθητος μετά από μια τέτοια κουβέντα εύκολα εξαφανίζεται κι αν θέλει να ναι κι αξιοπρεπής δεν ξαναδίνει σημεία ζωής, εκτός κι αν εσύ με πρωτοβουλία δική σου ψάξεις και τον βρεις και του ζητησεις να επιστρέψει.
    γιάννης

Ναι πολύ σωστά αυτά γενικά να ξέρεις όμως άκουσα πολλά παραμύθια. Ακόμη και περί γάμου και από την πρώτη συνάντηση και αντέδρασα σχετικά αδιάφορα γιατί αυτό πίστευα γενικότερα. Λοιπόν ναι σίγουρα μπορεί να τρεχε κάτι από πισω, από μόνος του είχε πει χωρίς να ρωτήσω πως δεν έχει σχέση ούτε γάμο φυσικά. Η μπορεί να ξεκίνησε και πιο μετά .Όπως και να χει δεν νομίζω ένας άντρας της ηλικίας του να πληγώνεται τοσο εύκολα πόσο μάλλον από πολύ μικρότερη κοπέλα. Αν και από όσα μου χε πει για το παρελθόν του (από μόνος του) κατάλαβα πως ναι λογικά είχε υποφέρει αρκετά και δεν μπορώ να διανοηθω πώς θα μπορούσε να πληγώσει έτσι καποια που έδειχνε πως την ήθελε και του έδειχνε μάλιστα τόση τρυφερότητα.
    Τώρα για την περιβόητη ατάκα περί φόβου γιατί πίστεψέ με το χω ζαλίσει πολύ στο μυαλό μου. Την είπα σε φάση ότι θέλω να με βοηθήσεις για να μη φοβάμαι όχι ότι δε θέλω να προσπαθήσω κι άλλο μαζί σου και νόμιζα το κατάλαβε. Γιατί του πα κιόλας μετά εσύ μόνο μπορείς να με κάνεις να μη φοβάμαι και γέλασε και είπε πως ε πρέπει να φοβάσαι και λίγο. Επομένως δεν νομίζω να ισχύει τόσο αυτό που λες εκτός πια αν το ζαλισε τοοοοσο στο μυαλό του και κρύβει τέτοια ευαισθησία πια που τιιι να πω.
    Γι αυτό και του έστειλα να δω πως είναι και τέτοια γιατί θεώρησα πως όλα ήταν ενταξει.
    Αν τον προβλημάτιζε ας ρωτούσε. Όταν ξέρεις πόσο πονάει δεν τα κάνεις αυτά.
    Ας μην του δίνουμε άλλοθι ήξερε πολύ καλά τι εκανε, μάλλον δεν του βγήκε καλά το παραμύθι που ήθελε να πλασάρει...δεν μένω και μόνη μου ε δεν τον βόλευε.
    Αν είναι δυνατόν να νιώσω άσχημα για κάτι που είπα γιατί μου βγήκε ειλικρινεστατα εκείνη τη στιγμή μπροστά σε κάποιον που απλά υπολογίζει τα πάντα. Δεν νομίζω να χε αμφιβολίες για τα αισθήματα μου....και όσο κι αν το θέλω αν είναι δυνατόν να τον κυνηγησω. Αν αυτό θέλει πρόβλημα του! Εγώ ξέρω ότι ΔΕΝ είναι έτσι οι άντρες οποιαδήποτε ηλικίας και οι πραγματικοί άνθρωποι. Αν φέρεσαι αλλοπροσαλλα σε κάποιον που ήταν καθαρός απέναντι σου είσαι άξιος της μοίρας σου και σου αξίζει να τον χάσεις. Κάνω λάθος;;Μπορεί να έχω ακόμη συναισθήματα μα κοιτώντας το λογικα νομίζω δεν υπάρχει λόγος να ξαναγυρίσω....

Αλλοπρόσαλλα φέρεται ένας άντρας που δεν είναι σίγουρος για μια γυναίκα ή που παρότι γουστάρει τη γυναίκα τον βαραίνει κάτι δικό του προσωπικό το οποίο δεν θελει να της το αποκαλύψει.

Ένας άντρας που χει πετύχει ένα μπουμπούκι (ωραία κοπελίτσα 10+ χρόνια μικρότερη του) το μόνο που φοβάται είναι την εγκατάλειψη διότι μια τέτοια κοπέλα εύκολα βρίσκει άλλο ενώ αυτός θα ιδρώσει και ίσως να μην βρει όμοια της - μάλλον γι αυτό η όλη συμπεριφορά του για να σε κερδίσει, να τον ερωτευτείς. Περίεργο, εν προκειμένω, που φυγε με δική του πρωτοβουλία. Διότι ακόμα και αν η κουβέντα σου τον πρόσβαλε θα ερχόταν την μεθεπομένη πίσω λες και δεν συνέβηκε τίποτα.

Αυτός που πουλάει παραμύθια δεν εγκαταλείπει ποτέ όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος με μια γυναίκα, απλά ψάχνει με τον καιρό τρόπους να μπαλώσει τα παραμύθια του ή να τα κάνει να ξεχαστούν.
    γιάννης

Miliva21
    Guest
    Σε τι εποχή ζούμε ρε γαμωτο;; Δεν με νοιάζουν οι εξηγήσεις δεν τις πιστεύω άλλωστε ένα απλό "ωραία περάσαμε αλλά δεν μπορώ άλλο" θα ήταν πολύ πιο έντιμο.Τελοσπαντων. Γενικά όλους μου τους ερωτες στη δουλειά τους γνωρίζω. Μάλλον κλαταρω από πίεση και δεν βλέπω μπροστά μου ψάχνοντας εκτόνωση;;;τι να πω
    Τον συγκεκριμένο τον γνώρισα καθώς το μαγαζί μου (θερινη σεζόν) ήταν πελατης του. Ήταν προμηθευτής και βλεπομασταν συχνά έτσι κι αλλιώς. Από την αρχή ξεκινήσαμε να μιλάμε υπήρχε έντονος ερωτισμός ε και το ένα έφερε το άλλο.
    Γενικά οπότε ξεκινάω τέτοιες ιστορίες τυχαίνει η να μη θέλω να μπλέκω εκείνη την περίοδο και να είμαι φουλ πιεσμένη...σε όλες τις περιπτώσεις τώρα που το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν σε κάλυψαν.Οτι παραπάνω θες να μάθεις μη ντραπεις..
    Χαχα μου κινεισαι απλά τη περιέργεια που αναφέρεσαι σε αυτές τις σχέσεις σου με πολυ πάθος και ενδιαφέρον και ήθελα ως γυναίκα να μάθω λίγο περισσότερα....επδ προσωπικά δν έχω ζήσει καμία σχέση με πάθος μέχρι τώρα....

Για μένα χαλάρωσε ...δες το σαν μια καλή εμπειρία που έφτασε στο τέλος της θα ρθει και το χάπι εντ στη σχέση που θες....φαίνεται ότι είσαι άτομο που δίνεσαι και είσαι ανοιχτη σε ότι προκύψει οπότε βάσει πιθανοτήτων θα ρθει και η σχέση που θα τη παλέψει και ο άλλος παραπανω...

Ναι έχεις δίκιο καλό θα ήταν οι άνθρωποι να μας λένε την αλήθεια πριν φύγουν αλλά ποιος μπορεσε να το κάνει...το πιο συνηθισμένο είναι να φεύγουν άνθρωποι από δίπλα μας δίχως εξηγήσεις ......και αν δώσουν εξήγηση μπορεί να είναι και η μισή αλήθεια....οπότε μη το ψάχνεις

Πες μου σε παρακαλώ που τους βρίσκουν αυτά τα κορίτσια τους άλλους γιατί όλο σε τέτοια πάω και πέφτω. Ναι έχουν βάση όλα όσα λες και όπως έχω ξαναγράψει φοβάμαι μήπως είμαι μια από τις ανοιχτές πόρτες που χει αφήσει και μήπως επιστρέψει στο άκυρο όταν (λέμε τώρα) θα τον έχω ξεγράψει. Μάλλον θα βρήκε κάποια στα μέτρα του να μη φοβάται μη του φύγει κιόλας......Να σημειώσω πως ναι τόνιζε συνέχεια την εμφάνιση μου είχε μια μικρή εμμονή ενώ εγώ χέστηκα (σορι) γενικότερα. Επίσης τόνιζε πολύ το θέμα των χρημάτων γιατί αυτός όλο έλεγε Έχεις Έχεις εσύ (ακόμη δεν έχω βρει που τα χω αλήθεια) ενώ ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα. Επίσης μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά στο μαγαζί και όχι αυτό που σπούδασα (φάση υποβιβασμού;;;) .Δεν ξέρω αν ρίχνουν κι άλλο φως στο τούνελ αυτά....Κατά τ'αλλα ήταν απ'αυτούς που συνεννοούμαστε από μακριά με τα μάτια, το iq μας σε πολύ κοντινά επίπεδα και κάναμε ασταμάτητες συζητήσεις για ότι δεν χωράει ο νους και γελούσαμε τοοοοσοο πολύ μαζί...Ναι ακόμη κολλάω σε πολλά που δεν Μ αφήνουν να πω μέσα μου τέλος και να το εννοώ!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast