Νομιζω οτι ο αντρας μου εχει καταθλιψη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Junior Member
    Άντζυ θα σου γράψω ένα αστείο που έπαθε ένας φίλος. Ήθελε σωνει και καλα να φύγει από την δουλειά του (5 χρόνια).
    Πάει λοιπόν στο αφεντικό του και του λέει μου φταίει το ένα μου φταίει το άλλο κλπ κλπ κλπ.
    Και το αφεντικό του λέει:
    Είναι σαν να είσαι γυναίκα και να ζητάς διαζύγιο επειδή το έχω μικρό (το πουλί). Τόσα χρόνια δεν το έβλεπες, τώρα το είδες;
    Σαν αστείο το έγραψα μην παρεξηγηθείς, είμαι σίγουρος ότι ανεχόσουν τόσο καιρό τον άντρα σου, πιστεύεις έχεις φτάσει στο όριο για δραστικά μέτρα;

Banned
    Quote Originally Posted by dimitris_1 View Post
    Άντζυ θα σου γράψω ένα αστείο που έπαθε ένας φίλος. Ήθελε σωνει και καλα να φύγει από την δουλειά του (5 χρόνια).
    Πάει λοιπόν στο αφεντικό του και του λέει μου φταίει το ένα μου φταίει το άλλο κλπ κλπ κλπ.
    Και το αφεντικό του λέει:
    Είναι σαν να είσαι γυναίκα και να ζητάς διαζύγιο επειδή το έχω μικρό (το πουλί). Τόσα χρόνια δεν το έβλεπες, τώρα το είδες;
    Σαν αστείο το έγραψα μην παρεξηγηθείς, είμαι σίγουρος ότι ανεχόσουν τόσο καιρό τον άντρα σου, πιστεύεις έχεις φτάσει στο όριο για δραστικά μέτρα;
    Ξέρεις τι συμβαίνει; Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει η εσφαλμένη ελπίδα ότι ο άλλος (ή η άλλη) θα αλλάξει, θα βελτιωθεί κτλ Αλλά οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Μετά ξυπνάνε μια μέρα και διαπιστώνουν πως πέρασαν δεκαετίες με έναν άνθρωπο που δεν τους ταίριαζε (και σε κάποιες περιπτώσεις που υποκρινόταν) και τους έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι γιατί τα χρόνια πέρασαν και δεν επιστρέφουν. Και αυτό συμβαίνει γύρω στα 50 με 60. Αναφέρομαι στο αστείο. Όχι στο θέμα που συζητάμε εδώ της Άντζυ.

Banned
    οπως ελεγα μαζι συνηθως καθονται μαζι αυτοι που εχουν ιδιες αποψεις και μιλουν αλλη γλωσσα

ενω αυτοι που μιλουν ιδια γλωσσα εχουν διαφορετικες αποψεις

πχ ειναι συχνο ατομα με ιδιες αποψεις ο ενας να ειναι τσε κε βαρα και ο αλλος φοβικος και υποχωριτικος

δυο ανθρωποι που μιλουν την ιδια γλωσσα μπορει να ειναι οτιδηποτε οπουδηποτε δηλαδη ο ενας να ειναι τραπεζιτης πχ και ο αλλος φουρναρης αλλα με ενα μαγικο τροπο να συνενοουνται αν και τα μαγια δε θα λυθουν οι πιθανοτητες να μινουν μαζι ειναι πολυ λιγες

Banned
    Οπως ελεγε και ο νικολας ασιμος ολοι καταναλωνουμε ποσοτητα

Senior Member
    Άντζυ τελικά πως πήγε? συζητήσατε? κάνατε κάποια βήματα?

Page 3 of 3 FirstFirst 123