Ποσο ακομα να προσπαθησω να σωσω τον γαμο με 2 χρονων παιδι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 214
    Banned
    Quote Originally Posted by Giannisss View Post
    Εχω χασει την μπαλα πλεον.

Θα το εκτιμουσα παρα πολυ απλα αν μου εξηγουσε καποιος γιατι η γυναικα μου εκανε μια βδομαδα να αποφασισει για το διαζυγιο, αλλα για να δω τον γιο μας με παιρνει ξαφνικα ποσα τηλ την ημερα. Δεν βγαζω ακρη...
    Δεν ξέρω αν το ανέφερες. Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα. Μήπως ψάχνεται για δικηγόρο και παίρνει γνώμες και γι αυτό άργησε μια εβδομάδα. Τώρα μπορεί να θέλει να σου το δείχνει από το κινητό για σου πει μετά δεν θα το ξαναδείς και τέτοια. Σαν τρόπος πίεσης. Από αυτά που λες φαίνεται να είναι πολύ τζαζ, ακόμα και επικίνδυνη. Το τι έχει στο μυαλό της μια τέτοια γυναίκα δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Απλά μια γνώμη σου λέω.

Γεια σου dimitris_1,

Η αποψη της γυναικας μου, κατσε να σκεφτω πως θα περιεγραφε την κατασταση απο την δικια της μερια.

Αυτο που ακουγα συνεχεια χωρις επιχειρηματα βεβαια ειναι οτι ελεγε οτι φοβαται, φοβαται μην την διωξω. Οτι δεν αισθανεται καμια ασφαλεια, οτι την προσβαλλω συνεχεια και οτι ειμαι αποτομος. Και στο τελος οτι δεν με εμπιστευεται πλεον.

Το στεναχωρο στην υποθεση dimitris_1, ειναι ολα αυτα τα κατηγορω τα ακουγα χωρις κανενα συγκεκριμενο περιστατικο. Και οταν την ρωτουσα στο τελος αν εχει αυτην την αποψη για μενα, πως με εμπιστευεται με το παιδι, μου ελεγε οτι σαν πατερας ημουν αψογοσ. Και σε ρωταω dimitris_1, σου ακουγεται λογικο αυτο;;

Junior Member
    Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι λογικό.
    Θα σου πω τι έχω παρατηρήσει στο εαυτό μου ύστερα από 20 χρόνια γάμου. Φυσικά υπάρχουν τσακωμοί και διαφωνίες.
    Δεν μπορούσα να αντιληφθώ πως φαίνομαι και πως συμπεριφέρομαι εγώ στην γυναίκα μου.
    Κατά τύχη υπάρχουν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι.
    Μια ωραία μέρα πριν χρόνια είδα το βίντεο ενός τσακωμού. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Μετατρέπομουν σε κάτι αποκρουστικό και κακό.
    Δεν μπορώ να δώσω δίκιο σε εσένα ή στην γυναίκα σου.
    Θα πρέπει να σταθείς από απόσταση να κρίνεις την γυναίκα σου και τον εαυτό σου, και να αποφασίσεις τι θα κάνεις.

Junior Member
    Eγώ πάντως όταν τσακώνομαι με την γυναίκα μου μετά βλέπω αυτό το video και λέω πάλι καλά! πάλι καλά εμείς είμαστε καλά!
    https://www.youtube.com/watch?v=3Iap3gSxf1I

Γεια σου dimitris_1,

Σου δινω απολυτο δικαιο. Το πως φερομαστε καμια φορα δεν το καταλαβαινουμε. Εγω να δεχθω την οποια ευθυνη μου αναλογει στην ιστορια αυτη, αλλα θα περιμενα και απο την απεναντι πλευρα να κανει το ιδιο. Σε εμας για ολα εφταιγα εγω και ολα τα κανα εγω. Πως ειναι δυνατον αυτον;

Ειναι τελειως αδικο ειδικα οταν υπαρχει παιδι στην ιστορια, η γυναικα να μπορει να παρει το παιδι και να φυγει χωρις να χρειαζεται να λογοδοτει σε κανεναν και να ειμαι εγω αυτος που τρεχει απο πισω...

Junior Member
    Δεν είναι και τόσο κακό να τρέχεις από πίσω.
    Προσπάθησε τρέξε ρίξε τον εγωισμό σου.
    Αν ήταν στα δύσκολα να την κοπανάμε, τότε καλά να πάθουμε.

Αν νομίζεις ότι έφτασες στο όριο να την κοπανήσεις κάνε το, αλλα μετά να αποδεχτείς τις συνέπειες.

Γεια σου dimitris_1,

Ετρεξα, ετρεξα...Αλλα μου ρθε το τηλεφωνημα για το διαζυγιο οπως ειπα πριν...απογοητευση τελειως απο την ζωη

Junior Member
    Γεια σου dimitris_1,

Ετρεξα, ετρεξα...Αλλα μου ρθε το τηλεφωνημα για το διαζυγιο οπως ειπα πριν...απογοητευση τελειως απο την ζωη
    Βρήκε άλλον μη το ψάχνεις. Σύντομα θα την δεις με άλλο.

Senior Member
    Πότε τον βρήκε τον άλλον, όταν ήταν όλη μέρα μέσα στο σπίτι με το παιδί σε ξένη χώρα ή μόλις γύρισε Ελλάδα με το παιδί και μένει στους γονείς; Δεν είναι εκεί το θέμα.

Εχει δικαιο η Σονια, δεν νομιζω να βρηκε αλλον. Ηθελε να μεινει με τους γονεις της και αυτα που ελεγε για μενα ηταν ασυναρτησιες. Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο καθαρα το βλεπω...

Senior Member
    Εχει δικαιο η Σονια, δεν νομιζω να βρηκε αλλον. Ηθελε να μεινει με τους γονεις της και αυτα που ελεγε για μενα ηταν ασυναρτησιες. Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο καθαρα το βλεπω...
    δεν νομιζω να βρηκε αλλον. θελει τις ευκολιες της, ξενερωσε, και οι γονεις την υποστηριζουν γιατι αν χωρισει θα εχουν ενα παιδι κι ενα εγγονι στο σπιτι, ενω μεχρι τωρα ηταν στο εξωτερικο...

Ναι ομως τωρα εχω το ευλογο ερωτημα, και πως ειναι δυνατον να μπορεις να εμπιστευτεις εναν ανθρωπο οταν αλλα ηταν τα πλανα που κανονιζαμε και αλλα φαινεται οτι ηταν τα πραγματικα πλανα της;

Senior Member
    Ναι ομως τωρα εχω το ευλογο ερωτημα, και πως ειναι δυνατον να μπορεις να εμπιστευτεις εναν ανθρωπο οταν αλλα ηταν τα πλανα που κανονιζαμε και αλλα φαινεται οτι ηταν τα πραγματικα πλανα της;
    νομιζω, οτι απο την στιγμη που φτασατε στο διαζυγιο, δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης... ρυθμιζετε τα θεματα με το παιδι οσο καλυτερα γινεται και προχωρατε χωριστα στις ζωες σας...

Senior Member
    κι ακομα, να σου πω οτι δεν πιστευω οτι ειχε τετοια πλανα εξ αρχης. ποια εχει την ορεξη να παντρευτει και να κανει παιδι με μακρυτερο πλανο να χωρισει;;; δεν υπαρχει αυτο. στην πορεια ξενερωσε.
    μπορει να εχεις απολυτο δικιο σε οσα εξιστορεις, αλλα ειναι φανερο οτι αυτη τα βλεπει αλλιως, ασχετως αν εχει αδικο.

Ετσι ακριβως ειναι. Η ζωη δεν ειναι οπως ολη την περιμενουμε, αλλα οταν μπαινει το πεισμα για μενα, το πεισμα καταστρεφει τα παντα και ολους τριγυρω του...

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast