Ανεργία και χαρά....not - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    τωρα ειμαι αγγλια. πριν περασα και λιγο απο αφρικη και απο κεντρικη ευρωπη. μεταπτυχιακα ειναι ακριβα πλεον στην αγγλια. συμφερει να πας λονδινο μονο. γιατι ετσι θα δικτυωθεις πιο ευκολα και για δουλεια. βεβαια εξαρταται και απτο κλαδο σου...αν εισαι σε φαρμακευτικη π.χ. εχει σε ολη την αγγλια εταιριες. στη γερμανια ειναι 2 χρονια συνηθως τα μεταπτυχιακα. πολλες δουλειες εχει, πιο ευκολα ισως εκει αποτι αγγλια αλλα για να σε παρουν σε καλες δουλειες πρεπει να μιλας απταιστα τα γερμανικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Δόξα τω Θεώ δεν είναι βιοποριστικό το θέμα (μαμά μπαμπά ευχαριστώ!). Είναι πιο πολύ θέμα ανεξαρτητοποίησης και αυτοεκφρασης. Μπορεί να ακούγονται δευτερεύοντα όμως προσωπικά όταν δεν τα έχω πνίγομαι.
    οχι, δεν ειναι ασημαντα.
    απλα, αν δεν πεινας και δεν χανεις το σπιτι σου, οι προσωπικες σχεσεις ειναι τελειο αντισταθμισμα για τις προβληματικες δουλειες. γι αυτο ρωταω.
    ερωτευσου κανεναν νοστιμο και θα ευχαριστεις την τυχη σου που δεν εχεις δουλειες και μπορεις να εισαι συνεχεια μαζι του ;p

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν ειναι ασημαντα.
    απλα, αν δεν πεινας και δεν χανεις το σπιτι σου, οι προσωπικες σχεσεις ειναι τελειο αντισταθμισμα για τις προβληματικες δουλειες. γι αυτο ρωταω.
    ερωτευσου κανεναν νοστιμο και θα ευχαριστεις την τυχη σου που δεν εχεις δουλειες και μπορεις να εισαι συνεχεια μαζι του ;p
    Συνήθως τα νόστιμα που βρίσκω βγαίνουν ξινά στο μέλλον. Βάζω μυαλό σιγά σιγά που θα πάει.σωστηηηη

Quote Originally Posted by garida View Post
    τωρα ειμαι αγγλια. πριν περασα και λιγο απο αφρικη και απο κεντρικη ευρωπη. μεταπτυχιακα ειναι ακριβα πλεον στην αγγλια. συμφερει να πας λονδινο μονο. γιατι ετσι θα δικτυωθεις πιο ευκολα και για δουλεια. βεβαια εξαρταται και απτο κλαδο σου...αν εισαι σε φαρμακευτικη π.χ. εχει σε ολη την αγγλια εταιριες. στη γερμανια ειναι 2 χρονια συνηθως τα μεταπτυχιακα. πολλες δουλειες εχει, πιο ευκολα ισως εκει αποτι αγγλια αλλα για να σε παρουν σε καλες δουλειες πρεπει να μιλας απταιστα τα γερμανικα
    Παντού πηγές εσύ μπράβο! Ψυχολόγος είμαι Γερμανικά λίγα ξέρω αλλά το χω με τις γλώσσες. Ξέρω ότι θα μπορούσα να κάνω πράγματα έξω αλλά δεν ξέρω τι με κρατάει εδώ.

Senior Member
    Πολλα φιλια στην αφρικη στουσ εργατεσ των φυτειων καφε πολλα φιλια στουσ μαυρουσ στουσ μπασκετμπολιστεσ του nba κι εγω ριανα ακουω πολλα φιλια στον αντετοκουμπο σε ολουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ψυχολογησε λιγο τους αντρες που ερωτευεσαι!
    παντως εδω αγγλια πρεπει να δωσεις εξετασεις πρωτα και να κανεις χαρτια για να δουλεψεις ως ψυχολογος. το οποιο εδω εχει ενδιαφερον διοτι υπαρχουν ολες οι παθησεις και δεν ειναι τοσο κολλημενοι οσο ελλαδα (πχ εδω αναγνωριζουν τη δεπυ στους ενηλικες ενω ελλαδα οχι..και αλλα κουλα).
    ισως σε κραταει ο φοβος του αγνωστου

Senior Member
    Για συμβουλευτικη σκεφτεσαι no love; 'Η για ακαδημαϊκη ψυχολογια;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by garida View Post
    ψυχολογησε λιγο τους αντρες που ερωτευεσαι!
    παντως εδω αγγλια πρεπει να δωσεις εξετασεις πρωτα και να κανεις χαρτια για να δουλεψεις ως ψυχολογος. το οποιο εδω εχει ενδιαφερον διοτι υπαρχουν ολες οι παθησεις και δεν ειναι τοσο κολλημενοι οσο ελλαδα (πχ εδω αναγνωριζουν τη δεπυ στους ενηλικες ενω ελλαδα οχι..και αλλα κουλα).
    ισως σε κραταει ο φοβος του αγνωστου
    Αχαχαχα μάλλον και στους άντρες με τυφλώνει ο φόβος του αγνώστου γι'αυτό έχω κολλησει σ' αυτά τα μοτίβα. Το ξέρω ρε γαμωτο από την άλλη εδώ οι δικοί μας χρειάζονται βοήθεια που θα τους αφήσω;;;χαχα.αγαπω πολύ τη δουλειά μου αλλά βαρέθηκα να την κάνω και τζάμπα....με τη ζωή εκεί την παλεύεις;έχω έρθει εκεί και μάλιστα πρόσφατα.

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Για συμβουλευτικη σκεφτεσαι no love; 'Η για ακαδημαϊκη ψυχολογια;
    Βασικά κάτι πιο εναλλακτικό. Γενικά θέλω να ασχοληθώ με παιδιά και σε ένα άλλο επίπεδο με τη δραματοθεραπεια. Αφού ρέει μέσα μου το δραμα

Senior Member
    Αχαχαχα μάλλον και στους άντρες με τυφλώνει ο φόβος του αγνώστου γι'αυτό έχω κολλησει σ' αυτά τα μοτίβα. Το ξέρω ρε γαμωτο από την άλλη εδώ οι δικοί μας χρειάζονται βοήθεια που θα τους αφήσω;;;χαχα.αγαπω πολύ τη δουλειά μου αλλά βαρέθηκα να την κάνω και τζάμπα....με τη ζωή εκεί την παλεύεις;έχω έρθει εκεί και μάλιστα πρόσφατα.
    αμα εχω παρεα μαρεσει εδω. τοχω συνηθισει το εξω. οταν ερχομαι ελλαδα κραζω την ελλαδα λολ. αλλα τον τελευταιο ενα χρονο δεν εχω παρεα εδω. οποτε αυτο με τρελαινει

Senior Member
    Κοριτσια εδω ολοι αντρεσ ειναι σαν να τουσ πατησε λεοφωρειο εμενα με πατησε ταξι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Βασικά κάτι πιο εναλλακτικό. Γενικά θέλω να ασχοληθώ με παιδιά και σε ένα άλλο επίπεδο με τη δραματοθεραπεια. Αφού ρέει μέσα μου το δραμα
    εχει ενα πανεπιστημιο με drama therapy msc εδω και νομιζω το κανουν και εξαποστασεως. το wolverhampton αν θυμαμαι καλα

Σοβαρά τώρα βρωμάει παντού κρεμμύδι εκεί;;;

Senior Member
    οχι κρεμμυδι. αλλα ναι μυριζει σαν κινεζικο στο κεντρο

Senior Member
    mmmm onions. παντως για το θεμα των αντρων θα σου ελεγα ψαξε τι εχεις εσωτερικευσει απο μικρη ηλικια. Μπορει να βρεις λαβρακι.

(Εγραφα εν τω μεταξυ κι εγω στο θρεντ-"κεντρι", εγραφα, εγραφα... Κι η θεματοθετρια τελικα ηταν ψυχολογος :p Τρελαινεσαι μετα? λολ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast