Φωτογραφίες μου στο ιντερνετ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τα ηλεκτρονικα αρχεια δε διαγραφονται απλως τροποποιουνται οστε να μη πιανουν χωρο οπως επισης ο υπολογιστης λειτουργει με 2 ψηφια το 0 και το 1.
    Πως δεν διαγράφονται. Με low level format όλα διαγράφονται. Η συμπίεση δεδομένων άλλο πράγμα είναι. Αλλά αυτά είναι άσχετα με το θέμα της.

Και δεν νομίζω πως η δουλειά δεν έγινε από απόσταση. Δηλαδή αυτός που πήρε τις φωτογραφίες, έπιασε στα χέρια του το τηλέφωνο ή κάποιος του τις έστειλε. Δεν χάκεψε το κινητό. Το facebook θα το χάκεψε.

Banned
    αφου μπορει να γινει ανακτηση απο τα αρχεια που διεγραψες αν φυσικα πληρωσεις ενα καρο λεφτα σε καμια εταιρια δεδομενων ακομα κ αν φορμαρεις τον υπολογιστη τα παλια αρχεια μπαινουν σε ενα ξεχωριστο φακελο με το ονομα windows.old

Banned
    αφου μπορει να γινει ανακτηση απο τα αρχεια που διεγραψες αν φυσικα πληρωσεις ενα καρο λεφτα σε καμια εταιρια δεδομενων ακομα κ αν φορμαρεις τον υπολογιστη τα παλια αρχεια μπαινουν σε ενα ξεχωριστο φακελο με το ονομα windows.old
    Τα αρχεία που διαγράφεις υπάρχουν ακόμα στο δίσκο αλλά τα windows δεν τα βλέπουν. Δηλαδή ας το πω απλοϊκά, αφαιρείται η διεύθυνση τους από τα window. Οι εταιρείες που λες έχουν εργαλεία που μπορούν να δουν αυτά τα αρχεία και να τα ανακτήσουν. Δηλαδή βλέπουν δεδομένα που υπάρχουν, τα οποία όμως από τα windows θεωρούνται διαγραμμένα γιατί τα windows δεν τα βλέπουν.
    ΑΛΛΑ
    Το format που λέω εγώ γεμίζει όλο το δίσκο με 0 και δεν μένει τίποτα. Και υπάρχουν και εργαλεία που το κάνουν ξανά και ξανά για μεγαλύτερη ασφάλεια. Και παίρνει πολύ ώρα. Άλλο το φορματ που κάνει 10 δευτερόλεπτα από την εγκατάσταση των windows και άλλο αυτό που περιγράφω παραπάνω.

Το windows.old κρατάει τα αρχεία μετά από επανεγκατάσταση, δηλαδή όχι καθαρή εγκατάσταση, και ανάλογα αν το επιλέξεις.
    edit: Και εννοώ εγκατάσταση νέας έκδοσης πάνω από την παλιά.

Banned
    οι περισσοτεροι παντως κανουν ψευτοεγκατασταση σιγα μη μπουν στη διαδικασια να κανουν καθαρη

Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Γρηγορα φιλη μου στην αστυνομια!! Και τι ομαδα ειναι αυτη στο facebοοκ που ανεβαζει γυμνες φωτογραφιων κοριτσιων και με ονοματεπωνυμο????????? Στην ασυτυνομια!!! Και ενημερωσε μας παρακαλω. Αν βρεις την ομαδα σε παρακαλω να μας πεις να την αναφερουμε κι εμεις !! Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σήμερα που θ πάω θα σας ενημερώσω το ξέρω είναι απαραδεκτο

Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Γρηγορα φιλη μου στην αστυνομια!! Και τι ομαδα ειναι αυτη στο facebοοκ που ανεβαζει γυμνες φωτογραφιων κοριτσιων και με ονοματεπωνυμο????????? Στην ασυτυνομια!!! Και ενημερωσε μας παρακαλω. Αν βρεις την ομαδα σε παρακαλω να μας πεις να την αναφερουμε κι εμεις !! Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πήγα στην αστυνομία θα ανακρίνουν όλους τους φίλους μου για να βρουν την ομάδα.. Και θα πάω κ αυριο

Banned
    Τελικα τι εγινε με την αστυνομια? σου ζητησαν 100ευρο για την μηνυση? Αποτελεσματα ειχε? , βρεθηκε δλδη ποιοι-ποιος ευθινετε για αυτο το προφιλ με τις γυμνες φοτογραφιες? Αληθεια, εσυ εχεις υποψην σου ποιος -ποιοι το εκαναν? κι αν ναι γιατι δεν τους περνεις τηλεφωνο να τους κανει παραπονα?
    Το ειδαν οι δικοι σου? συγγενεις?,φιλοι σου? κι οποιοι το ειδαν τι σου ειπαν? Δεν λες παλυ καλα που δεν εχεις τυποτα βιντεακια οπου να κανεις σεξ! διοτις εχω διαβασει περιστατικα με τετοια βιντεο!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Τελικα τι εγινε με την αστυνομια? σου ζητησαν 100ευρο για την μηνυση? Αποτελεσματα ειχε? , βρεθηκε δλδη ποιοι-ποιος ευθινετε για αυτο το προφιλ με τις γυμνες φοτογραφιες? Αληθεια, εσυ εχεις υποψην σου ποιος -ποιοι το εκαναν? κι αν ναι γιατι δεν τους περνεις τηλεφωνο να τους κανει παραπονα?
    Το ειδαν οι δικοι σου? συγγενεις?,φιλοι σου? κι οποιοι το ειδαν τι σου ειπαν? Δεν λες παλυ καλα που δεν εχεις τυποτα βιντεακια οπου να κανεις σεξ! διοτις εχω διαβασει περιστατικα με τετοια βιντεο!
    Δεν έχω πει κάτι στους δικούς μου κ ούτε έχουν δει... Δεν έχει βρει κάτι ή αστυνομία γιατί δεν ξέρει την ομάδα γιαυτό θ ανακρίνει όλους αυτούς π μ ενημερωσαν για τις φωτογραφίες.. Ήταν πολύ καλοί μαζί μου.. Δεν έχω πληρώσει προς στιγμής αλλά θα κάνω μυνηση

Banned
    εχω δει αρκετες αστυνομικες ταινιες γι αυτο σου ελεγα καποιος φιλος του κολητου σου μοιραζει φωτογραφιες σου στο ιντερνετ ενω ο κολητος που παρατα και τις συσκευες οπου να ναι και κανουν επιθεωρηση οι κολητοι του εκει

Banned
    εφοσον δε ξερουν την ομαδα πως ξερεις οτι η ομαδα αυτη υπαρχει και δεν ειναι ομαδα μαιμου οπως στο ελεγα και επισης πως ξερεις οτι οι φωτογραφιες που σου δειξε τις δημοσιευσε θυμασαι που σου λεγα οτι μπορει να σου κανε πλακα

εφοσον δε ξερουν την ομαδα πως ξερεις οτι η ομαδα αυτη υπαρχει και δεν ειναι ομαδα μαιμου οπως στο ελεγα και επισης πως ξερεις οτι οι φωτογραφιες που σου δειξε τις δημοσιευσε θυμασαι που σου λεγα οτι μπορει να σου κανε πλακα
    Δεν είναι πλάκα έχουν δημοσιευθει

Banned
    Quote Originally Posted by mason595 View Post
    Δεν είναι πλάκα έχουν δημοσιευθει
    Εσύ αν θες μπορείς να ενημερώνεις για το πως πάει αυτή η υπόθεση με την αστυνομία κτλ Το λέω γιατί μπορούν να ενημερωθούν και άλλοι άνθρωποι για το τι να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά και γιατί βλέπω πως κάποιοι χάνονται χωρίς να πουν έστω τι έγινε σε διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Αν δεν βαριέσαι βέβαια.

Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Εσύ αν θες μπορείς να ενημερώνεις για το πως πάει αυτή η υπόθεση με την αστυνομία κτλ Το λέω γιατί μπορούν να ενημερωθούν και άλλοι άνθρωποι για το τι να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά και γιατί βλέπω πως κάποιοι χάνονται χωρίς να πουν έστω τι έγινε σε διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Αν δεν βαριέσαι βέβαια.
    Λοιπόν μου έστειλε ο φίλος. Μου τον σύνδεσμο με τους φακέλους υπήρχαν πάνω από 50 ονόματα κ φάκελοι κοριτσιών έβγαλα φωτοτυπία τον σύνδεσμο τις φωτογραφίες και θ κάνω μυνηση κανονικά απλά με τρέχει λίγο η αστυνομία γιατί ειναι ενας αξιωματικός

Η αστυνομοι είναι πολύ φιλικοί και σε στηρίζουν σε αυτό γιαυτό ν μην δίστασε καμία κοπέλα να πάει γιατί δεν θα έπρεπε να ντρέπεται αυτή

Senior Member
    Quote Originally Posted by mason595 View Post
    Πήγα στην αστυνομία θα ανακρίνουν όλους τους φίλους μου για να βρουν την ομάδα.. Και θα πάω κ αυριο
    Μπράβο φίλη μου!!!!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast