Results 106 to 120 of 137
-
09-01-2019, 22:26 #106
- 09-01-2019, 22:28 #107
Ανάλαφρη ψυχούλα να έχεις και σήμερα μετά απο όλα αυτά που διάβασα απο τον γιωργο πανου το δικο σου δεν μ λεει κατι !
09-01-2019, 22:33 #108
Εσφαλα .... απλα ο Πανου, εσφαλε ΠΟΛΥ περισσοτερο !
Σου δωσα μια γνωση ΚΑΚΗ ... οχι κακοπροαιρετα ... αλλα στην εδωσα.
Και θα πρεπει να ζησω με αυτο τωρα ....
Συνηθως δεν τα κανω εγω αυτα ... αλλα τωρα, τα εκανα !
09-01-2019, 22:34 #109
Επειδη εσυ μηλας με ενδιαφερον αλλα η φαση, θελω να πω τα υπολοιπα ατομα στην παρουσα φαση ειναι σαν να μηλας εσυ για εργο αρχαιας τραγωδιας και οι αλλοι να ειναι για επιθεωρηση με τον ψαλτη.
Πρωτα απο ολα η θεματοθετρια παραδεχτηκε οτι το εγραψε απλα για να τραβηξει την προσωχη ! ξεκαθαρα δεν εχει προβλημα ! αρ δεν χρειαζετε να ξανα αναφερθουμε στο υποκειμενο της.
Οσο για την αυτοκτωνια προσωπικα την βλεπω ως το απολυτο ικαιωμα του καθε ενος! εξαλου ειναι θεμελιωδης ηθικο επιτευμα η αυτοδιαθεση του σωματος του καθε ενος ξεχωριστα!
Απο τη στιγμη που δεν σε ενοχλω-για να το πω κι λαικα - το τι θα καμω με το κορμι μου αφωρα εμενα!αυτος που επεμβαινει ειναι εξουσιομανης κι πασχων αυτης της ασθενειας!
Υπαρχει ομως μια θεωρια οπου την ασπαζομαι πλεον αφου την ενιωσα στο πετσι μου! αυτην που λεει "_γινε πρωτα καλα ,υγειες ψυχειατρικα κι μετα αν θες αυτοκτωνα-", βεβαια εκει ειναι ενααλλο ζητημα που γενιετε το τι θεωρουμε υγειες.
Η ψυχολογια και η ψυχειατρικη διαφονουν οπως κι μεταξυ τους, υπρχουν πολλοι δλδη που λενε οτι αποκλειετε καποιος να ειναι ψυχικα υγειες κι να θελει να αυτοκτωνησει!
Προσωπικα ομως μπορω να πω οτι απο εκει που ηθελα , ειχασ σχεδιασει κι ειχα φτασει στην ςυτοκτωνια διοτις πηστευα ακραδαντα οτι αυτο μου αρμοζει, οταν ακουσα τους γιατρους μεσα σε 2 μηνες περιπου ειχα αλλαξει γνωμη! κι πλεον δεν σκεφτομαι την αυτοκτωνια. Αρα φιλε μου? τι συμπαιρενεις?
09-01-2019, 22:36 #110
09-01-2019, 22:38 #111
Γιωργο
καθετι που γραφεις (απο την δευτερη σελιδα και μετα) μπορει να εξετασθει
ως μαχαιρι που κοβει ψωμι και οχι ανθρωπινο σωμα .... μονο απο φιλοσοφους
και ατομα πολυ προχωρημενης ηλικιας. Τουλαχιστον αυτο, το αντιλαμβανεσαι ?
Εδω μεσα δεν μπαινουν (μονο) φιλοσοφοι, στοχαστες, ακαδημαικοι καθηγητες
και η ποιητικη σχολη του Kαρυωτακη ! Μπαινουν και ανετοιμα απο πλευρας βιωματων
και ψυχολογικης ωριμανσης, ατομα. Πες μου οτι καταλαβαινεις τι σου γραφω !
09-01-2019, 22:39 #112
09-01-2019, 22:41 #113
09-01-2019, 22:43 #114
απο την μία νιωθω το πιο άχρηστο και αναξιο πλάσμα στον κόσμο και την άλλη μερα μπορεί να νιώθω ότι δεν μπορεί να το κάνει κάποιος το ταδε πράγμα καλυτερα απο μένα και μετά πάλι ότι ειμαι άχρηστη και πάει πάντα ετσι
09-01-2019, 22:44 #115
09-01-2019, 22:45 #116WhyAlwaysMe?Guest
09-01-2019, 22:47 #117
Παιδια απο εδω και μπρος αν μπορειτε μην κανετε κουοτ τον πανου αν του απαντατε, για να μη φαινονται κι αυτα που λεει (τα κουοτ το ιγνορ δεν τα πιανει δυστυχως.)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
09-01-2019, 23:00 #118
Κατάλαβα στο περίπου. Γενικά ένιωθες πως δεν μπορείς να συμμετέχεις σε συζητήσεις που αφορούσανε πολύ απλά πράγματα; πχ Αν σε μια παρέα ακούς να λένε ο τάδε έκανε έτσι και αλλιώς και εσύ να θες να μιλάς για άλλα πράγματα. Να πεις πως νιώθεις ή να δυσκολεύεσαι να βρεις ανθρώπους να μιλάς για πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Να νιώθεις ότι είσαι "ανώτερη" όπως λες αλλά όχι από την αλλαζονική οπτική. Δηλαδή όχι να μειώσεις τους άλλους, απλά να νιώθεις πως δεν ταιριάζεις ακριβώς. Αν κατάλαβες τι λέω.
09-01-2019, 23:04 #119
Νομιζω απο αυτα που λες οτι η αυτοεκτιμηση σου ακολουθει τις μεταπτωσεις της διαθεσης σου. Ξερεις, εδω μεσα δεν επιτρεπεται να κανουμε διαγνωσεις, αλλα μου θυμιζουν πολυ την καταθλιψη αυτα που γραφεις. Μπορει οπως λες να μην φαινεται απο το παρουσιαστικο σου σε κοινωνικο επιπεδο, αλλα ετσι κι αλλιως γενικα η κοινωνια δεν ειναι διατεθιμενη να ακουσει το πως αισθανομαστε. Γιατι γενικα δεν θελεις να σκεφτεσαι το θεμα του ειδικου; Εγραψες οτι τους εχεις ζησει τους ειδικους "συναδερφικα" και εκ των εσω. Εργαζεσαι η εργαζοσουν στο χωρο της ψυχικης υγειας και ειχες αρνητικες εμπειριες η χαμηλες προσδοκιες;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
09-01-2019, 23:06 #120
δυστυχως σε καταλαβα!
Ομως ασε με να συμπληρωσω κατις ακομα στο θεμα αυτοκτωνιας.
Η αυτοκτωνια του Λιαντινη ειχε γινει θεμα στο Καποδηστρικαο, οι πιο πολλοι συμφωνησαν λοιπον οτι υπαρχουν καποια ειδη αυτοχειρων,ενα απο αυτα ειναι αυτων οπου ειναι υγειεστατοι ψυχιατρικα και σωματικα κι εχουν αποφασησει για καποιους υπαρξιακους λογους να τερματησουν την ζωη τους!ο αριθμος αυτων, ειναι πολυ μικρος μπρωστα σε αυτους που το κανουν ειτε απο ενβρασμο π.χ. καποιος που τον παρατεισε η γυναικα του! η φαληρησε οικονομικα αυτα τα ατομα εαν μπορεσει και βρεθει τροπος να τους αποτρεψουν για δεκα λεπτα, αντε για το υπολοιπο της μερας ειναι σχεδον βεβαιαο οτι δεν θα το κανουν! Αυτη η κατηγορια ειναι και οι πιο επικινδηνοι διοτις μπορει να παρουν κι αλλους μαζι τους! βλεπε εγκληματα παθους οπου μετα αυτοκτωνουν. Υπαρχει η κατηγορια των "μαρτηρων" αυτα τα ατομα ερχωντε πιο κοντα στην πρωτη κατηγορια, φιλοσοφημενη αποφαση δλδη, οπου η πραξη τους αποσκοπει σε καποιο ησχυρο νοημα! η αυτοκτωνια τους μπορει να μην γινει αμεσα, αλλα κι εμεσα δλδη να λαβουν μερος σε καποια μαχη συγκρουση με οπλα οπου ειναι βεβαιαο πως θα χασουν-θα σκοτωθουν! αυτοι οι ανθρωποι παρα το οτι εχουν σκοπο να παιθανουν η πραξη τους ομως ειναι κι αποσκοπει στο να μεινουν αθανατοι για παντα!να κερδισουν την αθανασια μεσω του θανατου τους! διοτις θα κανουν κατις οπου θα το θυμοντε οι υπολοιποι για παντα! Υπαρχουν και οι αυτοχειρες οπου πασχουν απο καταθλιψη, σε αυτην την περιπτωση συμφωνω πλεον κι εγω οτι πρεπει να τους προσεχουν κι να μην τους αφησουν να το κανουν διοτις μπορει μεσα σε λιγους μηνες να ειναι μια χαρα! για μια μικρη χημικη ισοροποια θα χασουν αδικα την ζωη τους!
Δεν ξερω εαν ξεχασα καποια κατηγορια ,εξαλου εχει περασει αρκετος καιρος οπου ειχα μαθει για αυτην την ερευνα.