Σεξουαλικές φαντασιώσεις - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 213
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Βλεπεις ποσο γλυκα γλυκα σε κουβεντιαζω ? ... ΔΕΝ σου επιτεθηκα.
    Μηπως και εσυ μπορεις να κανεις το ιδιο ? Αρχιζοντας απο το οτι
    Ωριμοτητα και Επιθεση δεν κανουν καλο χωριο ... για ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Ειτε αντρα ειτε γυναικα. Ειτε αγορι ειτε κοριτσι.

ΕΣΥ μαλλον το χεις αντιληφθει ! .... Με ενδιαφερει ομως αν μπορεις να το
    μεταλαμπαδευσεις στις αναριθμητες 18αρες/20αρες/22αρες που το χουν κανει
    τροπο ζωης και συστημα. Γνωριζεις καμια ? Ιδου πεδιο δοξης λαμπρο ....
    Είναι ενδιαφέρον ότι αντιλήφθηκες την τοποθέτηση μου ως επίθεση ενώ δεν είχε ποτέ σκοπό να είναι τέτοια.
    Και για μένα και για σένα ενδιαφέρον εννοώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γεια σου Κώστα
    Ναι, το σχόλιο μου προς τον Εξουθενωμένο περιείχε κουτάκια όντως, ήταν μάλλον σαρκαστικό, προφανώς και δεν θεωρώ πχ όλους τους άντρες μαμούχαλα. Ηθελα μάλλον να τονίσω αυτό, οτι σε κάθε γενίκευση που κάνουμε και κουτάκι, υπάρχει πάντα και η γενίκευση της άλλης πλευράς με τα δικά της κουτάκια και έτσι η κουβέντα δεν πάει πουθενά.

Όχι άντρες δεν σημαίνει ανωριμότητα κατ εμέ, προς Θεού, τους αγαπώ τους άντρες. Θα το έθετα μάλλον σαν άντρες= αθωότητα πιο σωστά άλλα να που πάλι πέσαμε σε γενίκευση.
    Κάτι που είναι γενικά αποδεκτό πάντως και ισχύει σε μεγάλο βαθμό είναι οτι γενικά οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα. Υπάρχει μια διαφορά φάσης πώς να το κάνουμε. Μπορείς να το δεις παντού αν συγκρίνεις μια 18χρονη πχ με έναν 18χρονο, συνήθως δεν έχουν καμιά σχέση. Και έχει φροντίσει και η Φύση γιαυτό, ακόμα και σωματικά να το δεις, τα κοριτσάκια ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αντίστοιχης ηλικίας αγόρια, έτσι πάει το πράγμα. Και μην μπερδεύεσαι, ωριμότητα δεν είναι να ξέρω να μιλάω για πλανήτες, οικονομία, πολιτική και δεν ξέρω τι άλλο, αυτά έχουν να κάνουν και με γνώσεις, μορφωτικό επίπεδο κι ένα σωρό άλλα, ως ωριμότητα αναφέρω κυρίως την συναισθηματική κι εκεί αργείτε πολύ. Γιαυτό και είναι δύσκολο μια 20χρονη να ψάξει τον 20αρη, γιαυτό δελεάζεται περισσότερο από τον μεγαλύτερο.
    Συν οτι οι ανάγκες της είναι διαφορετικές. Ο 20χρονος που είναι φουλ στην κα...α, την ξενερώνει, δεν την ενδιαφέρει να πηδιέται όλη μέρα ρε παιδιά πώς να το κάνουμε, ακόμα και στο σεξουαλικό κομμάτι είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη , καλά καλά δεν ξέρει το σώμα της, θέλει έναν πιο έμπειρο να την καθοδηγήσει και να ανοιχτεί.

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, σαφώς και θα βρεις ώριμους (για την ηλικία τους) 20αρηδες . Το γεγονός παραμένει ότι όλοι αυτοί οι 20αρηδες που έχουν πρόβλημα ότι δεν βρίσκουν συνομήλικη για σχέση κακώς παραμυθιάζονται οτι φταίει που δεν έχουν λεφτά και μεγάλη ζωή να προσφέρουν.
    Καλησπέρα Ελισάβετ, θα διαφωνήσω στο θέμα το "συναισθηματικό". Κατ'αρχήν για να το ξεκαθαρίσουμε, θέλω να μου πεις με παραδείγματα τι εννοείς με τον όρο "συναισθηματικό". Εννοείς δηλαδή αν δεν ξέρουν οι άντρες στην ηλικία των 20 τι θέλουν;

Θα σου πω πάνω σε αυτό, επειδή όπως σου είχα πει, τυγχάνει να κάνω παρέα με πολλά άτομα, εντός και εκτός Ελλάδος και διάφορων ηλικιών. Αυτό με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, θα το αναλύσω σε ένα άλλο θέμα για την φιλία αυτό. Κατάλαβα πως στην ηλικία των 20-25, οι άντρες ξέρουμε τι θέλουμε, πιο πολύ και από τις κοπέλες. Οι κοπέλες δεν ξέρουν τι θέλουν, σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, ένα μικρό ποσοστό των γυναικών, ξέρουν πραγματικά τι θέλουν, γι'αυτό έχουν και ευτυχισμένες σχέσεις. Ξέρουν τι ζητάνε, ξέρουν τι απαιτούν από τον άντρα, γι'αυτό υπάρχει και η ανάλογη επικοινωνία στην σχέση.

Ναι οπωσδήποτε Ελισάβετ, δεν είναι μόνο οι γνώσεις, απλά ήθελα να πω με αυτό, πως εμείς οι άντρες, δεν είμαστε για να μιλάμε μόνο, για γκόμενες και ποδόσφαιρο, έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα. Απλά αυτό το είπα γιατί το παρεξηγούν αρκετά οι συνομήλικες κοπέλες, πως εμείς δεν μιλάμε τίποτα άλλο, πέρα από γκόμενες και μπάλα.

Εκείνες οι κοπέλες που δεν ξέρουν τι θέλουν και δυστυχώς είναι η πλειοψηφία, τουλάχιστον στην ηλικία των 20, είναι εκείνες που κάνουν διάφορες σχέσεις και σχεδόν πάντα για την ατυχία τους, φταίνε οι άντρες. Δεν είναι κουτάκια αυτά Ελισάβετ, έχω φίλες που κάνω παρέα και είναι δικά τους λόγια αυτά. Οπότε για να είμαστε πιο δίκαιοι, εγώ θα πω πως και τα δυο φύλα, σε αυτή την ηλικία που συζητάμε, ένα μεγάλο ποσοστό, είναι παρθένοι (μην κοιτάς το τι λένε και το παίζουν όλοι γαμιάδες, οι περισσότεροι άντρες-γυναίκες, είναι παρθένοι) και είναι σχετικά ανώριμοι (συναισθηματικά και οι δυο δεν ξέρουν τι θέλουν), όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όμως και πάλι σου λέω, πως δύσκολα θα βρεις σε μια συνομήλικη μου, το αίσθημα ότι ξέρει τι θέλει από έναν άντρα και τι ζητάει από μια σχέση, πολύ δύσκολα.

Miliva21
    Guest
    Εγώ πάντως που έριξα μια ματιά να δω πως εξελίσσεται η κουβέντα μέχρι στιγμής θα συμφωνήσω με την ελισσαβετ.......

Προσωπικά εγώ...θα μιλήσω για μένα ....θα με ελκυαν αντρες μεγαλύτεροι λόγω της εμπειριας τους και όχι λόγω χρημάτων.....Δεν λέω πως όλες είναι σαν έμενα φυσικά και παραδείγματα που δώσατε υπάρχουν στη πραγματικότητα αλλά ποικιλλει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να βάλουμε κουτακια....

Και να σας δώσω και την οπτική της γυναίκας των 20κατι που βλέπει τι γίνεται έξω....εφόσον ο Κώστας σας έδωσε την αντίστοιχη ανδρική οπτική.....

Εγώ βλέπω κοπέλες συναισθηματικά ώριμες που ξέρουν ότι θέλουν κάποιον που να τις καλύπτει συναισθηματικά.....Όμως οι συνομήλικοι μας είναι ανετοιμοι για τη συναισθηματική κάλυψη που εμείς θέλουμε.τοσο πολύ σε αυτήν την ηλικία.....

Οι άντρες στα 20 κάτι λειτουργούν ως επί το πλείστον με το κάτω κεφάλι....το σεξ το έχουν ως προτεραιότητα....κάνουν πολλά λάθη στη προσέγγιση τους με τις γυναίκες και άθελά τους πολλές φορές τις πλησιάζουν με τέτοιο τρόπο σαν να δείχνουν ότι τις βλέπουν σαν σεξουαλικά αντικείμενα.....πράγμα που έχει μπλοκάρει πολλές κοπέλες και τις κάνει να τους βλεπουν ως αρπακτικά.........

Φυσικά και δεν είμαι απόλυτη σε αυτο που λέω φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αντρών σε μικρές ηλικίες που είναι ώριμοι όμως είναι λίγοι...Στην πλειοψηφία ο Θεός φρόντισε να προικίσει με μεγάλη ανωριμότητα τα αγοράκια...Φυσικά και υπάρχει και η περίπτωση των γυναικών που στην ηλικία έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που πάνε και τη πέφτουν στους άντρες και τους βρίσκουν ανετοιμους και τους κομπλαρουν φυσικά και υπάρχουν και αυτές που πηδιουνται εύκολα και ενισχύουν το ωμό πέσιμο των αντρών κτλ κτλ...

Για πάρτε παραδείγματα από την αληθινή ζωή.....Για τους άντρες των ηλικιών αυτών .......κοπέλα ,πρώτη σχέση παρθένα τα φτιάχνει με άντρα 23 ετών..εκείνος λουλουδάκια και καρδούλες μπροστά της και έπειτα βγάζει σκρινσοτ συνομιλίες τους ιδιωτικές και τις στέλνει στους φιλους του!!!!! Για να πουλήσει μούρη........βγάζει φωτο με σοκολάτες που τις αγοράζει και με προφυλακτικα και τις στέλνει σε φίλους!!!!!! Λυπαμαι τη κοπέλα...έπεσε σε μπουμπούκι.....!!! Για πείτε;;; τι συναισθηματικη ασφάλεια μπορεί να δώσει αυτός ο ελλεινος στη κοπελιτσα;;;; που δεν ξέρει καν να τη προστατέψει;; που εκθέτει τη σχέση τους και αυτήν μαζί σε μάτια τρίτων;;;;;;;

Ή πολλοί που στέλνουν γυμνές φωτο κοριτσιών δημόσια σε άλλους και τις κάνουν ρόμπα;;;;;;

έχει δημοσιευθεί ποτέ αντρική γυμνή φωτο από γυναίκα;;; για πείτε;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ!

Άλλο πχ..... κοπελιτσα να γουστάρει ένα αγόρι εκείνος να τη χρησιμοποιεί φλομωνοντας στο ψέμα για να πηδάει τσάμπα και ξαφνικά σκάει επίτηδες σε κλαμπ που συχνάζει με γκόμενά αλλη και φασωνεται μπροστά της επίτηδες.......
    Έχει γίνει τέτοια καφρίλα από γυναίκα;;;

Στην ίδια παρέα κοπέλες να μιλούν για άντρες και να δηλώνουν ερωτευμενες και από δίπλα άντρες να μιλάνε για γυναίκες λες και είναι αντικείμενα και να τις βαθμολογουν σαν εμφάνιση και να κοροϊδεύουν τη κοπέλα τους τσιλιμπουρδιζοντας με αλλες στο φβ και οπουδηποτε αλλού....

Δηλαδή αυτά που βλέπω και άλλα πολλά καθημερινά....Δεν γίνονται στη ζωη;; εγώ πως γίνεται να βλέπω ως επί το πλείστον τέτοια περιστατικά ...........;;;;;
    Σε αυτές τις ηλικίες...

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις δεν είπα ότι ο μεγαλύτερος άντρας είναι άγιος και ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα ως αντικείμενο .......

Εγώ απλά ήθελα να δείξω ότι οι άντρες σε μικρές ηλικίες δεν έχουν την συναισθηματική ωριμότητα που έχουν και ψάχνουν οι γυναίκες.......

Και κλείνοντας όπως είπε η Ελισάβετ πολύ σοφά και που εμένα προσωπικά με αντιπροσωπεύει...Όχι δεν είναι προτεραιότητα μου να ηδιέμαι σαν κουνελα παρόλο που αυτό θα "έπρεπε"να κάνω σε αυτήν την ηλικία...εδώ καλά καλά δεν ξέρω το σώμα μου και πως να ανταποκριθώ στο σεξ και τα κουμπιά μου......
    Συναισθηματικές ανάγκες όμως έχω και πρώτα θα με ενδιεφερε να ξερω οτι ειμαι με εναν ανθρωπο που μπορει να ανταποκριθει σε αυτες ή που έχει τη θέληση να προσπαθήσει τουλάχιστον για να ανακαλυψω σεξουαλικά Αλλά πράγματα....

Πώς να το πω θέλουμε ασφάλεια οι γυναίκες που δύσκολα τη βρίσκουμε όταν βλέπουμε γύρω μας ανωριμες συμπεριφορές συνομιληκων μας....κ έτσι μπορεί να αποστρέφεται ευκολότερα τους συνομηλίκους και να εξιδανικεύει τους μεγαλύτερους....πολλές φορές και τζάμπα.....

Πάντως αυτό που επιμένω και λέω εγώ είναι ότι το ΣΩΣΤΟ είναι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στη ζωή του....Και να ψάχνει αυτό που επιθυμεί ....Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες ούτε είμαστε όλοι ιδιοι
    Τα κουτάκια δεν βοηθούν κανέναν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Καλησπέρα Ελισάβετ, θα διαφωνήσω στο θέμα το "συναισθηματικό". Κατ'αρχήν για να το ξεκαθαρίσουμε, θέλω να μου πεις με παραδείγματα τι εννοείς με τον όρο "συναισθηματικό". Εννοείς δηλαδή αν δεν ξέρουν οι άντρες στην ηλικία των 20 τι θέλουν;

Θα σου πω πάνω σε αυτό, επειδή όπως σου είχα πει, τυγχάνει να κάνω παρέα με πολλά άτομα, εντός και εκτός Ελλάδος και διάφορων ηλικιών. Αυτό με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, θα το αναλύσω σε ένα άλλο θέμα για την φιλία αυτό. Κατάλαβα πως στην ηλικία των 20-25, οι άντρες ξέρουμε τι θέλουμε, πιο πολύ και από τις κοπέλες. Οι κοπέλες δεν ξέρουν τι θέλουν, σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, ένα μικρό ποσοστό των γυναικών, ξέρουν πραγματικά τι θέλουν, γι'αυτό έχουν και ευτυχισμένες σχέσεις. Ξέρουν τι ζητάνε, ξέρουν τι απαιτούν από τον άντρα, γι'αυτό υπάρχει και η ανάλογη επικοινωνία στην σχέση.

Ναι οπωσδήποτε Ελισάβετ, δεν είναι μόνο οι γνώσεις, απλά ήθελα να πω με αυτό, πως εμείς οι άντρες, δεν είμαστε για να μιλάμε μόνο, για γκόμενες και ποδόσφαιρο, έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα. Απλά αυτό το είπα γιατί το παρεξηγούν αρκετά οι συνομήλικες κοπέλες, πως εμείς δεν μιλάμε τίποτα άλλο, πέρα από γκόμενες και μπάλα.

Εκείνες οι κοπέλες που δεν ξέρουν τι θέλουν και δυστυχώς είναι η πλειοψηφία, τουλάχιστον στην ηλικία των 20, είναι εκείνες που κάνουν διάφορες σχέσεις και σχεδόν πάντα για την ατυχία τους, φταίνε οι άντρες. Δεν είναι κουτάκια αυτά Ελισάβετ, έχω φίλες που κάνω παρέα και είναι δικά τους λόγια αυτά. Οπότε για να είμαστε πιο δίκαιοι, εγώ θα πω πως και τα δυο φύλα, σε αυτή την ηλικία που συζητάμε, ένα μεγάλο ποσοστό, είναι παρθένοι (μην κοιτάς το τι λένε και το παίζουν όλοι γαμιάδες, οι περισσότεροι άντρες-γυναίκες, είναι παρθένοι) και είναι σχετικά ανώριμοι (συναισθηματικά και οι δυο δεν ξέρουν τι θέλουν), όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όμως και πάλι σου λέω, πως δύσκολα θα βρεις σε μια συνομήλικη μου, το αίσθημα ότι ξέρει τι θέλει από έναν άντρα και τι ζητάει από μια σχέση, πολύ δύσκολα.
    Όχι δεν εννοώ αυτό. Κανείς στην ηλικία των 20 δεν ξέρει τι θέλει! Ούτε κορίτσια , ούτε αγόρια. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.

Έχουμε μπερδευτεί νομίζω με τους όρους ώριμος,μη ώριμος και μπλεχτήκαμε χωρίς λόγο. Ποιος είπε οτι μια κοπέλα στα 20 είναι ώριμη; Είναι όσο ώριμη της επιτρέπει η ηλικία της. Και λάθη θα κάνει, και βλακείες επιλογές και από όλα.

Άσχετα από την γνώμη του καθενός και από την θέση που μιλάει με βάση το φύλο του, η συζήτηση δεν έχει να κάνει με πόλεμο των φύλων. ΔΕν είναι αυτό το θέμα μου. Τόνισα τις διαφορές ανάμεσα στα φύλα (που είναι αδιαμφισβήτητες γιατί έτσι μας έχει φτιάξει η Φύση!!!!) για να δείξω το άτοπο - κατ εμε- στην θέση του εξουθενωμένου όσον αφορά στο ότι ο καθένας πρέπει να κάνει σχέση με συνομήλικο. Και εξήγησα γιατί αυτό δεν μπορεί να συμβεί στις ηλικίες των 20 και 25. Το χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα σε αυτές τις ηλικίες είναι τεράστιο. Από πλευράς αναγκών, ωριμότητας από τα πάντα. Το αποδεικνύει τελικά η ίδια η ζωή γιατί κοιτάξτε γύρω σας και πεστε μου πόσα ζευγάρια συνομηλίκων στα 20 βλέπετε. Εγώ δεν βλέπω πολλά. Βλέπω αγόρια στα 20 να διαμαρτύρονται οτι οι συνομήλικες δεν τους δίνουν σημασία και να κάνουν σχέσεις με μικρότερες ή καθόλου και 20χρονες να κοιτάνε σε μεγαλύτερους. Και εξηγώ οτι αυτό κατά την γνώμη μου δεν συμβαίνει επειδή οι 20χρονες ψάχνουν τον μεγαλύτερο με τα λεφτά κ την μεγάλη ζωή (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, όχι πως δεν υπάρχουν και τέτοια) αλλά γιατί οι ανάγκες της 20χρονης από τις ανάγκες του 20χρονου είναι έτη φωτός μακριά!!!! Δεν είναι οτι φταίει κάποιος από τους δύο, δεν φταίει κανείς, απλά έτσι λειτουργεί το πράγμα!

Miliva21
    Guest
    Κώστα η ελισσαβετ αναφέροντας τη συναισθηνατικη ωριμότητα εννοουσε ότι παρά πολλοί άντρες στις ηλικίες μας δεν ξέρουν ή δεν μπορουν να παρέχουν ασφάλεια συναισθηματική σε μια γυναίκα........

Με αυτό εννοουμε ότι δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τον εγωισμό τους ή τις δικές τους ανάγκες..............Δεν προσπαθούν να δουν τι θέλει μια γυναίκα για να νιώθει οκει........είναι εντελώς κολλημενοι και ακούν τα δικά τους θέλω...Δεν ξέρουν και δεν μπαίνουν καν στη προσπάθεια να κρίνουν τη κοπέλα απέναντι τους και αν αυτή κάνει για αυτά που θέλουν εκείνοι...............πάνε και προσεγγίζουν μια κοπέλα και το κάνουν με τον αυθορμητισμό και με τα δικά τους θέλω που μπορει να παρερμηνευθει από τις κοπέλες.......Δεν είναι έτοιμοι και δεν ξέρουν πως να προστατεύουν τις γυναικες και να μην της εκθέτουν είναι ακόμα στο κόσμο τους τον εφηβικό σαν παιδάκια .............. Είναι πιο απαιδευτα στο μυαλό δεν φιλτράρουν δεν αναλύουν..........
    Έχουν άλλες προτεραιότητες...............Είν� �ι λίγο αλλού.....

Όπως είπα υπάρχουν και εξαιρέσεις καθώς όποιος θέλει πολύ κάποια θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να την έχει.....

Όμως πολλές φορές είναι που δεν θέλετε οι άντρες να προσπαθήσετε για μια σχέση....Δεν μπαίνετε καν στην προσπάθεια να δημιουργησετε κάτι ή να επενδυσετε σε κατι.......χτυπατε και φεύγετε και αυτό μπορεί να απελπισει μια κοπέλα που το μόνο που θέλει είναι να έχει κάποιον να τη θέλει και να δείχνει ότι προσπαθεί για να είναι μαζί .....

Πφφφ πως να το εξηγήσω είναι αλλου.....οι γυναίκες είναι αλλού οι άντρες αλλού για αλλού σε αυτές της ηλικιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ πάντως που έριξα μια ματιά να δω πως εξελίσσεται η κουβέντα μέχρι στιγμής θα συμφωνήσω με την ελισσαβετ.......

Προσωπικά εγώ...θα μιλήσω για μένα ....θα με ελκυαν αντρες μεγαλύτεροι λόγω της εμπειριας τους και όχι λόγω χρημάτων.....Δεν λέω πως όλες είναι σαν έμενα φυσικά και παραδείγματα που δώσατε υπάρχουν στη πραγματικότητα αλλά ποικιλλει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να βάλουμε κουτακια....

Και να σας δώσω και την οπτική της γυναίκας των 20κατι που βλέπει τι γίνεται έξω....εφόσον ο Κώστας σας έδωσε την αντίστοιχη ανδρική οπτική.....

Εγώ βλέπω κοπέλες συναισθηματικά ώριμες που ξέρουν ότι θέλουν κάποιον που να τις καλύπτει συναισθηματικά.....Όμως οι συνομήλικοι μας είναι ανετοιμοι για τη συναισθηματική κάλυψη που εμείς θέλουμε.τοσο πολύ σε αυτήν την ηλικία.....

Οι άντρες στα 20 κάτι λειτουργούν ως επί το πλείστον με το κάτω κεφάλι....το σεξ το έχουν ως προτεραιότητα....κάνουν πολλά λάθη στη προσέγγιση τους με τις γυναίκες και άθελά τους πολλές φορές τις πλησιάζουν με τέτοιο τρόπο σαν να δείχνουν ότι τις βλέπουν σαν σεξουαλικά αντικείμενα.....πράγμα που έχει μπλοκάρει πολλές κοπέλες και τις κάνει να τους βλεπουν ως αρπακτικά.........

Φυσικά και δεν είμαι απόλυτη σε αυτο που λέω φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αντρών σε μικρές ηλικίες που είναι ώριμοι όμως είναι λίγοι...Στην πλειοψηφία ο Θεός φρόντισε να προικίσει με μεγάλη ανωριμότητα τα αγοράκια...Φυσικά και υπάρχει και η περίπτωση των γυναικών που στην ηλικία έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που πάνε και τη πέφτουν στους άντρες και τους βρίσκουν ανετοιμους και τους κομπλαρουν φυσικά και υπάρχουν και αυτές που πηδιουνται εύκολα και ενισχύουν το ωμό πέσιμο των αντρών κτλ κτλ...

Για πάρτε παραδείγματα από την αληθινή ζωή.....Για τους άντρες των ηλικιών αυτών .......κοπέλα ,πρώτη σχέση παρθένα τα φτιάχνει με άντρα 23 ετών..εκείνος λουλουδάκια και καρδούλες μπροστά της και έπειτα βγάζει σκρινσοτ συνομιλίες τους ιδιωτικές και τις στέλνει στους φιλους του!!!!! Για να πουλήσει μούρη........βγάζει φωτο με σοκολάτες που τις αγοράζει και με προφυλακτικα και τις στέλνει σε φίλους!!!!!! Λυπαμαι τη κοπέλα...έπεσε σε μπουμπούκι.....!!! Για πείτε;;; τι συναισθηματικη ασφάλεια μπορεί να δώσει αυτός ο ελλεινος στη κοπελιτσα;;;; που δεν ξέρει καν να τη προστατέψει;; που εκθέτει τη σχέση τους και αυτήν μαζί σε μάτια τρίτων;;;;;;;

Ή πολλοί που στέλνουν γυμνές φωτο κοριτσιών δημόσια σε άλλους και τις κάνουν ρόμπα;;;;;;

έχει δημοσιευθεί ποτέ αντρική γυμνή φωτο από γυναίκα;;; για πείτε;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ!

Άλλο πχ..... κοπελιτσα να γουστάρει ένα αγόρι εκείνος να τη χρησιμοποιεί φλομωνοντας στο ψέμα για να πηδάει τσάμπα και ξαφνικά σκάει επίτηδες σε κλαμπ που συχνάζει με γκόμενά αλλη και φασωνεται μπροστά της επίτηδες.......

Στην ίδια παρέα κοπέλες να μιλούν για άντρες και να δηλώνουν ερωτευμενες και από δίπλα άντρες να μιλάνε για γυναίκες λες και είναι αντικείμενα και να τις βαθμολογουν σαν εμφάνιση και να κοροϊδεύουν τη κοπέλα τους τσιλιμπουρδιζοντας με αλλες στο φβ και οπουδηποτε αλλού....

Δηλαδή αυτά που βλέπω και άλλα πολλά καθημερινά....Δεν γίνονται στη ζωη;; εγώ πως γίνεται να βλέπω ως επί το πλείστον τέτοια περιστατικά ...........;;;;;
    Σε αυτές τις ηλικίες...

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις δεν είπα ότι ο μεγαλύτερος άντρας είναι άγιος και ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα ως αντικείμενο .......

Εγώ απλά ήθελα να δείξω ότι οι άντρες σε μικρές ηλικίες δεν έχουν την συναισθηματική ωριμότητα που έχουν και ψάχνουν οι γυναίκες.......

Και κλείνοντας όπως είπε η Ελισάβετ πολύ σοφά και που εμένα προσωπικά με αντιπροσωπεύει...Όχι δεν είναι προτεραιότητα μου να ηδιέμαι σαν κουνελα παρόλο που αυτό θα "έπρεπε"να κάνω σε αυτήν την ηλικία...εδώ καλά καλά δεν ξέρω το σώμα μου και πως να ανταποκριθώ στο σεξ και τα κουμπιά μου......
    Συναισθηματικές ανάγκες όμως έχω και πρώτα θα με ενδιεφερε να ξερω οτι ειμαι με εναν ανθρωπο που μπορει να ανταποκριθει σε αυτες ή που έχει τη θέληση να προσπαθήσει τουλάχιστον για να ανακαλυψω σεξουαλικά Αλλά πράγματα....

Πώς να το πω θέλουμε ασφάλεια οι γυναίκες που δύσκολα τη βρίσκουμε όταν βλέπουμε γύρω μας ανωριμες συμπεριφορές συνομιληκων μας....κ έτσι μπορεί να αποστρέφεται ευκολότερα τους συνομηλίκους και να εξιδανικεύει τους μεγαλύτερους....πολλές φορές και τζάμπα.....

Πάντως αυτό που επιμένω και λέω εγώ είναι ότι το ΣΩΣΤΟ είναι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στη ζωή του....Και να ψάχνει αυτό που επιθυμεί ....Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες ούτε είμαστε όλοι ιδιοι
    Και εδώ ακριβώς είναι που θέλει προσοχή. Γιατί μια χαώδη διαφορά ηλικίας σε αυτο το πλαίσιο (μια κοπέλα στα 20 πχ με έναν άντρα 35+) διατρέχει όντως μεγάλο κίνδυνο να την χρησιμοποιήσει ή γενικά να μην είναι η σχέση ισότιμη. Γενικά δεν είμαι υπερ στο να υπάρχει τεράστια διάφορα ηλικίας αν και το έχω ζήσει η ίδια με την πρώτη μου σχέση, αλλά το θέμα συνομήλικος για μένα τουλάχιστον σε αυτές τις ηλικίες δεν στέκει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Όσα κι αν λέμε πάντως για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει ο καθένας θα κάνει ελεύθερα τις επιλογές του με βάση τις ανάγκες του ανα εποχή και δεν χωράνε κατηγοροποιήσεις στο θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όχι δεν εννοώ αυτό. Κανείς στην ηλικία των 20 δεν ξέρει τι θέλει! Ούτε κορίτσια , ούτε αγόρια. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.

Έχουμε μπερδευτεί νομίζω με τους όρους ώριμος,μη ώριμος και μπλεχτήκαμε χωρίς λόγο. Ποιος είπε οτι μια κοπέλα στα 20 είναι ώριμη; Είναι όσο ώριμη της επιτρέπει η ηλικία της. Και λάθη θα κάνει, και βλακείες επιλογές και από όλα.

Άσχετα από την γνώμη του καθενός και από την θέση που μιλάει με βάση το φύλο του, η συζήτηση δεν έχει να κάνει με πόλεμο των φύλων. ΔΕν είναι αυτό το θέμα μου. Τόνισα τις διαφορές ανάμεσα στα φύλα (που είναι αδιαμφισβήτητες γιατί έτσι μας έχει φτιάξει η Φύση!!!!) για να δείξω το άτοπο - κατ εμε- στην θέση του εξουθενωμένου όσον αφορά στο ότι ο καθένας πρέπει να κάνει σχέση με συνομήλικο. Και εξήγησα γιατί αυτό δεν μπορεί να συμβεί στις ηλικίες των 20 και 25. Το χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα σε αυτές τις ηλικίες είναι τεράστιο. Από πλευράς αναγκών, ωριμότητας από τα πάντα. Το αποδεικνύει τελικά η ίδια η ζωή γιατί κοιτάξτε γύρω σας και πεστε μου πόσα ζευγάρια συνομηλίκων στα 20 βλέπετε. Εγώ δεν βλέπω πολλά. Βλέπω αγόρια στα 20 να διαμαρτύρονται οτι οι συνομήλικες δεν τους δίνουν σημασία και να κάνουν σχέσεις με μικρότερες ή καθόλου και 20χρονες να κοιτάνε σε μεγαλύτερους. Και εξηγώ οτι αυτό κατά την γνώμη μου δεν συμβαίνει επειδή οι 20χρονες ψάχνουν τον μεγαλύτερο με τα λεφτά κ την μεγάλη ζωή (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, όχι πως δεν υπάρχουν και τέτοια) αλλά γιατί οι ανάγκες της 20χρονης από τις ανάγκες του 20χρονου είναι έτη φωτός μακριά!!!! Δεν είναι οτι φταίει κάποιος από τους δύο, δεν φταίει κανείς, απλά έτσι λειτουργεί το πράγμα!
    Ελισάβετ, δεν αποδέχομαι τις απόψεις του Εξουθενωμένου, για τα χρήματα κλπ. Δεν ανέφερα καν κάτι τέτοιο, προσπάθησα απλά να αναλύσω, τον όρο "συναισθηματικό" για τους άντρες, αλλά και για τις γυναίκες και πως έχει να κάνει με το θέμα της ωριμότητας.

Senior Member

Σε αυτές τις ηλικίες...

Μίλιβα με συγχωρείς, εκτιμώ τις απόψεις σας, εσένα και της Ελισάβετ, όμως βλέπω πολλά κουτάκια στην σκέψη σου, για τους άντρες στην ηλικία μας.

Τα παραδείγματα που αναφέρεις, είναι υπαρκτά, ξέρω πως έδειχναν δεξιά και αριστερά μια φώτο μιας 16χρονης, που απλά η ίδια κάλυπτε τα χέρια της στο σημείο και την μοίραζε ένας μαλάκας, δήθεν γαμιάς. Πρόσεξε όμως, αυτός όλοι ξέρουν πως είναι μαλάκας, η ίδια σκέψου ότι του την έπεσε.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ο κανόνας Μίλιβα, κάτι τέτοιοι μαλάκες είναι οι εξαιρέσεις. Το γιατί προτιμούνται αυτοί οι μαλάκες, περισσότερο από άλλους άντρες για σχέση, πραγματικά εδώ δεν ξέρω. Άντρες που γουστάρουν να επενδύσουν σε μια σχέση, δεν έχουν κοπέλα και άτομα που εντελώς ζώα στην νοοτροπία, έχουν μια χαρά κοπέλες. Εδώ είναι που λέω, πως δεν ξέρουν τι θέλουν οι κοπέλες σε αυτή την ηλικία.

Τι συναισθηματική κάλυψη θα σου προσφέρει ένας μαλάκας; Με την δική σου λογική Μίλιβα θέλω να μου απαντήσεις. Άρα δεν φταίνε μόνο οι άντρες σε αυτό το θέμα, αλλά οι επιλογές των γυναικών.

Όσον αφορά την προσέγγιση, εντάξει η δική μου προσέγγιση είναι πάντα τίμια, αντρική θα την έλεγα. Υπάρχουν όμως και άτομα που δρουν με το κάτω κεφάλι, όμως ρε συ Μίλιβα, ο 30-35+, που π@@ει μια 18χρονη, νομίζεις ότι δεν σκέφτεται με το κάτω κεφάλι; Εδώ έχει δίκιο ο Εξουθενωμένος που λέει, γιατί δεν ψάχνει ο 35αρης, μια 35αρα; Προφανώς γιατί η 35αρα έχει στάνταρ, ξέρει τι θέλει, είναι γυναίκα με άποψη και εμπειρία σε πολλά θέματα, ενώ η 18χρονη, μπορεί να περιμένει 1 μήνα το πολύ, μέχρι και εκείνη να ανοιχθεί, αλλά θα ξέρει πως ό,τι και να γίνει να την ρίξει στο κρεβάτι εύκολα.

Άρα το να ζητάει την συναισθηματική κάλυψη ενός μεγαλύτερου άντρα μια γυναίκα 20 ετών, εδώ ενέχουν αρκετοί κίνδυνοι. Άνετα σε βλέπει σαν μια εύκολη "λεία" για σεξ και τίποτα παραπάνω, ενώ εσύ θέλεις σχέση, κάτι που δεν θα στο προσφέρει αυτό ένας άντρας 35+, δεν τον ενδιαφέρουν οι σχέσεις, αλλά να π@@@ει.

Θέλω να καταλάβεις Μίλιβα, πως δεν είναι όλα μέσα στην ζωή στάνταρ, δεν σε κατηγορώ, με την δική σου σκέψη, ήμουν πριν κάποιο καιρό, είχα στάνταρ και εγώ, όμως κατάλαβα πως συναισθηματικά, δεν με κάλυπταν τα στάνταρ μου. Βλέπω πλέον δηλαδή σε μια κοπέλα τον χαρακτήρα της και όχι το πόσο όμορφη είναι. Η ομορφιά έτσι κι αλλιώς είναι κάτι υποκειμενικό.

Όμως θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση, που για εμένα είναι σοβαρή, μιας και είσαι 2 χρόνια μεγαλύτερή μου. Ξέρεις πολλές γυναίκες στην ηλικία των 20-25 Μίλιβα, που να ασχολούνται πραγματικά όμως, με την συναισθηματική κάλυψη των αντρών; Ένας άντρας, δεν είναι μόνο ένα πέος (για να το πω ωμά), έχει συναισθήματα. Πρόσφατα έμαθα για έναν φίλο, που μόλις αρρώστησε ο τύπος, η κοπέλα του, του έλεγε πως δεν μπορεί να έρθει λόγω διαβάσματος κλπ. Έμαθε πρόσφατα, πως είχε παράλληλη σχέση με τον φίλο του. Άρα βλέπεις τα ίδια παραδείγματα, μπορώ να φέρω και εγώ, που είναι και αληθινά.

Θέλουμε και εμείς οι άντρες να έχουμε μια συναισθηματική σταθερότητα, να ξέρουμε ότι είναι κοντά μας η κοπέλα και ότι δεν φλερτάρει με τους φίλους μας και πολλά άλλα. Πιστεύω πως καμία κοπέλα δεν έχει ασχοληθεί με τον συναισθηματικό κόσμο του άντρα. Οι κοπέλες σε αυτή την ηλικία, θέλουν να ζητάνε και να παίρνουν από τον άντρα (δεν μιλάω για χρήματα αυτή τη στιγμή)μ ενώ και οι άντρες θέλουν να πάρουν, αλλά οι γυναίκες δεν τους καταλαβαίνουν.

Μια κοπέλα αν μιλήσω για εμένα, άγγιξε τον ψυχολογικό-συναισθηματικό κόσμο μου, αλλά ήταν 25 ετών. Καμία 20αρα δεν θα έκανε τα ίδια. Καταλαβαίνεις δηλαδή την διαφορά.

Senior Member
    Κώστα η ελισσαβετ αναφέροντας τη συναισθηνατικη ωριμότητα εννοουσε ότι παρά πολλοί άντρες στις ηλικίες μας δεν ξέρουν ή δεν μπορουν να παρέχουν ασφάλεια συναισθηματική σε μια γυναίκα........

Με αυτό εννοουμε ότι δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τον εγωισμό τους ή τις δικές τους ανάγκες..............Δεν προσπαθούν να δουν τι θέλει μια γυναίκα για να νιώθει οκει........είναι εντελώς κολλημενοι και ακούν τα δικά τους θέλω...Δεν ξέρουν και δεν μπαίνουν καν στη προσπάθεια να κρίνουν τη κοπέλα απέναντι τους και αν αυτή κάνει για αυτά που θέλουν εκείνοι...............πάνε και προσεγγίζουν μια κοπέλα και το κάνουν με τον αυθορμητισμό και με τα δικά τους θέλω που μπορει να παρερμηνευθει από τις κοπέλες.......Δεν είναι έτοιμοι και δεν ξέρουν πως να προστατεύουν τις γυναικες και να μην της εκθέτουν είναι ακόμα στο κόσμο τους τον εφηβικό σαν παιδάκια .............. Είναι πιο απαιδευτα στο μυαλό δεν φιλτράρουν δεν αναλύουν..........
    Έχουν άλλες προτεραιότητες...............Είν� �ι λίγο αλλού.....

Όπως είπα υπάρχουν και εξαιρέσεις καθώς όποιος θέλει πολύ κάποια θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να την έχει.....

Όμως πολλές φορές είναι που δεν θέλετε οι άντρες να προσπαθήσετε για μια σχέση....Δεν μπαίνετε καν στην προσπάθεια να δημιουργησετε κάτι ή να επενδυσετε σε κατι.......χτυπατε και φεύγετε και αυτό μπορεί να απελπισει μια κοπέλα που το μόνο που θέλει είναι να έχει κάποιον να τη θέλει και να δείχνει ότι προσπαθεί για να είναι μαζί .....

Πφφφ πως να το εξηγήσω είναι αλλου.....οι γυναίκες είναι αλλού οι άντρες αλλού για αλλού σε αυτές της ηλικιες
    Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει η Ελισάβετ και μου το εξήγησες πολύ αναλυτικά, θα διαφωνήσω όμως, αναλύω παραπάνω την απάντησή μου.

Miliva21
    Guest
    Νομίζω Κώστα ότι δεν διαβάζεις με προσοχή αυτά που γράφω ........ είπα ότι δεν είναι όλοι οι αντρες ανωριμοι σε αυτές τις ηλικίες και πως υπάρχουν και γυναίκες που φέρονται με τέτοιο τρόπο που ωθούν τους άντρες να τις φερονται σαν αντικείμενα.................

Είπα επίσης ότι οι άνθρωποι ποικιλουν και ότι δεν βάζουμε κουτακια.........Δεν το είδες που το έγραψα; είπα επίσης ότι πολλές φορές συνολικές μου εξιδανικευουν μεγαλύτερους τζάμπα.....ΤΖΑΜΠΑ....το έγραψα παραπάνω.......;; το έγραψα....!

Έγραψα επίσης ότι οι μεγαλύτεροι δεν είναι αγιοι και δεν σημαίνει ότι δεν θα σε δουν και αυτοί ως αντικείμενο;;; το έγραψα.....αν διαβάσεις καλα....

Το γτ οι μαλακές έχουν περάση ειναι μεγαλο κεφαλαιο θα το αναλυσουμε αλλη φορα...ή αν θες ανοιξε θεμα ....να γίνει χαμός.........

Εγώ περισσότερο ήθελα να δώσω την οπτική στον εξουθενωμένο πως μια γυναίκα μικρή μπορεί να τη πατήσει με μεγαλύτερο άντρα χωρίς να είναι η αιτία το πορτοφολι του.......

Και συνεχίζω..............Στο ότι δεν έχουμε αγόρια κορίτσια τις ίδιες προτεραιότητες σε αυτές τις ηλικίες ........

Ο συνομήλικος μου που θα μου πει απλά και ωραία και με ειλικρίνεια "κοπελιά είσαι για ένα στα γρήγορα;" δεν μπορεί να με συγκινήσει.........

Μια κοπέλα σαν έμενα δλδ στην ηλικία μου μετά από αυτή την ατάκα θα πήγαινε στη φιλη της και θα της έλεγε " τσ τσ τσ άντρες όλοι ιδιοι μόνο το σεξ τους νοιαζει"

Όχι δεν έχω κάτι με το σεξ για σεξ απλά δεν είναι αυτό που θέλω ...............Δεν με συγκινεί.......παρόλο που μπορεί να υπήρχε ξεκάθαρη και ειλικρινής πρόθεση από την πλευρά του αγοριου που το προτείνει .....Χωρίς ψέματα υποσχέσεις φύκια και μεταξωτές κορδελες......

Όμως μια κοπέλα στην ηλικία μου τη καιει περισσότερο από το να την πηδήξεις.....

να της ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ...................!!!

Έτσι λοιπόν ο συνομηλικος που έχει ως προτεραιότητα το σεξ και δεν βγάζει σιγουριά και ασφάλεια στη κοπέλα θα φάει εύκολα σουτ....

Ενώ ο μεγαλύτερος που θα της τη πέσει πριν τη πηδήξει....θα θέλει πρώτα να την "δεσει" να την εντυπωσιασει ........και ξερει πως να το κάνει αυτο ........ ξέρει πως να τη κάνει να έχει τη ψευδαίσθηση της ασφάλειας
    Και έτσι μια κοπέλα είναι πιο ευάλωτη προς εκείνον .....εφόσον θέλει κάποιον να της πηδηξει το μυαλό..........θέλει να θαυμάσει κάποιον να νιωσει...............Και είναι απροστάτευτη μπροστά στον μεγαλύτερο που θα της δώσει αυτό που θέλει...θα μιλήσει στη "καρδια" της ...........

Και δεν θα είναι ο κύριος λόγος το πορτοφόλι του όπως τονίζει συνεχώς ο εξουθενωμενος..........

Όπως είπα καλό είναι να μην βάζουμε κουτακια γιατί και εγώ η ίδια δεν βάζω κουτακια.....Δεν είμαι τοσο υπέρ των σχέσεων με πλ μεγάλη διαφορά ηλικίας ....Δεν ξέρω αν θα έκανα σχέση με μεγαλύτερο όμως αν έκανα θα ήξερα ότι οι λόγοι δεν είναι κατά βάση οικονομικοί........

Δεν θεωρώ πως οι μεγάλοι άντρες είναι οι μόνοι που μπορούν να σου παρέχουν ασφάλεια ούτε ότι δεν μπορούν να είναι επικίνδυνοι παίζοντας με μικρούλες........

Είναι όμως που "έχουν" ή φαίνεται να δείχνουν ότι έχουν αυτο που θελουν οι κοπέλες στην ηλικία μου ............

Και επίσης συμφωνώ με τον εξουθενωμένο ότι είναι άξια ανεκτίμητη να βαδιζεις στα ίδια χνάρια με έναν συνομηλικο σου ...γτ και εγώ τη πρώτη σχέση μου τη διάλεξα να ειναι με παιδι της ηλικίας μου και το γεγονός ότι ήταν και για τους δυο η πρώτη σχέση σημαίνει ότι ήταν ένα κοινό βιωμα για τους δυο μας....Και αυτό με έκανε να νιώθω ασφάλεια......!!!! Και έχω προτείνει σε κοπελες τη πρώτη τους σχέση να την κάνουν με συνομηλικο γ να βαδίζουν μαζί και να μη πέσουν θύματα χειραγώγησης από μεγαλύτερους.....

Οπότε κουτακια για μένα δεν υπάρχουν ...αναγνωρίζω ποτέ ένας συνομήλικος μου μπορεί να μου παρέχει ασφάλεια και ποτέ ένας μεγαλύτερος μπορεί να το κάνει.......

Γ αυτό τόνισα ότι ο καθένας ας κάνει τις επιλογές που θέλει αμα πάσα στιγμή στη ζωή του...οι ανάγκες αλλάζουν εμείς αλλάζουμε και δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα οπότε δεν υπάρχει λόγος να επικρατούν κουτακια.....

Miliva21
    Guest
    Ζητώ συγνωμη για το τεραστιο κείμενο Αλλά ήταν πολλά αυτά που ήθελα να πω

Senior Member
    Νομίζω Κώστα ότι δεν διαβάζεις με προσοχή αυτά που γράφω ........ είπα ότι δεν είναι όλοι οι αντρες ανωριμοι σε αυτές τις ηλικίες και πως υπάρχουν και γυναίκες που φέρονται με τέτοιο τρόπο που ωθούν τους άντρες να τις φερονται σαν αντικείμενα.................

Είπα επίσης ότι οι άνθρωποι ποικιλουν και ότι δεν βάζουμε κουτακια.........Δεν το είδες που το έγραψα; είπα επίσης ότι πολλές φορές συνολικές μου εξιδανικευουν μεγαλύτερους τζάμπα.....ΤΖΑΜΠΑ....το έγραψα παραπάνω.......;; το έγραψα....!

Έγραψα επίσης ότι οι μεγαλύτεροι δεν είναι αγιοι και δεν σημαίνει ότι δεν θα σε δουν και αυτοί ως αντικείμενο;;; το έγραψα.....αν διαβάσεις καλα....

Το γτ οι μαλακές έχουν περάση ειναι μεγαλο κεφαλαιο θα το αναλυσουμε αλλη φορα...ή αν θες ανοιξε θεμα ....να γίνει χαμός.........

Εγώ περισσότερο ήθελα να δώσω την οπτική στον εξουθενωμένο πως μια γυναίκα μικρή μπορεί να τη πατήσει με μεγαλύτερο άντρα χωρίς να είναι η αιτία το πορτοφολι του.......

Και συνεχίζω..............Στο ότι δεν έχουμε αγόρια κορίτσια τις ίδιες προτεραιότητες σε αυτές τις ηλικίες ........

Ο συνομήλικος μου που θα μου πει απλά και ωραία και με ειλικρίνεια "κοπελιά είσαι για ένα στα γρήγορα;" δεν μπορεί να με συγκινήσει.........

Μια κοπέλα σαν έμενα δλδ στην ηλικία μου μετά από αυτή την ατάκα θα πήγαινε στη φιλη της και θα της έλεγε " τσ τσ τσ άντρες όλοι ιδιοι μόνο το σεξ τους νοιαζει"

Όχι δεν έχω κάτι με το σεξ για σεξ απλά δεν είναι αυτό που θέλω ...............Δεν με συγκινεί.......παρόλο που μπορεί να υπήρχε ξεκάθαρη και ειλικρινής πρόθεση από την πλευρά του αγοριου που το προτείνει .....Χωρίς ψέματα υποσχέσεις φύκια και μεταξωτές κορδελες......

Όμως μια κοπέλα στην ηλικία μου τη καιει περισσότερο από το να την πηδήξεις.....

να της ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ...................!!!

Έτσι λοιπόν ο συνομηλικος που έχει ως προτεραιότητα το σεξ και δεν βγάζει σιγουριά και ασφάλεια στη κοπέλα θα φάει εύκολα σουτ....

Ενώ ο μεγαλύτερος που θα της τη πέσει πριν τη πηδήξει....θα θέλει πρώτα να την "δεσει" να την εντυπωσιασει ........και ξερει πως να το κάνει αυτο ........ ξέρει πως να τη κάνει να έχει τη ψευδαίσθηση της ασφάλειας
    Και έτσι μια κοπέλα είναι πιο ευάλωτη προς εκείνον .....εφόσον θέλει κάποιον να της πηδηξει το μυαλό..........θέλει να θαυμάσει κάποιον να νιωσει...............Και είναι απροστάτευτη μπροστά στον μεγαλύτερο που θα της δώσει αυτό που θέλει...θα μιλήσει στη "καρδια" της ...........

Και δεν θα είναι ο κύριος λόγος το πορτοφόλι του όπως τονίζει συνεχώς ο εξουθενωμενος..........

Όπως είπα καλό είναι να μην βάζουμε κουτακια γιατί και εγώ η ίδια δεν βάζω κουτακια.....Δεν είμαι τοσο υπέρ των σχέσεων με πλ μεγάλη διαφορά ηλικίας ....Δεν ξέρω αν θα έκανα σχέση με μεγαλύτερο όμως αν έκανα θα ήξερα ότι οι λόγοι δεν είναι κατά βάση οικονομικοί........

Δεν θεωρώ πως οι μεγάλοι άντρες είναι οι μόνοι που μπορούν να σου παρέχουν ασφάλεια ούτε ότι δεν μπορούν να είναι επικίνδυνοι παίζοντας με μικρούλες........

Είναι όμως που "έχουν" ή φαίνεται να δείχνουν ότι έχουν αυτο που θελουν οι κοπέλες στην ηλικία μου ............

Και επίσης συμφωνώ με τον εξουθενωμένο ότι είναι άξια ανεκτίμητη να βαδιζεις στα ίδια χνάρια με έναν συνομηλικο σου ...γτ και εγώ τη πρώτη σχέση μου τη διάλεξα να ειναι με παιδι της ηλικίας μου και το γεγονός ότι ήταν και για τους δυο η πρώτη σχέση σημαίνει ότι ήταν ένα κοινό βιωμα για τους δυο μας....Και αυτό με έκανε να νιώθω ασφάλεια......!!!! Και έχω προτείνει σε κοπελες τη πρώτη τους σχέση να την κάνουν με συνομηλικο γ να βαδίζουν μαζί και να μη πέσουν θύματα χειραγώγησης από μεγαλύτερους.....

Οπότε κουτακια για μένα δεν υπάρχουν ...αναγνωρίζω ποτέ ένας συνομήλικος μου μπορεί να μου παρέχει ασφάλεια και ποτέ ένας μεγαλύτερος μπορεί να το κάνει.......

Γ αυτό τόνισα ότι ο καθένας ας κάνει τις επιλογές που θέλει αμα πάσα στιγμή στη ζωή του...οι ανάγκες αλλάζουν εμείς αλλάζουμε και δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα οπότε δεν υπάρχει λόγος να επικρατούν κουτακια.....
    Μίλιβα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι πρώτα. Διαβάζω πολύ προσεκτικά, σχεδόν όλων (όσων με ενδιαφέρουν), τις απόψεις, δεν παραλείπω κάτι και αν κάτι φαίνεται πως παραλείπω, να είσαι σίγουρη πως συμβαίνει το αντίθετο.

Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς Μίλιβα, όμως πόσες κοπέλες νομίζεις πως θέλουν μια τέτοιου τύπου προσέγγιση; Μην κρίνεις δηλαδή από τον εαυτό σου. Το κοριτσάκι που πηδιέται με έναν μαλάκα, δεν έπαιξε με το μυαλό της, έπαιξε με το γεγονός ότι της παρείχε ασφάλεια, όταν λέμε ασφάλεια, βάλει εσύ όποιο επίθετο θέλεις δίπλα. Καταλαβαίνεις δηλαδή πως δεν αντιδρούν όλες οι κοπέλες το ίδιο.

Σίγουρα το να "παίξεις" με το μυαλό της γυναίκας, θέλει εμπειρία, σίγουρα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Θα σου πω όμως και το άλλο, πως παίζει πολύ η εξωτερική εμφάνιση. Θα σου πω πάλι για εμένα. Δεν ξέρω πως, αλλά σχεδόν πάντα ελκύω όμορφες κοπέλες, έχω δώσει σε όμορφη κοπέλα άκυρο, λόγω χαρακτήρα. Αν θα έβαζα δυο χαρακτηριστικά για τον εαυτό μου θα έλεγα ότι έχω κακό χιούμορ και είμαι μυστήριος.

Αυτό ελκύει τις κοπέλες σε εμένα, το ότι δεν ξέρουν τίποτα για εμένα. Θυμάσαι μια περίπτωση μιας κοπέλας που είχα κάνει ένα θέμα και της είχα πει, πως δεν είμαι των σχέσεων; Βγήκε ραντεβού μαζί μου, μόνο και μόνο επειδή νόμιζε πως μου αρέσει η οικογένεια και οι μόνιμες σχέσεις κλπ. Όταν έμαθε το αντίθετο, δεν μου ξανά μίλησε. Τώρα μιλάμε αραιά και που.

Άλλη περίπτωση κοπέλας που μου είπε πως είναι παρθένα η ίδια, χωρίς να αναφέρω κάτι εγώ. Εκείνη δεν με θέλει (έτσι λέει), αλλά όταν μαθαίνει πως κάνω φλερτ σε άλλη κοπέλα, τότε μου λέει πως δεν μου ταιριάζει και άλλα τέτοια. Και όλα αυτά Μίλιβα και πολλά άλλα που θα μπορούσα να αναφέρω, μόνο και μόνο επειδή είμαι μυστήριος (με την θετική έννοια). Προσπαθούν οι κοπέλες να με εξερευνήσουν, όπως και εγώ εκείνες.

Όμως δεν τα θέλουν όλες οι κοπέλες αυτά, να το πούμε και αυτό. Το να πηδήξεις όπως είπες σε μια κοπέλα το μυαλό της, αυτό σημαίνει πως η κοπέλα, έχει ένα διαφορετικό iq από κάποιες άλλες, που κάθονται σαν τα "αγγούρια" στο casper με ένα κινητό στο χέρι (τραγικό).

Διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα το εγκεφαλικό πέσιμο, όπως το λέω εγώ, αλλά όλες θέλω να πιστεύω πως θέλουν το μυστήριο. Θέλουν να μπουν στον κόπο να εξερευνήσουν το συναισθηματικό κόσμο του άντρα, τις σκέψεις του κλπ.

Μίλησες ναι μεν για εξαιρέσεις Μίλιβα, εμμένοντας όμως στο ότι ο μεγαλύτερος σαν εμπειρότερος ξέρει να φλερτάρει μια κοπέλα στην ηλικία σου. Εκεί που δεν μου απάντησες, αν και έδωσα και εγώ την απάντησή μου, είναι το γιατί να φλερτάρει ένας έμπειρος 35αρης, μια άπειρη 18χρονη, ενώ υπάρχουν και οι 35αρες και οι 30αρες.

Αυτό το σημείο το παρέλειψες και το θεωρώ σημαντικό. Έδωσα μια πρώτη απάντηση εγώ, πως είναι πιο εύκολη "λεία" μια 18χρονη, καθότι δεν έχει στάνταρ, δεν έχει εμπειρία, δεν μπορεί δηλαδή να συγκρίνει. Μια 35αρα, ξέρει τι θέλει Μίλιβα, έχει άποψη για την ζωή της, ξέρει τι θέλει από έναν άντρα, ξέρει τι θέλει από μια σχέση και το σημαντικότερο είναι ότι σαν έμπειρη, μπορεί να συγκρίνει. Εκεί είναι που ο 35ρης, την πέφτει σε μικρές, επειδή φοβάται την σύγκριση.

Θεωρείς αυτή τη την αντίδραση ώριμη; Δεν μιλάω τώρα, ούτε με κουτάκια, ούτε με εξαιρέσεις κλπ. μιλάω πολύ καθαρά. Άρα πίσω από ένα φλερτ ενός 30αρη, σε μια 18χρονη, εγώ μπορώ να σου βρω χίλια δυο κόμπλεξ, πίσω από αυτόν. Το ότι αδυνατεί να κάνει σχέση με μια συνομήλικη του, είναι το πρώτο δείγμα.

Εμμένω πολύ σε αυτή την περίπτωση, διότι μια φίλη μου, έχει μια φίλη που είναι 17-18 ετών και έχει σχέση με έναν 35αρη. Είχαμε κάτσει σε ένα καφέ αρκετά άτομα και αναλύαμε το όλο θέμα. Εγώ δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο, αλλά κάποια παιδιά που τον γνώρισα, μου είπαν πως ούτε οικονομική κατάσταση έχει καλή, οι γονείς της κοπέλας ούτε καν θέλουν να τον ξέρουν και κρατάνε κρυφή την σχέση τους και ο ίδιος ο 35αρης, δεν είναι καν έμπειρος με τις κοπέλες και από τι μου είπαν και τα παιδιά (χωρίς να τον έχω γνωρίσει εγώ), μου είπαν πως είναι και χαζός. Δρα σαν 15χρονος, κάνει σαν παρλιακό όπου πάει, λες και νταντεύουν ένα παιδί. Το μόνο καλό είναι πουν την σεβάστηκε και δεν την πήδηξε αμέσως, αλλά όταν ήταν έτοιμη η κοπέλα. Αυτό δικαιολογείται βέβαια, γιατί πρώτον δεν θέλει να χάσει το μ@@ι αυτός, ξέρει πως αν την πιέσει θα την κάνει και δεύτερον δεν είναι και έμπειρος.

Όλοι της λένε να φύγει από αυτή την σχέση, δεν έχει καν νόημα που είναι μαζί. Να σημειώσω εδώ, πως αυτός είναι ο πρώτος της. Ποια είναι η δική σου άποψη πάνω στο θέμα Μίλιβα;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Μίλιβα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι πρώτα. Διαβάζω πολύ προσεκτικά, σχεδόν όλων (όσων με ενδιαφέρουν), τις απόψεις, δεν παραλείπω κάτι και αν κάτι φαίνεται πως παραλείπω, να είσαι σίγουρη πως συμβαίνει το αντίθετο.

Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς Μίλιβα, όμως πόσες κοπέλες νομίζεις πως θέλουν μια τέτοιου τύπου προσέγγιση; Μην κρίνεις δηλαδή από τον εαυτό σου. Το κοριτσάκι που πηδιέται με έναν μαλάκα, δεν έπαιξε με το μυαλό της, έπαιξε με το γεγονός ότι της παρείχε ασφάλεια, όταν λέμε ασφάλεια, βάλει εσύ όποιο επίθετο θέλεις δίπλα. Καταλαβαίνεις δηλαδή πως δεν αντιδρούν όλες οι κοπέλες το ίδιο.

Σίγουρα το να "παίξεις" με το μυαλό της γυναίκας, θέλει εμπειρία, σίγουρα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Θα σου πω όμως και το άλλο, πως παίζει πολύ η εξωτερική εμφάνιση. Θα σου πω πάλι για εμένα. Δεν ξέρω πως, αλλά σχεδόν πάντα ελκύω όμορφες κοπέλες, έχω δώσει σε όμορφη κοπέλα άκυρο, λόγω χαρακτήρα. Αν θα έβαζα δυο χαρακτηριστικά για τον εαυτό μου θα έλεγα ότι έχω κακό χιούμορ και είμαι μυστήριος.

Αυτό ελκύει τις κοπέλες σε εμένα, το ότι δεν ξέρουν τίποτα για εμένα. Θυμάσαι μια περίπτωση μιας κοπέλας που είχα κάνει ένα θέμα και της είχα πει, πως δεν είμαι των σχέσεων; Βγήκε ραντεβού μαζί μου, μόνο και μόνο επειδή νόμιζε πως μου αρέσει η οικογένεια και οι μόνιμες σχέσεις κλπ. Όταν έμαθε το αντίθετο, δεν μου ξανά μίλησε. Τώρα μιλάμε αραιά και που.

Άλλη περίπτωση κοπέλας που μου είπε πως είναι παρθένα η ίδια, χωρίς να αναφέρω κάτι εγώ. Εκείνη δεν με θέλει (έτσι λέει), αλλά όταν μαθαίνει πως κάνω φλερτ σε άλλη κοπέλα, τότε μου λέει πως δεν μου ταιριάζει και άλλα τέτοια. Και όλα αυτά Μίλιβα και πολλά άλλα που θα μπορούσα να αναφέρω, μόνο και μόνο επειδή είμαι μυστήριος (με την θετική έννοια). Προσπαθούν οι κοπέλες να με εξερευνήσουν, όπως και εγώ εκείνες.

Όμως δεν τα θέλουν όλες οι κοπέλες αυτά, να το πούμε και αυτό. Το να πηδήξεις όπως είπες σε μια κοπέλα το μυαλό της, αυτό σημαίνει πως η κοπέλα, έχει ένα διαφορετικό iq από κάποιες άλλες, που κάθονται σαν τα "αγγούρια" στο casper με ένα κινητό στο χέρι (τραγικό).

Διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα το εγκεφαλικό πέσιμο, όπως το λέω εγώ, αλλά όλες θέλω να πιστεύω πως θέλουν το μυστήριο. Θέλουν να μπουν στον κόπο να εξερευνήσουν το συναισθηματικό κόσμο του άντρα, τις σκέψεις του κλπ.

Μίλησες ναι μεν για εξαιρέσεις Μίλιβα, εμμένοντας όμως στο ότι ο μεγαλύτερος σαν εμπειρότερος ξέρει να φλερτάρει μια κοπέλα στην ηλικία σου. Εκεί που δεν μου απάντησες, αν και έδωσα και εγώ την απάντησή μου, είναι το γιατί να φλερτάρει ένας έμπειρος 35αρης, μια άπειρη 18χρονη, ενώ υπάρχουν και οι 35αρες και οι 30αρες.

Αυτό το σημείο το παρέλειψες και το θεωρώ σημαντικό. Έδωσα μια πρώτη απάντηση εγώ, πως είναι πιο εύκολη "λεία" μια 18χρονη, καθότι δεν έχει στάνταρ, δεν έχει εμπειρία, δεν μπορεί δηλαδή να συγκρίνει. Μια 35αρα, ξέρει τι θέλει Μίλιβα, έχει άποψη για την ζωή της, ξέρει τι θέλει από έναν άντρα, ξέρει τι θέλει από μια σχέση και το σημαντικότερο είναι ότι σαν έμπειρη, μπορεί να συγκρίνει. Εκεί είναι που ο 35ρης, την πέφτει σε μικρές, επειδή φοβάται την σύγκριση.

Θεωρείς αυτή τη την αντίδραση ώριμη; Δεν μιλάω τώρα, ούτε με κουτάκια, ούτε με εξαιρέσεις κλπ. μιλάω πολύ καθαρά. Άρα πίσω από ένα φλερτ ενός 30αρη, σε μια 18χρονη, εγώ μπορώ να σου βρω χίλια δυο κόμπλεξ, πίσω από αυτόν. Το ότι αδυνατεί να κάνει σχέση με μια συνομήλικη του, είναι το πρώτο δείγμα.

Εμμένω πολύ σε αυτή την περίπτωση, διότι μια φίλη μου, έχει μια φίλη που είναι 17-18 ετών και έχει σχέση με έναν 35αρη. Είχαμε κάτσει σε ένα καφέ αρκετά άτομα και αναλύαμε το όλο θέμα. Εγώ δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο, αλλά κάποια παιδιά που τον γνώρισα, μου είπαν πως ούτε οικονομική κατάσταση έχει καλή, οι γονείς της κοπέλας ούτε καν θέλουν να τον ξέρουν και κρατάνε κρυφή την σχέση τους και ο ίδιος ο 35αρης, δεν είναι καν έμπειρος με τις κοπέλες και από τι μου είπαν και τα παιδιά (χωρίς να τον έχω γνωρίσει εγώ), μου είπαν πως είναι και χαζός. Δρα σαν 15χρονος, κάνει σαν παρλιακό όπου πάει, λες και νταντεύουν ένα παιδί. Το μόνο καλό είναι πουν την σεβάστηκε και δεν την πήδηξε αμέσως, αλλά όταν ήταν έτοιμη η κοπέλα. Αυτό δικαιολογείται βέβαια, γιατί πρώτον δεν θέλει να χάσει το μ@@ι αυτός, ξέρει πως αν την πιέσει θα την κάνει και δεύτερον δεν είναι και έμπειρος.

Όλοι της λένε να φύγει από αυτή την σχέση, δεν έχει καν νόημα που είναι μαζί. Να σημειώσω εδώ, πως αυτός είναι ο πρώτος της. Ποια είναι η δική σου άποψη πάνω στο θέμα Μίλιβα;
    Τι γνωμη εχω....? λοιπον φυσικα και ισχυουν και συμβαινουν οσα λες.....σιγουρα ο 35αρης που προτιμαει τη 18χρονη πχ θελει να αποφυγει τη συνομιληκη του ειτε επδ δεν ειναι ετοιμος να προσαρμοστει στα θελω της ειτε επδ ψαχνει την επιβεβαιωση και πουλαει γοητεια στη μικροτερη που θα τσιμπησει.....εγω δεν το αναιρεσα αυτο....σου ειπα οτι στη πραγματικοτητα ενας 35αρης μπορει να μην ειναι παντα ο ΩΡΙΜΟΣ και ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ που νομιζει μια κοπελα μικροτερη οτι ειναι...

ομως η κοπελα αυτη ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ.....μη ψαχνεις λογικη σε αυτο...........το πως μας κανουν να νιωθουμε δεν εχει καμια σχεση με τη λογικη, εχει να κανει με το φαινεσθαι με τις σκεψεις μας , τις προκαταληψεις τα στανταρ μας ...... οποτε η μικρη θα αγορασει πιο ευκολα αυτο που θα της πουλησει ο μεγαλυτερος και δεν μπορει να της το πουλησει ο μικροτερος ...γτ ενδεχομενως συμπιπτει με αυτο που θελει να βιωσει η ιδια.....

ναι μπορει να εχεις δικιο οτι το εγκεφαλικο πεσιμο απο κοπελα σε κοπελα μπορει να διαφερει...γι αυτο ειπα οτι καλο ειναι να μην υπαρχουν κουτακια και ο καθενας να διαλεγει αυτο που νομιζει οτι του ταιριαζει καλυτερα.....

τωρα μου μιλας για σενα.......εγω δεν σε γνωριζω αλλα απο οτι εχω δει εισαι λιγο διχασμενος...δεν ξερω αν κανω λαθος...απο τη μια αυτοπαρουσιαζεσαι εδω ως ανδρας ωριμος για την ηλικια του (που μαλλον εισαι...εφοσον εχω δει αποψεις σου) και ως καποιος που εχει τη δυνατοτητα να ειναι σταθερος και να δωσει συναισθημα....και μετα μου λες οτι βγαινεις εκει εξω και πας και το παιζεις στις κοπελιτσες της ηλικιας μας καρδια αγκιναρα........και δηθεν φαση εγω δεν ειμαι για δεσμευσεις και τετοιες μπαρουφιτσες για να το παιξετε κακα παιδια............γτ ολοι κακοι θελουν να το παιζουν...σορρυ αλλα αυτο που κανεις δεν το θεωρω κατορθωμα.....οι κοπελες οταν τους τα λες αυτα δεν τσιμπανε μαζι σου......απο σαπιο εγωισμο το κανουν και σου λενε οτι λενε επδ το παιζεις ταχα μου σκληρος......ομως πιστεψε με δεν υπαρχει καθαρο ενδιαφερον ουτε επιθυμια να ανακαλυψουν το μυστηριο που τους πουλας γι αυτο και φευγουν γτ δεν σε παιρνουν στα σοβαρα.....στειρος εγωισμος ειναι εκ μερους τους και εκ μερους σου ειναι απουσια ειλικρινειας......καμια επικοινωνια αληθινη μεταξυ σας αν δεν τους παρουσιαζεις τον αληθινο σου εαυτο....αν δεν επικοινωνεις τα θελω σου ........εσυ απλως μαλλον παιρνεις την ικανοποιηση οτι ανηκεις κ εσυ στα κακα παιδια ή τουλαχιστον ετσι τις κανεις να πιστευουν.........μπορεις να κανεις οτι σου αρεσει στη ζωη σου και αν νιωθεις οτι αυτο σε εκφραζει εγω δεν θα σε κρινω.......απλα το λεω αυτο επδ ζητησες τη γνωμη μου στα πλαισια ενος διαλογου περι ανεμων και υδατων....

για τη σχεση της γνωστης σου που μου λες με τον μεγαλο δεν μου κανει εντυπωση ....ολα τα εχω δει να συμβαινουν..τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει..?? πως εκεινη μπλεχτηκε μαζι του...?? μπορει να της αρεσε απλα......μπορει να μην ειναι εξυπνος αλλα μπορει εκεινης να της ταιριαζε...ή να εχει χαμηλη αυτοεκτιμιση και σε οποιον της δωσει λιγη σημασια μπορει να κολλαει...μπορει να εχει θεματα με τον πατερα της και να ψαχνει τη πατρικη φιγουρα σε καποιον μεγαλυτερο της......που να ξερω?????? μπορει επισης να της αρεσε το γεγονος οτι τη περιμενε να του κατσει οποτε ηθελε και δεν την πιεσε....και το βρισκω λογικο να της αρεσε αυτο....ολα συμβαινουν...

ναι κ εγω εχω παραδειγμα συμφοιτητριας μου με 40αρη...τη χωρισε γτ της ειπε οτι δεν βγαζει πουθενα λογω ηλικιας....ωριμο..???? ναι σιγουρα......!! οσο ενα παιδακι του δημοτικου...(εφοσον χριστιανε μου ξερεις οτι δεν παει λογω ηλικιας τοτε γιατι το ξεκινας...?????) γιατι πιθανον αυτο ηθελε εκεινος και εκεινη ηθελε αυτο που τους πουλουσε..την εμπειρια του σε ολα....στη προσεγγιση στην επικοινωνια στο κρεβατι.....μαλιστα δηλωνε και πολυ ερωτευμενη............

παντα οτι πουλας καποιος θα υπαρχει που να του κανει και να θελει να το αγορασει....
    υπαρχουν και οι αντρες στην ηλικα σου που μπλεκουν με μιλφ...γιατι σου λεει ειναι καλες στο σεξ και εμπειρες.....
    εχουν αδικο?? προσωπικα θεωρω οτι εχουν δικιο να το λενε.......και αμα θελουν και περισσοτερες εμπειριες οι αντρες της ηλικιας μας θα δοκιμασουν με την μιφλ γιατι εχουν πολλα να μαθουν.....

γιατι δλδ δεν μπορει να ισχυει κατι σχεδον αντιστοιχο με τις μικρουλες και τους μεγαλυτερους..?? περι συναισθηματικης ασφαλειας και εμπειριας........

Miliva21
    Guest
    εν ολιγοις..... οπως ειπα... και το τονιζω ....καλο ειναι ο καθενας να ψαχνει αυτο που θελει στη ζωη του και εχει αναγκη ανα πασα στιγμη χωρις να του βαζουν περιορισμους τα κοινωνικα πρεπει...

ειτε αυτος ειναι ο 35αρης που θα τη πεσει στην 20αρα επδ τη γουσταρει τρελα....ειτε επδ δεν μπορει τις σχεσεις με συνομιληκες ειτε επδ ειναι ανωριμος και δεν αντεχει τη συγκριση

ειτε ο 20αρης να παει με τη 40αρα γτ τον κανει πυραυλο στο σεξ και μαθαινει πραγματα μαζι της...ειτε επδ η 40αρα τον θελει ή επδ θελει να νιωσει επιθημητή ως γυναικα

ειτε η 18αρα γοητευεται με τον 40αρη γτ της θυμιζει τον μπαμπα της ή επδ τον θαυμαζει ή επειδη το εχει σαν στοχο στη ζωη της να ζει με τα ετοιμα........

ειτε μια 25αρα θελει τον 25αρη για να συμβαδιζουν και να πηγαινουν παντου μαζι...στη σχολη...στο κλαμπ...στα μπουζουκια....με φιλους....

και με αυτο τα εχω συνοψισει ολα....

Senior Member
    Πραγματικά πάρα πολλες οι απαντήσεις και πολύ μεγάλες δεν προλαβαίνω να διαβάζω...χαχα.τιυλαχιστον γίνεται μια εποικοδομητική συζήτηση...
    Τα αγόρια που βγάζουν φωτο και εκθέτουν τα κορίτσια είναι απαράδεκτα και πολύ δυσάρεστα που συμβαίνουν..
    Είναι κομπλεξ...και η βλακεία που μας δέρνει μέσα στο μυαλό μας...ίσως κατά αυτόν τον τρόπο θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τον ανδρισμό μας....δεν δικαιολογούνται καμία από αυτές της συμπεριφορές και ούτε και συμφωνώ απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό...τι κερδίζουν αυτοί που το κάνουν αυτό??οι κοινωνία πες που έχει μάθει στα αρσενικά να είναι κυνηγοι και να χτυπάνε το πρώτο (θήραμα) που θα βρίσκουν μπροστά τους γιατί έτσι τους έχουν πει έτσι τους έχουν μάθει??ζητώ συγγνώμη για τον όρο θήραμα μεταφορικά το λέω...γι'αυτό και η παρένθεση..είναι το ανδρικό ένστικτο ότι πρέπει να κάνουμε σεξ με πολλά κορίτσια για να χορτάσουμε πολλές γυναίκες η να χορτάσουμε πολύ το σεξ???δεν ξέρω τι είναι αλλά σε καμία απολύτως περίπτωση δεν είναι σωστό ούτε να φωτογραφίζουμε αλλά ούτε και να παίζουμε με τα αισθήματα των συνανθρώπων μας είτε άνδρες είτε γυναίκες...και όσοι άνδρες διαβάζουν το θέμα μας...θα μας άρεσε να μας το είχαν κάνει στη κόρη μας και να βλέπαμε ξαφνικα γυμνές φωτογραφίες είτε στο ίντερνετ είτε αλλού??δεν νομίζω....εκεί θα μας ετσουζε ετσι δεν είναι???
    Πάμε τώρα στα κορίτσια...από όσο θυμαμε εγώ που ήμουν ελεύθερος και μικρότερος τουλάχιστον εγώ τη έζησα στη δική μου εποχή...
    Τα κορίτσια δεν θέλανε τα καλά και τα ησυχα παιδιά..θέλανε τους μάγκες και τους και τους αρχηγούς της παρέας..οπότε εάν ένα αγόρι είχε πραγματικά συναισθήματα για ένα κορίτσι όσο ήταν το αγόρι ηχυσο δεν υπήρχε ελπίδα να εισπράξει το ναι απτό κοριτσι...απεναντίας το ναι το εισεπρατε ο μάγκας απτή παρέα που ούτε της μιλούσε καλά ούτε και της συμπεριφερότανε καλά...καλά εξαιρέσεις υπήρχαν πάντα και παντού οκ..αλλά σε γενικές γραμμές αυτό συνέβαινε...τα ησυχα αγόρια με αισθήματα η τα ρομαντικά παιδιά ήταν ξενερωτα...και πάντοτε μόνοι..
    Θέλω να πω ότι και τα κορίτσια αν δουν ένα αγόρι που όντως το αγόρι ενδιαφέρεται για εκείνη και δεν θέλει ούτε να κοροϊδέψει ούτε και να παίξει με τα αισθήματα της δεν τον θέλει και θέλει έναν άλλον ...που πιθανόν θα τη κοροϊδέψει και θα πουλήσει Μουρί στο διπλανό λέγοντας δες ρε μαλακά τη γκόμενα έριξα...
    Και για να μην παρεξηγηθη το μήνυμά μου..δεν δικαιολογο με τίποτα της πράξεις των αγοριών που προανέφερα..απλά θέλω να πω ότι και τα δύο φύλα έχουν τα δικά τους κόμπλεξ...
    Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν κόμπλεξ τα αγόρια και φέρονται ανώριμα ....αλλά και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υπάρχουν και πολλά κορίτσια που επίσης είναι ανώριμα...
    Και τέλος...επειδή είδα πολλές φορές τη πρόταση να μην βάζουμε κουτάκια ωστόσο είτε λίγο είτε πολύ αυτά τα κουτάκια έχουν μπει ήδη σε πολλά μυνήματα...δεν λέω ότι έγινε κακοπροαίρετα προς θεού...αλλά έχουν μπει όμως τα κουτάκια...όπως τα πιο πολλά κορίτσια είναι πιο ώριμα απτή φύση τους και τα αγόρια συνήθως όχι....και επειδή προχθές έκανα μια ερώτηση και απάντηση δεν πήρα θα το ξανά ρωτήσω και αν θέλει κάποιος κάποια ας μου δώσει μια απάντηση...
    Αφού λοιπόν τα κορίτσια είναι πιο ώριμα η ωριμάζουν πιο γρήγορα ....γιατί μια γυναίκα στην ηλικία των 40 προσπαθεί να κάνει σεξ/σχέση με 20 χρόνο???και είναι πολλές οι περιπτώσεις αυτές..δεν είναι λίγες ..
    Αν μια κοπέλα στα 20 της είναι σχετικά πιο ώριμη από έναν συνομιλικό αγόρι φαντάσου τη ωριμότητα πρέπει να έχει στα 40 της...ε αφού έχει αυτή την ωριμότητα στα 40 της...γιατί κυνηγάει τον 20 χρόνο να κάνει σεξ???

Δεν προσπαθώ να πω ότι τα κορίτσια στα 20 τους είναι ανώριμα και τα αγόρια είναι ώριμα...απλά πιστεύω ότι είναι στον άνθρωπο...αλλά κορίτσια στα 20 τους είναι ώριμα ζωντανό παράδειγμα η μιλιβα και η Ναταλία...
    Συγγνώμη που χρησιμοποιω το όνομα σας..σε αυτή την ηλικία μόνο εσάς της δύο ξέρω...γι'αυτό..και άλλα κορίτσια είναι τέλειος ανώριμα...
    Όπως και αγόρια στην ηλικία των 20 κάποια είναι ώριμα όπως ο Κώστας και άλλα παιδιά..και άλλα είναι ανώριμα..έχει να κάνει με τον άνθρωπο και όχι με τα φύλα...προσωπική μου άποψη από αυτά που έχω ζήσει και έχω δει...

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast