Results 181 to 195 of 248
Thread: δυσκολιες
-
15-01-2019, 02:25 #181
Φιλε μου ! το προβλημα της θεματοθετριας ΜΠΟΥ δεν ειναι η εληψει ντοπαμινης! η κοπελα εχει μια πολυ δυσκολη και κουραστικη ασθενεια ,εχει σχιζοφρενεια! Θελει μεγαλη θεληση αυτη η ασθενεια ωστε να μπορεις να εισαι εντος κοινωνικου συνολου! Για αυτον τον λογο εγω θαυμαζω την ΜΠΟΥ! την θεωρω ισως το πιο ξεχωριατο προσωπο του φορουμ! πολεμαει μια ασθενεια οπου προσωπικα, εγω, ειμαι συγουρος οτι θα ειχα "χασει" τον αγωνα! ,θελει πολλα κοτσια και η ΜΠΟΥ δειχνει οτι τα εχει!
Αφηστε λοιπον την κοπελα ησυχη, αφηστε την στην φαρμακολογεια οπου ακολουθει βαση της θεραπεις του γιατρου της! και μην της λετε αλχημειες! δεν πασχει απο καταθλιψη ωστε να λεμε κι καμια βλακεια μειτε ειναι ξενερωμενη επειδη την παρατησε ο γκομενος της! δεν μαλωσε με την θεια της επειδη την κουτσομπολευει κι επειδη της πειρε μια ντουλαπα οπως εχουμε διαβασει εδω μεσα! κι εχουμε φρικαρει δλδη! Εδω ειναι σοβαρα τα πραματα για αυτο μην της λεμε ο καθε ενας το αγαπημενο του φαρμακο! ας την θαυμασουμε που καταφερνει μερα με την μερα να γινετε καλητερα! κι ας την ζηλευουμε διοτις στην θεση της οι πιο πολλοι θα ειμασταν σε κλινηκη! η ΜΠΟΥ ομως αγωνιζετε κι τα παει πολυ καλα! ευχομαι το 2019 να ειναι σταθμος χαρμοσυνων συναισθηματων στ
- 15-01-2019, 04:25 #182
το προβλημα της θεματοθετριας ΒΟΟΟ ειναι οτι βλεπει παντου αντιπαλους μονη της το εχει πει Y
17-01-2019, 02:09 #183
Ναι Γιωργο, το ξερω το τι εχει. Και εγω το ιδιο φαρμακο παιρνω εξαλλου.
Το θεμα ειναι οτι τα φαρμακα απλως στηριζουν αυτο που δε μπορεις να κανεις μονο σου λογω προβληματος του εγκεφαλου σου , ειναι σαν δεκανικι.
Ειναι σαν μια πατεριτσα απλως τα φαρμακα για να βουλωνουν τις τρυπες που μπαινει το αγχος.
Μπορεις ομως και ψυχολογικα και σωστο τροπο ζωης να βοηθησεις τη θεραπεια.
Δεν ειναι μονο τα φαρμακα.
Εγω μολις αλλαξα μορφη φαρμακου ξανανιωσα.
Περισσοτερα προβληματα μου δημιουργουσε το ιδιο το φαρμακο και ανησυχια και αγχος προκαλει το ιδιο το φαρμακο και το ιδιο το φαρμακο σε τρελαινει.
Τα φαρμακα δεν ειναι τελεια, ιδιως τα παλια.
Επισης οσα φαρμακα και να παιρνεις αμα δεν αλλαξεις τροπο ζωης ή αμα το περιβαλλον δε σε στηριζει και ειναι εχθρικο απεναντι σου, δε γινεσαι καλα.
Επισης οπως σου ειπα επισημα στην ΕΕ συνταγογραφουν την γυμναστικη σαν ψυχοφαρμακο συμφωνα με ιατρικα sites.
Δεν ειναι ολα ενα χαπακι και τελειωσαμε.
Θα παιρνουμε το χαπακι μας αλλα τουλαχιστον να προσπαθησουμε να παιρνουμε την ελαχιστη δοσολογια ωστε να ειναι ανεκτη η ζωη μας και να παιρναμε καλα.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
17-01-2019, 02:23 #184
δε γινεται φιλικο περιβαλον οταν ο ιδιος που απευθυνεσαι δε το καλιεργει
17-01-2019, 10:46 #185
Αλεξανδρε αν δεν γνωριζεις τις συνεπειες μιας παθησης δεν χρειαζεται να μιλας κ να λες οτι θες.
Ο αλλος πληγωνεται γιατι δεν ειναι οτι θελουμε να βλεπουμε παντου εχθρους.
Ειναι η φυση της παθησης.
Βαλτε για λιγο στην θεση της να νιωθει την ζωη σαν εχθρικο περιβαλλον λογω της παρανοιας που δημιουργει η παθηση. Ειναι σαν να εισαι σε εμπολεμη ζωνη δηλαδη κολαση.
Ο καθενας με την αποψαρα του.....It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
17-01-2019, 19:51 #186
καλησπερα! ευχαριστω πολυ elisabet! κανω τη προσπαθεια μου και οτι βγει.περασα 1 εργστηριο.μου το ειπε ο καθηγητης και χαρηκα πολυ.ευελπιστω να εχω περασει αλλο 1 εργαστηριο.τα πηγα καλα θελω να πιστευω.στο 3ο εδωσα λευκη κολλα.δε θυμομουν τιποτα απο τα ελαχιστα που ειχα διαβασει.ο σκοπος του γιατρου επετευχθη.2 αθηματα ειχαμε συμφωνησει.εχω αλλα 6 θεωριες.εκει δυσκολευομαι πολυ στην αποστηθηση.δεν εχω μνημη και συγκεντρωση να παπαγαλισω..θα κανω οτι καλυτερο μπορω.
ο γιατρος μου εχει πει οτι εχω προβλημα συγκεντρωσης, μνημης και βραδυψυχισμο.
θα κανω οτι μπορω..
καλησπερα maus! κοιτα εγω ενεσεις δε κανω.δεν υπαρχει περιπτωση..
δεν κανω καταχρησεις.μονο πρωτοχρονια ηπια 3 ουζακια..το δικαιομουν πιστευω.ειχα ρωτησει και το γιατρο..μου ειχε πει μεχρι 2..ε νταξει..
γυμναστικη δεν κανω κανω καθιστικη ζωη δυστυχως.αλλα δεν εχω και τη σωματικη αντοχη για να το κανω.και θελει και αυτοκινητο να με πανε και να φερουν για να παω στο πιο κοντινο γυμναστηριο..τσπ..αν παρω καποια κιλακια γιατι ειμαι πολυ λιγα θα δω τι θα κανω.για την ωρα χλωμο το κοβω..
καθαρο αερα και επαφη με τη φυση εχω απο τη σχολη μου..ειναι το αντικειμενο της τετοιο.
νηστεια δε βρισκω λογο να κανω..ασε μπας και παρω κανενα κιλο..
απο φρουτα πινω κανα χυμο μου φτιαχνει η μανα μου.
τσπ να μην τα αναλυω ολα.. τα περισσοτερα τα κανω
καλησπερα γιωργο! σε ευχριστω πολυ για τα καλα σου λογια! μου δινεις δυναμη και με γεμιζεις αυτοπεποιθηση..!
προσπαθω να βγαινω και στη σχολη και σε καμιαψιλοδουλεια.
καποιες μερες ειμαι καλυτερα καποιες οχι σαν σημερα..
με βοηθαει πολυ το να εχω τη μανα μου εξω μαζι.
εχει τυχει να με πιασει η παρακολουθηση ενω ημουν σχολη και κουτσα στραβα καταφερα να γυρισω σπιτι.
μισες μερες καλα και αλλες μισες οχι.ειμαι ομως ενα 50% καλυτερα και συνεχιζω την προσπαθεια..
τελευταια φορα που πηγα ψυχολογο ακουσα φωνες παλι μετα απο 3-4 εβδομαδες και δε θυμομουν τι με ρωταγε.γινοταν ενας αχταρμας το κεφαλι μουαλλα μετα δεν ξαναειχα..θα ξαναπαω ομως δε με σταματαει αυτο..
καλησπερα αλεξανδρε!
απο οικογενεια δε βλεπω στηριξη.οταν τους ειχα ψιλοπει καποια πραγματα μου ειπαν να με πανε σε εναν παπα σε αλλη πολη 3 ωρες μακρυα να με διαβασει..λες και ειμαι δαιμονισμενη..δεν το αντεχουνε.και με φερνουν σε πολυ δυσκολη θεση.
εκτος αυτου οταν με πιανουν τα δικα μου πιστευω οτι ειναι και αυτοι μεσα στο κολπο της παρακολουθησης.. δεν το κανω επιτηδες ή για καποιο αλλο λογο..απλα ετσι νιωθω.ουτε τον κολλητο μου εμπιστευομαι τοτε ουτε κανεναν.αλλα δεν το ελεγχο εγω αυτο.απλα ετσι με πιανει..
και ναι τους βλεπω ολους εχθρικα.οτι απειλουμαι..το νιωθω και το πιστευω.τι να κανουε τωρα δηλαδη?!
καλησπερα serios! ευχαριστω για τη στηριξη!ειναι αυτο που λες..ετσι συμβαινει δεν το ελεγχεις εσυ απλα προσπαθεις να το αντιμετωπισεις οταν βεις το πρωτο ιχνος δυναμης για να παλεψεις.και το πρωτο ιχνος δυναμης γα μενα μου τη δινουν τα φαρμακα.τωρα ανεβασα αρκετα τις δοσεις αλλα θα προσπαθησω αυτο το 6μηνο να τα παω οσο πιο καλα γινεται για να αρχισουμε να μειωνουμε τιποτα.
προσπαθω να κουμανταρω το αγχος μου και να το εκλογικευω να το αναλυω και να βρισκω λυσεις.
επισης να πω οτι παιρνω stedon και xanax μονο σε πολυ δυσκολες φασεις πλεον.οχι καθημερινα.καθολου καθημερινα.μονο οταν παω στη σχολη για εξετασεις παιρνω1-1.5mg xanax και αν εχω τρελη αυπνια κανενα βραδυ λογω εντασης κανενα stedon.
ευχαριστω πολυ για τη στηριξη παιδια! ειναι μια γωνια ανακουφιης και συμπαραστασης για μενα εσεις εδω.δε βρισκεις στις μερες μας τοση κατανοηση, κουραγιο, δυναμη και συμπαρασταση απο τον κοσμο..
να ειστε ολοι καλα!Last edited by boo; 17-01-2019 at 20:07.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-01-2019, 01:15 #187
εχω χορτασει να ακουω δικαιολογιες ειναι η παθηση ειναι η παθηση και ειναι η παθηση εγω δηλαδη πως καταφερνω να ειμαι σε κατασταση εικονικης ηρεμιας ενω στο μυαλο μου περνατε τερατα μηπως επειδη δεν αναμασω το αλοθι με τη παθηση αλλα σκεφτομαι συνεχεια οτι το ακατορθωτο γινεται? ξερω πως ειναι η φωτια και το νερο αφου το δυο αυτα στιχεια με κυβερνανε ξερω πως ειναι αυτη η εμπολεμη ζωνη που λες αναμεσα στο παραδεισο και τη κολαση καλυτερα απ ολους
θα στω πω και να μη θυμωσεις οτι οι δαιμονες απεχουν ελαχιστα απο το φως επειδη ειναι κανονας στη ζωη οτι το καλο και το κακο συγκεντρωνονται στο ιδιο σημειο οπως η φωτια και το νερο λαβα μεσα νερο στην επιφανεια πχ οταν ειμουν μικρος μου ειχε γινει εμονη οτι μπορει να μπει μεσα μου ο σατανας απλα αργοτερα εμαθα να διαχειριζομαι αυτη τη κατασταση και να ξερω ποτε να ειμαι το ενα και ποτε το αλλο
18-01-2019, 01:43 #188
δεν ειναι δικαιολογιες αλεξανδρε. η ψυχωση εχει δυσκολιες πολλες.οποιος πασχει το ιδιο θα σου πει.
εσυ απο τι πασχεις αν επιτρεπεται?και πως το αντιμετωπιζεις?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-01-2019, 01:58 #189
δε θελω να βαρυνω τοσο το κλιμα αλλα με επηρεασε αρκετα ενας ξαδερφος μου που μου ελεγε να μη σκεφτομαι και πολυ και τη κολαση του μυαλου μου την εκλεισα στο κουτι της πανδωρας που περιεχει ολες τις καταστροφες οπως ειναι παγιδευμενη στη γη η λαβα πολα απο οσα λες μου θυμιζουν τον εαυτο μου παρ ολο που αυτο τον εαυτο δε τον χρησιμοποιω και ειναι στο γυψο.. πχ προσεξε ο παολο κοελο ελεγε ο οτι ο καθε ανθρωπος πρεπει να χει μεσα του τη φλογα της τρελας αλλα προσεξε μεσα του εγκλωβισμενη ενοει.
18-01-2019, 03:13 #190MrgilleasGuestboo εισαι μαχητρια μην το βαζεις κατω ξερω η ψυχωση ταλαιπωρει αρκετα οταν εχει συμπτωματα.ξερω ειναι δυσκολο και θελει πολυ προσπαθεια αλλα με την καταλληλη αγωγη μπορει να βρεις την σχετικη ηρεμια
18-01-2019, 10:22 #191
Μπράβο μπου! αυτά είναι καταπληκτικα νέα! Και για το εργαστήριο που πέρασες αλλά κυρίως για τον τρόπο που βλέπω να αντιμετωπίζεις το θέμα. Αυτό είναι το σημαντικό. Οτι κανεις την προσπάθεια σου κι ότι γίνει. Θα φτάσεις μέχρι εκεί που θες, βήμα βήμα, όχι τρέχοντας και ρισκάροντας την υγεία σου και με μικρους εφικτούς στόχους στην αρχή.
Χαίρομαι που είσαι καλά!!!! Φαίνεται απ το γραπτό σου ότι νιωθεις πιο ηρεμη και σίγουρη για τον εαυτό σου!
Συνέχισε έτσι. Όλα θα πάνε καλά!!!
18-01-2019, 10:52 #192
μπραβο μπου!!!
συγχαρητηρια για την επιτυχια στο μαθημα σου!
εισαι μεγαλη αγωνιστρια μπου. ειναι αξιοθαυμαστο πως προχωρας και δαμαζεις τον δαιμονα σου.
χαιρομαι πολυ που εχεις βρει καλους γιατρους και συνεργαζεστε τοσο καλα.
ειναι δυσκολο απο οσα βλεπουμε εδω να ταιριαξεις με τον γιατρο και να πηγαινει καλα η αγωγη σου.
συνεχισε ετσι, μεθοδικα, ρωτα κι αυτον που ξερει που ακριβως βρισκονται οι μαθησιακες σου δυνατοτητες και σιγα σιγα θα τα καταφερεις μια χαρα!
καλη δυναμη και περαστικα!
18-01-2019, 20:22 #193
ευχαριστω πολυ για α ενθαρρυντικα λογια κοριτσια!
αυτο κι αν ειναι στηριξη! μου ανεβαζετε το ηθικο!
εχω μια ερωτηση..
τι πρεπει να κανω ωστε να μεινω καλα για 1 6μηνο?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-01-2019, 20:34 #194
Αυτο το ερωτημα βρε ΜΠΟΥ , ουσιαστικα κι κυριολεκτηκα εμεις δεν μπορουμε να στο απαντησουμε! μπορουμε μοναχα φιλικα! κι με τον τροπο που μου βγαινει απο την καρδια μου! "οτι ευχομαι για εσενα οτι να εισαι καλα για παντα οχι για εξι μονο μηνες".
Ξερεις κατις Μπου, οι γιατροι ,θεωρτικα ολους τους αρρωστους -αυτους που πασχουν απο σοβαρες ασθενειες καρκινο κι αλλες - εξαρχης κι θεωριτικα τους θεωρουν νεκρους! ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να υπολογησουν το ποσο δυναμηκα θα αντιδραση του καθε ενος μας το ανοσοποιητικο του συστημα! δεν το ξερουν αυτο κι παντα εκει την πατανε! Αυτο ειναι στην αγαπη καθε ενος μας για ζωη! στην λαχταρα του! στο ποσο θελει να ζησει! οτι κι να εχεις μετραει εσυ πως κι αν το πολεμας! Κι αν υπαρχει Θεος! απο οτι λενε δλδη εκει θα κρυβεται!
Εσυ εχεις μεγαλο παθος για την ζωη κι ξεχηλιζει απο καθε σου μηνυμα! καθε σου παραγραφο δειχνει την νεανικοτητα σου και την ζηλευτη της λαχταρα για την καθημερινοτητα! να μπορεσεις να κανεις κι εσυ οτι οι αλλες κοπελιτσες της ηλικιας σου!
18-01-2019, 22:21 #195
δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να σου δωσει αυτη την απαντηση Boo, κανε οτι καλυτερο μπωρεις και μπωρει να τα καταφερεις....... μπωρει να μην τα καταφερεις φετος αλλα σε 2-3 χρονια να πετυχεις το στοχο σου..... εγω βαζω στοχους μακροχρονιους, και σιγα σιγα φτιαχνει ο εγκεφαλος και τα καταφερνεις υπομονη......