Results 61 to 75 of 99
Thread: 40 ετών παρθενος
-
19-01-2019, 18:59 #61
Μόνο στο σεξουαλικο τομέα και ήταν κάπως υπερβολικός όταν μιλούσε για "προηγούμενες" σχέσεις. Μέχρι και ότι έχει κάνει πρόταση γάμου μου είχε πει. Αλλά κατάλαβα αμέσως ότι έλεγε ψέματα γιατί αυτό ήταν η απάντηση του όταν του είπα ότι με την προηγούμενη σχέση μου είχαμε αρραβωνιάστει. Καταλαβαίνω ότι ένιωθε ανεπαρκής αλλά ουδέποτε του έδωσα τέτοιο λόγο να το πιστεύει.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
- 19-01-2019, 19:50 #62
Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι φερεις ευθυνη εσυ... Οπου κι αν το ψαξεις, θα δεις οτι βασικο χαρακτηριστικο της μυθομανιας ειναι η πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Γιατι περι μυθομανιας προκειται απο οσα λες. Οχι για απλο παραφουσκωμα αλλα για οικοδομηση ψεματων επι ψεματων σε "απαντηση" στις δικες σου εμπειριες που, χωρις να το γνωριζεις, πυροδοτουσαν με τη διηγηση τους νεους κυκλους ψεματων σε μια προσπαθεια να συμπληρωσει το κενο που εχει μεσα του. Το οτι ομολογησε την αληθεια τελικα οταν το πραγμα εφτασε στο απροχωρητο δε νομιζω οτι αλλαζει τη βαρυτητα της καταστασης. Συγγνωμη που το ρωταω καπως ευθεως, αλλα επειδη εχεις ανοιξει και νεο θρεντ... Με αυτον τον ανθρωπο θελεις να ξεκινησεις νεα ζωη; Οσα περιγραφεις δεν μου φαινονται να ειναι ενα απλο θεματακι χαρακτηρα αλλα ισως και κατι που μελλοντικα θα επανακαμψει απλως με αλλη μορφη. Ο ιδιος εχει συναισθηση της καταστασης; Εχει δειξει ρεαλιστικα οτι μπορει να αλλαξει; Πιστευεις οτι μπορει να αλλαξει βασικα;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
19-01-2019, 19:58 #63
οι περισσοτερες πιθανοτητες που εχει καποιος με το σεξ ειναι να κανει τη ζωη του μαυρη αφου ειναι αμφιβολο αν αυτος που το εκατσε μια φορα θα το κανει δευτερη και ακομα και αν κρατησει καποια στιγμη θα το ληξει
ο Αινσταιν πχ ειχε πει οτι για να ειναι ευτυχισμενος καποιος δε πρεπει να εξαρταται απο αλλους αρα οι πιθανοτητες να ετυχησει καποιος με το σεξ ειναι ελαχιστες δηλαδη το πιο πιθανο ειναι μια να χαιρετε και μια οχι
εκτος του οτι οτι διαφερει γινεται παντοτινο θεμα σχολιων και σχολια εδω σχολια εκει σχολια παραπερα αυτο θα αναβασει τη δημοτικοτητα του κανεις δε σχολιαζει οτι ειναι ιδιο με τους αλλους ολοι ψαχνουν το περιεργο η αυτο που δεν εχει αλλος κανενας για να δωσει ενδιαφερον στη ζωη τους
19-01-2019, 20:46 #64
Να σου πω, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ξέρω ότι έχει θεματακια με τον χαρακτήρα του και με το σεξουαλικο τομέα έχουμε ένα μικρό θεματακι. Αλλά τουλάχιστον προσπαθεί τώρα τελευταία. Με έχει στηρίξει πολύ και έχει κάνει ΤΙΣ υπερβασεις όσον αφορά τον εαυτό του αυτό το αναγνωρίζω. Προσπαθεί πολύ ακόμα και αν μερικές φορές τον παρεξηγώ.
Ήταν μόνος του όλα αυτά τα χρόνια. Για σκέψου τι προσπάθειες κάνει από τότε που μένουμε μαζί ειδικά που εγώ έχω και ένα παιδί; εκεί που είχε μάθει την ανεξαρτησία του και έκανε ότι ήθελε ξαφνικά βρέθηκε με τόσες υποχρεώσεις. Εδώ του βγάζω το καπέλο.
Και μην νομίζεις ότι εγώ είμαι καλύτερη από αυτόν. Είμαι ο ορισμός της παθητικοεπιθετικοτητας. Είμαι πάρα πολύ οξυθυμη. Έχω χρόνια θέμα με την διαχείριση του θυμού μου. Δεν τον ελέγχω, με ελέγχει.
Οπότε ναι, ύστερα από τόσα που έχω ζήσει πιστεύω ότι αξίζει.
Τον δικαιολογώ για τα ψέματα του γιατί ένιωθε λίγος. Και ίσως κατά βάθος το πρόβλημα που του δημιούργησε όλα αυτά τα ψέματα να είναι η διαφορά στην εμφάνιση μας. Δεν ταιριάζουμε εμφανισιακά σαν ζευγάρι με τίποτα. Αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
19-01-2019, 22:12 #65
20-01-2019, 00:25 #66
τα προτυπα με τις ανορεξικες γυναικες δε σε ακουσα ποτε να τα καταγγειλεις αλλα το θυμιθηκες τωρα που βελτιωθηκαν η φαινεται πως βελτιωθηκαν ο κοσμος ετσι και αλλιως ειναι ακολουθος αλλων γιατι ειναι ολοι λογικοι οι τρελοι που φτιαχνουν προτυπα και καθοδηγουν τους πολους εναι λιγοι
03-02-2019, 22:06 #67
1. Κάντον να νιώσει όσο πιο άνετα μπορεί με το γεγονός αυτό το οποίο δεν είναι απολύτως τίποτα απλά το έχει γιγαντώσει στο μυαλό του. Πες του "δεν είναι τίποτα χαλάρωσε, μια δυο ατσούμπαλες φορές και μετά θα πετάς". Που αυτό είναι και πώς εσύ πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Ως κάτι μικρής σημασίας για κάθε άνθρωπο. Μόλις ξεκολλήσει το μυαλό από όλες τις παπαριές που σίγουρα σκέφτεται θα δεις τη διαφορά.
2. Αν νομίζει ότι θα τον ωφελήσει μπορεί να επισκεφθεί ειδικό ψυχοθεραπευτή/ψυχολόγο που θα τον καλμάρει και θα τονώσει το ηθικό του.
3. Να αποφεύγει αυνανισμό.
Το θέμα είναι μικρής σοβαρότητας αν αλληλογουστάρεστε πραγματικά. Τα υπόλοιπα λύνονται.
4. Μην γελάς ή σχολιάζεις το θέμα περιπαικτικά. Κάντον να νιώσει τελείως άνετα και όμορφα με τον εαυτό του. Μην τον ταπεινώνεις. (δε λέω ότι το κάνεις, απλά φοβάμαι για το πώς εκείνος θα το πάρει).
5. Υπομονή και πάνω απ' όλα κατανόηση.
03-02-2019, 22:23 #68
με απλα πραγματα.... με μια λεξη αυτο ειναι μυθομανια..!!!!! :)
*Η μυθομανία δεν είναι ασθένεια
Η μυθομανία είναι ένας ψυχαναγκαστικός τρόπος διαστρέβλωσης ή βελτίωσης της εικόνας του εαυτού ή της ζωής κάποιου. Τα ψεύδη ή οι διαστρεβλώσεις αυτές μπορεί να αφορούν σε κάτι ασήμαντο (π.χ. σε κάποιο μέρος που το άτομο αυτό να ισχυρίζεται πως έχει επισκεφθεί, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να ισχύει) αλλά και σε κάτι πολύ σημαντικό (π.χ. για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε, για την προσωπική του ζωή κ.τ.λ.).
Ο μυθομανής έχει, συνήθως, μια πολύ έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης, προσέλκυσης της προσοχής των άλλων και να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι ανάγκες αυτές οφείλονται σε βαθιά αισθήματα ανασφάλειας που προσπαθεί να αντισταθμίσει διαμέσου των διαφόρων υπερβολών του.
04-02-2019, 01:25 #69
ισως δεν εχει επαφη με τη πραγματικοτητα και δε ξερει τι λεει και ετσι δε τον πιανεις πουθενα
04-02-2019, 09:11 #70
Ποτε δεν ειναι αργα .......
02-09-2019, 20:42 #71YokoChocoGuestΚοιτάξτε και εγώ 40 ετών είμαι αλλά δεν έχω ολοκληρώσει κάποια σχέση. Γενικά η εμπλοκή μου με θρησκείες και αιρέσεις πχ ''Μάρτυρες του Ιεχωβά'' επί πολλά έτη και Μοναχισμός με έκαναν να θεωρώ ''αμαρτία'' το προγαμιαίο σέξ.
Θυμάμαι προ 8 χρόνια έβγαινα με μία κοπέλα, μου την έπεφτε άγρια, πήγαμε σπίτι της και μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα. Της είπα ότι δεν έχω ξανακάνει. Με αποκάλεσε γκεύ, της είπα ''δεν είμαι γκεύ, αλλά πιστεύω στον Θεό'', μετά της είπα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να κάναμε έρωτα αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχω ξανακάνει και ότι θα ήθελα αν κάναμε να μην βιαζόμασταν και να σκεπτόμασταν για σοβαρό δεσμό με σκοπό τον γάμο και ίσως ένα παιδι. Δεν εννοούσα αμέσως απλά αν ταιριάζαμε να το πηγαιναμε σοβαρά, αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του ανθρώπου. Απάντησε οτι με τον προηγούμενο που είχε, έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση το παιδι, γιατι δεν θέλει παιδιά κτλ, μετά μου είπε ότι έκανε σέξ σε τουαλέτες κ όπου βρισκόταν, απλά μαζί μου είχε κολλήσει γιατί της άρεσα υπερβολικά σαν άνδρας.
Έπεσε πανω μου και άρχισε να με τσιμπάει κτλ και την έσπρωξα πέρα και της ειπα ότι με προσβάλει ως προσωπικότητα. Σηκώθηκα να φυγω κ έβαλε τα κλάμματα. Εφυγα βγήκα στον δρομο και με κυνήγησε να με σκοτώσει με το αμάξι, τελικά με έφτασε κ μπηκα στο αμάξι της, είχε βαλει παραξενη μουσική τέρμα και άρχισε να φωνάζει κτλ τρεχαμε με 140χλμ μεσα στην πολη.
Τέλος πάντων με κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την παράτησα... απλά επειδή ήθελα να κάνω σχέση σοβαρή με σωστό άνθρωπο, άλλο που αυτή ήθελε τρελογιατρό!
02-09-2019, 20:46 #72YokoChocoGuestΚαι σαν παιδί έπεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης απ'την θεία μου, με χαίδευε μέσα στην μπανιέρα κ ερχόμουνα σε στύση, 5 χρονών ήμουνα, μωρό.
Γενικά τις φοβάμαι τις γυναίκες, νομίζω ότι στο θέμα σέξ είμαι παιδι και θα με κακοποιήσουν, όπως η θεία μου. Εγώ θέλω αγάπη και σεβασμό και να κάνω μία ενωμένη οικογένεια που δεν είχα, ο πατέρας μου μας παράτησε κ έφυγε κ μεγάλωσα με την μάνα μου.
Μάνα και Πατέρας έχουν πεθάνει δυστυχώς.. και είμαι μόνος και φοβισμένος κάποιες φορές.
02-09-2019, 20:47 #73
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-09-2019, 20:53 #74YokoChocoGuestΠρόπερσι γνώρισα μία καθηγήτρια, μου την έπεφτε συνέχεια, με έλεγε ''κούκλο'' κτλ της λέω ''κοιτα ωραία είσαι αλλά θέλω να είμαστε φίλοι οκ;''
λέει οκ και κάναμε παρέα...
Μια φορά ομως πήγαμε σε σουβλατζίδικο και μου την έπεσε.. με τσίμπησε στο στήθος, μετά με χούφτωσε και της λέω ''θα σε πάω στον εισαγγελέα''
και το έβαλε στα πόδια, μετά μέσω κοινής φίλης της είπα να με αφήσει ήσυχο αλλιώς θα κάνω μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.
Εγώ θέλω να βρώ μία κοπελιά που να την αγαπήσω αληθινά και θα με αγαπήσει κ κείνη αληθινά, θέλω πολύ να κάνω μία δεμένη οικογένεια και μία κορούλα να την μεγαλώσω και να της παίρνω κούκλες, παιγνιδια κτλ ή και γιο δεν με πειράζει να του παίρνω σπαιντερμαν, κ.α.
Θέλω να πάρω ΑΓΑΠΗ και να δώσω ΑΓΑΠΗ... το σκέτο σέξ μου φέρνει αηδία, μου θυμίζει εμπορευματοποίηση της αγάπης.. μου θυμίζει τον πατέρα μου που παράτησε την μητέρα μου και μας εγκατέλειψε.
02-09-2019, 20:56 #75YokoChocoGuestΜου είχε πει παλιά ένας ψυχολόγος να πάω με ιεροδουλη, δλδ με επαγγελματία. Του λέω δλδ να πληρώσω να κάνω έρωτα;
Λέει ναι. Του λέω μπορώ να πληρώσω όποια θέλω; Λέει ναι. Του λέω οκ θέλω την μητέρα σου το δέχεσαι; Λέει οχι.
Α του λέω δεν δέχεσαι να πάω με την μητέρα σου αλλά με τις μητέρες άλλων να πάω, είσαι σωστός τώρα;
Και δεν απάντησε ποτέ.. του ειπα μετά, την αγάπη δεν την πληρώνουμε φίλε, την κερδίζουμε με τον κόπο μας, δεν είναι
εμπόριο η αγάπη ούτε αντικείμενα οι γυναίκες.
Γενικά οι γυναίκες για μένα είναι πριγκίπισσες.