Results 46 to 60 of 62
Thread: Κακή ψυχολογία.
-
24-01-2019, 11:49 #46
Καλημέρα! Δεν με ζάλιζες, σιγά εγώ ξεκίνησα πρώτος να λέω τα δικά μου έτσι κι αλλιώς.
Μήπως είναι αυτό που ανέφερες το πρόβλημα, το ότι κάνεις παρέα με λίγα άτομα. Γιατί ανοίχθηκες μόνο σε δυο άντρες; Τι το ιδιαίτερο είχαν πιστεύεις;
Μπορεί όντως αυτά τα δυο άτομα, ο ένας να είναι σε σχέση και ο άλλος να σε βλέπει φιλικά. Απλά δικτυώσου περισσότερο, βρες παρέες. Ασχολείσαι με κάποιο χόμπι, σου αρέσει κάτι; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου;
Κοίτα για να έρθει κάποιος άντρας από μόνος του, να σε γνωρίσει, πρέπει πρώτα να του έχεις δώσει το πράσινο "φως". Φλερτάρεις με τα αγόρια, πχ. όταν πας έξω για ένα ποτό ή για ένα καφέ; Αν δεν φλερτάρεις ή δείχνεις αδιάφορη (που μπορεί να μην είσαι, αλλά ο άλλος έτσι το εκλαμβάνει), τότε δείχνεις πως δεν θέλεις φλερτ κλπ.
Μήπως το θέμα είναι στο επικοινωνιακό κομμάτι, εκεί το εστιάζω περισσότερο.
- 24-01-2019, 12:20 #47WhyAlwaysMe?Guest
Διάβασα τον τίτλο και τα τελευταία σου σχόλια νηματοθετη.
Για να ανέβει η ψυχολογία σου χάσε τα περιττά κιλά,βάλε μυες και όλα θα αλλάξουν.
Και γενικά κάνε πράγματα για εσένα.
24-01-2019, 12:37 #48
Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές. Για την πρώτη σου ερώτηση, ξεχώρισα αυτούς τους δύο πρώτα απ'όλα ήταν πολύ καλοί σαν χαρακτήρες και πολύ ευγενικοί. Και ειδικά ο ένας διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους άντρες στον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί. Αυτό με τράβηξε. Η εξωτερική εμφάνιση ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Για το δεύτερο θέμα που θίγεις, γενικά είμαι αρκετά ντροπαλή, αν και τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. Και επειδή, όπως σου έχω πει, έχω θέμα με την αυτοπεποίθηση και την εικόνα μου δεν βγαίνω πολύ γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με πολύ κόσμο. Ή τουλάχιστον προτιμώ να πηγαίνω σε μέρη που δεν υπάρχει πολυκοσμία. Οπότε, όπως πιθανό να σκεφτείς κι εσύ, ίσως είναι λογικό που δεν έχω κάνει ακόμα σχέση. Γενικά φοβάμαι και διστάζω να κάνω πολλά επειδή ακριβώς δεν έχω πίστη στον εαυτό μου.
26-01-2019, 11:18 #49
Καλημέρα! Νομίζω πως εκεί εστιάζω και εγώ το πρόβλημα, πως δεν έχεις εναλλακτικές. Δεν έχεις πολλές παρέες. Ντάξει στην ηλικία μας, μέσω κοινών γνωστών γίνονται τα περισσότερα "κονε". Το να βρεις από μόνη σου ταίρι, είναι όντως ένα ρίσκο.
Εγώ πήρα αυτό το ρίσκο, αρκετές φορές, αλλά τις περισσότερες φορές δεν μου βγήκε σε καλό. Όμως βλέπω και ένα άλλο θέμα, δεν μιλάω για την αυτοπεποίθησή σου, αλλά το ότι θεωρείς άσχημο τον εαυτό σου. Γιατί τον υποβιβάζεις έτσι; Επειδή έτυχαν δυο άτομα να μην είναι διαθέσιμοι;
Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αξία. Και σίγουρα αν μιλήσω για εμένα, βλέπω αν ταιριάζω ή όχι με μια κοπέλα. Υπήρχαν ραντεβού, που είχα βγει ας πούμε, με όμορφες κοπέλες δεν λέω, αλλά δεν ταιριάξαμε. Άνθρωποι είμαστε με διαφορετικά γούστα ο καθένας.
Πάντως χαίρομαι και πάλι που το νήμα μου, υπήρξε αφορμή για να μιλήσουμε. Βλέπω πως είσαι ευαίσθητη αρκετά, όσο για την εξωτερική εμφάνιση, σου επισημαίνω πως είναι καθαρά θέμα γούστου. Καμία κοπέλα, καμία όμως, δεν είναι άσχημη. Όσες έχω δει ακόμη και στον δρόμο κλπ. είναι όλες όμορφες.
Εκτός βέβαια αν έχουν υπερβολικά κιλά, που εκεί μιλάμε πλέον για πρόβλημα. Άλλο να έχει παραπάνω κιλά μια γυναίκα, που είναι και θελκτικό και άλλο να έχει υπερβολικά κιλά, εκεί πηγαίνει στα θέματα υγείας.
Τέλος, εσύ τρέχεις με το μεταπτυχιακό, εγώ με την εξεταστική, γι'αυτό και δεν απάντησα τόσες μέρες. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να απαντήσω.
26-01-2019, 11:20 #50
26-01-2019, 14:15 #51
Καλησπέρα Κώστα! Αρχικά μην αγχώνεσαι καθόλου για το γεγονός ότι απάντησες σήμερα. Μην το σκέφτεσαι καν! Σχετικά με την άποψή μου για την εξωτερική μου εμφάνιση, είναι ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει μόνη μου από το γεγονός ότι δεν έχω δεχτεί κάποιο σχετικό σχόλιο ή κοπλιμέντο δεν ξέρω πως να το θέσω από άντρα, οπότε αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχω ακόμα σχέση με έχουν οδηγήσει να πιστεύω το συγκεκριμένο. Βέβαια οι φίλες μου, μου λένε ότι δεν είμαι άσχημη αλλά ίσως να το λένε για να φτιάξουν την αυτοπεποίθησή μου, δεν ξέρω. Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που λες ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αξία. Για μένα όπως σου έχω ξαναπεί η ομορφιά δεν έχει σημασία αλλά για τους περισσότερους άντρες φαίνεται ότι έχει. Ναι έχεις δίκιο, είμαι πολύ ευαίσθητη. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά είμαι. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κι εσύ φαίνεσαι πραγματικά ξεχωριστός άνθρωπος! Και χαίρομαι γιατί βλέπω ότι έχει βελτιωθεί πολύ η ψυχολογία σου από τότε που έγραψες την αρχική δημοσίευση. Και για την εξεταστική καλή επιτυχία να έχεις!
26-01-2019, 14:17 #52WhyAlwaysMe?Guest
26-01-2019, 15:05 #53
Ναι καμία σχέση η ψυχολογία μου τότε, με τώρα. Έτσι είμαι πάνω κάτω. Την μία μέρα πέφτω, την άλλη σηκώνομαι. Μπορεί η ψυχολογία μου να μην επηρεαστεί από κάτι εβδομάδες και την επόμενη να μου συμβεί κάτι και να με επηρεάσει. Περίεργη ψυχολογία έχω μην το ψάχνεις.
Να σε καλά, μέχρι στιγμής καλά πάει και η εξεταστική μου. Εγώ πιστεύω να ακούσεις τις φίλες σου. Δύσκολα κάνουμε εμείς οι άντρες κομπλιμέντα, από φόβο μήπως μας περάσουν για περίεργους. Υπάρχουν βλέπεις και αυτά.
Καλό είναι να είσαι ευαίσθητη, αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνεις. Μπορεί να το εκμεταλλευτούν. Έτσι είναι δυστυχώς η κοινωνία μας. Δείξε αυτοπεποίθηση όσο μπορείς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις μου απαντάς εννοείται. Σε ένα ραντεβού πως είσαι; Δλδ έχεις βγει κάποιο ραντεβού με κάποιον από τους άντρες που είπες ή απλά τους το είπες έτσι; Μήπως κόμπλαραν γι'αυτό το λέω.
26-01-2019, 15:28 #54
Κι η δική μου ψυχολογία δυστυχώς έτσι είναι. Τη μια μέρα είμαι μια χαρά, την άλλη βάζω τα κλάματα. Για την ερώτησή σου, με τον έναν είχαμε βγει αλλά όχι ραντεβού. Ήταν κι άλλα άτομα μαζί και του το είπα κάποια στιγμή που μείναμε μόνοι μας. Με τον άλλο δεν είχαμε βγει. Του το είπα σε άσχετη στιγμή. Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι που σκέφτηκα; Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση ή οτιδήποτε άλλο. Μήπως θα ήθελες, αν είναι φυσικά δυνατό, να κρατήσουμε επαφή εκτός forum π.χ. μέσω email; Το λέω γιατί είναι πολύ ωραία η συζήτηση μαζί σου. Αν δεν θες ή δεν γίνεται το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι και άγνωστη στο κάτω κάτω. Μόνο μια σκέψη είναι. Συγγνώμη και πάλι αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση.
26-01-2019, 21:18 #55
Κι εγω βιωσα ακριβως τα ιδια, τις ιδιες συμπεριφορες στο σχολείο εχωντας καποια περιτα κιλα ( δεν τα χω ποια αλλα δεν αλλαζει και πολλα) χωρις να προκαλεσω ποτε κανενα. Την ιδια απορριψη οσες φορες πλησιασα κοπελα που γνωρισα. Κι ομως μια ζωη το μονο που ηθελα ηταν μια κοπελα να μ αγαπα η εστω να με νοιαζεται. Παντα ημουν ντροπαλος. Λιγομιλητος πολλες φορες. Αυτο το παλεψς και το παλευω ακομη τι λιγομιλητος ειδικα το εχω ξεπερασει, συνειδειτοποιω τελικα οτι εχω γινει αρκετα ομιλητικος. Και ειδικα με ατομα που γνωρίζω γινομαι ακομη και η ψυχη της παρεας. Εχω αρκετο χιουμορ σαν ανθρωπος παρ όλο που περασα πολλα. Αυτο δεν ειναι αρκετο ομως για να αρεσω στο αλλο φυλο για κατι παραπανω απο φιλος. Δοκίμασα κι απο το διαδικτυο χωρις αποτελεσμα απορριψη κι εκει... Και πονουσε ιδιαιτερα σε chat ( δοκιμασα μήπως και εκτιμησει κανεις το χαρακτηρα μου) ενω μεσα απο την επικοινωνια ολα πηγαιναν καλα, υπηρχε τεράστιο ενδιαφερον πολλες φορες κατα καποιο τροπο με πολιορκουσαν, με εβλεπαν ενδιαφέρον σαν ατομο μολις ζητουσαν και εστελνα φωτο σταματουσαν την επικοινωνια, με διεγραφαν καποιες με μπλοκαραν. Πολλες φορες εστελνα ενα τελευταιο μηνυμα που τους ελεγα δεν εχω σκοπό να πειραξω κανενα δεν ειναι αναγκη να με διαγραφουν ανθρωπος ειμαι και η καρδια δεν έχει να κανει με την όψη ποτε δεν εκανα κακο σε κανενα, απλα δεν θα τις ενοχλησω ξανα με μηνυμα μου αφου δεν θελουν και ολα καλα. Το χειροτερο συνεβη ομως πέρσι. Βρεθηκε μια κοπελα που ερωτευθηκα απο κοντα οχι site. Μετα απο πολυ αγωνα δικο μου φανηκε να δειχνει ενδιαφερον. Επιτελους ενοιωσα οτι νοιαζεται καποιος για μενα. Της εδωσα και την ψυχη νου δεν ηταβ αρκετο ομως. Αποδειχθηκε πψς το μονο που ηθελε ηταν να με εκμεταλλευτει να πάρει οτι μπορει απο ενα ευκολο στοχο και να φυγει. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γι αυτη σε δημοσιο φορουμ δεν εχει νοημα αλλα τελικα η ουσια ειναι οτι ανακαλυψα οτι υπαρχει κατι χειροτερο απο τη μοναξια. Οι τοξικοι ανθρωποι που κοιτανε να σε εκμεταλετουν μη λογαριαζωντας το κακο που σου κανουν. Πλεοβ οχθ απλα φοβαμαι τη μοναξια λιγο μετα τα 30. Φοβαμαι οτι κανεις ποτε δε θα με αγαπησει η εστω θα νοιαστει. Θα πεθανω μονος, και ακομη χειροτερα ισως βρεθει καποιος ακομη να παιξει με την ευαισθησια μου. Παρ ολα αυτα ρε γαμωτο όσο κι αν πεφτω μια σπιθα χρειαζεται να νοιωσω καλα. Ακομη ελπιζω θέλω τόσο πολυ κι εγω λιγη χαρα στη ζωη μου.
26-01-2019, 21:27 #56
Φίλε μου μην το βάζεις κάτω, γλέντα τη ζωή, πέρνα καλά. Σημασία έχει ο εαυτός μας και όχι το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς. Το ξέρω επειδή έχουμε περάσει από περίεργες όμοιες φάσεις, πως γενικά είναι δύσκολο να ξεπεράσεις κάποια πράγματα.
Εγώ είπα στον εαυτό μου, πως θα ξεπεράσω τα κόμπλεξ που είχα, μόνο και μόνο για τον εαυτό μου και μόνο. Δεν υπολόγισα κανέναν πάνω σε αυτό. Δεν πέρασα καλή εφηβεία, αλλά τουλάχιστον στα 21 μου, έχω μια εμπειρία να ξεπερνάω κάποια πράγματα, όσο δύσκολα και αν είναι και αυτό γιατί δεν υπολογίζω τις απόψεις των άλλων, αλλά το τι κάνω εγώ και μόνο εγώ.
26-01-2019, 21:52 #57
26-01-2019, 22:12 #58
Συγγνώμη για το θάρρος μου. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε φέρω σε δύσκολη θέση ή να σε απασχολήσω. Μόνο αν πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον να συζητήσεις μαζί μου. Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
26-01-2019, 23:43 #59
27-01-2019, 11:03 #60
Κώστα είσαι εδώ;