Bi ή gay? Και άλλα προβήματα. Βοήθεια! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 215
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Είδες εσύ κανέναν Ψινάκη να μασάει επειδή τον λένε έτσι και γιουβέτσι; Όταν βγάζεις τέτοια έλλειψη αυτοπεποίθησης και τέτοιο φόβο για το οτιδήποτε πως περιμένεις να αντιδράσουν οι άλλοι; Τους άλλους δεν μπορείς να τους αλλάξεις, τον εαυτό σου πρέπει να αλλάξεις. Έχεις τόσες σελίδες και λες οι άλλοι με βλέπουν έτσι και γιουβέτσι γιατί κι εγώ έκανα αυτό κι αυτό και μπορεί να το πήρανε χαμπάρι. Ε, ωραία, κι έτσι να είναι, και λοιπόν; Από εδώ και πέρα τι κάνεις; Δεν έχεις γράψει ούτε μισή γραμμή που να λέει θα "τώρα, άμεσα θα προσπαθήσω να κάνω αυτό ή εκείνο". Μόνο υπερβολές θεωρητικού επιπέδου.

Κι εγώ είμαι 100τόσα κιλά γαϊδούρα κι οι περισσότεροι όταν με βλέπουν "Κοίτα μία χοντρή" λένε. Ε, και λοιπόν; Εγώ φροντίζω να τους αλλάξω την εικόνα, ότι δεν είναι η χοντρή, είναι η τάδε που έχει καλές σπουδές, μιλάει καλά την τάδε ξένη γλώσσα, είναι δυναμική, στην δουλειά φυσάει και έχει το τάδε βιογραφικό. Ή στο φλερτ δεν είναι η χοντρή, είναι η τάδε που έχει ωραία μάτια και γοητευτικούς τρόπους. Ή στις παρέες είμαι η τάδε που της κόβει, έχει αναλυτική σκέψη, μόρφωση, ανοίγει το στόμα της και δεν πετάει βατραχάκια, είναι καλλιεργημένο άτομο και οι περισσότεροι μόλις την γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι έπεσαν έξω κρίνοντας μόνο από την εμφάνιση.
    Δεν είμαστε μονοδιάστατοι οι άνθρωποι! Αν με τον τρόπο μου τους έλεγα κι εγώ είμαι η χοντρή και ως εκεί, χαίρω πολύ, μέσα σε ένα δωμάτιο θα καθόμουνα να κλαίω την μοίρα μου, χωρίς γκόμενο, χωρίς δουλειά και χωρίς φίλους. Εσύ μόνος σου κολλάς στον εαυτό σου αρνητικές ταμπέλες και μένεις και βαλτώνεις.
    Θα γυρίσω στο εξωτερικό. Ορίστε

Senior Member
    Αυτό το νέο παιδί κι αυτά μου τα λέτε για παρηγοριά έτσι;;

Ανήκω στην νεολαία πια;;. Δε νομίζω.

Και δεν είναι και αυτό το point άλλωστε

Senior Member
    Βαράς φρίκες και αναμασάς τα ίδια και τα γίδια λολ Ναι ρε, στην νεολαία είσαι, όχι στην πρώτη νιότη αλλά νεολαία ακόμα. Έχεις δει κανέναν να δείχνει την σήμερον ημέρα έναν σαραντάρη και να λέει μεσήλικας; Όχι, έναν 50αρη κι άμα. Διότι ο άνθρωπος γερνάει πολύ πιο αργά και με πιο αργούς ρυθμούς πλέον. Εσύ στα 34 πας να γεράσεις τον εαυτό σου μόνος σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βαράς φρίκες και αναμασάς τα ίδια και τα γίδια λολ Ναι ρε, στην νεολαία είσαι, όχι στην πρώτη νιότη αλλά νεολαία ακόμα. Έχεις δει κανέναν να δείχνει την σήμερον ημέρα έναν σαραντάρη και να λέει μεσήλικας; Όχι, έναν 50αρη κι άμα. Διότι ο άνθρωπος γερνάει πολύ πιο αργά και με πιο αργούς ρυθμούς πλέον. Εσύ στα 34 πας να γεράσεις τον εαυτό σου μόνος σου!
    Πριν δύο τρία χρόνια ήμουν fit και ένιωθα υπέροχα. Παιδάκι.

Όταν πλάκωσαν τα ψυχολογικά μου, έγινα 300 κιλά, πρησμένος και μέσα στη λεζα.

Έτσι γινόταν πάντα

Ξέρεις πόσοι νέοι άνθρωποι σαν κι εσένα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εύρεσης εργασίας μαζί με τα ψυχολογικά που συνεπάγονται αυτής της κατάστασης; Εγώ έχω δύο φίλες με παιδιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια.
    Και παντού τα ίδια βλέπεις στην Ελλάδα των μνημονίων.
    Λοιπόν, χρειάζεται να επικεντρωθείς μόνο στο θέμα της εργασίας. Αυτό να είναι η προτεραιότητά σου.
    Τα άλλα κακώς τα σκέφτεσαι και τα μπερδεύεις όλα μαζί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ξέρεις πόσοι νέοι άνθρωποι σαν κι εσένα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εύρεσης εργασίας μαζί με τα ψυχολογικά που συνεπάγονται αυτής της κατάστασης; Εγώ έχω δύο φίλες με παιδιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια.
    Και παντού τα ίδια βλέπεις στην Ελλάδα των μνημονίων.
    Λοιπόν, χρειάζεται να επικεντρωθείς μόνο στο θέμα της εργασίας. Αυτό να είναι η προτεραιότητά σου.
    Τα άλλα κακώς τα σκέφτεσαι και τα μπερδεύεις όλα μαζί.
    Εγώ στο θέμα δουλειά αισθάνομαι διπλά άσχημα γιατί δεν έχω και κάποια συγκεκριμένη δεξιότητα στην οποία να βασιστώ.
    Μικρός έβλεπα διαδηλώσεις από άνεργα άτομα που περίμεναν διορισμό και ήταν στον ΟΑΕΔ κτλ και έλεγα "εγώ δεν θα γίνω ποτέ έτσι".

Κι όμως έγινα και χειρότερα από αυτά που έβλεπα.

Και μνημόνια να μην είχαμε πάλι θα είχα το ίδιο πρόβλημα.

Τα έχω με εμένα που έχασα την καλή σειρά που είχα απο μαθητής και με παρέσυραν άλλα.

Senior Member
    δεν μπορεις τωρα να κανεις κατι? να μαθεις μια δεξιοτητα?

Junior Member
    Τζιμανι δεν εισαι τζιμανι εν τελει..Η ζωη ειναι ενα αστειο..Κανε αυτο που γουσταρεις..Δε σου καιγεται καρφακι για τα υπολοιπα..Απολαυσε την υπαρξη σου και αφεσου!Σταματα να βαζεις ταμπελες σε αυτο που εισαι και απλα αρπαξε τη ζωη απο τα μαλλια...Btw οταν ειπα στη μανα μου οτι εκανα κατι με αγορι εβλεπε στον υπνο της οτι με γαμανε..χαχα

Έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα, οτι είσαι νέος ακόμα.
    Λες οτι δεν έχεις δεξιότητες. Οι σπουδές που έχεις κάνει στα οικονομικά, στην μουσική, η ξένη γλώσσα που ξέρεις, αυτά δεν είναι δεξιότητες; Δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς κάτι από αυτά ή να το συνεχίσεις και να το κάνεις επάγγελμα;
    Αν δεν σε ενθουσιάζει κάτι από αυτά τότε πήγαινε να μάθεις κάτι που νομίζεις οτι θα σου άρεσε να ασχοληθείς. Εφόσον ζουν οι γονείς σου και μπορούν να σε συντηρούν, εκμεταλλεύσου το να μάθεις κάτι που σου αρέσει. Κάτι που θα μπορούσες να το κάνεις επάγγελμα.
    Εσύ έχεις περίπου την ηλικία του μικρού μου αδελφού (αυτού που έχει παρανοειδή διαταραχή). Τα ίδια του λέω κι αυτουνού, τα ίδια με σένα λέει κι αυτός. Του λέω πήγαινε να μάθεις μουσική. Ψέλνει πάρα πολύ ωραία και θα μπορούσε να γίνει ψάλτης σε εκλησία, αλλά θέλει κάποια χρόνια σπουδές στην βυζαντινή μουσική. Και εγώ η ίδια μπορώ να τον βοηθήσω σε αυτό γιατί έχω δίπλωμα δασκάλου βυζαντινής μουσικής. Και του είχα κάνει μαθήματα στο παρελθόν και ήταν εξαιρετικά καλός. Και θα μπορούσα να του κάνω μαθήματα δωρεάν και μετά να δώσει εξετάσεις κάνοντας μόνο επιπλέον 2 χρόνια σολφέζ σε ωδείο, που απαιτείται για το πτυχίο αυτό.
    Αλλά δεν εννοεί να το καταλάβει και είναι κολλημμένος όπως εσύ και λέει συνέχεια τα ίδια με σένα. Ασχολείται με το πώς του μίλησε ο ένας, πώς τον κοίταξε ο άλλος... όλοι μιλάνε γι αυτόν πίσω απ την πλάτη του... Και έχει πάρει κι αυτός πάρα πολλά κιλά όπως κι εσύ. Είναι καθαρά ψυχολογικό, tzimani, κατάλαβες; Τον βλέπω κι αυτόν να χάνει έτσι τα χρόνια του και στεναχωριέμαι πολύ. Και επιπλέον μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα λόγω της καχυποψίας του για τους πάντες!
    Εσύ τουλάχιστον είσαι και πιο μορφωμένος. Αυτόν δεν τον βοηθάει και το μυαλό του να το καταλάβει, δεν ήταν ποτέ έξυπνος και καλός στα γράμματα. Εσύ που ήσουν ανέκαθεν καλός μαθητής, πιο εύστροφος άνθρωπος, πρέπει να καταλάβεις πέντε πρακτικά πράγματα.
    Κι εσύ μπορεί να έχεις μπροστά στα μάτια σου κάποια δεξιότητα που δεν την αξιολογείς, δεν ξέρω για ποιόν λόγο...
    Αλλά σου λέω, αν δεν σου αρέσει τίποτε από αυτά που έχεις σπουδάσει μέχρι στιγμής (για να ασχοληθείς επαγγελματικά) σκέψου τί θα σου άρεσε να κάνεις και πήγαινε να το μάθεις.
    Λίγοι έχουν την δυνατότητα να μην εργάζονται στα 34. Εκμεταλλεύσου το!

Junior Member
    Αγαπητε Τζιμανι, θα μου επιτρεψεις να πω την αποψη μου, καταρχην πρεπει να το συζητας με φιλους να εχεις καποιους διπλα σου,αν οι γονεις σου ειναι ενταξει με τετοια θεματα θα μπορουσες να τους το πεις, φυσικα θα στεναχωρηθουν αλλα θα το δεχτουν,

Νσ ξερεις οτι η ζωη ειναι γεματο εκπληξεις, θα δεχθουν τα πραγματα ανθρωποι που τους ελεγες θρησκευομενους που φαινοτανε ναμισουν τετοιες καταστασεις, θα δεχθουν τα πραγματα ανθρωποι που τους ελεγες φασιστες , ενω αλλοι κουλτουρες και προοδευτικοι μπορει να σε αποριψουν.

Στο λεω εκ πειρας, εγω ειμαι ο θρησκευομενος και "φασίστας" στη συγκεκρμενη περιπτωση, πολυ κοντινο μου προσωπο και αγαπημενο μου, μου ανακοινωσε οτι ειναι gay.
    Με τον φοβο της αντιδρασης μου φυσικά γιατι ηξερε καιμε ακουγε συχνα πυκνα να κραζω γκει παρειντ και ολα τα υπολοιπα, εγω δενειχα παρειχαμπαρι 25 χρονια καθημερινης τριβης, δεν ειχε καταλαβει ομως οτι σαν θρησκευομενος δε γινεται ο αλλος να σου ζηταει την βοηθεια του και εσυ να μη του κρατησεις το χερι οτι και αν ειναι αυτο, απο τοτε η ζωη του πηγε καλυτερα, φυσικα ειναι εξωτερικο πια κ περναει καλα με το ζευγαρι του με το οποιο βφαινουμε, μιλαμε ομως για σοβαρο ατομο 33 ετων τωρα, χωρις προκλησεις με φρου φρου και φτερα. Απο μενα εχει εκπλαγει ευχάριστα, πιστευω οτι καποια στιγμη θα εκπκαγεις κ εσυ ευχαριστα. Ξεκινα στο να ανεβασεις ψυχολογια,να φτισχνεις τον εαυτο σου,να εισαι χρησιμος στην κοινωνια και να εισαι ωριμος,το αλλο θα ερθει μονο του μετα. Παραδειγμα δευτερον, ο Χατζηδακις γκει ητανε, ακους πολλους να τον βριζουν περα απο καποιους αμορφωτους;Οταν ακους Χατζηδακι δε σου ρχεται στο νου ενας "*******" αλλα μια τεραστια φυσιογνωμια, μια τελεια μουσικη,ενας ευγενικος ανθρωπος που ολοι θα θελαμε κοντα μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by garida View Post
    δεν μπορεις τωρα να κανεις κατι? να μαθεις μια δεξιοτητα?
    Φυσικά και μπορώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα, οτι είσαι νέος ακόμα.
    Λες οτι δεν έχεις δεξιότητες. Οι σπουδές που έχεις κάνει στα οικονομικά, στην μουσική, η ξένη γλώσσα που ξέρεις, αυτά δεν είναι δεξιότητες; Δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς κάτι από αυτά ή να το συνεχίσεις και να το κάνεις επάγγελμα;
    Αν δεν σε ενθουσιάζει κάτι από αυτά τότε πήγαινε να μάθεις κάτι που νομίζεις οτι θα σου άρεσε να ασχοληθείς. Εφόσον ζουν οι γονείς σου και μπορούν να σε συντηρούν, εκμεταλλεύσου το να μάθεις κάτι που σου αρέσει. Κάτι που θα μπορούσες να το κάνεις επάγγελμα.
    Εσύ έχεις περίπου την ηλικία του μικρού μου αδελφού (αυτού που έχει παρανοειδή διαταραχή). Τα ίδια του λέω κι αυτουνού, τα ίδια με σένα λέει κι αυτός. Του λέω πήγαινε να μάθεις μουσική. Ψέλνει πάρα πολύ ωραία και θα μπορούσε να γίνει ψάλτης σε εκλησία, αλλά θέλει κάποια χρόνια σπουδές στην βυζαντινή μουσική. Και εγώ η ίδια μπορώ να τον βοηθήσω σε αυτό γιατί έχω δίπλωμα δασκάλου βυζαντινής μουσικής. Και του είχα κάνει μαθήματα στο παρελθόν και ήταν εξαιρετικά καλός. Και θα μπορούσα να του κάνω μαθήματα δωρεάν και μετά να δώσει εξετάσεις κάνοντας μόνο επιπλέον 2 χρόνια σολφέζ σε ωδείο, που απαιτείται για το πτυχίο αυτό.
    Αλλά δεν εννοεί να το καταλάβει και είναι κολλημμένος όπως εσύ και λέει συνέχεια τα ίδια με σένα. Ασχολείται με το πώς του μίλησε ο ένας, πώς τον κοίταξε ο άλλος... όλοι μιλάνε γι αυτόν πίσω απ την πλάτη του... Και έχει πάρει κι αυτός πάρα πολλά κιλά όπως κι εσύ. Είναι καθαρά ψυχολογικό, tzimani, κατάλαβες; Τον βλέπω κι αυτόν να χάνει έτσι τα χρόνια του και στεναχωριέμαι πολύ. Και επιπλέον μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα λόγω της καχυποψίας του για τους πάντες!
    Εσύ τουλάχιστον είσαι και πιο μορφωμένος. Αυτόν δεν τον βοηθάει και το μυαλό του να το καταλάβει, δεν ήταν ποτέ έξυπνος και καλός στα γράμματα. Εσύ που ήσουν ανέκαθεν καλός μαθητής, πιο εύστροφος άνθρωπος, πρέπει να καταλάβεις πέντε πρακτικά πράγματα.
    Κι εσύ μπορεί να έχεις μπροστά στα μάτια σου κάποια δεξιότητα που δεν την αξιολογείς, δεν ξέρω για ποιόν λόγο...
    Αλλά σου λέω, αν δεν σου αρέσει τίποτε από αυτά που έχεις σπουδάσει μέχρι στιγμής (για να ασχοληθείς επαγγελματικά) σκέψου τί θα σου άρεσε να κάνεις και πήγαινε να το μάθεις.
    Λίγοι έχουν την δυνατότητα να μην εργάζονται στα 34. Εκμεταλλεύσου το!
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε εμένα το πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Κάποιες δεξιότητες φυσικά και έχω και άλλες μπορώ να καλλιεργήσω. Τουλάχιστον τώρα το βλέπω όντος πιο ψύχραιμα και όχι άσπρο - μαύρο και αρχίζω να πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι είμαι δυσαρεστημένος εν μέρει με την κοινωνία και ότι μέσα στις δουλειές, και πλέον πολύ πιο έντονα λόγω ανασφάλειας του κόσμου, ότι ο κόσμος είναι ύπουλος, πονηρός και πάνω από όλα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να διασφαλίσει τη θέση του. Φοβάμαι ότι θα εκτεθώ σε σωρεία από ρουφιανιές, κακίες, πονηριές και ζήλιες που θα με εξοντώσουν ψυχολογικά. Ανταγωνισμός, χτυπήματα κάτω από τη μέση. Το βλέπω συνεχώς. Άκουσα πχ για κάποια καινούρια επιχείρηση που άνοιξε από νέα άτομα ότι κάποιοι παλιότεροι και πιο εδραιωμένοι στο χώρο έκαναν καταγγελίες για θέματα υγιονομικά χωρίς ουσιαστικό λόγο ενώ προφανώς φοβόντουσαν/δεν τους άρεσε το γεγονός ότι τραβούσαν τον κόσμο.

Με λίγα λόγια η ενήλικη ζωή που αποτελείται κυρίως από τέτοιες μαλακίες, δηλαδή ζούγκλα στην κυριολεξία, όχι μόνο με απωθεί, αλλά με αποθαρρύνει και φοβάμαι και εμένα μήπως πέσω θύμα αυτής μου της αντίληψης - δηλαδή να βλέπω καχύποπτα κάτι που δεν είναι κακό και να μην αντιλαμβάνομαι το πραγματικά κακό.

Ίσως τις όποιες δεξιότητες έχω δεν τις αξιοποιώ γιατί νιώθω ναι μεν ικανός στα θέματα εκτέλεσης της εργασίας, είμαι υπεύθυνος και αποτελεσματικός αλλά μου λείπει αυτό το "της πιάτσας" που λέμε. Αν προσθέσεις σε αυτά όλο το κόμπλεξ που μου δημιουργήθηκε για τα σεξουαλικά μου διλήμματα μπορείς να καταλάβεις ότι το βλέπω πιο δύσκολο από ότι ίσως είναι. Πες με αφελή ή τεμπέλη αλλά πολλές φορές το σκέφτομαι αυτό. Δεν μου αρέσει να ξέρω πως ο σκοπός όλων είναι απλά να τα οικονομήσουν με κάθε τρόπο. Μπορεί να το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία μερικές φορές όμως το έχω δει να γίνεται και το σιχαίνομαι γιατί από το σπίτι μου με έμαθαν να είμαι σωστός τη στιγμή που στον πραγματικό κόσμο γίνεται ακριβώς το ανάποδο. Μαγκιά, κλανιά, εγωισμοί, πονηριά. Ιδιαίτερα νεαρές πχ υπάλληλοι σε περίπτερα κτλ στο χωριό μου και την πόλη που ζω κλέβουν ρέστα, λένε ψέμματα για τιμές προιόντων. Δεν ένιωσα ποτέ μέλος αυτής της κοινωνίας. Πες με ψώνιο, ελιτιστή, αυτός είμαι.

Προ λίγων ημερών έστειλα σε έναν ξάδερφο του οποίου ο πατέρας με φιλοξενούσε στο εξωτερικό "γεια τι κάνεις" και μου απάντησε "άντε στρίβε".

Φυσικά το έστειλα παντού και διαμαρτυρήθηκα εντόνως. Τόσο που ο πατέρας μου μου είπε πως δεν έπραξα σωστά και μαλώσαμε γιατί ενώ είμαι το θύμα τα έβαλε για άλλη μια φορά μαζί μου.

Δεν αντέχεται κι όσο σκέφτομαι πως ο κόσμος είναι όντος έτσι στο μεγαλύτερο μέρος του, τότε σκέφτομαι για αυτοκτονίες κτλ. Δυστυχώς είναι και θα είναι πάντα η έσχατη λυση.

Εν πάσει περιπτώσει, πηγαίνω σε ειδικό εδώ και κάποιους μήνες και νομίζω τόσο το ότι αποσύρθηκα λίγο από την κοινωνία και τη δουλειά όσο και τα φάρμακα με βοήθησε να στρώσω λίγο ψυχολογικά αλλά δεν μπορώ με την πρώτη αναποδιά να αποσύρομαι για κανένα χρόνο τη φορά. Το πάθαινα και μικρότερος και το απέδιδα στο νεαρό της ηλικίας όμως πλέον στα 34-35 δεν μπορώ να το κάνω, όσο κι αν είναι για μένα εύκολη λύση. Εκνευρίζομαι τόσο που προτιμώ να αποσυρθώ παρά να παραφερθώ αλλά η ζωή είναι σκληρή για όλους. Πρέπει να παλεύουμε όχι να παραιτούμαστε. Και άντε τώρα που οι δικοί μου όντος μπορούν να με στηρίζουν ίσως ήταν και το σωστό να κάνω διότι βλέπεις πώς αντιδρούν οι άλλοι απέναντί μου. Όμως ως πότε θα γίνεται αυτό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikosopen View Post
    Αγαπητε Τζιμανι, θα μου επιτρεψεις να πω την αποψη μου, καταρχην πρεπει να το συζητας με φιλους να εχεις καποιους διπλα σου,αν οι γονεις σου ειναι ενταξει με τετοια θεματα θα μπορουσες να τους το πεις, φυσικα θα στεναχωρηθουν αλλα θα το δεχτουν,

Νσ ξερεις οτι η ζωη ειναι γεματο εκπληξεις, θα δεχθουν τα πραγματα ανθρωποι που τους ελεγες θρησκευομενους που φαινοτανε ναμισουν τετοιες καταστασεις, θα δεχθουν τα πραγματα ανθρωποι που τους ελεγες φασιστες , ενω αλλοι κουλτουρες και προοδευτικοι μπορει να σε αποριψουν.

Στο λεω εκ πειρας, εγω ειμαι ο θρησκευομενος και "φασίστας" στη συγκεκρμενη περιπτωση, πολυ κοντινο μου προσωπο και αγαπημενο μου, μου ανακοινωσε οτι ειναι gay.
    Με τον φοβο της αντιδρασης μου φυσικά γιατι ηξερε καιμε ακουγε συχνα πυκνα να κραζω γκει παρειντ και ολα τα υπολοιπα, εγω δενειχα παρειχαμπαρι 25 χρονια καθημερινης τριβης, δεν ειχε καταλαβει ομως οτι σαν θρησκευομενος δε γινεται ο αλλος να σου ζηταει την βοηθεια του και εσυ να μη του κρατησεις το χερι οτι και αν ειναι αυτο, απο τοτε η ζωη του πηγε καλυτερα, φυσικα ειναι εξωτερικο πια κ περναει καλα με το ζευγαρι του με το οποιο βφαινουμε, μιλαμε ομως για σοβαρο ατομο 33 ετων τωρα, χωρις προκλησεις με φρου φρου και φτερα. Απο μενα εχει εκπλαγει ευχάριστα, πιστευω οτι καποια στιγμη θα εκπκαγεις κ εσυ ευχαριστα. Ξεκινα στο να ανεβασεις ψυχολογια,να φτισχνεις τον εαυτο σου,να εισαι χρησιμος στην κοινωνια και να εισαι ωριμος,το αλλο θα ερθει μονο του μετα. Παραδειγμα δευτερον, ο Χατζηδακις γκει ητανε, ακους πολλους να τον βριζουν περα απο καποιους αμορφωτους;Οταν ακους Χατζηδακι δε σου ρχεται στο νου ενας "*******" αλλα μια τεραστια φυσιογνωμια, μια τελεια μουσικη,ενας ευγενικος ανθρωπος που ολοι θα θελαμε κοντα μας
    Το θέμα δεν είναι να βοηθήσεις κάποιον επειδή είσαι θρησκευόμενος αλλά επειδή είσαι άνθρωπος. Δηλαδή αν ήσουν άθεος όπως εγώ θα τον έγραφες στα παπάρια σου?

Όλο αυτό που λές για φρου φρου και προκλήσεις επίσης δεν στέκει. Προσωπικά ούτε και εγώ είμαι έτσι αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος είναι δεν είναι και σοβαρός. Δηλαδή τι πάει να προκλήσεις?? Σε τι σε προκαλεί? Ερωτικά? Σε προκαλεί ως αστυνόμο της μόδας και του ντυσίματος? Ποιος προκαλείται?? Ξέρω ότι μου έγραψες για να με βοηθήσεις και το εκτιμώ αλλά τέτοιες δηλώσεις και μέσα στον γκέι χώρο και εκτός έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν διότι αυτό που αφήνουν να εννοείται είναι πως υπάρχει κάποιος τρόπος που πρέπει ο καθένας να εκφράζεται και πως πρέπει όλοι να δίνουν κάποια αναφορά σε κάποιον αόρατο δικαστή και στο πώς η κοινωνία "επιθυμεί" ο καθένας να φέρεται (φυσικά πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου, της ηθικής, της λογικής και της ανθρωπιάς).

Στην πραγματικότητα το φυσιολογικό να γίνει θα ήταν ο φίλος σου να μην σκεφτεί καν πως εσύ θα τον κρίνεις και θα πάψεις να είσαι φίλος του για τέτοιο λόγο. Δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε για αυτό. Όλα αυτά που βλέπεις και τα parades κτλ είναι μόνο αντίδραση σε αυτή την καταπίεση που όμως είναι σε μεγάλο μέρος στο μυαλό και αν θες τη γνώμη μου θα εκλίψουν με τον καιρό.

Αυτά ήταν ένα σχόλιο σε αυτό το κομμάτι του ποστ σου.

Τώρα ότι αφορά σε εμένα, ενώ είναι ελπιδοφόρο αυτό που λες, εμένα δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στο έλεος της καλλιέργειας και της ιδιοσυγκρασίας ή άποψης του καθενός πάνω σε ένα θέμα τέτοιο. Άντρα με θεωρώ, άντρας γεννήθηκα και άντρας θα πεθάνω και το τι κάνω ή φαντασιώνομαι δεν αφορά κανέναν άλλον παρα μόνο εμένα. Όμως το ξέρω πως όταν αρχίσουν οι φήμες και οι παπαριές αυτές δυστυχώς θα έχει επίπτωση σε αυτή τη μια μοναδική και ευθραυστη ζωή που έχω και αυτό με εκνευρίζει. Γιατί δηλαδή εσύ να θεωρείσαι καλύτερος από μένα αν κάνεις οικογένεια ενώ εγώ όχι? Γιατί να θεωρούμαι εγώ αντικείμενο περιπαικτικών σχολιασμών κι εσύ όχι? Γιατί εσύ και όχι εγώ?

Με καταλαβαίνεις??? Το πρόβλημα βρίσκεται βαθιά στην κοινωνία και η μόνη λύση είναι μην δώσεις την παραμικρή σημασία σε αυτή την ιδιαιτερότητα, όποιος άντρας την έχει, και να συνεχίσεις να ζεις φυσιολογικά. Πιάνω και τον εαυτό μου γεμάτο από προκατάληψη και ίσως αυτό με φρικάρει τόσο. Κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Για αυτό αναζήτησα το εξωτερικό, πέρα από τα θέματα δουλειάς, για να είμαι πιο ελεύθερος στην περίπτωση που σεξουαλικά όντος χρειάζομαι και τα 2 φύλα. Μέχρι χθες το έβλεπα σαν σεξουαλικό πειραματισμό (μαζί με τις 10αδες χιλιάδες άτομα που έχω δει να αυνανίζονται παρέα με άλλους στο ίντερνετ δημόσια) αλλά το να το προσγειώσω στη δική μου ύπαρξη ως εμφανές χαρακτηριστικό μου όχι μόνο δεν το θέλω αλλά το θεωρώ καταπάτηση της ιδιωτικότητας μου και ναι φασιστικό και bullying!

Φυσικά δεν σου επιτίθεμαι, σχολιάζω γενικώς και σε επικροτώ για την συμπαράσταση στον φίλο σου. Σέβομαι εννοείται την πίστη σου άσχετα με το τι πιστεύω εγώ. Απλά αν φάνηκα λίγο επιθετικός είναι γιατί είμαι ψύρρας σαν άτομο και το στραβό που βλέπω θέλω να το λέω.

Senior Member
    Δεν υπάρχει τίποτα! Ούτε φίλοι. Ούτε συγγενείς ούτε ζωή για μενα πλεον. Ολα ειναι μια ψευτια. Ευχομαι να φυγω χωρις πονο απο τη ζωη. Τουλαχιστον η ******* η τυχη μου να φερθει σωστα σε αυτον τον τομεα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    δεν μπορώ με την πρώτη αναποδιά να αποσύρομαι για κανένα χρόνο τη φορά. Το πάθαινα και μικρότερος και το απέδιδα στο νεαρό της ηλικίας όμως πλέον στα 34-35 δεν μπορώ να το κάνω, όσο κι αν είναι για μένα εύκολη λύση. Εκνευρίζομαι τόσο που προτιμώ να αποσυρθώ παρά να παραφερθώ αλλά η ζωή είναι σκληρή για όλους. Πρέπει να παλεύουμε όχι να παραιτούμαστε.
    Πάνω που το πήγαινες καλά, το χάλασες πάλι...

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast