Results 31 to 45 of 82
Thread: Χωρισμός-Επανασυνδεση
-
10-02-2019, 16:17 #31
πως αντιδρούσες όταν καταλάβαινες ότι οι φίλες σου πιθανότητα να ήθελαν το κακο σου και χαλιοντουσαν με την ευτυχία σου;
Εγώ Γενικότερα επειδή είναι και 3 χρόνια μεγαλύτερος της κοπέλας προσπάθησα να την προειδοποιώ για εφήμερες φιλίες που δημιουργούνται στο Πανεπιστήμιο κάποιες απο τις οποίες τελειώνουν με την λήψη του πτυχίου...
- 10-02-2019, 16:19 #32
10-02-2019, 16:21 #33
Α ετσι πες δεν ειδα πριν ηλικια. Ειναι μικρη και ανωριμη ακομα γι'αυτο σε χωρισε. Ειτε ακουσε φιλες, ειτε μπουχτησε απο σχεση, γι'αυτο σε χωρισε. 1 χρονος δεν ειναι πολυς ουτε λιγος, αφου εισαι σιγουρος οτι δεν βρηκε αλλον και αφου και οι προηγουμενες σχεσεις της ηταν μικρες ισως ηθελε την ελευθερια της ισως ακομα και να της ειπαν οι φιλες της να κανει σεξ της μιας βραδιας αφου μας λες δεν ειχε ορεξη για σεξ και ισως της το παν αυτο για να ξεκολλησει και να εχει παλι ορεξη ολα ειναι πιθανα......
10-02-2019, 16:23 #34
10-02-2019, 16:23 #35Miliva21GuestΝαι άλλα για να σε βοηθήσουμε πρεπει απλως να μας πεις καθαρα απο την αρχη πως ηταν η σχεση....πως ενιωθες εσυ και πως της συμπεριφεροσουν και αντίστοιχα και εκείνη...
Πότε άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα .............τι κάνατε για να τα ξεπεράσετε τι ειπώθηκε; πως ήσασταν τότε........Πότε αρχίσατε να απομακρυνεστε πως χωρίσατε ποια ήταν η στάση σου ή στάση της τι είπατε στον χωρισμό .....τι σου είπε ως λογο χωρισμού .............
Το να γράφεις σε κάθε μνμ και μια διαφορετική εκδοχή για το γιατι χωρισατε δεν μας βοηθάει να σου πούμε τι έγινε...
Εμείς δεν ήμασταν μέσα στη σχέση να σου πούμε Ναι γι αυτό χωρίσατε η Όχι .......
Χιλιοι λόγοι μπορεί να είναι η αιτία....είτε επδ κάτι της ξινισε...είτε επδ εσύ δεν ήσουν εκεί από την αρχή και το καταλάβαινε.....είτε επδ της πέρασε και της αρέσει άλλος....είτε επδ της έβαλαν λόγια....εδώ δεν έχετε καταλάβει εσείς τι γίνεται μεταξύ σας ...
Γνώμη μου κάτσε χαλάρωσε και σταμάτα να σκέφτεσαι γτ βρίσκεσαι σε σύγχυση....
Και μετά από δύο μέρες αφού ηρεμήσεις στείλε της ένα μνμ ότι θες να βρεθείτε κάπου να μιλήσετε.....
Εφόσον τη θες κάνε τη προσπάθεια....αν σου πει ναι να βρεθούμε... καθιστε και μιλήστε ξεκάθαρα μεταξύ σας και πες της ότι θες να τα ξαναβρειτε ...αν σε γειώσει όμως είτε λέγοντας σου ότι δεν θέλει να είστε μαζί είτε σου πει ότι δεν έχετε τπτ μα πείτε και δεν θέλει να βρεθείτε από κοντά ....οφείλεις να σεβαστείς τη γνώμη της και να το ληξετε
10-02-2019, 16:34 #36
Στην αρχή της σχέσης προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατό τυπικός και ήθελα να την γνωρισω, αυτή ήταν αρκετά ζηλιαρα λόγω του ότι εχω πολλές φίλες τις.όποιες της γνώρισα στην κοπέλα.
Τα σύννεφα στην σχέση άρχισαν 15μέρες πριν τον 1ο χωρισμό( έγινε πέμπτη) στον οποίο είχαμε βγει Δευτέρα για να μιλήσουμε ( δεν έγινε τπτα) και μετα απο 3 μέρες με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε, έτσι και έγινε η επανασύνδεση. Ο δεύτερος χωρισμός έγινε 20μέρες περίπου μετά την επανασύνδεση. Είχαμε πάει για σκι και απο τότε μου είπε σε πρόσφατα μηνύματα ότι είχε πεσμένη λίμπιντο και δεν ευχαριστιοταν το σεξ. 4μέρες μετα την επιστροφή μας αρχές Δεκέμβρη με μια ασήμαντη αφορμή με χώρισε 2η φορά χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Μετα βρεθήκαμε για λίγο στην γιορτή της και μ.είπε ότι στην Αμερική θα σκεφτεί πως και τι και αραιά και που όπως εχω προ αναφέρει μιλούσαμε .. Η συχνή επικοινωνία μας άλλαξε εδώ και 3βδομάδες, Μου έστειλε στο ινσταγκραμ ξαφνικά και της είπα να βγούμε δέχτηκε...Βγήκαμε εχτες και.έδειχνε σκληρή στην πρόταση μου να ξανα επαναλάβουμε κάποια έξοδο είπε ότι δεν θεωρεί να υπάρχει λόγος
10-02-2019, 16:40 #37
Καλα μηπως λεει αληθεια η κοπελα οτι δεν της εκανε κουκου και γι'αυτο δεν σε θελει αλλο και ηταν σκληρη γιατι πολυ απλα αυτο ειναι σημαντικο στοιχειο γι'αυτην; Πολλες ειναι ετσι και ποσο μαλλον σε αυτην την ηλικια, ειναι πολυ σοβαρο για καποιες......και θα μπηκαν εκει και οι φιλες της και θα της εβαλαν λογια.....το οτι χωρισατε καποιες φορες εσυ την χωρισες η αυτη; Και αυτο παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Αυτα που μας λες αν εγινε Δευτερα η Πεμπτη η οτι χωρισατε λιγες φορες δεν παιζουν κανενα ρολο στο να καταλαβουμε. Τους λογους να μας λες και ποιος χωρισε ποιον και τι προηγηθηκε του χωρισμου.......αν και το βρισκω λιγο ματαιο, η κοπελα μαλλον δεν θελει επανασυνδεση!!!!!!
10-02-2019, 16:46 #38
10-02-2019, 16:50 #39Miliva21GuestΈχοντας διαβάσει όλα αυτά που μας έχεις γράψει εγώ καταλαβαίνω ότι η σχέση σας από την αρχή δεν τσουλαγε καλά και χωρίσατε επανειλημμένα ( και ήσασταν μαζί και όχι ) και στο τέλος σε χωρισε οριστικα και εσύ είσαι μπερδεμένος εχεις χασει τα αυγα με τα πασχαλια και κάθεσαι να ψάχνεις την αιτία που χωρίσατε ...
Λοιπόν μπορεί να της άρεσε η συμπεριφορά σου και το γεγονός ότι κάνατε πράγματα μαζί αλλά όντως στο σεξουαλικό να μην έκατσε...είτε επδ μπορεί να είχε μια άλλη εμπειρία σεξουαλική παλιότερα με κάποιον άλλο και σας σύγκρινε και δεν της άρεσε το κρεβάτι μεταξύ σας είτε επδ αυτή μπορεί να βρήκε κάποιο άλλο και σε χωριζε ή να το απλά σε διπλό ταμπλό και να μην ήξερε τι ήθελε ..
Αυτό που λέει ότι δεν της κάνει κουκου και δεν το ευχαριστιέται πως το κατάλαβε...θα έχει κάποιο μέτρο σύγκρισης ή υπήρξε κάποιος που ήξερε ότι της άρεσε στο σεξ και το ευχαριστιοταν μαζί του καλύτερα
Όπως και να χει είχατε προβλήματα και μαζί που ήσασταν....
Είπαμε αν σε καίει τόσο πολύ προσπάθησε το αν δεν θέλει δεν μπορείς ν κάνεις κτ αλλο
10-02-2019, 16:59 #40
10-02-2019, 17:03 #41
Κοιταξε θεματοθετη και εγω αυτο βλεπω τωρα οτι η σχεση σας απο την αρχη ηταν καταδικασμενη. Αν σε ειχε χωρισει τοσες φορες που λες τοτε κατι αλλο συνεβαινε και μαλλον δεν ηταν ερωτευμενη. Δεν εκανες και κατι τραγικο απο αυτα που μας λες!!!!!!! Αφου δεν την πειραξε το γεγονος οτι εσυ γυρναγες στην πρωην αν καταλαβα καλα και παρολα αυτα σε χωριζε παει να πει οτι δεν σε ηθελε και σε κραταγε μονο για το ενδιαφερον που της εδειχνες......με ολα αυτα που ειπες τωρα γινεται πιο καθαρο το τοπιο.....αστηνε και προχωρα δεν αξιζει η κοπελα ουτε σε ηθελε ποτε πραγματικα, πηγαινε σε μια που να σε θελει.....ισως και να πληρωνεις αμαρτιες παλιες........ε πληρωσε τες λοιπον για να σου ερθουν απο εδω και περα τα πραγματα οπως επιθυμεις.......μην κανεις αλλα λαθη......ξερω κι αλλους που εκαναν λαθη και τα πληρωσαν, ο ενας που μου 'ρχεται στο μυαλο ειναι μια χαρα τωρα ερωτευμενος με την κοπελα του......θα ερθει και για σενα η ωρα ευτυχιας μη φοβασαι.......απλα κοιτα να την ξεπερασεις τωρα οσο σκληρο και αν ακουγεται..........με τον καιρο θα εισαι καλυτερα και μπορεις να μας γραφεις εδω τι αισθανεσαι για να σου φευγουν να μην τα κρατας μεσα σου!!!!!! Καλη τυχη αν και θα την εχεις γιατι εισαι αγορι και ειναι λιγα τα αγορια που θελουν να κανουν σχεση σε σχεση με τα κοριτσια!!!!!!
10-02-2019, 17:31 #42Miliva21Guestδεν γντ από κει που ήσασταν μια χαρά και το σεξ ουαου να φτάσει στο άλλο άκρο ξαφνικα.........Κάτι άλλο μεσολάβησε.......
Άμα έχει πεσμένη λίμπιντο πχ λόγω άλλων αιτιών όπως κατάθλιψη ή οτιδηποτε άλλο...δεν φεύγεις άμα θες τον αλλο το παλεύεις....οποτε ότι άλλο και αν είναι δεν θέλει να συνεχίσετε να είστε μαζί καταβαθος...
Δεν νμζ οι φίλες της να της έβαλαν λόγια αλλιώς δεν θα σου έλεγε ότι έχετε ρουτινιασει και ότι είστε σαν παντρεμένοι....
Ελπίζω αν πληγώθηκες να ξανασταθεις κ εσύ στα πόδια σου και να το ξεπεράσεις και την επόμενη φορά που θα κάνεις σχέση να έχεις μάθει από τα λάθη σου
10-02-2019, 19:27 #43
Γεια σου taekwondis, να ρωτήσω εαν υποθέσουμε οτι κάνεις προσπάθεια επανασύνδεσης, πως περίπου σκέπτεσαι να γίνει αυτό και τι θα ήθελες να της πεις; το λέω μηπως έχεις σκεφτεί κατι αλλο απο αυτό που έγινε την τελευταία φορά λιγο στο τέλος.
10-02-2019, 22:13 #44
10-02-2019, 23:17 #45
Βασικά συγγνώμη κιόλας, αλλά εγώ αν είχα γκόμενο που προσπαθούσε να με πατρονάρει όλη την ώρα και να με γείωνει, σε χρόνο dt θα είχα ξενερώσει γενικότερα με την πάρτη του και ούτε σεξ θα ήθελα, ούτε να τον δω. Δεν έχω καταλάβει γιατί το πρώτο που λέτε μόλις μπαίνει θέμα χωρισμού εδώ μέσα είναι μήπως βρήκε άλλον... Δηλαδή εσείς χωρίς γκόμενο δεν κάνετε, αν δεν σας γεμίζει μία σχέση καθόσαστε εκεί σαν χαζές μέχρι να βρείτε άλλον;
Ο φίλος στην αρχή το έπαιζε βαρύ πεπόνι, μετά μεγάλος αδερφός, μετά αδιάφορος. Ε, πόσο θέλει να ξενερώσει μία κοπέλα;
Εγώ από όλα τα μηνύματα ακούω συνοπτικά τον θεματοθέτη να λέει: "Στα χόμπυ σου μην πας, σε εκμεταλλεύονται, οι φίλες σου είναι γτπ και θέλουν το κακό σου και θα σε παρατήσουν μόλις πάρεις το πτυχίο, άκου εμένα τον ξερόλα, α, εγώ για πολιτική γουστάρω να μιλάω, αν θες μα μιλήσουμε για κάτι άλλο δεν πειράζει, δεν γουστάρεις πολιτική αλλά άκου τον μέγα δάσκαλο και μη παίζεις με το κινητό...
Α, ναι, ως τώρα έκανα βλακείες και έχεις ξενερώσει, αλλά τώρα που χωρίσαμε απορώ, δεν έχεις το μαντικό χάρισμα να καταλάβεις ότι έχω αλλάξει, μου λες ότι δεν έχουμε κάτι να πούμε, αλλά οκ, εγώ ότι με συμφέρει μόνο καταλαβαίνω".