ενθουσιασμος ή κάτι παραπάνω? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Λοιπον απο προηγούμενα θέματα που έχεις ανοίξει βλέπω ότι αυτό το θέμα με τη προσέγγιση κοπέλας σε απασχολεί πολύ και εκφράζεις την ίδια δυσκολία.....οπως εκφράζεις και μια δυσκολία για ανάπτυξη φιλιων και παρρεων.....λες ότι δεν έχεις φίλους και ότι είσαι πολύ κλειστός και νιώθεις δυσφορια και σωματικά συμπτώματα....ταχυκαρδίες και τέτοια.......αυτά προφανώς τα νιώθεις από το άγχος και τη συστολή σου.....

Αυτά που γράφεις κατά καιρούς και τώρα....μου φέρνουν στο μυαλό κάποιου είδους κοινωνικής φοβίας........τα άτομα με κοινωνική φοβία είναι ντροπαλά παρά πανω από το φυσιολογικό....σε σημείο να μην μπορούν να κάνουν φίλους να αποφεύγουν δραστηριότητες για να μην εκτεθούν σε πολύ κόσμο και γενικά φοβούνται μη γελοιοποιηθουν η εκτεθούν στα μάτια τρίτων με αποτέλεσμα να κλείνονται στο καβούκι τους ....Να μην κάνουν παρέες να μην έχουν ερωτικές ή φιλικές σχέσεις και να μην διεκδικουν στη ζωή τους.......

Αυτό είναι κάτι που ευτυχώς μπορείς να το ξεπεράσεις.....Η να το βελτιώσεις ....χρειάζεται όμως τη βοήθεια κάποιου ειδικου...κάποιος ψυχολόγος να σε βοηθήσει ....με δουλειά μαζί να προχωρήσετε........θέλει προσπάθεια αλλά μπορείς να τα καταφέρεις!! Υπάρχει κάποιος ψυχολόγος κοντά σου; μπορείς να πας η να το συζητήσεις με τους γονείς σου ώστε να σε πάνε σε κάποιον ειδικο;;;

Να ξέρεις ότι οι ερωτικές σχέσεις δεν διαφέρουν από τις φιλικές........οπως ταυτιζόμαστε η δεν ταυτιζόμαστε με τους φιλους μας έτσι κάνουμε και στις ερωτικές μας σχέσεις...
    Ειναι πολύ λογικό από τη στιγμή που δεν μπορείς να ανοιχτείς και να εκτεθείς δημιουργώντας σχέσεις σε φιλικο επίπεδο να μην μπορείς να το κάνεις ούτε σε ερωτικό

Την φοβία επίσης περί απόρριψης και τρέλας που εκφράζεις έντονα τώρα και παλιότερα είναι αποτέλεσμα της γενικότερης ανασφάλειας μου νιώθεις....νιώθεις πχ ανήμπορος και φοβάσαι να κάνεις σχέση γτ πιστεύεις ότι θα γίνει ο πιο σημαντικός άνθρωπος για σένα και μετά άμα τον χάσεις τι θα απογινεις εφόσον πάντα ήσουν μόνος και δύσκολα έκανες παρέες κ φίλους.....τρέμεις στην ιδέα ότι θα ξαναμεινεις μόνος και θα νιώθεις πολύ πιο μόνος και ερημος σε σημείο να αγχώνεσαι μήπως τρελαθείς από την απώλεια!

Αυτά έχουν να κάνουν με την κοινωνία φοβία και τη συστολή που νιώθεις...χρειάζεται να μιλήσεις σε ψυχολόγο ....Εμείς εδώ δεν μπορουμε δυστυχώς να σε βοηθήσουμε να λύσεις τα θέματα αυτά...γτ έχουν ριζωσει μέσα σου και θέλουν κάποιον να σε βοηθήσει και να μπορεί να δουλέψει μαζί σου σε βάθος χρόνου
    μέσα έπεσες, δεν θα ήθελα να πάω σε ψυχολόγο και για οικονομικούς λόγους και επειδή θέλω να το προσπαθήσω μόνος μου, με την λεοση που έχουμε μας έχουνε κάνει γιατρούς
    η μόνη διάγνωση που έχω είναι απο κεδδυ μαθησιακές δυσκολίες

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μέσα έπεσες, δεν θα ήθελα να πάω σε ψυχολόγο και για οικονομικούς λόγους και επειδή θέλω να το προσπαθήσω μόνος μου, με την λεοση που έχουμε μας έχουνε κάνει γιατρούς
    η μόνη διάγνωση που έχω είναι απο κεδδυ μαθησιακές δυσκολίες
    Δεν το μάντεψα απλά διάβασα παλιότερα θέματα σου και να ξέρεις πως αυτό που βιώνεις δεν το βιώνεις μόνο εσύ

είναι πολύ συχνή η κοινωνική φοβία η συστολή ή η δυσκολία για σύναψη φιλιων και σχέσεων σε πολλούς ανθρώπους...απλά αλλάζει ανάλογα με το βαθμό .....Εσύ αντιμετωπίζεις μια δυσκολία η οποία είναι σε τέτοιο βαθμό που σε εμποδίζει από το να έχεις κάποια πράγματα φυσιολογικά της ηλικίας σου ( φίλους σύντροφο) και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις...Να διεκδικήσεις

Λύνεται αυτό και χρειάζεται να το λύσεις τώρα που είσαι μικρός για να μην πάει η ζωή σου στράφι παραιτημενος από αυτά που θες και αξίζεις...........όμως δυστυχώς θέλει ψυχολόγο....Δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος γτ μέσα σου έχεις αναπτύξει λανθασμένες σκέψεις για τον εαυτό σου για τους γύρω σου για τις σχέσεις και για την εικόνα που νομίζεις ότι δείχνεις στους άλλους πχ σκέφτεσαι ότι δεν αξίζεις ή ότι οι άλλοι δεν σε συμπαθούν ή ότι φαίνεσαι περίεργος ή μη φυσιολογικός στους άλλους ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τη φιλία τους ότι αν πεις την άποψή σου ή διεκδικησεις θα σε απορριψουν και θα σε κοροϊδέψουν ότι δεν μπορείς να έχεις μια κοπέλα γτ ακόμα και αν σε θελει θα φοβάσαι ότι θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος δίπλα σου και θα εξαρτηθείς σε υπερβολικό σημείο από αυτή και θα χάσεις τον εαυτό σου....Όλα αυτά ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία είναι φυσιολογικό να τα νιώθει και να τα πιστεύει όμως δεν είναι ρεαλιστικά κ δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα!! ...τα κουβαλάς μέσα σου αυτά είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα ....Δεν γντ μέσα από ένα φόρουμ να σου αναθεωρήσουμε τις σκέψεις σου και να σε κάνουμε να δεις τον εαυτό σου όπως είναι πραγματικά (δυνατός και άξιος δλδ από ότι πιστεύεις)

Πάλεψε το βρες μια δουλειά και ψάξε για έναν ειδικό να του μιλάς να του πεις ότι νιώθεις και να σε βοηθήσει να αλλάξεις τη σκέψη σου.....Και θα δεις ότι σιγά σιγά θα αλλάξεις αέρα ....θα ανοίγεσαι λίγο λίγο και θα αποκτήσεις και φίλους και παρέες κ θα νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου.......

Ψάξε μήπως μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχολόγο χωρίς πληρωμή ....νομίζω υπάρχουν στους δήμους υπηρεσίες που δεν πληρώνεις καθόλου ή δίνεις ένα μικρό ποσό ....Δεν γνωρίζω καλά....Αλλά πληροφορησου λίγο ψαξτο

Senior Member
    υπάρχουν πολλά είδη κοινωνικής φοβίας?
    δεν είμαι από τους ανθρώπους που ανοίγομαι εύκολα και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν
    και από το σχολείο κανένας δεν μου είχε πει καμιά φορά να πάμε έξω βόλτα, εδω ντρέπομαι να πλησιάσω κοπέλα και θα πάω να ζητήσω δουλειά
    ο δικός μας δήμος δεν έχει τέτοιες παροχές

Miliva21
    Guest
    Όχι δεν υπάρχουν πολλά είδη κοινωνικής φοβίας απλά αλλάζει ο βαθμός της ντροπής δλδ σε ποιες περιστάσεις και πόσο είναι διστακτικός ένας άνθρωπος κ ντροπαλός ...άλλοι ντρεπονται πχ να μιλήσουν σε κόσμο μπροστά η να φάνε μπροστά σε κόσμο η να μιλήσουν σε αγνώστους η σε δουλειές όμως κάνουν σχέσεις και φίλους και διεκδικούν εκεί ...Η το αντίστροφο ...

Δεν σου κάνω διάγνωση οπότε μην το δεσεις αυτό π σ λέω....απλά είπα ότι εκεί με παραπέμπει αυτό που λες...
    Το ιδανικό σ είπα είναι να πας σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο ψυχοθεραπευτη

Ντάξει σαν υποκαταστο θα μπορούσες να αγοράσεις κάποιο βιβλίο αυτοπεποίθησης αυτοβελτιωσης ξέρεις από αυτά π λένε απόκτησε αυτοπεποίθηση και διεκδίκησε αυτό π θες στη ζωή....οκει δεν το προτείνω σαν αυθεντία ούτε σαν αποκλειστική λύση Αλλά εφόσον δεν έχεις χρήματα προς το παρόν για ψυχολόγο και θες να κάνεις κάτι πάρε κάτι τέτοιο να ασχοληθείς σαν εξάσκηση μήπως σε βοηθήσει...

Μέσα σε αυτά τα βιβλία υπάρχουν τεχνικές και ασκήσεις και τι θα ήθελες να αλλάξεις στον εαυτο σου...κάποιες τεχνικές τόνωσης της αυτοπεποίθησης
    .....εστίασης στα θετικά σου σημεία.....αναθεώρηση σε κάποια από τα βιώματα σου ώστε να τα βλέπεις από αισιόδοξη πλευρά και γενικότερα ασκήσεις ενδυναμώσης της αυτοεκτιμησης σου.......δοκιμασε το δεν έχεις κάτι να χάσεις δεν ξέρω εάν και σε πόσο βαθμό θα σε βοηθήσει...παίζει ρόλο ο τρόπος σκέψης σου και πόσο θα τις δουλέψεις τις τεχνικές και τις ασκήσεις που γράφουν αυτά τα βιβλία γτ θέλουν μια επανάληψη κ γενικά να ασχολείσαι.....

Πέρα από αυτό φρόντισε τον εαυτό σου να είσαι περιποιημένος ωραία ντυμένος και ασχολησου με ένα χόμπυ που να σ αρεσει και να είσαι καλός.....Να κάνεις πράγματα στα οποία είσαι καλός έτσι αυξάνεται η αυτοπεποίθηση μας γυμνασου θα σου δώσει άλλο αέρα

Αυτά προς το παρόν έως ότου μπορέσεις να πας σε κάποιον ειδικό

Senior Member
    αν ήταν δεν θα υπήρχαν γιατροί και θα διάβαζαν ολοι τα βιβλία, με τα βιβλία δεν έχω Καλές σχέσεις επειδή δυσκολεύομαι να τα καταλάβω
    ίδιο με την αγοραφοβία είναι?
    γυμνάζομαι αλλά και πάλι δεν είδα κάποια διαφορά

Miliva21
    Guest
    Είναι βιβλία τα οποία έχουν ασκήσεις τεχνικές πχ εστίασε στα θετικά σου γράψε τα προτερήματα σου και τέτοια πράγματα...........

Δεν είπα ότι το βιβλιαράκι θα σου δώσει τη λύση ως δια μαγείας Αλλά από το τίποτα καλό είναι...Ούτε ο γιατρός μεμιάς θα στα λύσει όλα....

Το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις τη ντροπή σου είναι να εκτίθεσαι στο φόβο σου παρά να τον αποφεύγεις....Όσο τον αποφεύγεις τόσο τον μεγαλώνεις μέσα σου .....

Πχ φοβάσαι κ ντρέπεσαι να προσεγγίσεις φίλικα ένα άτομο γτ ντρέπεσαι να μιλήσεις σε κάποιον άγνωστο ....Δεν θα ρισκάρεις μεμιας να προσεγγίσεις ολόκληρη παρέα ατόμων.....θα ξεκινήσεις σιγά σιγά.....πρώτα θα κάνεις εξάσκηση να ρωτήσεις την ώρα από ένα άγνωστο....έχει έκθεση κ αυτο αλλά σε μικρό σχετικά βαθμό μετά σε κάποιον χώρο που κινείσαι θα πιάσεις κουβέντα πχ στο γυμναστηριο θα πας να ρωτήσεις κάποιον κάτι...Να τον χαιρετήσεις ...Να του πεις κάτι της στιγμής...πχ ( τι λέει ρε φίλε πως πάει π διάδρομος έχεις πολύ ώρα ακόμα για να ξέρω γτ θα κάνω και εγώ μετά) χαμογέλασε σε όσους μιλάς η στη σχολή σου πιασε κάποιον συμφοιτητή σου και τώρα τον ( πχ να σε ρωτήσω .....σμρ το πρόγραμμα μας είναι μέχρι τις 7;; πχ....χρειάζεται να κάνουμε και εργασία γι αυτό το μάθημα; τι είπε η ταδε καθηγήτρια;....) θα υπάρξει μια επικοινωνία μια αλληλεπίδραση με τους γύρω σου η οποία θα τσουλαει και θα σε κάνει να λυνεσαι και να ανοίγεσαι......Στο σουπερμάρκετ που πας αντί να πεις ξερά και με το ζορι θέλω δέκα φέτες κασέρι ....χαμογέλασε πες Καλημέρα ζητά αυτό που θες .....Κάνε μια παρατήρηση....άνοιξε μια κουβέντα έστω και χαζή πχ ( βλέπω έχετε και άλλα τυριά...ποιο τυρί πιστεύεται είναι το κατάλληλο για πίτσα;;....Θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά για να ξέρω).....
    Δεν ξέρω τι άλλη βλακεία να γράψω.....Για να σου εξηγήσω. Αυτό χρειάζεται μικρές κουβεντούλες με τους γύρω μας να δεις ότι μπορείς άνετα να μιλήσεις με κόσμο και ότι δεν δαγκώνει κανένας....

Και μετά περνας στο επόμενο λεβελ...εκεί που έχεις πιάσει μια απλή συζητήσουλα με κάποιον που νομίζεις ότι έχετε κοινά πετάς τη πρόταση να πάτε καφέ ή σινεμά....ή τους καλείς σπίτι για καφέ...όλο και κάποιος θα πει ναι και θα σε γνωρίσει και σε άλλα άτομα κ έτσι θα νιωθεις πιο άνετος και ελεύθερος να εκφραστείς

Αν σ αρεσει κάποια κοπέλα Αλλά ντρέπεσαι μη πας να την προσεγγίσεις κατευθείαν...βρες την...παρε το θάρρος να της ρίχνεις ματιες έντονες.....τόλμησε το κ ας το φοβάσαι...Μετά όταν ξεψαρωσεις από αυτό χαμογέλασε της όταν τη βλέπεις έπειτα μαθε το φβ της κάνε της λικε σε φωτο της και όταν είσαι έτοιμος καθώς την πετύχεις μιλά της φιλικά για οτιδήποτε Κάνε μια ερώτηση ένα σχόλιο εκείνη τη στιγμή....κ μετά ζητά της ραντεβού.....

Δλδ γενικά για να ξεφύγεις από το κλείσιμο στο καβούκι πρέπει να πάρεις το Ρίσκο.....Και να τολμήσεις!! Όχι όμως κατευθείαν σε πράγματα πολυ δύσκολα και ακατόρθωτα για σένα....! Αλλά σε μικρούς στόχους οι οποίοι μπορεί να σου προκαλούν μια μικρή δυσφορία κ μια επιθυμία να τους αποφύγεις όμως δεν θα ενδωσεις θα το παλέψεις.....Μόνο όταν αντιμετωπίζεις πράγματα που αε φοβίζουν υποχωρεί ο φόβος .....Αλλιώς μεγαλώνει...

Οπότε λίγο λίγο....σιγά σιγά....με απλα μικρά βήματα θα σκάσεις από το αυγουλακι σου και θα κάνεις τα πρώτα σου βηματάκια προς τα έξω ......Και όσο το καταφέρνεις τόσο πιο αερατος θα είσαι.....

Αυτά...Δεν έχω κάτι άλλο να πω....
    Νμζ έκανα ότι μπορούσα......Αλλά θέλει ειδικό το θέμα σου....

Στη πρώτη ευκαιρία να πας σε ψυχολόγο να το δείτε μαζί

Senior Member
    τις ματιές έντονες πως τις εννοείς να μην περνώ τα μάτια μου απο πάνω της?
    Facebook δεν έχω επειδή δεν θέλω να ανεβάζω τις φωτογραφίες μου, έτσι στα καλά καθούμενα να τις χαμογελάω θα με περάσει για χαζό

Miliva21
    Guest
    τις ματιές έντονες πως τις εννοείς να μην περνώ τα μάτια μου απο πάνω της?
    Facebook δεν έχω επειδή δεν θέλω να ανεβάζω τις φωτογραφίες μου, έτσι στα καλά καθούμενα να τις χαμογελάω θα με περάσει για χαζό
    Ε δεν θα της γελάς με χαμόγελο μέχρι τα αυτια σαν καθυστερημένο.............Θα τη κοίτας στα μάτια έντονα και επίμονα μέχρι να δει ότι τη κοίτας....Και θα συνεχίσεις να τη κοίτας για λίγα δευτερόλεπτα ...ή μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου κατευθείαν μόλις σε δει ταχα μου ότι κοιτάς αλλού επδ ντράπηκες.....είναι παιχνίδι.......Και εκεί μπορείς να σκάσεις κ ένα ελαφρύ γοητευτικό χαμόγελο

Senior Member
    και στην περίπτωση όταν την κοιτάω δεν με κοιτάει αυτή τι κάνω?
    και τι θα κερδίσω εγώ αν κοιταζομαστε?
    εν το μεταξύ νομίζω πως αυτή πρέπει να είναι και μικρότερη από εμένα απο 15 με 17χρονων είναι κάποια χρόνια και ανησυχώ μην έχω κάποιο θέμα νομικό

Miliva21
    Guest
    και στην περίπτωση όταν την κοιτάω δεν με κοιτάει αυτή τι κάνω?
    και τι θα κερδίσω εγώ αν κοιταζομαστε?
    εν το μεταξύ νομίζω πως αυτή πρέπει να είναι και μικρότερη από εμένα απο 15 με 17χρονων είναι κάποια χρόνια και ανησυχώ μην έχω κάποιο θέμα νομικό
    Άμα κινείστε στο ίδιο περιβάλλον κ είστε κοντά τότε θα σε δει ότι την κοιτας ότι της χαμογελάς και της δείχνεις ενδιαφέρον κι αν θέλει να δοκιμάσει μαζί σου θα γίνει πιο ζεστή...... .αυξανεις έστω και λίγο τη πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ σας από το να κοιτάς από το να μην κάνεις τπτ........

Καλά ντάξει ....τόσες σχέσεις έχουν γίνει μεταξύ 20αρηδων και 17χρονων δεν είσαι και 40χρονων να τη πέσεις στο ανήλικο......δυο τρία χρόνια διαφορά είναι

Senior Member
    μήπως και οι γυναίκες/κοπέλες σήμερα δεν κάνουν τον πρώτο βήμα και αφήνουν το άντρα για να μην τους βγει το όνομα? η αδιαφορία που λένε ισχύει για να μην μας θεωρούν δεδομενους?

Miliva21
    Guest
    μήπως και οι γυναίκες/κοπέλες σήμερα δεν κάνουν τον πρώτο βήμα και αφήνουν το άντρα για να μην τους βγει το όνομα? η αδιαφορία που λένε ισχύει για να μην μας θεωρούν δεδομενους?
    Αν και έχουν αντιστραφεί λίγο οι ρόλοι και οι γυναίκες έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης ωστόσο υπάρχουν ακόμα γυναίκες που περιμένουν τον άνδρα να κάνει τη πρώτη κίνηση .......

Τώρα για τη κοπέλα αν σε θελει και φοβάται να στο πει δεν ξέρω........Δεν νμζ ότι έχεις και κάποια ένδειξη για να πεις κάτι τέτοιο......

Ή αδιαφορία μπορεί να ενισχύσει το ενδιαφέρον όμως όχι παντα ανάλογα τη περίσταση τη σχέση που έχουν δύο άνθρωποι και ανάλογα με το χαρακτήρα τους .....

Senior Member
    στην δικιά μου περίπτωση προτιμώ η γυναίκα να κάνει το βήμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια κατωτεροτητα μας θεωρεί δειλους? και στην άλλη πιθανότητα
    και αν περιμένουν τον άντρα αλλά αυτός δεν μπορεί επειδή ντρέπεται σαν εμένα τι πρέπει να κάνουν?
    και μια στο εκατομμύριο ντρέπεται και αυτή και εγώ μαζί ?

Miliva21
    Guest
    στην δικιά μου περίπτωση προτιμώ η γυναίκα να κάνει το βήμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια κατωτεροτητα μας θεωρεί δειλους? και στην άλλη πιθανότητα
    και αν περιμένουν τον άντρα αλλά αυτός δεν μπορεί επειδή ντρέπεται σαν εμένα τι πρέπει να κάνουν?
    και μια στο εκατομμύριο ντρέπεται και αυτή και εγώ μαζί ?
    Αν είσαι τυχερός κάποια στιγμή στη ζωή σου και σου αρέσει κάποια και της αρέσεις και κάνει τη κίνηση εκείνη πρώτη κομπλέ.

Σε βολεύει σαν σενάριο..το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είναι τρομερά τολμηρή εκείνη γτ εσυ φαντάζομαι δεν θα της δώσεις καν την υπόνοια ότι τη γουστάρεις έστω και λίγο..............οπότε δεν θα της ανάψεις ούτε ένα φωτάκι για να της το κάνεις πιο εύκολο..........

Το πιο πιθανό όπως λες είναι να περιμένουν τον άντρα ...........οι γυναικες που θα σου αρέσουν στη ζωή σου να περιμένουν από σένα

Ναι πολλές φορές ακόμα και αν και οι δύο είναι τολμηροί μπορεί να γουσταρονται και να μην ρισκάρουν να το δείξουν λόγω φόβου απόρριψης .....ποσο μάλλον αν είναι και παρά πολύ ντροπαλοί σε τέτοια θέματα.......

Τεσπα επδ σκέφτεσαι πολύ και έχεις προβληματιστεί δεν μπορείς να ζεις με τόσο έντονο άγχος και αποφυγή..........λόγω συστολής........
    Πρέπει κάτι να κάνεις αλλιώς όλη σου τη ζωή θα τη περάσεις στο καβούκι σου......υποχωρώντας και μη διεκδικώντας τη ζωή που θες σε όλα τα επίπεδα......

Εγώ λέω πιασε τους γονείς σου ....εξήγησε τους τι σου συμβαίνει ότι έχεις ένα θέμα που σε ενοχλεί πολύ και ζήτησε τους να σε πάνε σε κάποιον ειδικό....

Ή αν δν γίνεται....Πήγαινε δούλεψε με δικα σου χρήματα να πας....να σε βοηθήσει....
    Είσαι μικρός όλη η ζωή είναι μπροστά σου κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα καταφέρεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου αν το βάλεις στόχο

Senior Member
    το μόνο σημάδι που μπορώ να τις δώσω είναι ότι θα την κοιτάω αν λέει κάτι αυτό
    δεν μπορώ να πω στους γονείς μου τέτοιο θέμα από σεβασμό και ότι είναι παλαιον αρχών

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast