Έχω κουραστει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
    Senior Member
    Απλά θα σταματήσεις να τρέχεις. Προφανώς τον έχεις μάθει έτσι. Το "σ' αγαπώ" όμως ισχύει ή απλά αυτός θέλει να του φυλάς τα παιδιά κι αυτός να κάνει τη ζωή του;

Junior Member
    Πλέον δεν ξέρω αν ισχύει το σ αγαπώ του και εγώ αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω για αυτο όλα του ξινιζουν όλα τον ενοχλούν.

Senior Member
    Εσύ τι νιώθεις τώρα πια γι' αυτό τον άνθρωπο; Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Junior Member
    10 χρόνια. Τον αγαπώ αλλά νιώθω απογοήτευση, ξενέρωμα να το πω ....

Senior Member
    Λογικό το βρίσκω να έχεις ξενερώσει. Εγώ θα σου λέγα να καθίσεις λίγο να σκεφτείς από που έχει ξεκινήσει όλο αυτό. Να πας πίσω στο παρελθόν. Κάπου έκανες εσύ λάθος, κάπου έκανε αυτός. Λιθαράκι λιθαράκι φτάσατε εδώ. Αρχικά εσύ πρέπει να βρεις τα δικά σου λαθη, για σένα, για να μην τα ξανακάνεις. Από κει και μετά, αν αυτός δε θέλει να δει τα δικά του ή νομίζει πως είσαι δούλα του και θέλει να κάνει τη ζωή του θα προχωρήσεις κι εσύ μ' αυτά τα δεδομένα. Πάντως οι βαριές κουβέντες, τα έκανα εγώ, έκανες εσύ, είπα εγω, είπες εσύ δεν πρόκειται να σας φέρουν πιο κοντά.

Δυστυχώς αρκετοί με τα χρόνια αλλάζουν, θεωρούν πως πρέπει να τα έχουν όλα στο χέρι. Όπως τους τα είχε η μητέρα τους. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά γυρίζουμε δεκαετίες πίσω. Όπου η γυναίκα ήταν για το σπίτι και τα παιδιά. Μπορεί κάτι να παίζει. Δεν ξέρω πως είναι η προσωπική σας ζωή. Να μην ξεχνάς ότι εκτός από μητέρα είσαι και γυναίκα. Άρχισε λίγο να περιποιήσε τον εαυτό σου. Να ντύνεσαι και να πηγαίνεις με τα παιδιά σου στο πάρκο ή σε κάποια φίλη, ή συγγενείς. Θα αρχίσει να μαζεύεται. Και να μην ρωτάς, δεν είσαι φυλακή ούτε είναι εργοδότης σου να ζητάς την άδεια. Απλά ανακοινώνεις που πας. Αν δεν μαζευτεί, ψάξε που παίζει. Δεν θα θελήσει να χάσει εύκολα την οικογένεια που του παρέχει καθαρό σπίτι, φαγητό και ρούχα

Senior Member
    Σωστή η gsdm! Το σίγουρο είναι πως μαζί με τους άλλους που αλλάζουν, αλλάζουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Vaggg
    Guest
    Εχετε κάτσει ποτέ να συζητήσετε σοβαρά και ήρεμα να αναθεωρησετε την σχέση σας έως τώρα? Τι ακριβώς θέλει ο καθένας απο εσάς απο αυτήν την σχέση και τι νέα δεδομένα έχουν ελθει στο φώς με το πέραμα των ετών?

Junior Member
    Οπότε πήγαμε να καθίσουμε να μιλήσουμε πάντα καταλήγουμε στο ότι εγώ είμαι η λαθος και η εμμονικη. Λέει ότι έχει να πει και μετά λέει δεν σου είπα κάτι κακο εσυ τα βλέπεις λάθος, εγώ είμαι πιο μεγάλος ξέρω πιο πολλά από εσένα λες και είμαι άτομο χωρίς βούληση χωρίς τίποτα . Αν και αποκτήσαμε παιδιά δεν αμελησα τον εαυτό μου ούτε του στερησα κάτι στην επαφή μας. Ίσα ίσα φορτώθηκα ακόμα πιο πολλά για να μην λέει ότι του στερω πράγματα που του αρέσουν. Έχω δεν έχω όρεξη και δύναμη ότι ζητήσει το κάνω αν πω όχι με κάνει να νιώθω τύψεις με την στάση του. Α μα δεν πάρω άδεια να πάω ως και στην μαμά μου γίνεται εριστικός μέχρι αηδίας. Όλο αυτό ξεκίνησε μια μέρα που ήρθε ξημερώματα και όταν τον ρώτησα γιατί δεν με ειδοποίησε ότι θα καθυστερούσε τόσο. Έλεγε δεν είναι σκύλι να τον έχω δεμένο . Μετά αλαζει στάση και μου λέει σε καταλαβαίνω και κατανοώ ότι κουράζεσαι και είμαι τυχερός είσαι η γυναίκα μου και μανα των παιδιών μου και τα φέρνεις όλα βόλτα. Μετά από λίγες μέρες ξανά μανά τον νιώθω σαν ένα δύστροπο ξένο. Αυτό είναι που με τρελαινει. Στα ξαφνικά μετάλλαξη. Μέχρι και σε ψυχολόγο πήγαινα για να δω αν έχω κάπου λάθος. Παλεύω να μην διαλυθεί ο γάμος μας και νιώθω ότι ειμαι σε μια δίνη

Δυστυχώς έχουμε παρωπιδες, από την αρχή έτσι ήταν, ίσως λιγότερο και νομίζουμε ότι θα αλλάξουν. Αλλά δεν αλλάζουν. Δεν είναι καλύτερος από εσένα απλά αυτό θέλει να σου περάσει. Θέλει να νιώθεις κατώτερη για να έχει το πάνω χέρι. Δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση είσαι, ή αν θα σε βοηθήσουν οι δικοί σου. Έχεις δρόμο μπροστά σου. Θέλει πολύ αντοχή να αντέξεις. Εξήγησε του πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση η πόρτα κλείνει. Μείνε στο σπίτι με τα παιδιά σου και αν δεν στρώσει η μόνη διέξοδος είναι το διαζύγιο. Δεν θα είναι εύκολα. Θα είναι δύσκολα αλλά πιο δύσκολο είναι να ζεις μια ζωή μέσα στο φόβο.

Senior Member
    ενα εχω ν απω εγω παιδιαααα
    (δεν διαβασα καν το θεμα απλα θελω να το βγαλω απο μεσα μου κ ειμαι σηγρος τεριαζει με ολλες τις κουβεντες)
    εμας τους ανθρωπους... σαν ανθρωπους κ μηλαω για οοοολλον μα οοολλον τον κοσμο... μας εχουν φαει κ μας εχουν τρελανει οι μανιες κ οι νευρωσεις μας... ποσες φορες ειμασταν εμεις ετσι κ δεν μας ανεχωταν οι αλλοι, η σχεση μας, ο φιλος μας, η παρεα μας, οι οικογενοια μας κλπ... κ ποσες φορες ηταν ετσι καποια ατομα του περιγυρουμας κ δν τους ανεχωμασταν εμεις αλλα αρολα αυτα μεναμε μαζι τους γτ δεν αντεχαμε να μεινουμε μονοι...

Vaggg
    Guest
    Αυτή η εναλλαγή στην συμπεριφορά του όπως την περιγράφεις θέλει περισσότερη ανάλυση, κάτι υπάρχει που το προκαλεί αυτό, κάποια αιτία υπάρχει απο πίσω απλά δεν την έχεις ακόμη εντοπίσει. Το καλο είναι οτι αναγνωρίζει την αξία σου αλλά δεν στο δείχνει εμπράκτως για να νιώσεις και εσύ εντάξει. Πως ήταν πριν τον γάμο και πως αμέσως μετά? Τι άλλαξε (αν άλλαξε κάτι) οταν κάνατε παιδιά?

Junior Member
    Νιώθω ότι του έχει λείψει η ζωή που έκανε πριν καν γνωριστούμε. Ότι τον ενοχλούν τα παιδιά και οι ευθύνες, ειδικά μετά την γέννηση του 3ου μας παιδιού. Όπως όλοι όταν κάνουμε παιδιά αλλάζει η ζωή μας μπαίνουν άλλες προτεραιότητές. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ . Περνάει κρίση ηλικίας άραγε μέχρι και αυτό σκέφτομαι.

Banned
    σε αντιμετωπιζει σα να εισαι καθυστερημενη που οτι θελεις το βλεπει ως παραλογο και δε τον ενδιαφερει καν τον παιρνεις στα σοβαρα ενω δε θα πρεπε αυτος ειναι για να περνας την ωρα σου σα να εισαι σε κανενα καφενειο και οτι λεει να το ακους βερεσε. απλα στην αρχη εκανε οτι συνενοουνταν μαζι σου και εσυ απλα τον πιστευες

Vaggg
    Guest
    Καλο θα ήταν να πάτε μαζί σε ψυχολόγο και να του παραθέσετε τα προβλήματα και τις σκέψεις σας, μόνο ετσι θα βγουν ολα στην φορά σιγά-σιγά και όποιο και αν είναι το πρόβλημα θα βγει στην επιφάνεια αργά η γρήγορα. Δεν βλεπω αλον τρόπο για να βγει μια ακρη στο ζήτημα σου.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast