Ανασφαλειες.... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 23 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 345
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εσύ έχεις πει ποτέ σε κάποια γυναίκα έλα να κανουμε μόνο σεξ?
    Όχι έτσι όπως το λες. Στεγνά και ωμά, όχι.

Έχω πει όμως σε γυναίκα ότι για μένα το σεξ μέσα στη σχέση είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο, εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι υγείας οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Με αποκάλεσε ανώμαλο και σεξομανή, χωρίς καμία καλλιέργεια και ανίκανο να σεβαστώ και να βάλω σε προτεραιότητα της ανάγκες μιας γυναίκας (λες και οι ανάγκες του άντρα είναι αμελητέας αξίας και δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενου συζήτησης και προβληματισμού).

Φυσικά το διαλύσαμε...
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Βασικά θεωρώ ότι οι γυναίκες κυρίως ενδιαφέρονται να έχουν τον άντρα υπό τον έλεγχο τους.

Στην προσπάθεια αυτή, πολλές φορές χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές χειραγώγησης. Συναισθηματικούς εκβιασμούς, υποτιμητικά σχόλια ή μορφασμούς απέναντί του και άλλα πολλά ανάλογα με την περίπτωση. Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι γυναίκες κάνουν κάτι τέτοιο.

Απλά όπως είπα και παραπάνω, θεωρώ ότι η γυναίκα ενδιαφέρεται για το πως θα έχει υπό τον έλεγχο της έναν άντρα.
    Χαίρομαι πολύ για το γεγονός αυτό. Όταν έγραφα αυτό το μήνυμα είχα ένα σφίξιμο μέσα μου μήπως και το εκλάβεις ως προσβλητικό.

Αποστολία μου,

Είναι κακό να θέλει ένας άντρας να κάνει σεξ; Μιλάμε για συναινετικό σεξ. Όχι για επιβολή (ειδικά με χρήση βίας).

Εγώ το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό γεγονός να υπάρχει αυτή η επιθυμία. Αναφορικά το τρόπο που επικοινωνεί αυτή την επιθυμία ο άντρας, θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς, πως κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να εκφράσει σε μια γυναίκα τον ερωτικό του πόθο; Η μήπως κατά την άποψη σου δεν θα πρέπει να την εκφράσει καθόλου;

Ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Και εγώ για να συνευρεθώ ερωτικά με μια γυναίκα της λέω τα ίδια με τη συντριπτική πλειοψηφία. Παραδείγματος χάριν, μου αρέσεις, θέλω να σε νοιώσω, αυτό που αισθάνομαι είναι τόσο όμορφο και δυνατό - θέλω να το ζήσω ολοκληρωμένα μαζί σου, άγγιξε με, κράτα με κτλ.

Πίστεψε με όμως, αν δω μια κοπέλα να δυσανασχετεί ή να μην θέλει το σταματάω.

Θέλω να μου πεις ειλικρινά, πιστεύεις ότι η συμπεριφορά αυτή που περιγράφω είναι ζωώδης;

Εγώ τη θεωρώ φυσιολογική. Δεν επιβάλλομαι απλά εκφράζω τις προθέσεις μου. Με όμορφο και υπεύθυνο τρόπο σεβόμενος πάντα την επιθυμία της κοπέλας.

Θεωρώ ότι έχεις πληγωθεί από τη συμπεριφορά του πρώην σου. Πρέπει όμως να καταλάβεις πως σχέση χωρίς σεξ δεν μπορεί να υπάρξει. Έχεις σκεφτεί ότι ίσως και εκείνος να ένοιωσε άσχημα; Να ένοιωσε ότι τον απορρίπτεις ερωτικά και τον ακυρώνεις ως άντρα, πράγμα που πίστεψε με είναι πολύ επώδυνο για κάθε άντρα; Αλήθεια πόσο καιρό είχατε σχέση;

Μην περιμένεις κανένας άντρας να σε σώσει. Αντιμετώπισε το πρόβλημα σου με την βοήθεια της επιστήμης. Καλό το φόρουμ ως υποστηρικτικό μέσο, αλλά εδώ δεν θα θεραπευτείς καλή μου. Ζήτα τη βοήθεια ενός ειδικού ώστε να λύσεις το ζήτημα της αυτοεκτίμησης που έχεις.

Και κάτι ακόμα τελευταίο.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!! Στον καθένα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχεις όμως ακέραια την ευθύνη να επιλύσεις αυτό το πρόβλημα με την βοήθεια ενός ειδικού. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει άλλο. Η ζωή σε περιμένει να τη ζήσεις!!!! Σου αξίζει άλλωστε!!!
    Καλημέρα,

Συγγνώμη ρε Αποστολία αλλά θεωρώ ότι είσαι λάθος. Στο λέω με αγάπη και με καλή πρόθεση, όχι για να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

Ας αναλύσουμε λίγο το μήνυμα σου.

Λες ότι σκέφτεσαι ότι είναι γυναικάς και παλιοχαρακτήρας. Μάλιστα. Ποιος σου λέει ότι οι γυναίκες που υπήρξαν στην ζωή του ήταν αξιόλογες και δεν έφεραν εκείνες ευθύνη για την μη επιτυχή έκβαση της σχέσης τους; Δηλαδή γιατί να έχει σε κάθε περίπτωση άδικο ή πρόβλημα ο άντρας. Αν σε μια γυναίκα που έχει κακές εμπειρίες από προηγούμενους συντρόφους, πρέπει να τις κολλήσουμε την ταμπέλα της παλιογυναίκας ή της γυναίκας χαλαρών ηθών;

Λες ότι σκέφτεσαι μην ήρθε μόνο για σεξ, χωρίς να κοίταξε την ομορφιά σου. Μάλιστα. Θεωρείς ότι οι άντρες είναι ζώα; Δεν έχουν ανάγκη να αισθανθούν μια ελάχιστη έλξη ώστε να λειτουργήσουν ερωτικά, έστω και μόνο σε σεξουαλικό επίπεδο; Και επιτέλους ζούμε στο 2019. Δεν βλέπω κάτι κακό να επιθυμεί ένας άνθρωπος μόνο το σεξ, εφόσον δεν εκμεταλλεύεται και δεν χειραγωγεί τον άλλο. Έστω λοιπόν ότι θέλει μόνο σεξ. Εσύ οφείλεις να αποφασίσεις τι θέλεις από αυτόν. Ελέγχουμε μόνο τη συμπεριφορά μας, όχι τη συμπεριφορά ενός άλλου ανθρώπου.

Λες ότι αυτός μπορεί να έχει κάποιο θέμα γιατί αν ήσουν άντρας δεν θα επέλεγες να συνδεθείς ερωτικά με μια γυναίκα σαν εσένα. Συγγνώμη, αλλά έχεις ξεκάθαρα θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Προσπαθείς, ασυνείδητα - η συμπεριφορά όλων των ανθρώπων σε ποσοστό 90% δεν είναι συνειδητή, να βρεις πρόβλημα στον άλλο ώστε να καλύψεις το πρόβλημα που έχεις με την εικόνα που έχεις καλλιεργήσει για τον εαυτό σου (αυτοεκτίμηση).

Επέτρεψε μου να σε προβοκάρω λίγο.

Έστω ότι ο άλλος έχει τα χίλια μύρια προβλήματα και ψυχολογικά θέματα να επιλύσει. Χίλιες φορές περισσότερα θέματα από όσα αναφέρεις εσύ. Καλώς μέχρι εδώ; Ωραία. Πες μου λοιπόν το εξής απλό: Τι σχέση έχουν τα δικά του θέματα σε σχέση με το πως εσύ βλέπεις τον εαυτό σου και την χαμηλή σου αυτοεκτίμηση; Τι σε ωφελεί μια τέτοια προσέγγιση;

Αποστολία μου,

Στο πλανήτη γη ζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει κάποια μικρότερη ή μεγαλύτερη διαταραχή-πρόβλημα στη συμπεριφορά.

Τι πρέπει να κάνουμε; Να τους καταδικάσουμε όλους; Ας τους καταδικάσουμε λοιπόν. Όμως ρε Αποστολία πες μου σε παρακαλώ πολύ, ποιο είναι το κέρδος που θα αποκομίσουμε σε μια τέτοια περίπτωση; Πως εξελισσόμαστε σε προσωπικό επίπεδο υιοθετώντας μια καταδικαστική και αφοριστική προσέγγιση σε όλους τους άλλους;

Αποστολία μου,

Θεωρώ ότι έχεις ξεκάθαρα θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αυτό μάλιστα κατά τη γνώμη μου σε εμποδίζει να λειτουργήσεις σε σεξουαλικό επίπεδο. Κανένας άνθρωπος καλή μου δεν γίνεται να ζει και να πετυχαίνει όμορφες, θετικές και επιτυχημένες ερωτικές εμπειρίες όταν δεν έχει λύσει τα δικά του θέματα. Πως θα αγαπήσεις και θα μπορέσεις να συνδεθείς με τον άλλο, όταν δεν έχεις καταφέρει να αγαπήσεις και να αποδεχτείς πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό; Δεν γίνεται καλή μου έτσι... Λυπάμαι, αλλά όχι... Ακόμα και αν ο άλλος είναι ο super καλός σύντροφος με όλα τα καλά του κόσμου επάνω του, δεν θα λειτουργήσει η σχέση αν εσύ δεν λύσεις το θέμα της αυτοεκτίμησης που έχεις.

Αναφέρεις ότι ή ψυχοθεραπεία δεν σε βοήθησε. Το πιστεύω. Για να πετύχει και να αποδώσει αποτελέσματα η ψυχοθεραπεία, πρέπει να οικοδομηθεί μια άρτια και απόλυτα συμπαγής θεραπευτική σχέση ανάμεσα στον θεραπεύομενο και τον θεραπευτή. Εγώ μέσα στην ατυχία μου, κατάφερα να βρω μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ψυχολόγο. Η θεραπευτική σχέση που ανέπτυξα μαζί της είναι ασύγκριτη και βοηθήθηκα απόλυτα στο πρόβλημα μου (κρίσεις πανικού).

Πρέπει να δοκιμάσεις να βρεις έναν άλλο ψυχοθεραπευτή. Να επενδύσεις χρόνο μαζί του και να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου. Το γεγονός ότι ατύχησες στην πρώτη προσπάθεια σου, δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί και με τον επόμενο. Όμως θέλει χρόνο και κόπο.

Αποστολία μου,

Να με συγχωρέσεις αν ο λόγος μου είναι λίγο καυστικός. Δεν το έκανα για να σε πληγώσω, ούτε για να σε στεναχωρήσω. Ποιος ο λόγος να κάνω κάτι τέτοιο άλλωστε.

Ζούμε στο 2019. Η επιστήμη της ψυχολογίας έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Είναι άδικο να ζεις σε μια μόνιμα τελματωμένη κατάσταση. Μπορείς να βοηθηθείς.

Ψάξε για βοήθεια. Βρες βοήθεια και ζήσε καλά από δω και πέρα. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

Όπως σου είπα δεν έχω σκοπό να σε θίξω σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή όμως ο γραπτός λόγος είναι απρόσωπος και εύκολα γίνονται παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να με ενημερώσεις ώστε αν το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού σε ενοχλεί ή σε θίγει με οποιονδήποτε τρόπο να με ενημερώσεις.

Να με ενημερώσεις αφενός για να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη και φυσικά για να διαγράψω αυτό το μήνυμα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα.
    [QUOTE=Αποστολια;1039043]
    Βασικά θεωρώ ότι οι γυναίκες κυρίως ενδιαφέρονται να έχουν τον άντρα υπό τον έλεγχο τους.

Στην προσπάθεια αυτή, πολλές φορές χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές χειραγώγησης. Συναισθηματικούς εκβιασμούς, υποτιμητικά σχόλια ή μορφασμούς απέναντί του και άλλα πολλά ανάλογα με την περίπτωση. Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι γυναίκες κάνουν κάτι τέτοιο.

Απλά όπως είπα και παραπάνω, θεωρώ ότι η γυναίκα ενδιαφέρεται για το πως θα έχει υπό τον έλεγχο της
    Δεν είναι ολες οι γυναίκες έτσι. Εγώ προσωπικα απορώ πως οι άντρες κάθονται και ακούνε υποτιμητικα σχολια από γυναικες.
    Εσύ θα καθόσουνα να ακούς υποτιμητικά σχόλια από έναν άντρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Εσύ θα καθόσουνα να ακούς υποτιμητικά σχόλια από έναν άντρα;
    Αν αναφέρεσαι σε μένα, είμαι άντρας
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    [QUOTE=GoldenM;1039048]
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post

Αν αναφέρεσαι σε μένα, είμαι άντρας
    Το ξέρω φίλε μου, την Αποστολία ρωτάω...

[QUOTE=believeInYourself;1039049]

Το ξέρω φίλε μου, την Αποστολία ρωτάω...
    Έχω φυσικά και όχι στο έχω ξανά πει για μένα όταν ξεκιναει η υποτιμηση και οι βαριές κουβεντες η σχέση είναι τελειωμενη

Senior Member
    Βασικά όταν κάποιος φέρεται υποτιμητικά και προσβλητικά, κατά κανόνα έχει σοβαρά ψυχολογικά θέματα να αντιμετωπίσει.

Δεν τα βρίσκεις με κάποιον; Κανένα πρόβλημα.

Πηγαίνεις ως ενήλικος και του λες ξέρεις δεν νομίζω ότι μπορούμε να τα βρούμε και ως εκ τούτου επιθυμώ να το τελειώσουμε ήρεμα και ωραία. Τόσο απλά.

Όχι έτσι όπως το λες. Στεγνά και ωμά, όχι.

Έχω πει όμως σε γυναίκα ότι για μένα το σεξ μέσα στη σχέση είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο, εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι υγείας οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Με αποκάλεσε ανώμαλο και σεξομανή, χωρίς καμία καλλιέργεια και ανίκανο να σεβαστώ και να βάλω σε προτεραιότητα της ανάγκες μιας γυναίκας (λες και οι ανάγκες του άντρα είναι αμελητέας αξίας και δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενου συζήτησης και προβληματισμού).

Φυσικά το διαλύσαμε...
    Εγω θεωρω οτι το σεξ ειναι διαπραγματευσιμο σε μια σχεση. υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνεις από τους δυο δεν ενδιαφέρεται για σέξ οπότε μπορεί να υφίσταται σχέση και άλλες που κάνουν σεξ σαν κουνελια γιατί το θέλουν και οι δύο και άλλες που ενώ κάνουν σεξ και τα βρίσκουν εκει τα χάνουν σε όλα τα άλλα. Οπότε ο καθένας βαζει τα δικά του θεμελια σε μια σχεση και την χτιζει όπως αυτος θέλει. Βλέπεις ότι αυτο που είπες στην κοπέλα που λες δεν τις αρεσε και σε είπε σεξομανη.αυτή λοιπόν είναι η αντιδραση καθε γυναικας αν της πεις έλα να κάνουμε σεξ.γι αυτό λοιπόν ξεκινανε και τα παραμύθια που λέω εγώ.δηλαδή οι άντρες την έχουν ψιλιαστει ταζουν τον ουρανο με τα άστρα και όταν πηδηξουν μην τον ειδατε.πάντως αυτός που θα είχε αξιοπρεπεια θα έλεγα έλα να κάνουμε σεξ και τίποτε άλλο. Αλλά κανείς δεν το λέει

Βασικά όταν κάποιος φέρεται υποτιμητικά και προσβλητικά, κατά κανόνα έχει σοβαρά ψυχολογικά θέματα να αντιμετωπίσει.

Δεν τα βρίσκεις με κάποιον; Κανένα πρόβλημα.

Πηγαίνεις ως ενήλικος και του λες ξέρεις δεν νομίζω ότι μπορούμε να τα βρούμε και ως εκ τούτου επιθυμώ να το τελειώσουμε ήρεμα και ωραία. Τόσο απλά.
    Συμφωνώ και εγώ. Όταν κάποιος ανέχεται τις προσβολλες του αλλου έχει το μισό μεριδιο ευθύνης και ισως και ο ίδιος έχει κάποια θεματα για να μην μπορεί να φυγει από μια αρρωστη σχέση όπως αυτή.

Senior Member
    Εγω θεωρω οτι το σεξ ειναι διαπραγματευσιμο σε μια σχεση. υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνεις από τους δυο δεν ενδιαφέρεται για σέξ οπότε μπορεί να υφίσταται σχέση και άλλες που κάνουν σεξ σαν κουνελια γιατί το θέλουν και οι δύο και άλλες που ενώ κάνουν σεξ και τα βρίσκουν εκει τα χάνουν σε όλα τα άλλα. Οπότε ο καθένας βαζει τα δικά του θεμελια σε μια σχεση και την χτιζει όπως αυτος θέλει. Βλέπεις ότι αυτο που είπες στην κοπέλα που λες δεν τις αρεσε και σε είπε σεξομανη.αυτή λοιπόν είναι η αντιδραση καθε γυναικας αν της πεις έλα να κάνουμε σεξ.γι αυτό λοιπόν ξεκινανε και τα παραμύθια που λέω εγώ.δηλαδή οι άντρες την έχουν ψιλιαστει ταζουν τον ουρανο με τα άστρα και όταν πηδηξουν μην τον ειδατε.πάντως αυτός που θα είχε αξιοπρεπεια θα έλεγα έλα να κάνουμε σεξ και τίποτε άλλο. Αλλά κανείς δεν το λέει
    Στάσου ρε Αποστολία,

Αν μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι και οι δύο asexual, τότε ναι το σεξ δεν είναι απαραίτητο. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως το σεξ είναι δομικό συστατικό μιας σχέσης. Δεν είμαστε εξαϋλωμένοι, άγγελοι ή χαιρουβείμ, να μην έχουμε σωματικές ανάγκες. Αναφέρομαι σε άντρες και σε γυναίκες φυσικά.

Δηλαδή αν μια γυναίκα δεν απολάμβανε το σεξ με έναν άντρα και επέλεγε να τον χωρίσει, θα πρέπει να την αποκαλέσουμε που@#$%##$να; Λυπάμαι αλλά έχω άλλη άποψη.

Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν, δεν τα βρίσκουν και καλό είναι να τελειώνει η σχέση και να αναζητά ο καθένας αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη. Χωρίς επιθετικούς χαρακτηρισμούς και δράματα. Δεν ωφελεί κανέναν αυτό.

Για μένα μόνο ένας άντρας με σοβαρή διαταραχή θα έλεγε "σε θέλω μόνο για σεξ". Η ωμότητα δείχνει πολλά άλυτα θέματα. Υπάρχουν όμως πολλοί άντρες που λένε δεν επιθυμώ σοβαρή σχέση γιατί δεν είμαι έτοιμος για δέσμευση είτε για όποιον άλλο λόγο.

Στη ζωή μου δύο φορές έχω κάνει σεξ της μια βραδιάς. Δεν χρειάστηκε να πω τίποτα στην κοπέλα. Ξέρεις γιατί; Γιατί και εκείνη ήθελε το ίδιο και ήταν ήδη έτοιμη για αυτό. Αυτό ζητούσε και επιδίωκε.

Φυσικά υπάρχουν και οι άντρες που παραμυθιάζουν, όπως λες, και εξαπατούν τις γυναίκες. Αντίστοιχα, υπάρχουν γυναίκες που εξαπατούν και εκμεταλλεύονται συναισθηματικά τους άντρες.

Οι σχέσεις δεν είναι ανέξοδες, ούτε και τέλειες.

Ο καθένας μας έχει την ευθύνη του εαυτού του και των επιλογών του. Στη ζωή υπάρχουν τα πάντα. Καλοί, κακοί, αφελείς, πονηροί και εν γένει τα πάντα. Το τι επιλέγει ο καθένας έχει να κάνει με τις ανάγκες του.

Και κάτι ακόμα.

Στις σχέσεις δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε μέρα είναι μια καινούργια "μάχη" που πρέπει να δοθεί.

Στάσου ρε Αποστολία,

Αν μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι και οι δύο asexual, τότε ναι το σεξ δεν είναι απαραίτητο. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως το σεξ είναι δομικό συστατικό μιας σχέσης. Δεν είμαστε εξαϋλωμένοι, άγγελοι ή χαιρουβείμ, να μην έχουμε σωματικές ανάγκες. Αναφέρομαι σε άντρες και σε γυναίκες φυσικά.

Δηλαδή αν μια γυναίκα δεν απολάμβανε το σεξ με έναν άντρα και επέλεγε να τον χωρίσει, θα πρέπει να την αποκαλέσουμε που@#$%##$να; Λυπάμαι αλλά έχω άλλη άποψη.

Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν, δεν τα βρίσκουν και καλό είναι να τελειώνει η σχέση και να αναζητά ο καθένας αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη. Χωρίς επιθετικούς χαρακτηρισμούς και δράματα. Δεν ωφελεί κανέναν αυτό.

Για μένα μόνο ένας άντρας με σοβαρή διαταραχή θα έλεγε "σε θέλω μόνο για σεξ". Η ωμότητα δείχνει πολλά άλυτα θέματα. Υπάρχουν όμως πολλοί άντρες που λένε δεν επιθυμώ σοβαρή σχέση γιατί δεν είμαι έτοιμος για δέσμευση είτε για όποιον άλλο λόγο.

Στη ζωή μου δύο φορές έχω κάνει σεξ της μια βραδιάς. Δεν χρειάστηκε να πω τίποτα στην κοπέλα. Ξέρεις γιατί; Γιατί και εκείνη ήθελε το ίδιο και ήταν ήδη έτοιμη για αυτό. Αυτό ζητούσε και επιδίωκε.

Φυσικά υπάρχουν και οι άντρες που παραμυθιάζουν, όπως λες, και εξαπατούν τις γυναίκες. Αντίστοιχα, υπάρχουν γυναίκες που εξαπατούν και εκμεταλλεύονται συναισθηματικά τους άντρες.

Οι σχέσεις δεν είναι ανέξοδες, ούτε και τέλειες.

Ο καθένας μας έχει την ευθύνη του εαυτού του και των επιλογών του. Στη ζωή υπάρχουν τα πάντα. Καλοί, κακοί, αφελείς, πονηροί και εν γένει τα πάντα. Το τι επιλέγει ο καθένας έχει να κάνει με τις ανάγκες του.

Και κάτι ακόμα.

Στις σχέσεις δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε μέρα είναι μια καινούργια "μάχη" που πρέπει να δοθεί.
    Μιλάω για κάθε είδους ζευγαρι.από ασεξουαλ μέχρι άρρωστος και εθισμενους με το σεξ.απλά σου λέω ότι και τα δύο είναι ακραια αλλά μπορει να υπάρξουν.εντάξει εσύ ξερεις καλύτερα.μπορεί να υπάρχουν άντρες που να λένε δεν είμαι έτοιμος για σχέση. Δεν το ξερω γιατί δεν έχω βγει με πολλούς.εγω πάντως έπεσα στον άντρα τον ψεύτη.πιστεύω ότι οι πλεοψηφια έτσι είναι.στα αλλά Οκ συμφωνω μαζί σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μην ανησυχείς για μένα ...πάντα θα συγκρίνομαι και θα θαυμάζω άλλες γυναίκες και αυτό είναι το φυσιολογικό να έχεις ανασφαλειες....

όμως δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόμπλεξ με την εμφάνιση μου που να με βασανίζει καθημερινά.......θεωρώ ότι είμαι ωραία επδ έτσι νιώθω και αυτό βλέπω....αγαπώ τη φυσική μου ομορφιά και κυκλοφορώ αμακιγιαριστη ή ελαφρά μακιγιαρισμενη το πιστεύω...με έχουν πει ψωνιο πειρακτικα Αλλά τους απαντάω γτ άδικο έχω;;και είναι η αλήθεια...Δεν με μπορεί να με πει κάποιος άσχημη η απαρατήρητη γτ θα τον στείλω στον οφθαλμίατρο

Αλλά ανασφάλειες έχω δεν θεωρώ ότι είμαι αψεγάδιαστη....Και θα βλέπω και θα συγκρίνομαι
    Δηλαδή θα ήθελες να είσαι τέλεια!Για αυτό συγκρίνεσαι:

Συμβουλή:
    Απλά γίνε λίγο πιο διεκδικητική και θα βρεθεί πιο εύκολα ο παιδαράς που ποθείς.

Μιλάω για κάθε είδους ζευγαρι.από ασεξουαλ μέχρι άρρωστος και εθισμενους με το σεξ.απλά σου λέω ότι και τα δύο είναι ακραια αλλά μπορει να υπάρξουν.εντάξει εσύ ξερεις καλύτερα.μπορεί να υπάρχουν άντρες που να λένε δεν είμαι έτοιμος για σχέση. Δεν το ξερω γιατί δεν έχω βγει με πολλούς.εγω πάντως έπεσα στον άντρα τον ψεύτη.πιστεύω ότι οι πλεοψηφια έτσι είναι.στα αλλά Οκ συμφωνω μαζί σου.

Μισό,γιατί κάπου χάθηκα:
    Ψευτη λες τον μπάτσο ή αυτόν που έχεις σχέση?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δηλαδή θα ήθελες να είσαι τέλεια!Για αυτό συγκρίνεσαι:

Συμβουλή:
    Απλά γίνε λίγο πιο διεκδικητική και θα βρεθεί πιο εύκολα ο παιδαράς που ποθείς.

Μισό,γιατί κάπου χάθηκα:
    Ψευτη λες τον μπάτσο ή αυτόν που έχεις σχέση?
    Και ποιος δεν θα ήθελα να είναι τέλειος? Θα ήθελα να είμαι τελεια για να άρεσε στον άντρα που με ενδιαφέρει.ψεύτη δεν λέω κανέναν γενικά το είπα. Αλλά είπα έχω αμφιβολιες για τις προθεσεις του μπατσου μιας και είναι τόσο ωραίος και εγώ είμαι ασημαντη.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και ποιος δεν θα ήθελα να είναι τέλειος? Θα ήθελα να είμαι τελεια για να άρεσε στον άντρα που με ενδιαφέρει.ψεύτη δεν λέω κανέναν γενικά το είπα. Αλλά είπα έχω αμφιβολιες για τις προθεσεις του μπατσου μιας και είναι τόσο ωραίος και εγώ είμαι ασημαντη.
    Η 1η απάντηση πήγαινε στην Μιλίβα,αλλά it's ok.

Νόμιζα πως αναφερόσουν σε εναν από τους 2 άντρες.
    Αν δεν ήταν ωραίος,θα είχες αμφιβολίες?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η 1η απάντηση πήγαινε στην Μιλίβα,αλλά it's ok.

Νόμιζα πως αναφερόσουν σε εναν από τους 2 άντρες.
    Αν δεν ήταν ωραίος,θα είχες αμφιβολίες?
    Να σου πω την αλήθεια όπως και να είναι ο άλλος η ωραίος η πιο μέτριος πάντα εγώ έχω την αμφιβολία μέσα μου.δηλαδή το πρώτο που λέω από μέσα μου αν μου πει κάποιος μου αρέσεις λέω τι μου βρισκει?

Vaggg
    Guest
    Σε αυτό συμφωνω δεν γίνεται να αλλάξεις τον άλλον. Γιατί απλά έτσι τον γνωρίσες.μπορεί όμως να του δωσεις κάποιες συμβουλές για το πως να σου φερεται η τι σου αρέσει να κάνει και τι όχι χωρίς αυτό να είναι ότι θελουμε να τους αλλαξουμε.μερικοί άντρες δεν ξέρουν και πως να φέρουν μην νομιζεις
    Πολύ εύκολα μετά ξεφεύγει και πάει απο απλή συμβουλή σε "θέλω να αλλάξεις" κατάσταση. Αυτό το κάνουν και τα δύο φύλα (κυρίως οι γυναίκες όμως) και είναι κάτι που δεν οδηγεί πουθενά.

Page 12 of 23 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast