Παιδιά SOS - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Senior Member
    Κοριτσια σοβαρευτείτε!
    Φυσικά και υπάρχει έρωτας! Όχι χωρίς ρισκο όμως, όχι χωρίς να είσαι έτοιμος/η να σε πάρει και να σε σηκώσει.
    Μιλιβα στο χω ξαναπει. Ερωτευεσαι αυτούς που δεν σε θέλουν γιατί φοβάσαι να ανοιχτείς στους υπόλοιπους μη τυχόν και κάνεις κανένα λάθος. Πας στα σίγουρα και στα ασφαλή ενώ ο έρωτας ζητάει τα άλλα.

Υγ. Yoco Choco χαιρομαι που σε "βλέπω" :) Μην είσαι τόσο κυνικός μας χαλάς την μαγεία εμάς των τρελών. Κ στο λέει κάποια που επίσης δεν τσίμπησε ποτέ στο παραμύθι με τον παππούλη .

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κοριτσια σοβαρευτείτε!
    Φυσικά και υπάρχει έρωτας! Όχι χωρίς ρισκο όμως, όχι χωρίς να είσαι έτοιμος/η να σε πάρει και να σε σηκώσει.
    Μιλιβα στο χω ξαναπει. Ερωτευεσαι αυτούς που δεν σε θέλουν γιατί φοβάσαι να ανοιχτείς στους υπόλοιπους μη τυχόν και κάνεις κανένα λάθος. Πας στα σίγουρα και στα ασφαλή ενώ ο έρωτας ζητάει τα άλλα.

Υγ. Yoco Choco χαιρομαι που σε "βλέπω" :) Μην είσαι τόσο κυνικός μας χαλάς την μαγεία εμάς των τρελών. Κ στο λέει κάποια που επίσης δεν τσίμπησε ποτέ στο παραμύθι με τον παππούλη .
    Έχεις δίκιο σε αυτό ....θα μπορούσα να είμαι πιο ανοιχτή Αλλά κ η τύχη δν βοηθάει

Miliva21
    Guest
    Η επίσκεψη μάλλον θα επαναληφθει.....Δεν ξέρω αν θα τον ξαναδω τον τύπο αλλα πήρα την απόφαση να του μιλήσω (Όχι να του εκφράσω συναισθημα) απλά να του πω ότι θυμάμαι τι είχε γίνει παλιά και πως προέκυψε αυτό από τη στιγμή που ήξερε ότι δεν θα γινόταν κάτι παραπάνω μεταξύ μας....κτλ κτλ.....Όχι ότι περιμένω ειλικρινή απάντηση ντε και καλα αλλά τουλάχιστον να το ξεκαθαρίσω αυτό κυρίως μέσα μου .
    .........από τη στιγμή που με τρώει τόσο πολύ.......να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να το ξεκαθαρίσω και να δώσω και στον άλλο την ευκαιρία να πει κάτι αν θέλει να πει ...γι αυτό που είχε συμβεί..............Τι λετε;; πιστεύετε ότι είναι καλή η απόφαση μου ;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Η επίσκεψη μάλλον θα επαναληφθει.....Δεν ξέρω αν θα τον ξαναδω τον τύπο αλλα πήρα την απόφαση να του μιλήσω (Όχι να του εκφράσω συναισθημα) απλά να του πω ότι θυμάμαι τι είχε γίνει παλιά και πως προέκυψε αυτό από τη στιγμή που ήξερε ότι δεν θα γινόταν κάτι παραπάνω μεταξύ μας....κτλ κτλ.....Όχι ότι περιμένω ειλικρινή απάντηση ντε και καλα αλλά τουλάχιστον να το ξεκαθαρίσω αυτό κυρίως μέσα μου .
    .........από τη στιγμή που με τρώει τόσο πολύ.......να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να το ξεκαθαρίσω και να δώσω και στον άλλο την ευκαιρία να πει κάτι αν θέλει να πει ...γι αυτό που είχε συμβεί..............Τι λετε;; πιστεύετε ότι είναι καλή η απόφαση μου ;
    Χμμμμ,θες ειλικρινά να το κάνεις ή διστάζεις?

Senior Member
    Μην είσαι τόσο κυνικός μας χαλάς την μαγεία εμάς των τρελών.
    Αναγκάζεσαι να γίνεις κυνικός για να αντέξεις τον κυνισμό της πραγματικότητας ρε συ Λίλιμπετ...Αλλιώς δεν παλεύεται...ή το παλεύεις και απλά χάνεις κάθε φορά.
    Μην νομίζεις... και εγώ τρελός είμαι...αλλά όχι τόσο ώστε να πιστεύω στον έρωτα...Εντάξει,πιστεύω στον έρωτα ως φαντασιακό μέγεθος...Του τύπου,παίρνω δυό-τρία κομματάκια πραγματικότητας και χτίζω πάνω σ'αυτά μια φαντασίωση και την βιώνω μονομερώς...Αυτό το έκανα επανειλημμένως στο παρελθόν και νομίζω το έχω τόσο ανάγκη που θα εξακολουθώ να το κάνω...Αλλά στον εκπληρωμένο έρωτα,στο happily ever after, όχι,δεν πιστεύω, yikes!...Ένα τέτοιο στατικό πράγμα θα είχε τύχη σε έναν στατικό κόσμο...Αλλά ο κόσμος είναι δυναμικός, είναι ρευστός...Και αλλάζει...Και αλλάζουμε και εμείς...Θα ήταν ψυχαναγκασμός να του βάλεις τάκο και να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις απλά επειδή δεν σου αρέσει που είναι ρευστός...Και θα στούκαρες πάνω στην πραγματικότητα κάθε φορά.

...Τι λετε;; πιστεύετε ότι είναι καλή η απόφαση μου ;
    !!!!!!!!!!!GO FOR IT!!!!!!!!!!
    Θα νοιώσεις ανακούφιση,ανεξαρτήτως outcome.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ωραία αποφαση , μπράβο!!! Συμφωνώ κι επαυξάνω! Να του πεις ο, τι σου ρθει. Μην σκεφτείς ούτε για να ένα δευτερόλεπτο τι θα σκεφτεί, πώς θα το πάρει, τι θα νομίσει για σένα....σκοτίστηκες! Βγάλε από μέσα σου ο, τι έχεις και πεταξέ το του στα μούτρα. Χάρη θα σου κάνεις! Θα νιώσεις ανάλαφρη πίστεψε με.

@Yoco, ποιος μίλησε για ever after? δεν πιστεύω στο ever after για τίποτα, πόσο μάλλον για τον έρωτα. Θα ήταν θάνατος κάτι τέτοιο. Για όσο κρατάει είναι καταπληκτικό πάντως και κανείς δεν πρέπει να το στερεί από τον εαυτό του γιατί...δεν θα κρατήσει. Τι κρατάει για πάντα για να κρατήσει αυτό;

Miliva21
    Guest
    Ωραία αποφαση , μπράβο!!! Συμφωνώ κι επαυξάνω! Να του πεις ο, τι σου ρθει. Μην σκεφτείς ούτε για να ένα δευτερόλεπτο τι θα σκεφτεί, πώς θα το πάρει, τι θα νομίσει για σένα....σκοτίστηκες! Βγάλε από μέσα σου ο, τι έχεις και πεταξέ το του στα μούτρα. Χάρη θα σου κάνεις! Θα νιώσεις ανάλαφρη πίστεψε με.

@Yoco, ποιος μίλησε για ever after? δεν πιστεύω στο ever after για τίποτα, πόσο μάλλον για τον έρωτα. Θα ήταν θάνατος κάτι τέτοιο. Για όσο κρατάει είναι καταπληκτικό πάντως και κανείς δεν πρέπει να το στερεί από τον εαυτό του γιατί...δεν θα κρατήσει. Τι κρατάει για πάντα για να κρατήσει αυτό;
    Μωρέ λες....; γτ τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είναι καλή ιδέα ίσως...

Γτ να τον ρωτήσω πως και έγινε αυτό μεταξύ μας εφόσον έλεγε ότι λόγω των συνθηκών δεν θα γινόταν τπτ; Ποιος αντρας έχει τα κότσια να παραδεχτεί ότι και να πει "ξέρεις κάτι? Ναι σε φλέρταρα έτσι για να παίξω ...εκμεταλλεύτηκα το ενδιαφέρον σου και το γεγονός ότι ήσουν άπειρη για να πάρω επιβεβαίωση "

Δεν νμζ ότι κανένας θα είχε τη δύναμη να το κάνει αυτό......Πόσο μάλλον εκείνος.......μπορεί να μου πει τα γνωστά κουραφεξαλα μα εμένα μου αρέσες Αλλά η γη είναι τετράγωνη το σύμπαν θα καταστραφεί δεν μπορούμε να κάνουμε κτ γτ θα έχουμε πρόβλημα με τις οικογένειές μας...Και ενα σωρο αηδίες ...

Άσε που θα πάρει ξανά την επιβεβαίωση ότι αυτή τωρα κάτι έχει για να το σκαλίζει

Δεν είναι μάταιο από τη στιγμή που όλα είναι διαγεγραμμενα; τις απαντήσεις τις ξέρω μέσα μου όσο και να πονάει....

Αν του άρεσα όντως δεν θα ήταν αδιάφορος όταν πήγα σπίτι του ....θα προσπαθούσε να μάθει πράγματα για μένα θα έδειχνε προσοχή....Δεν θα μίλαγε με τη γκόμενά στο κινητο με μνμ .......ακόμα και αν όντως ίσχυε η δικαιολογία του ότι Ναι μεν μ αρέσεις Αλλά όντως δεν μπορούμε λόγω των δικών μας που έχουν μια κάποια σχέση να κάνουμε κάτι...έστω θα έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον ....ξέρω πως είναι ένας άντρας οταν θέλει πραγματικά μια γυναικα .....πως φέρεται....

Έτσι λοιπόν αν ήθελε κάτι από μένα....θα με παρακολουθούσε θα ήταν συγκεντρωμένος για όση ώρα μπορούσε να με έχει εκεί.... θα πιανοταν από κάτι που θα του έλεγα ως πληροφορία και θα με ρώταγε παραπανω πράγματα να με μάθει.......έστω σαν ενδιαφέρον έστω και αν όντως ίσχυε αυτό που μου λέει ότι θα μπλέξουμε γτ είναι και οι γονείς μας στη μέση...

Άρα...ουσιαστικά μήπως θα κερδίσω και τπτ....;

Ο άντρας που σε θέλει πιάνεται από το παραμικρό και το προσπαθεί...τρέφει ελπίδες ......αυτός εδώ και χρόνια ξέρει ότι έχει γίνει κάτι μεταξύ μας ότι κάτι έδειξα....έστω και λίγο...γτ δεν το εξέφρασα και έντονα και επίμονα.....Αλλά και τότε μου είχε πει ότι δεν θα γινόταν κτ μεταξύ μας λόγω οικογενειακών συγκυριών και τώρα μετά από χρόνια κάνει τη παπια ....Και είναι αδιάφορος...

Άρα; σε τι να μου απαντήσει; δεν είναι τόσο ντομπρος για να μου πει εξαρχής ότι δεν με ήθελε.........

Banned
    Κανεις ενα μεγαλο λαθος συγκρηνεις τις σκεψεις των ανδρων με τις σκεψεις των γυναικων. Ο ανδρας σχεδον πωτες δεν φλερταρει για να επιβαιβεωθει η αυταρεσκια του, ο πιο συνηθης λογος ειναι οτι απλα θα του αρεσει η γυναικα κι στην πιο λαθος του μορφη θα ειναι να θελει να κανει μονο σεξ μαζι της ωρις να προκηψη σχεση! αυτο μπορει να ειναι λαθος οπου κανουμε μερικοι ανδρες αλλα ειναι στην φυση μας! Ομως σχεδον πωτες δεν θα την πεσουμε σε μια κοπελα απλα κι μονο για να χαρει το "εγω "μας.
    Δυστυχως αυτο συμβαινει κατα μεγαλο βαθμο στις γυναικες και ιδιετερα στις Ελληνιδες! Αντιθετος οι κοπελες των βαλκανιων και γενικα πιο βορεια δυσκολοτερα θα ανταποκριθουν στο φλερτ αλλα δεν θα εχουν σκοπ να κοροιδεψουν μονο μιας! μπορει να εχουν αποτερο σκοπο την εκμεταλευση του ανδρος , αλλα θα ειναι ευκολο να το καταλαβουμε!

Banned
    Συγνωμη ,αν καταλαβα καλα απο τα γραπτα σου ο τυπος εχει σχεση ? Κι επισης υπαρχει καποιο προβλημα οπου δεν θα μπορειτε να εχετε σχεση ε? Μα τωτες σε τι ραγμα ελπιζεις βρε κοπελα μου?
    Εκτος απο το οτι εισαι λαθος στο να γουσταρεις κι να θελεις ενν ανδρα που εχει σχεση - φαντασου να εισουν εσυ η αλλη κοπελα ε? - εκτος απο αυτο τον λες ανανδρο επειδη ειναι ηθικος?
    Αχ αυτο το γυναικιο μυαλο μια ζωη ετσι !! πωτες δεν θα σας καταλαβει κανενας λογικος ανθρωπος!!Βρες κοπελα μου εναν αλλο ανδρα ελευθερο που δεν θα υπαρχει κανενα κολλημα απο την οικογενεια σας κι αστον αλλον ησυχο!! Μετα κλαιτε οταν σας κερατωνουν αλλα οταν ειστε εσεις η αιτια της απιστιας τωτες δεν τρεχει κατι κακο ε??

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Συγνωμη ,αν καταλαβα καλα απο τα γραπτα σου ο τυπος εχει σχεση ? Κι επισης υπαρχει καποιο προβλημα οπου δεν θα μπορειτε να εχετε σχεση ε? Μα τωτες σε τι ραγμα ελπιζεις βρε κοπελα μου?
    Εκτος απο το οτι εισαι λαθος στο να γουσταρεις κι να θελεις ενν ανδρα που εχει σχεση - φαντασου να εισουν εσυ η αλλη κοπελα ε? - εκτος απο αυτο τον λες ανανδρο επειδη ειναι ηθικος?
    Αχ αυτο το γυναικιο μυαλο μια ζωη ετσι !! πωτες δεν θα σας καταλαβει κανενας λογικος ανθρωπος!!Βρες κοπελα μου εναν αλλο ανδρα ελευθερο που δεν θα υπαρχει κανενα κολλημα απο την οικογενεια σας κι αστον αλλον ησυχο!! Μετα κλαιτε οταν σας κερατωνουν αλλα οταν ειστε εσεις η αιτια της απιστιας τωτες δεν τρεχει κατι κακο ε??
    Αυτός μια ζωή που τον ξέρω όλο με κάποια τραβιέται μια με τη Χ μια με τη ψ .....Και με την ωμέγα........Όχι δεν θέλω να απατησει καμία σχέση του για μένα...Δν θέλω να μπω τριτη σε αυτό.....Απλά πίστευα στο μυαλό μου....ήλπιζα ότι κάποιο ενδιαφέρον μπορεί να υπήρχε και να υποβόσκει ...Και ότι κάποια στιγμή θα εβγαινε στην επιφανεια....

Τίποτα........ελπίδες ...μια γυναίκας τρελής που έχει κολλήσει το μυαλό της σε ένα παραμυθάκι που δν βγάζει πουθενά ....
    Όχι δεν θέλω κάτι από αυτόν....Δεν μπορεί να μου δώσει κάτι...Δεν ενδιαφερεται για μένα και τελείωσε....Εγώ ειμαι αυτή που πρέπει να σταματήσω μέσα μου αυτή την εμμονη...

Senior Member
    Αυτός μια ζωή που τον ξέρω όλο με κάποια τραβιέται μια με τη Χ μια με τη ψ .....Και με την ωμέγα........Όχι δεν θέλω να απατησει καμία σχέση του για μένα...Δν θέλω να μπω τριτη σε αυτό.....Απλά πίστευα στο μυαλό μου....ήλπιζα ότι κάποιο ενδιαφέρον μπορεί να υπήρχε και να υποβόσκει ...Και ότι κάποια στιγμή θα εβγαινε στην επιφανεια....

Τίποτα........ελπίδες ...μια γυναίκας τρελής που έχει κολλήσει το μυαλό της σε ένα παραμυθάκι που δν βγάζει πουθενά ....
    Όχι δεν θέλω κάτι από αυτόν....Δεν μπορεί να μου δώσει κάτι...Δεν ενδιαφερεται για μένα και τελείωσε....Εγώ ειμαι αυτή που πρέπει να σταματήσω μέσα μου αυτή την εμμονη...
    Μιλβα καλησπερα!! Εισαι μικρη και σου ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ονειροπολεις. Ζήσε στιγμες και μην κουραζεις τοσο πολυ το μυαλουδάκι σου. Εγω κάτι καταλαβα, εχουν οι γονεις σας σχέση ε? Ισως γι αυτο ο φιλος μας αποτραβήχτηκε. Δεν είχα χρονο να διαβασω την ιστορία σας αλλά νομίζω ότι ίσως αυτο τον φρενάρει και ειναι και λογικό απο μια άποψη. Ίσχυει κατι τετοιο ή εγω καταλαβα λάθος?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Μιλβα καλησπερα!! Εισαι μικρη και σου ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ονειροπολεις. Ζήσε στιγμες και μην κουραζεις τοσο πολυ το μυαλουδάκι σου. Εγω κάτι καταλαβα, εχουν οι γονεις σας σχέση ε? Ισως γι αυτο ο φιλος μας αποτραβήχτηκε. Δεν είχα χρονο να διαβασω την ιστορία σας αλλά νομίζω ότι ίσως αυτο τον φρενάρει και ειναι και λογικό απο μια άποψη. Ίσχυει κατι τετοιο ή εγω καταλαβα λάθος?
    Γεια σου και σε ευχαριστώ γ τη συμμετοχή σου στο "αιωνιο" θέμα που με απασχολεί βλακωδως.....ειμαι εικοσιτεσσερα...πολυ μικρή δεν με λες πια....Ναι καλή είναι και η ονειροπόληση μέχρι ένα σημείο όμως...Και το απωθημένο με τον τύπο κρατάει στο μυαλό μου 6 χρόνια....καλα δεν το κουβαλάει και κάθε στιγμή στο μυαλό μου άλλες φορές κρυβόταν σε κάποιο πίσω μέρος του μυαλού και άλλες ξαναεβγαινε...

Απλα ήλπιζα πάντα σε ένα ενδιαφέρον έστω υποβοσκον....που κάποια στιγμή ακόμα και μετά από χρόνια μπορεί και να έβγαινε από τη μεριά του .......Αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι αυτό...τα σημάδια δεν είναι καλά για μένα..

Ναι....έχουν κάποια σχέση οι γονείς μας και η αλήθεια είναι ότι θα περιπλεκονταν τα πράγματα.....Όμως πιστεύω πως όποιος ενδιαφέρεται πολύ μπορεί να το παλέψει.. οπότε δεν με επεισε ποτέ αυτή η δικαιολογία..... βλέπω τα σημάδια ....είναι αλλου......βρεθήκαμε και εκείνος πάλι σε σχέση βρίσκεται .......Δεν με ρώτησε κάτι για μενα ως ενδιαφέρον να με μάθει...ή να μάθει νέα μου...τρία χρόνια είχαμε να βρεθούμε............ήταν απλώς τυπικός και τώρα που του δίνεται ξανά τόσο σύντομα η ευκαιρία να με ξαναδεί δεν θα το κάνει..............θα μας πασαρει τους δικούς του και εκείνος θα κάνει το πρόγραμμα του

Κακα τα μαντάτα....κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό ....μπορεί όπως είπαν και στα πρώτα σχόλια οι φίλοι μου εδώ να ήρθε τώρα η ώρα...

Δεν μπορώ να κάνω κάτι....Δεν αρέσουμε φαίνεται σε όλους...Όσο καλή και όμορφη και γλυκιά και έξυπνη και με άποψη να είμαι....και απο καλη οικογενεια .....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......

Έρωτας με το ζόρι δεν γντ.....Εγώ πρέπει να ξεκολλήσω το βλαμμένο μου μυαλό από αυτό....αυτός απλα έκανε τη πλάκα του τότε γιατί είδε ότι τον έπαιρνε....Και λέει δεν έχω να χάσω κάτι....
    Δεν έχω σημάδια για να πω ότι νοιαζεται....
    Μου είπε πως θα ξαναβρεθούμε και θα ανταποδώσει το κάλεσμα Αλλά φυσικά και δεν θα το κάνει..............οπως φοβόμουν.....ας μην έρθει...αυτός θα χάσει.

Miliva21
    Guest
    Καλά παιδιά δεν θα πιστέψετε....Σήμερα έτσι στο άκυρο μου έστειλε μνμ στο φβ να βγούμε! Ότι να ναι........δυο μήνες μετά από την οικογενειακη μας επίσκεψη στο σπίτι του και έστειλε στο άκυρο...
    Του παταγα εγώ κάτι λικε στις φωτο του.. Έτσι όχι ότι περίμενα να γίνει κάτι
    Και του πάτησα λικε και σε μια που ανέβασε σμρ και μου στείλε μνμ να πάμε για καφέ.........Σήμερα κιόλας....λες και δεν είχα να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή... να βγω μαζι του....εκείνος τώρα έχει σχέση....βέβαια δεν ήταν ερωτικό το μνμ ούτε καρδούλες ούτε φιλάκια ούτε τπτ τέτοιο...ευτυχώς γιατί θα τον έπαιρνε ο διάολος.....

Μα καλά είναι τόσο επιπολαιος;; δεν ειχε κανονίσει να.βγει σμρ και είδε μια που του πάτησε λικε και είπε αφού δεν έχω τι να κάνω ας βγω μαζι της μωρέ......

Τι να πω ότι να ναι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλά παιδιά δεν θα πιστέψετε....Σήμερα έτσι στο άκυρο μου έστειλε μνμ στο φβ να βγούμε! Ότι να ναι........δυο μήνες μετά από την οικογενειακη μας επίσκεψη στο σπίτι του και έστειλε στο άκυρο...
    Του παταγα εγώ κάτι λικε στις φωτο του.. Έτσι όχι ότι περίμενα να γίνει κάτι
    Και του πάτησα λικε και σε μια που ανέβασε σμρ και μου στείλε μνμ να πάμε για καφέ.........Σήμερα κιόλας....λες και δεν είχα να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή... να βγω μαζι του....εκείνος τώρα έχει σχέση....βέβαια δεν ήταν ερωτικό το μνμ ούτε καρδούλες ούτε φιλάκια ούτε τπτ τέτοιο...ευτυχώς γιατί θα τον έπαιρνε ο διάολος.....

Μα καλά είναι τόσο επιπολαιος;; δεν ειχε κανονίσει να.βγει σμρ και είδε μια που του πάτησε λικε και είπε αφού δεν έχω τι να κάνω ας βγω μαζι της μωρέ......

Τι να πω ότι να ναι
    Άντε τι περιμένεις?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Άντε τι περιμένεις?
    Σιγά μη τρέξω κιόλας ...........ετσι στο άκυρο χωρίς να μιλάμε....οπότε του καυλωσει......

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast