Results 1 to 15 of 138
Thread: Δεν ξέρω τί νιώθει
-
24-04-2019, 00:40 #1
Δεν ξέρω τί νιώθει
Είμαι σε σχέση 2 χρονια(είμαστε 21 και οι δυο και στην ίδια σχολή). Ήταν μια σχέση που από το πρώτο λεπτό είχε έντονο ερωτισμό. Είναι η πρώτη μας σχέση και για τους δυο. Και πραγματικά και κατ ομολογία δίκη του ειναι σχέση που τα έχει όλα θαυμασμό, σεβασμό,ερωτική χημεία, κοινά ενδιαφέροντα και αυτό το κάτι που δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση κάθε φορά που θα συζητήσουμε κάτι. Απλώς από την αρχή δεν διαχειριζόμασταν τα μικρά θέματα που προέκυπταν (πχ γιατί η φίλη σου μου μίλησε έτσι, γιατί δεν έχεις προγραμμα κτλ) και υπήρχαν μικρά καβγαδάκια που πάνω στην ένταση λεγόταν και το «ας χωρίσουμε» όμως χωρίς να το εννοούμε. Λόγω κάποιων περιστατικών (μια κοπέλα που νόμισε ότι της την έπεσε αλλά ήταν παρεξηγηση, δεν με υπερασπίστηκε κάπου αλλου κτλ) άρχισα να νιώθω ανασφάλεια και δεν ήθελα και πολύ καθώς πριν από αυτόν κάτι που τελικά δεν εξελίχθηκε με είχε πληγώσει και μου είχαν μείνει κατάλοιπα. Έγινα πιο πιεστική τον τελευταίο καιρό και τον ελεγχα. Αν και δεν μου είχε κάνει παράπονα ότι αισθάνονταν κάπως παρα μόνο με το να μου λέει να μην τον ρωτάω πως πέρασε χθες και τι έκανε γιατί το θεωρεί ανάκριση. Τελευταία ήταν οξύθυμος και φώναζε στον οποιονδήποτε με το παραμικρό (αν και σαν χαρακτήρας είναι το αντίθετο) τότε του έκανα συζήτηση και είπα ότι δεν δέχομαι να μαι με κάποιον που δεν με σέβεται. Την επόμενη είπε να χωρίσουμε καθώς νιώθει άσχημα που ξέσπασε και πιστεύει ότι δεν ταιριάζουμε στο τι ζητάμε συναισθηματικά. Τον ρώτησα αν άλλαξε κάτι και είπε πως δεν με αγαπά πια όμως μου ζήτησε να μείνουμε φίλοι και κάθε μερα στη σχολή να βλεπόμαστε κανονικά καθώς απολαμβάνει την παρέα μου. Το δέχτηκα για να φανώ ανώτερη και κάθε μερα εδώ και 10 μέρες που τον έβλεπα είχε άλλη συμπεριφορά. Τη μια με το ζόρι ελεγε καλημέρα και την άλλη έβρισκε του κόσμου τις αφορμές να μου μιλήσει. Στις 2 μέρες έσπασε και άρχιζε να με παίρνει αγκαλιά κτλ. Με φίλησε και μάλλον λανθασμένα ανταποκρίθηκα και έπεσε και ένα ψιλομπαλαμουτι γενικότερα και σεξ αλλά το σταμάτησα στα πρώτα δευτερολεπτα. Την επόμενη ήταν πάγος και την Παρασκευή χαρούμενος και χαμογελαστός όταν με έβλεπε και ήθελε να με αγκαλιάζει. Ξεκαθάρισα την κατάσταση και είπα ότι αυτό είναι φαρσοκωμωδία και όχι φιλια και ότι καλύτερα να κόψουμε κάθε επαφή αν δεν θελουμε να μαστε μαζί. Τότε είπε πως έχει αισθήματα και ότι τον ελκύω και με θεωρεί έξυπνη και ενδιαφέρουσα αλλά δεν μπορούμε να μαστε μαζί. Του πα να ακυρώσουμε τα εισιτήρια για το Καρπενήσι και απάντησε όχι ακόμη. Χθες βγηκαμε να μιλήσουμε και αυτά που άκουσα με έριξαν από τα σύννεφα. Ο άνθρωπος που τόσο καιρό ελεγε πως είναι τόσο ευτυχισμένος μαζί μου και πως δεν τον πειράζει αν είμαι και η μόνη σχέση στη ζωή του αν είναι να νιώθει έτσι μου είπε πως η ιδέα της σχέσης τον καταπιέζει. Παραδέχτηκα τα λάθη μου και πραγματικά είχα αποφασίσει πως θα τον εμπιστευτώ, του το πα. Μου είπε πως δεν μπορεί να με εμπιστευτεί και με ρώτησε αν θα με πειραζε να έκανε παρέα με κοπέλες και να έβγαινε οποιαδήποτε ώρα. Του απάντησα πως η φιλια δεν έχει φύλο και τον εμπιστεύομαι ότι ποτέ δεν θα βγαινε με κάποια που έβλεπε διαφορετικά και ότι το μόνο που θα με πειραζε θα ταν να πάει διακοπές με μιξ παρέα και να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με γυναίκες (όχι λόγω ανασφάλειας μην κάνει κάτι αλλά ως δικης μου αίσθησης) και είπε πως αν και το θεωρεί γελοίο θα το δεχόταν. Τότε μου είπε πως αν και ήταν απόλυτα αφοσιωμένος και πιστος στη σχέση μας δεν ξερει αν θα ήθελε να ξαναμπεί σε σχέση αποκλειστική καθώς θεωρεί ότι δεν θα μπορεί ,με όσα ζητάω, να κάνει σεξ με άλλες κοπέλες. Του είπα πως αγάπη και σχέση δεν υφίσταται χωρίς αποκλειστικότητα. Απάντησε το ότι να πάει με κάποια αν τύχει να τον ανάψει δεν σημαίνει κάτι και ότι η καρδιά του έχει σημασία που βρίσκεται και το ποιον αγαπάς. Τον ρώτησα πως θα αισθανόταν αν είχα επαφές με άλλους και είπε ότι δεν θα τον πειραζε καθώς θα ήξερε ότι ήμουν δίκη του καθώς αγαπάω αυτόν. Τελείωσε λέγοντας ότι ο έρωτας είναι κάτι ωραίο για να φυλακίζεται σε δυο και ότι στο τέλος της ημέρας δεν έχει νόημα αν έρχεσαι και με άλλον σε επαφή αλλά ποιον επιλεγεις να ζήσεις μαζί όλες τις άλλες στιγμές σου και ότι αυτό θα τον πειραζε και όχι το να το κάνω με κάποιον. Διαφώνησα λέγοντας πως η αγάπη είναι κτητική και ότι η θεωρία δεν γίνεται πράξη. Ζήτησε χρόνο να σκεφτεί αν θέλει να τα ξαναβρούμε και να μπει σε σχέση αποκλειστικότητας. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος από πάντα ελεγε ότι ήταν κατά των εφήμερων επαφών και μάλιστα πριν 10 μέρες όταν ξεφούρνισε το χωρισμο είπε πως θα θελε να μείνει μόνος αρκετά για να ξαναμπεί σε σχέση καθώς τα εφήμερα δεν τον εκφράζουν. Επιδίωκε όλη την ώρα και χθες να με αγκαλιάζει, να με μυρίζει και πάλι χαμογέλασε όταν με πρωτοείδε. Στο τελος φιληθηκαμε μου πε καληνύχτα και έφυγε. Το θέμα είναι ότι μετά από αυτά που είπε χθες νιώθω πάλι περίεργα και ακόμη και στην περίπτωση που μου πει να ξαναειμαστε μαζί δεν ξέρω αν είναι σοφή η απόφαση να το προχωρήσω αν και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Πως ερμηνεύετε τη συμπεριφορά του;
Αυτά περί ιδεολογίας των σχέσεων λέτε να ναι δικαιολογία ακόμη και προς τον εαυτό του και κρύβει την ανασφάλεια του να θέλει να έχει εμπειρίες ;
- 24-04-2019, 00:48 #2WhyAlwaysMe?Guest
Καλησπέρα.
Μακριά και αγαπημένοι.
Να προχωρήσεις και θα τον ξεχάσεις.
Μα τι διαολο έχετε πάθει μερικές με τα κωλόπαιδα?
24-04-2019, 00:51 #3
Λογικα λογω του νεαρου της ηλικίας σας προφανώς θα θέλει να αποκτησει και αλλες εμπειριες με το αντίθετο φύλο.Τώρα εσύ τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα. Μπορείς να εισαι με κάποιον που πηγαίνει με άλλες?δεν έχει βάση το πηγαίνω με άλλη αλλά στο τέλος της ημερας εγώ ξέρεις ότι αγαπάω εσένα. Γιατί καλλιστα μέσα από κάτι εφημερο μπορεί να του βγει συναισθημα για την άλλη και εσύ για κάποιον άλλον και τότε ποιος θα πρώτο διώξει ποιον.εσύ κάνε αυτό που ευχαριστει εσενα.δηλαδή θες αποκλειστικοτητα?σίγουρα θα βρεις κάποιον που να θέλει το ίδιο.και πιστεψε με σίγουρα μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτόν.
24-04-2019, 00:52 #4
Μα δεν είναι τέτοιος. Ίσως φοβάται να με εμπιστευτεί και τον έχουν πιάσει ανασφάλειες. Δεν ξέρω τι να πω. Περνάει γενικά πολύ δύσκολη φάση . Και οι σχέσεις του αιναι τεταμένες με καρδιακούς του φίλους και λίγο με τους γονείς του.
24-04-2019, 00:56 #5WhyAlwaysMe?Guest
24-04-2019, 00:58 #6
δεν μπορώ να καταλάβω και τι νιώθει για μένα και αυτό με τρελαίνει. Αν δεν ένιωθε κάτι γιατί να ασχολείται ακόμη; Ξέρω ότι γενικά περνάει πολύ δύσκολα σε αυτή τη φάση.
24-04-2019, 00:59 #7
γλυκαθηκε απο κανα κοριτσακι, ισως του εδωσε και σημασια καποια αλλη κοπελιτσα και την ειδε τωρα οτι δεν θελει σχεση.
Κοιτα και να δεχτει σχεση , εφοσον λεει οτι πιεζεται, ειτε τωρα ειτε σε μερικους μηνες, θα σου λεει παλι τα ιδια...
Επισης , φροντισε να μην σε θεωρει δεδομενη, γι αυτο τα λεει αυτα τωρα σε θεωρει δεδομενη...Πρεπει να λαμψεις δια της απουσιας σου γαυρακι.
24-04-2019, 01:03 #8
Είπε ότι δεν είχε κοιτάξει καμία άλλη όσο είμασταν μαζί. Πότε να πρόλαβε σε 10 μέρες; Και τον περισσότερο χρόνο τον περναμε στη σχολή που ήταν συνέχεια μαζί μου οπότε θα το χα πάρει χαμπάρι.. ωστόσο ναι μπορεί να ναι από αλλού η κοπέλα αλλά θα χα δει μηνύματα στο φμπ λογικά.. Δεν ξέρω τι να πω. Αν πει όχι εννοείται θα λάμψη δια της απουσίας μου αλλά.. και να με δει έτσι θα ζηλέψει; Αμφιβάλλω.. εδώ λέει δεν θα ζήλευε και με άλλον να πήγαινα..
24-04-2019, 01:08 #9
ολα γινονται, αν καποιος θελει να κρυψει κατι πιστεψε με δεν το μαθαινεις.
δλδ σκοπος σου ειναι να ζηλεψει? δεν θες απλα να πας παρακατω και νιωσεις ευτυχισμενη?
Εφοσον λεει τετοια πραγματα, μαλλον του εχουν τελειωσει τα συναισθηματα.η ισως απλα ρουτινιασατε, αμα εισαστε μαζι και σχολη δεν θελει και πολυ να βαρεθεις.
24-04-2019, 01:15 #10
Τότε γιατί χαμογελάει όταν με βλέπει και λέει αλλά και δείχνει ότι τον ελκύω; Αν του είχε περάσει και υπήρχε άλλη δεν θα ασχολιόταν καν. Πάντως ειλικρινά μου πε ότι με σεβάστηκε και δεν κοίταξε κάποια άλλη όσο ήμασταν μαζί και σε αυτό τον πιστεύω. Τώρα για το τι νιώθει τώρα δεν ξέρω. Όμως γνωρίζω ότι όντως λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας τον τελευταίο καιρό το κλίμα δεν ήταν και το πιο ευχάριστο όποτε σίγουρα αυτό τον απωθεί ή τον φοβίζει. Απλώς , γιατί να ασχολείται ακόμη με μένα και να σκέφτεται και να μιλάει για αισθήματα αν ήθελε κάποια συγκεκριμένη; Ίσως φοβάται το μετά; Ότι θα το μετανιώσει;
Έχω αισθήματα γι αυτόν και τον νοιαζομαι πραγματικά όποτε σε 10’ερες δεν αλλάζει. Σίγουρα δεν θα δεχτώ κάτι λιγότερο από αποκλειστική σχέση, αν τελικά πει ναι και τον δεχτώ. Διαφορετικά ο καθένας το δρόμο του.. αλλά με πληγωνει ότι δυο χρονια πετιούνται στα σκουπίδια για κάτι τέτοιο.. δεν ήταν μια αμελητέα σχέση
24-04-2019, 01:26 #11
καποια στιγμη, με το περασμα του χρονου οι σχεσεις τελειωνουν.Απο οτι γραφεις ειστε και οι δυο απειροι.Λογικο ο φιλος σου να αποκτησει και αλλες εμπειριες με αλλες κοπελες, αλλα δεν προκειται να στο πει καταμουτρα γιατι σε νοιαζεται, εφοσον ησασταν δυο χρονια μαζι.
Τωρα γιατι ασχολειται ακομα μαζι σου που λες, υπαρχουν πολλοι λογοι, ισως δεν θελει να σε βλεπει στεναχωρημενη, ισως σε θελει μηπως το μετανιωσει αν δεν του βγει η νεα σχεση.και παρα πολλα αλλα σεναρια που μπορουμε να κανουμε.
Το θεμα ειναι οτι εσυ συμβιβαζεσαι με τα ψιχουλα που σου πεταει, και αναρωτιεσαι αν και αν.....και μ αγαπαει ακομα....και και......
Αναρωτησου, πρωτα εσυ, αξιζει να εισαι με εναν τετοιο αντρα που σου συμπεριφερεται ετσι?.Δλδ μπορεις να δεις μελλον μαζι του?.
24-04-2019, 01:33 #12
Όχι δεν αξίζει. Αλλά επειδή τον ξέρω παραπάνω δεν πιστεύω ότι πήγε με άλλη όσο ήμασταν μαζί για αρκετούς λόγους. Ναι δεν θα συμβιβαστώ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με πληγωνει καθώς δεν θεωρώ το λόγο σοβαρό. Δηλ τόσο αξιολογεί μια σχέση που υπάρχει το ερωτικο στοιχείο και έχουμε τόσα κοινά ενδιαφέροντα; Γι αυτό επιμένω γιατί δεν θεωρώ ότι έκανε τον κύκλο του. Αλλά μέσα σε όλες τις αλλαγές που κάνει στη ζωή του μαλλον είμαι και εγώ.
24-04-2019, 01:40 #13
χαχαχα βρε σε αυτη την ηλικια ποια κοινα ενδιαφεροντα μου λες και ερωτικο στοιχειο, σε αυτες τις ηλικιες ο ανθρωπος ψαχνει τον ερωτα,ψαχνει δυνατα συναισθηματα και δεν συμβιβαζεται με αυτα που λες(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).Να ησασταν 30+ να πω οκ, γινονται και συμβιβασμοι εφοσον τα πας καλα με τον αλλον και αμα εχεις και κοινα ενδιαφεροντα και τετοια.
Φυσικα και θα πληγωθεις σε καταλαβαινω,αλλα η ζωη δεν τελειωνει σε μια αγαπη, και θα σου πω και κατι σαν μεγαλυτερος, θα ξανα ερωτευθεις και θα κοιταζεις τον πρωην και θα λες μα πως ημουν με αυτο τον τυπο , που μου φεροταν ετσι.
Αυτο που λες παντως, οτι επειδη κανει αλλαγες στην ζωη του, εισαι και εσυ, να ξερεις δεν υπαρχει.Εφοσον ειχε αληθινα συναισθηματα προς εσενα, δεν θα σε αλλαζε.
Επισης, δεν ξερω αν ρωτησα η αν αναφερες στο κειμενο γιατι διαβασα μονο 10 σειρες. Μηπως τον καταπιεζες?μηπως ειστε ολη την ημερα μαζι?.
24-04-2019, 01:47 #14
Ναι το λέω έμμεσα και στο θέμα.. λόγω κάποιων περιστατικών έπαψα να τον εμπιστεύομαι και τελευταία τον καταπίεζα και ήμουν ελεγκτική. Και πιστεύω είναι ο λόγος που μου ζήτησε χρόνο να σκεφτεί. Όμως χθες που βρεθήκαμε τα παραδέχθηκα τα λάθη μου, όχι για να μην το χάσω, αλλά γιατί συνειδητοποίησα ότι δε μου αρέσει να φέρομαι έτσι και μόνο πίσω με πάει με τον οποίο άνθρωπο.
24-04-2019, 01:50 #15
Και ειλικρινά είτε με αυτόν είτε με όποιον άλλον δεν έχει νόημα να γίνομαι ελεγκτική. Μόνο χειρότερα κάνει τα πράγματα. Ειδικά σε έναν άνθρωπο που φοβάται εύκολα και εμπιστεύεται δύσκολα όπως αυτός. Αλλά δεν τιμά εμένα πάνω απ όλα. Ο έρωτα ας υπάρχει ακόμα πιατευω, το είδα χθες από κοντά. Πως με κοίταξε και χάρηκε που με είδε, πως δεν άντεχε να μην με ακουμπήσει και να μην με μυρίσει. Αν δεν είναι ερωτευμένος γιατί; Και να φύγει με μάτια βουρκωμένα;