Results 91 to 105 of 138
Thread: Δεν ξέρω τί νιώθει
-
24-04-2019, 19:14 #91
καλα, πλακα κανεις;
πως θα του εχεις εμπιστοσυνη οτι θα βγει "αθωα" με φιλες για καφε οταν σου λεει φατσα- φορα οτι θα κανει σεξ με αλλες;
τα νυχια σου θα μυριζεις εσυ για να ξερεις αν βγαινει "αθωα" η "πονηρα";
κι εδω που τα λλεμε, αν δεχτεις να βγαινει με αλλες για σεξ, δεν εχεις κανεναν λογο να ανησυχεις.,
θα ξερεις απο πρωτο χερι οτι αυτο που δεν θελεις να γινει, ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!
οποτε, ναι για ποιον λογο να του κανεις σκηνες μην πηδηξει καμια αλλη. αφου στο λεει ξεκαθαρα, οτι θα το κανει!
- 24-04-2019, 19:33 #92
Όχι βρε το ξεκαθάρισα ότι δεν συμφωνώ σε αλλου ειδους σχέση. Η απάντηση του, την οποία σκέφτεται, έχει να κάνει για αποκλειστική σχέση. Εννοεί να του χω εμπιστοσύνη ότι εφοσον είναι σε σχέση με φίλη που τυχόν μπορεί να βγει να μη νομίζω ότι παίζει κάτι ή την βλέπει ερωτικά..
24-04-2019, 19:50 #93
εγω νομιζω οτι εισαι καπου στη μεση αναμεσα σε αυτον και τους αλλους και αν γινοταν θα συμφωνουσες με ολους απλα οι αλλοι φουντωνουν γιατι δε φαινεται να καταφερνουν να σε κανουν να κατσεις σε μια ακρη
24-04-2019, 19:51 #94
και πως μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη οταν σου λεει οτι θελει να παει με αλλες;;;;
θα σταματησει να θελει, επειδη θα στο πει;
μπορει, να μην το κανει, αλλα θα το θελει!
θα καταπιεζεται δηλαδη!!
ε τι ειδους σχεση θα ειναι αυτη οταν θα ξερεις ηδη οτι αυτος θελει κι αλλες, αλλα σου κανει χαρη και μαζευεται;
24-04-2019, 21:59 #95
24-04-2019, 22:32 #96
Σε έχασα, ποιους εννοείς Αλέξανδρε ;
24-04-2019, 22:44 #97
Επειδή για μένα δεν έχει τελειώσει αν δεχτεί αποκλειστική σχέση θα το σκεφτώ σοβαρά. Από την πλευρά μου αναθεώρησα λάθη αυτές τις μέρες και νιώθω πιο συνειδητοποιημένη. Αν δω τις συνθήκες κατάλληλες, δηλαδή τον δω μετανιωμενο και πει ότι αυτά τα ελεγε χωρίς να τα σκεφτεί ή ότι ήταν ανασφάλεια ή κακη εκτίμηση στο τι νόμιζε ότι ήθελε τότε θα τον δεχτώ. Αν δω ότι τα μασάει ή ότι λέει ναι αλλά κουνάει το δάχτυλο και θέτει όρους σα να χει το πάνω χέρι και το κάνει με μισή καρδιά τότε ο καθένας το δρόμο του. Μπορεί να είναι η πρώτη σχέση και των δυο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχα βγει ραντεβού με άλλους άσχετα αν δεν κατέληξε σε σχέση και ήταν τυπικό ραντεβού, κάποιο μέτρο σύγκρισης μπορώ να έχω. Δεν χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 30 και να χουν κάνει 5 σχέσεις για να ξέρουν ότι αυτός που χουν απέναντι τους τους γεμίζει σε πολλούς τομείς όπως έμμεσα εννοηθηκε από άλλους παραπάνω. Η ηλικία είναι νούμερο, σίγουρα δεν υπάρχει εξοικειωση διαχείρισης καταστάσεων σε κρίση αλλά το πως νιώθεις, το ποιον έχεις απέναντι σου, τι δυναμική ανέπτυξε η σχέση και πως κατέληξε να χει θέμα και Ποσο ρόλο παίζουν στο να μη θέλει ο άλλος εξαρτάται από πολλά.
24-04-2019, 22:53 #98
Εγώ ξέρω ατομα που είχαν μια και μοναδική σχέση στη ζωή τους απο πολύ μικρή ηλικια και παρολα αυτά συνεχιζουν να είναι μαζί και αγαπημενοι.δεν ξέρω αν ισχυει αυτό που λεμε ότι κάποιος πρέπει να έχει εμπειριες πολλες και διάφορα τέτοια. Εγώ πιστεύω είναι θέμα και του κάθε ατόμου. Δεν είμαστε όλοι ιδιοί. Αλλά δεν μπορουμε και να ξερουμε και να προβλεψουμε τι θα γινει στο μέλλον και τι επιθυμιες θα έχουμε. Επειδή είναι η πρώτη σου σχέση και είσαι ερωτευμενη πολυ αν δεις οτι συμφωνειτε σε αυτά που θα πειτε δως του μια ευκαιρία ακόμη.
Αλλωστε είστε πολυ νεοι ακόμη. Και να χασεις λίγο χρόνο ακόμη μαζί του όπως σου λένε εδώ μέσα δεν τρέχει κάτι. Πηγαινε το μέχρι εκεί που εσύ θα είσαι ευτυχισμένη.
24-04-2019, 22:55 #99
Δεν θα του έχω αν είναι έτσι. Αλλά όταν νιώθεις μπερδεμένος και πληγωμένος σκέφτεσαι διαφορα εν βρασμώ που μπορεί να μην τα πιστεύεις εν τελει. Αν τον δω να είναι σε τέτοια κατάσταση, να μην πιστεύει σε μας και γενικότερα στην ιδεολογία της σχέσης τότε το ναι του θα το πετάξω στα σκουπίδια. Θα το σκεφτώ μόνο αν δω ότι πραγματικά ήταν χαμένος και δεν ήξερε τι ήθελε. Συμβαίνει κάποιες φορές, και σε μένα έχει συμβεί όχι μόνο στα ερωτικά αλλά και σε φιλικές σχέσεις. Απλώς όταν δεν είμαστε σίγουροι δεν ξεστομίζουμε καν κάτι τέτοιο. Παίρνουμε χρόνο και αποστασιοποιούμαστε χωρίς φανφάρες και σενάρια και ανακοινώνουμε την επιλογή μας. Αν ισχύει αυτό στην απίθανη περίπτωση και μόνο θα τον δεχτώ. Μην ξεχνας το πως νιώθει..πληγωμένος, καταπιεσμένος και με φόβο να με εμπιστευτεί. Οπότε θα φανεί στο τι θα αποφασίσει και πως θα το αιτιολογήσει, αν θελήσει να εξηγησει, τί παίχτηκε, αν έχει αλλάξει κάτι γι αυτόν ή αν είναι έχει τα ίδια συναισθήματα αλλά τον έπιασε κάτι άλλο. Είναι πολλά τα σενάρια αλλά δεν θα τον αποκλείσω από το να πάρει λίγες μέρες για να μου πει. Στην τελική αξίζει να μάθω τι θα διάλεγε και για ποιον λόγο
24-04-2019, 23:01 #100
Ναι αυτό πιστεύω και γω ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω . Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις αλλά σε αυτή τη στιγμή, με αυτό το άτομο αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές δεν θα το αφησω. Σύμβαση δεν μπορώ να κάνω με κανέναν όχι μόνο με αυτόν. Και σε άλλη σχέση να μουν και να μην υπήρχε θέμα ποτέ δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να προκύψει ξαφνικά από την οποια πλευρά.
24-04-2019, 23:06 #101
24-04-2019, 23:22 #102
24-04-2019, 23:30 #103
25-04-2019, 01:42 #104
εμενα μου φαινεσαι εξισου αναποφασιστη και θα ελεγα οτι εισαι γυρω στο 60% για το ποσο θες αυτη τη σχεση κατα τη κριση μου τωρα αν υπηρξαν λογοι που σε εκαναν πιο δεκτικη αυτο το διαστημα ειναι αλλο θεμα αυτο πιθανον να υπαρξει και καπιος αλλος που να τον θες δια καως επειδη δε σε συγκινει σχεδον καθολου αλλα αυτο ειναι και το πιο συνηθισμενο να ριχνεις αδεια και να σου ερχονται γεματα εγω νομιζω οτι δεν αξιζει το κοπο να φρικαρεις για τιποτα πρεπει να σαι σκληρος και να απολαμβανεις οτι οι αλλοι σου προσφερουν εστω και αν αυτο ειναι μια ματαιοτητα
25-04-2019, 10:17 #105
προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει μια ηλικια οπου δεν προκειται να κανεις μια ωραια σχεση που να κρατησει, η οτι δεν μπορεις να το κρινεις επειδη εισαι μικρη.
αυτο που σου ειπαν δεν ειναι αυτο.
αλλα οτι ΕΠΕΙΔΗ ειστε μικροι και χωρις εμπειριες, αυτος ψαχνεται ΗΔΗ κι αυτο δεν δειχνει ευοιωνο η οτι ειναι κατι που απλα θα ξεχασει η απλα εκανε λαθος και δεν ηθελε αυτο αλλα ετσι νομιζε..
θα μπορουσε να ειναι στην ιδια ηλικια και να μην θελει τπτ αλλο απο το να ειναι μονο μαζι σου και να ηταν ολα μια χαρα.
ΠΕΡΑ απο αυτο ομως, νομιζω οτι οπως το σκεφτηκες, ΑΝ δηλαδη σου καλυψει, εστω στην συζητηση αυτα που θελεις για να τον εμπιστευθεις να συνεχισετε, μπορεις μια χαρα να δοκιμασεις για οσο τα πραγματα δειχνουν οπως θελεις.
υπαρχει κι ενα μεγαλο θετικο οταν εισαι μικροτερος.
εχεις μεγαλο χρονικο περιθωριο για λαθη..
επισης, απο συμβουλες δεν εγινε κανεις σοφοτερος. μονο στην πραξη μαθαινεις..